Mistä Syyrian sota todellisuudessa johtuu

IdästäSalamaLänteen

Jesaja 17 : 1 Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi.

Amerikkalaiset, jotka ovat tunnetusti lukeneet hyvin Raamattunsa, tietävät varmasti varsin tarkkaan ylläolevan ennustuksen. Muutama päivä sitten Martti Ahtisaari väitti Venäjän tarjonneen al-Assadille "pehmeää vetäytymistä" Syyrian vallan kahvasta 2012 mutta se ei kelvannut USA:lle, Britannialle eikä Ranskalle.
"Länsimaat torjuivat yli kolme vuotta sitten Venäjän tarjouksen, jolla Syyrian presidentti Bashar al-Assad olisi saatu luopumaan vallasta, kertoo presidentti Martti Ahtisaari Guardianille."
http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194998180391/artikkeli/ahtisaari guardianissa pakolaisvirta omia tekosiamme maksamme nyt laskua jonka itse aiheutimme .html

Oli Ahtisaaren väitös oikea tai ei, joka tapauksessa maailman valtapoliittinen peli on aina käyty idän ja lännen, Venäjän ja USA:n välillä, ja se kulminoituu nyt tällä hetkellä myös Syyriassa Venäjän diktaattori al-Assadin tukemiseen ja lännen liittoutuman tukemiin syyrialaisiin kapinallisiin jotka taistelevat Assadin hirmuhallintoa vastaan. Koska sopua ei ole löytynyt eikä näytä löytyvän, Syyria ja sen pääkaupunki Damaskos tuhotaan, luultavasti ei jää kiveä kiven päälle. Ylläoleva Jesajan ennustus siis toteutuu. Toinen asia on se, onko moraalisesti oikein tehdä ja toimia ja toteuttaa Jesajan ennustukselle myötämielistä sotapolitiikkaa, kuten USA näyttää mielellään tekevän, vaikkei siitä erikseen mitään puhu.

67

879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiuskontoa

      Juuri tuollaisten asioiden vuoksi uskonnot ovat vaarallisia. Aina löytyy hulluja, jotka ottavat ennustukset todesta.

      • uskomiseen.oikeus

        Jollet sattunut huomaamaan, niin etpä olisi tiennyt tai osannut tätä ennustusta tällähetkellä Syyriaan liittää, ellet olisi lukenut mitä tuossa alussa kirjoitettiin, eivät varmaan nekään, tai eivät ainakaan kunnioita sitä mitä Raamatussa sanotaan.


      • Ajatollah

        Kaikki on ihmisten omaa tulkintaa. Kuka rahansa voi keksiä mitä tahansa ja tulkita sen oman tarkoitusperänsä mukaisesti. Kaupunkeja on historian saatossa tuhoutunut ja niitä on jälleenrakennettu uudelleen. Ei sen kummempaa. Ottakaa nyt ihmiset terve järki käteen!


      • aa-pee
        Ajatollah kirjoitti:

        Kaikki on ihmisten omaa tulkintaa. Kuka rahansa voi keksiä mitä tahansa ja tulkita sen oman tarkoitusperänsä mukaisesti. Kaupunkeja on historian saatossa tuhoutunut ja niitä on jälleenrakennettu uudelleen. Ei sen kummempaa. Ottakaa nyt ihmiset terve järki käteen!

        Aloitus onkin spekulointia aiheesta, toteuttavatko ääriuskonnolliset piirit itseään toteuttavaa ennustusta.


      • capiche

        Itse asiassa nuo Syyriaa koskevat ennustukset liittyvät paljon aiempiin tapahtumiin. Raamatussa ennustetaan mm. erään linnoituksen tuhoutuminen. Se tapahtui joskus 800 eKr. Syyria on vallattu ja tuhottu monta kertaa historian aikana.

        Joillakin uskovilla on itsekeskeinen tapa ajatella, että kaikki raamattuun kirjoitetut ennustukset liittyvät juuri meidän aikaamme. Se on tietenkin virheellinen käsitys. Useimmiten puhutaan historiallisista tapahtumista, jotka tapahtuivat kauan sitten. Ja ne on myös mainittu historian kirjoissa.


      • kirjansalukenut

        Yhdyn tuohon selitykseen. Raamattuun on niin kovin helppoa sovittaa myöskin nykypäivien tapahtumia, voidakseen saada kansat vakuuttuneeksi tuhoamisen tarpeellisuudesta, ennustusten täyttymiseksi. Siinä jälleen viekas ratkaisu.


    • Muhper

      Onneksi Allah Ja Jumala sopivat että puolet sulle, toiset mulle, ei anneta Budhalle eikä niille Intian mitä nenytkään onkaan, turhaan sekoittaa pakkaa.

      • ei.nyt.senttään

        Eivätpä taida sopia, kun ei Allahista ole sellaisia tällähetkellä kenenkään kanssa sopimaan, saati sitten sen Jumalan josta kirjoitit.


      • inhottavaa

        Anttikristus on isisn johdossa oleva muslimien vale jeesus, joka pyrkii alistamaan koko maailman islamilaisen mahdi johtaman kalifaatin alaisuuteen. Tuon vale jeesuksen tulee tuhoamaan Jeesus Nasaretilainen tulemuksensa päivänä suunsa henkäyksellä.
        Holokaustista selvinnyt 95 vuotias George Weidenfelt auttaa kristittyjä isis jihadistien käsistä. Hän sanoi: RV-lehti "Isis on primitiivisessä julmuudessaan ennennäkömätön verrattuna hienostuneempiin natseihin. Kun puhutaan puhtaasta kauhun ja sadisminhimosta he ovatennen näkemättömiä.

        Ja nämä kauhun skenaarioita muslimit osaavat jatkuvasti järjestää.


      • Meidän olisi hyvä ymmärtää, että ihmisten höpötykset ja Jumalan ajatukset ovat niin erilaiset kuin taivas on on maata korkeampi .
        Ja nyt olemme oppineet että avaruus on rajaton ja ajaton verrattuna maahan joka ei ole .. niin ehkä ymmärrämme eron Jumalan ja ihmisen välillä. Sen ymmärtämiseenhän ei paljon aivoja tarvitse käyttää ..

        alex


      • capiche

        Allah ja Jumala ovat sama asia. Sillä Jumala on arabiaksi Allah, jota myös arabikrisityt palvelevat. Juutalaisuudessa, islamissa ja kristinuskossa on nimittäin sama Jumala.

        Islam sai alkunsa Aabrahamin pojasta Ishmaelista kehittyneen heimon piirissä. Juutalaisuus taas Aabrahamin pojasta Iisakista, joka oli Jeesuksen esi-isä. Kaikissa kolmessa uskonnossa on samoja kirjoituksia ja siksi niitä kutsutaan Kirjan uskonnoksi.


    • Asioitaseurannut

      Mistä johtuu tuo jatkuva Syyrian nykyhallinnon vihaaminen. Sekä kapinalliset että hallitus on käyttänyt joukkotuhoaseita. Nykyään hallinto tuo vakautta Syyrian mm. vähemmistöjä ei tuhota ja sharia ei ole voimassa. Luulisi nykyisten suvakkien tukevan ennemmin nykyhallinnon, kun al'-nuzraa, al-quidaa tai isisiä. Miksi kapinojat ovat aina muka oikeassa?

      • tue.Assadia

        Kyllä Syyrian nykyinen hallitus on parempi suojelee kansalaiset julmimmilta terrorilta


      • ettäsilleen

        Kapina Assadin hallintoa vastaan alkoi yksinkertaisesti siksi, että hallinto on ollut julma ja mätä. Se on syyyllistynyt vuosien varrella kaikenlaisiin ihmisoikeuksien loukkauksiin.

        Assad on valitettavasti tappanut hallintonsa aikana sen verran siviilejä, että Syyrian kansa ei tule häntä enää hyväksymään. Ongelmana kuitenkin on, että hänelle ei ole kunnollista seuraajaa. Historia on osoittanut, että diktaattorien seuraajista tulee hyvin pian samanlaisia diktaattoreja. Ja sitten ollaan taas samassa jamassa.

        Tie demokratiaan on ollut pitkä ja kivinen kaikkialla. Siihen täytyy kypsyä. Epäkypsyyden merkki on se, että oppositioryhmät eivät pysty asettumaan yhden vahvan kandidaatin taakse, vaan kaikki havittelevat valtaa itselleen. Tämä on tilanne Syyriassakin. Ja Isis vain monimutkaistaa asetelmaa.


      • >Nykyään hallinto tuo vakautta Syyrian mm. vähemmistöjä ei tuhota ja sharia ei ole voimassa.

        Assadin hallintohan edustaa 11 %:n alaviittivähemmistöä. Tosin Sipilän edustamat esikoislestadiolaiset ovat vielä sitäkin paljon pienempi vähemmistö. 😉


      • eimeejakeluun

        Kapinoivat ovat Syyrian populisteja.
        Miksi populismi kelpaa kun se on syyrialaista?


    • klhlhgkggkg

      Ei kyse ole suvaitsevaisuudesta vaan pahuudesta.

      Todella moni "suvaitsevainen" ihminen on niin syvällä synnissä, että pahan on todella helppo ohjata heitä kuin nukkea.

      "Suvaitsevien ihmisten" käytös on usein täysin käsittämätöntä, ristiriitaista ja jopa järjetöntä ...jos sitä yrittää ymmärtää pelkästään järjellä.

      Minkä takia naisten oikeuksia puolustava on samalla henkeen ja vereen muslimien kannattaja Israelissa tai haluaa vanhollisia muslimeja tänne.
      Ei tarvitse kuin tutustua naisten tilanteeseen Israelissa ja palestiinalaisalueilla, niin tietää, miten "suuresti" naisten tasa-arvoon palestiinalaisten muslimien toimesta suhtaudutaan.

      Puhumattakaan sitten muista "suvaitsevuuden edustajista" jotka kivitettäisiin kuoliaaksi, jos he itse eläisivät islamilaisessa maassa.

      Eihän siinä ole järjen hiventä!

      Mutta sitten kun ymmärrät sen, että kyse ei olekaan järjestä vaan siitä, että paha pystyy toimimaan näitten ihmisten kautta, niin silloin palaset loksahtaa paikalleen.

      • ettäsilleen

        Ei kai sitä ymmärrä, jos ei vaivaudu aidosti perehtymään asioihin. Ja toistelee vain nettipalstoilla omia ennakkoluulojaan.

        Kyse ei ole siitä ketä tänne halutaan. Vaan siitä, että Suomenkin on noudatettava niitä kansainvälisiä sopimuksia, jotka se on aikanaan allekirjoittanut. Eli prosessoitava asiallisesti ne turvapaikanhakijat, jotka rajalla turvapaikkaa hakevat. Vähemmän kuin kolmasosa jää Suomeen, joten ongelma on enemmän psykologinen kuin todellinen.

        Suomessa ei tiedetä islamista juuri mitään. Olen asunut vuosikausia useissa islamilaisissa maissa. Tehnyt työtä siellä naisena esimiestehtävissä ilman mitään ongelmaa. Hyvin on kaiken kaikkiaan kohdeltu.

        Islamilaiset maat ovat varsin erilaisia. Kaikissa ei edes rajoiteta naisten elämää millään tavalla. Naiset toimivat johtavissa asemissa samoin kuin lännessäkin.
        Pahoja ja rikollisia ihmisiä löytyy suurin piirtein sama prosentti joka maasta, Suomestakin. Eikä niillä ole Suomessakaan lappua otsassa.


      • Runollisuus

        "Vähemmän kuin kolmasosa jää Suomeen, joten ongelma on enemmän psykologinen kuin todellinen."

        Ne tänne jääneet pakolaiset ovat enimmäksen muslimeja ja lisääntyvät kuin kanit keskenään ja heillä on tavoitteena saada Suomi islamikaiseksi maaksi, islamin kalifaatiksi.

        Ongelma ei ole psykologinen vaan todellinen. Ajanoloon muslimien lukumäärä lisääntyy ja mitä enemmän heitä on suhteessa valtaväestöön sitä röyhkeämmin he vaativat itselleen asioita, estäen tulemasta valtaamilleen asuttamilleen alueille kuten Ruotsissa ja monessa Euroopan maass aon käynyt. Tai vaatgien naisia pukeutumaan huviin kuumana kesänäkin. Lisäksi viranomaisilla on ollut taipumus toteuttaa muslimien toiveitta ja heidän toimiinsa ei oikein osata suhtautua vaikka esim. pedofiiliavioliitot ovat lainvastaisia niin heille on annettu erikoislupia pedofiliaavioliittoihin. Heille lait eivät ole samat vaan heillä on omat erikoisoikeutensa.


      • IdästäSalamaLänteen
        Runollisuus kirjoitti:

        "Vähemmän kuin kolmasosa jää Suomeen, joten ongelma on enemmän psykologinen kuin todellinen."

        Ne tänne jääneet pakolaiset ovat enimmäksen muslimeja ja lisääntyvät kuin kanit keskenään ja heillä on tavoitteena saada Suomi islamikaiseksi maaksi, islamin kalifaatiksi.

        Ongelma ei ole psykologinen vaan todellinen. Ajanoloon muslimien lukumäärä lisääntyy ja mitä enemmän heitä on suhteessa valtaväestöön sitä röyhkeämmin he vaativat itselleen asioita, estäen tulemasta valtaamilleen asuttamilleen alueille kuten Ruotsissa ja monessa Euroopan maass aon käynyt. Tai vaatgien naisia pukeutumaan huviin kuumana kesänäkin. Lisäksi viranomaisilla on ollut taipumus toteuttaa muslimien toiveitta ja heidän toimiinsa ei oikein osata suhtautua vaikka esim. pedofiiliavioliitot ovat lainvastaisia niin heille on annettu erikoislupia pedofiliaavioliittoihin. Heille lait eivät ole samat vaan heillä on omat erikoisoikeutensa.

        "Ne tänne jääneet pakolaiset ovat enimmäksen muslimeja ja lisääntyvät kuin kanit keskenään ja heillä on tavoitteena saada Suomi islamikaiseksi maaksi, islamin kalifaatiksi. "

        Verrattuna Suomen väkiluvun kasvuun muslimien lisääntyminen saattaa näyttääkin kanien lisääntymiseltä, mutta tuskin heillä, varsinkaan pakolaisilla, on yhtään minkäänlaista "tavoitetta" tai suunnitelmaa saada Suomea islamilaiseksi maaksi.

        Ranskahan on vaatinut maansa muslimeilta burgha- ja kasvosuojus kieltoa esimerkiksi uimarannoilla. Tämä on suuntaa juuri oikealle kehitykselle. Ei pidä antaa muslimien käyttäytyä ja vaatia toisessa maassa oman maansa typeriä tapoja.


      • Runollisuus kirjoitti:

        "Vähemmän kuin kolmasosa jää Suomeen, joten ongelma on enemmän psykologinen kuin todellinen."

        Ne tänne jääneet pakolaiset ovat enimmäksen muslimeja ja lisääntyvät kuin kanit keskenään ja heillä on tavoitteena saada Suomi islamikaiseksi maaksi, islamin kalifaatiksi.

        Ongelma ei ole psykologinen vaan todellinen. Ajanoloon muslimien lukumäärä lisääntyy ja mitä enemmän heitä on suhteessa valtaväestöön sitä röyhkeämmin he vaativat itselleen asioita, estäen tulemasta valtaamilleen asuttamilleen alueille kuten Ruotsissa ja monessa Euroopan maass aon käynyt. Tai vaatgien naisia pukeutumaan huviin kuumana kesänäkin. Lisäksi viranomaisilla on ollut taipumus toteuttaa muslimien toiveitta ja heidän toimiinsa ei oikein osata suhtautua vaikka esim. pedofiiliavioliitot ovat lainvastaisia niin heille on annettu erikoislupia pedofiliaavioliittoihin. Heille lait eivät ole samat vaan heillä on omat erikoisoikeutensa.

        >Ne tänne jääneet pakolaiset ovat enimmäksen muslimeja ja lisääntyvät kuin kanit keskenään ja heillä on tavoitteena saada Suomi islamikaiseksi maaksi, islamin kalifaatiksi.

        Paitsi että eivät lisäänny kuin kanit vaan kuin kantasuomalaiset. Kalifaattiakin halajavat vain syrjäytetyimmät.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Ne tänne jääneet pakolaiset ovat enimmäksen muslimeja ja lisääntyvät kuin kanit keskenään ja heillä on tavoitteena saada Suomi islamikaiseksi maaksi, islamin kalifaatiksi.

        Paitsi että eivät lisäänny kuin kanit vaan kuin kantasuomalaiset. Kalifaattiakin halajavat vain syrjäytetyimmät.

        Tarkennan taas kerran, että ensimmäinen maahanmuuttajasukupolvi lisääntyy kuin kanit (noin 5 lasta) ja toinen kuin suomalaiset (2 lasta).


    • hyvyydessä

      Ihmisen pahuudesta jos sitä on enemmän kuin puolet kansasta pahuutta on liikaa ja siinä on huonompi elää myös Jeesukseen uskovien määrä vaikuttaa elämäämme tällä planeetalla.

      • tuhmiakin-setiä-joukossa

        Onhan siinä huonompi elää, niinkuin ne isisin taistelijat jotka ovat "livahtaneet" tänne tai tulleet papereiden avustamina, he haluavat levittää islamiaan tänne ja yrittävät sitä valitettavasti myös.


    • roomarooma

      Israel ei ole koskaan miehittänyt Gazaa. Muslimimit valehtelevat Israeliin ja juutalaiisiin liittyen tosi paljon. Ja sitten ateistit uskovat niihin tai ovat uskovinaan, koska he ovat natsielle hengellisesti sukua, saatanna lapsia. valheita mielellään kuuntelevia ja niitä mieluusti uskovia. helvetti on perkeleen valheen lasten paikka.

      • et.voi.karttaa

        Muslimmi kävelöö suoa kadullakin jo vastaan...


    • IdästäSalamaLänteen

      Harmagedonin taistelua pukkaa. Venäjä aseistaa ja siirtää omia joukkojaan Syyriaan al-Assadin tueksi. Ja USA taas haluaa saada Assadin pois vallasta koska Assadin kädet on kuulemma liian veren tahrimat. Kohta kaksi maailman suurinta armeijaa, idästä ja lännestä, ovat valmiit kohtaamaan siellä suurella aukealla tasanteella. Toivoisi kyllä tosissaan ettei homma olisi ja menisi näin, mutta kun ihminen toimii yhtä sotaisasti kuin omat aivopuoliskonsa vasemmalla ja oikealla, idässä ja lännessä. Ne on sodassa keskenään siihen saakka, kunnes tulee salama idästä lyöden länteen.

      • siellä-se-paukahtaa

        Ju kunnon pammaus tulleekkin, kun sen aika on...


      • >Kohta kaksi maailman suurinta armeijaa, idästä ja lännestä, ovat valmiit kohtaamaan siellä suurella aukealla tasanteella.

        Ei enää ole mitään aukeiden tasankojen hevosarmeijoita...


    • IdästäSalamaLänteen

      Venäjän parlamentti ilmoitti juuri(keskiviikko 30.9.) että se valtuuttaa presidentti Putinin Venäjän sotavoimien käyttöön Syyriassa.
      http://yle.fi/uutiset/venajan_parlamentti_hyvaksyi_maan_sotavoimien_kayton_syyriassa/8342464
      "Puolustusministeriön mukaan se jakaa tiedot ilmaiskuista Yhdysvaltain johtaman liittouman kanssa."

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015092920435751_ul.shtml
      "Maiden presidentit Vladimir Putin ja Barack Obama tapasivat YK:n yleiskokouksen yhteydessä New Yorkissa."

      Tämä hyvä, tätä on kyllä odotettukin.

      "Yhdysvallat on vaatinut, että al-Assad luopuu vallasta."

      Tämä olisi vähimmäisvaatimus, diktaattori ei aja koskaan kansan asiaa.

      "Venäjä taas on kehottanut länttä toimimaan yhteistyössä al-Assadin joukkojen kanssa äärijärjestö Isisin karkottamiseksi Syyriasta."

      Venäjä kikkailee vaan. Ensisijaisuusperiaatteen mukaan ISIS on pahin lähi-idän rauhan uhka, mutta melkein yhtä pahana uhkana Syyrian kansalle on al-Assadin Syyrian kansan vainoaminen ja murhaaminen.

      "Al-Assad on Venäjän vanha liittolainen."

      Tämä selvä. Miten nyt diktaattori Putin voisi olla tukematta diktaattorikaveriaan al-Assadia?

      "- Syyrian kansan, ei (Yhdysvaltain presidentin Barack) Obaman tai Ranskan presidentti (Francois) Hollanden, tulee päättää Assadin kohtalosta, Venäjän presidentin Vladimir Putinin sanoi toimittajille tapaamisen jälkeen."

      Jos Syyrian vapaa kansa olisi saanut vapaasti päättää al-Assadin kohtalosta, hänet olisi potkittu jo aikoja sitten vallan kahvasta.

      "Putinin mukaan Venäjä ei ole sulkenut pois mahdollisuutta tukea al-Assadin joukkoja ilmaiskuin Isisin taistelijoita vastaan."

      Ja taas Venäjä sotkee itsestäänselvää asiaa. ISISksen kaltaisen terroristijärjestön tuhoamisen tilanteessa kuin tilanteessa pitäisi olla ensisijainen asia, tehtiin se Assadin hallinnon tukemisen kautta tai lännen blokin kautta. Jos homma ei etene diktaattori Assadin kautta niin Venäjän pitäisi pistää toimeksi lännen joukkojen kautta.

      "- Pohdimme sitä. Emme voi sulkea mitään pois. Mutta jos toimimme, teemme niin kansainvälistä oikeutta kunnioittaen, Putin sanoi."

      Tämän kun näkisikin. Venäjä on rikkonut kansainvälistä oikeutta Krimin ryöstöllä, Ukrainan sodalla, joten olisikin aika siirtyä kieroiluista ja valehteluista oikeisiin suoriin rehellisiin tekoihin joita lännen koalitio on jo tehnyt USA:n ja Englannin ja Ranskan johdolla monta vuotta ISIS:tä vastaan. Mukaan Venäjä vaan samaan taisteluun, ilman mitään naiiveja ehtoja.

      "Hyödyllinen ja suora tapaaminen"

      "Putin sanoi, ettei hän myöskään sulje pois mahdollisuutta YK:n mandaatilla toimivasta Venäjän ja lännen yhteisestä operaatiosta Isisiä vastaan."

      Ylläolevan mukaan, tämän pitäisi olla Venäjällekin itsestäänselvää toimintaa.

      "Sen sijaan maajoukkoja taisteluun äärijärjestöä vastaan Syyriassa Venäjä ei Putinin mukaan tule koskaan lähettämään."

      Aloituksen mukaan, saapa nähdä. Lupaavalta ei näytä, jos Venäjä ja USA eivät saa sovittua yhteistoimintaa.

      "Venäjä ja Yhdysvallat sopivat Putinin mukaan neuvottelevansa Syyrian-operaatioidensa koordinoinnista, jotta yhteentörmäykset voidaan välttää."

      Tämä vähintä mikä pitäisi sopia.

      "Putinin mukaan tapaaminen Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman kanssa oli hyödyllinen ja johtajat puhuivat toisilleen suoraan. Venäjä on valmis parantamaan suhteitaan Yhdysvaltoihin sekä tekemään yhteistyötä erimielisyyksien ratkomiseksi, Putin sanoi."

      Pitkästä aikaa Putinin sanomaksi hyvä uutinen tämäkin.

      "Obama ja Putin keskustelivat kahden noin 90 minuuttia."

      Ehkä positiivisin uutinen. Pahinta olisi jos keskusteluyhteyttä ei olisi, tai se katkeaisi kokonaan, millainen tilanne on ollut viimeiset kaksi vuotta. Jos tilanne taantuu eikä Assadia saada vallasta pois, saattaa tilanne kulminoitua Syyriassa idän ja lännen väliseksi isommaksi selkkaukseksi. Ja Jisreelin tasanko Israelissa on hyvin lähellä etelä-Syyriaa. Tämä Megiddon tasangoksi kutsuttu alue on paikka josta on sodittu aina, koska sen läpi on kulkenut Syyrian ja Egyptin välinen tie.
      https://www.google.fi/maps/place/Jezreel Valley, Israel/@33.125549,35.9504184,11z/data=!4m2!3m1!1s0x151c4e752ce77b6f:0x5989a55d4fe7ce24
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Jisreelin_tasanko

      Jos Raamattuun uskovat sotahullut haluavat "suurta lopullista sotaa", niin näyttämö on hyvin lähellä valmista Harmagedonin taistelulle.

      Johanneksen ilmestys 16 : 16 Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.
      http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ilm. 16:1&rnd=1443620467235

      Toinen asia on se, onko moraalisesti oikein tehdä ja toimia ja toteuttaa Ilmestyskirjan 16 : 16 ennustukselle myötämielistä sotapolitiikkaa, kuten USA ja Venäjä näyttänee tietämättään tekevän.

      • RauhaaPäälleMaan

        Nuohan toteuttaisivat vain sotahullun jumalan tahtoa. Ei se oikein ole!


      • IdästäSalamaLänteen
        RauhaaPäälleMaan kirjoitti:

        Nuohan toteuttaisivat vain sotahullun jumalan tahtoa. Ei se oikein ole!

        "Sotahullu Jumala" taitaa olla se pimeän puolella toimiva verenhimoinen sekopää.


    • IdästäSalamaLänteen

      Venäjä ampunut 1500 km:n päästä Kaspian mereltä ohjuksia ISISksen vastaisia joukkoja vastaan Syyriaan, siis Assadin vastaisia joukkoja vastaan, siis varsinaista Syyrian kansaa vastaan, siis lännen liittoutuman tukemaa rintamaa vastaan. Kaspian meri on aika lähellä Venäjää jo. Tämähän alkaa käydä todella mielenkiintoiseksi ...

    • SalamaIdästäLänteen

      Harmagedonin taistelu saattaa olla päällä jo. Itä ja länsi mittelevät voimiaan Syyriassa eikä kumpikaan puoli anna periksi. Syyria tyhjenee lopulta kokonaan omasta kansastaan ja se jää vain maailmanpoliittisen temmellyskentän pääpaikaksi. Yksikään maa jossa ei ole demokratia toteutunut joutuu ensin ISISksen tuhoamaksi ja valtaan, ja sitten koko muu maailma vs. ISIS. Israel näiden ei-demokraattisten islam-maiden keskellä kuin myrskyn silmässä valvoo omia etujaan säilyttäen oman demokraattisuutensa. Onnistuu se demokratian tulo tätäkin pidempää kautta islamistisiin maihin mutta hinta on hirveä näiden maiden kansoille, kuten nähty jo on. Peto on irti. Se on ISIS. Suoraan ei kannata vetää yhteyksiä ISISksestä Ilmestyskirjan petoihin.

      • Parihyvääneuvoa

        Lääkkeet ottamatta? Et kai ole lukenut liikaa pahoja satuja? Rentoudu välillä!


    • fda

      Tarkoitatko, että jenkkikristityt olisivat järjestäneet asian niin, että ennustus toteutuisi? Jännä teoria sekin. Nyt jotkut muslimitkin kuvittelevat, että tämä juttu sopii heidän profetioihinsa ja että Jeesus tulee kohta.

      • SalamaIdästäLänteen

        "Tarkoitatko, että jenkkikristityt olisivat järjestäneet asian niin, että ennustus toteutuisi?"

        Ensimmäinen asiaan liittyvä ja järkevä kommentti tässä aloituksessa, kiitos siitä. Tarkoitan. Mutta tuskin kukaan on niin typerä että lähtisi tieten tahtoen toteuttamaan jotain ennustusta johon itse vielä määrittelee häviävän osapuolen, kun on kysymys Jumalan tahdosta. Kosto voisi olla muuten aika hurja. Mutta aloituksen mukaan, Venäjä tarjosi al-Assadille "pehmeää vetäytymistä" Syyrian vallan kahvasta 2012 mutta se ei kelvannut USA:lle, Britannialle eikä Ranskalle. Ei edes USA uskaltaisi lähteä yhden Raamatun profetian mukaan suunnittelemaan ja kehittelemään tulevaisuutta, mutta tosiasia on että varmasti tietyt fundamentalistiset piirit toimivat näin typerästi.


    • SalamaIdästäLänteen

      Ja ei muuta kuin USA:n ja Venäjän lisäksi Ranska mukaan sotaan, ja kohta mukana varmaan yhdistetyt EU:n joukot, koko maailmahan siellä kohta on. Eli Harmagedonia lisää pukkaa ...

      • IdästäSalamaLänteen

        Ja nyt Turkki ampui venäläisten koneen alas, vastassa Natomaat vs. Venäjä, saapa nähdä saako länsi ja itä sovittua riitelynsä, jotta voivat yhdessä sotia ISIStä vastaan. Olisiko ISIS todellakin se peto, joka nousee kansojen merestä ylös? Merestä nouseva peto tarkoittaa kansanjoukoista nousevaa pahuutta, ja sellainenhan ISIS on. ISISksen nousun mahdollistaa nuorten miesten työttömyys ja heidän elämänsä tarkoituksettomuus. Tähän rakoon ISIS lyö ja tarjoaa epäonnistuneelle ja katkeroituneelle miehen elämälle pahan vaihtoehdon, naisten alistamisen uudelleen orjaksi ja synnyttäjäksi miehelle, ja hyväksikäyttää tähän Koraania napsien sieltä sopivat palat rasistisen murhaavaan oppiinsa. Joka tapauksessa ISIS on lähimpänä tätä pedon mallia nyt, ja koska suurtyöttömyys tulee jatkumaan Euroopassakin kuten muualla maailmassa, tämä takaa isisläisten edelleenvärväämisen jatkossakin.


      • Protectors.of.the.Earth
        IdästäSalamaLänteen kirjoitti:

        Ja nyt Turkki ampui venäläisten koneen alas, vastassa Natomaat vs. Venäjä, saapa nähdä saako länsi ja itä sovittua riitelynsä, jotta voivat yhdessä sotia ISIStä vastaan. Olisiko ISIS todellakin se peto, joka nousee kansojen merestä ylös? Merestä nouseva peto tarkoittaa kansanjoukoista nousevaa pahuutta, ja sellainenhan ISIS on. ISISksen nousun mahdollistaa nuorten miesten työttömyys ja heidän elämänsä tarkoituksettomuus. Tähän rakoon ISIS lyö ja tarjoaa epäonnistuneelle ja katkeroituneelle miehen elämälle pahan vaihtoehdon, naisten alistamisen uudelleen orjaksi ja synnyttäjäksi miehelle, ja hyväksikäyttää tähän Koraania napsien sieltä sopivat palat rasistisen murhaavaan oppiinsa. Joka tapauksessa ISIS on lähimpänä tätä pedon mallia nyt, ja koska suurtyöttömyys tulee jatkumaan Euroopassakin kuten muualla maailmassa, tämä takaa isisläisten edelleenvärväämisen jatkossakin.

        Muslikansoista nouseva yhdistynyt pero.

        Islam näyttää pedon kasvonsa.

        Kun katsoo muslimien silmiä niin siellä asuu valhe ja viha.


      • IdästäSalamaLänteen
        Protectors.of.the.Earth kirjoitti:

        Muslikansoista nouseva yhdistynyt pero.

        Islam näyttää pedon kasvonsa.

        Kun katsoo muslimien silmiä niin siellä asuu valhe ja viha.

        "Muslikansoista nouseva yhdistynyt pero. Islam näyttää pedon kasvonsa."

        Samaa mieltä aika pitkälle, islamissa on jotain demonista mikä mielenkiintoisesti puuttuu kristinuskosta. Tosin vanhan testamentin jotkin Mooseksen aikaiset lakihenkiset painotukset lähestyvät koraanin oppeja. Onneksi ne ovat vanhan ja jo vanhentuneen liiton puolella.


      • PieniKonrad

        Kristityt näkevät piruja kaikialla muualla, kuin itsessään. Nykyaikana oman varjopuolensa tunnistaminen ja sen valjastaminen hyötykäyttöön olisi todella suotavaa.


      • IdästäSalamaLänteen
        PieniKonrad kirjoitti:

        Kristityt näkevät piruja kaikialla muualla, kuin itsessään. Nykyaikana oman varjopuolensa tunnistaminen ja sen valjastaminen hyötykäyttöön olisi todella suotavaa.

        Kyllä minulta löytyy itsekritiikkiä kristinuskoa kohtaan. Hihhulismissa ei ole mitään hyvää. Tosiasia kuitenkin on, että "piru" on irti tällä hetkellä muslimien keskuudessa. On se vaan kumma juttu että niissä maissa missä kristillisyys on valtion uskonto, esim. pohjoismaissa, toimii valtioiden sisällä kaikki parhain päin.


      • hihhulismissa
        IdästäSalamaLänteen kirjoitti:

        Kyllä minulta löytyy itsekritiikkiä kristinuskoa kohtaan. Hihhulismissa ei ole mitään hyvää. Tosiasia kuitenkin on, että "piru" on irti tällä hetkellä muslimien keskuudessa. On se vaan kumma juttu että niissä maissa missä kristillisyys on valtion uskonto, esim. pohjoismaissa, toimii valtioiden sisällä kaikki parhain päin.

        Ei koskaan mitään hyvää.


    • IdästäSalamaLänteen

      Jos jotakuta muutakin kiinnostaa Syyrian nykytilanne, niin nyt pyörii Yle Areenassa dokumentti Syyriasta.
      http://areena.yle.fi/1-3121715
      Bashar al-Assadin Syyria
      53 minto 26.11.2015
      Sadattuhannet pakolaiset pakenevat sisällissodan runtelemasta Syyriasta Eurooppaan turvaan. Millaista on Syyriaan jääneiden elämä pian viisi vuotta jatkuneen sodan jaloissa, presidentti al-Assadin hallitsemilla alueilla?

    • Ja mitä opimme tästä Ahtisaaren kirjoituksestakin ? Juu, että koko sota on suurvaltojen aikaan saama - ne ajavat omaa asiaansa ja aseistavat kumpikin taistelevia ihmisiä jotta sota voisi jatkua .. ilman suurvaltoja sodan käynti ei olisi ehkä edes alkanut ja ehdottomasti ei jatkunut näin kauan .. suuri osaa Syyriaa on raunioina, miljoonat ovat paenneet sotaa ja arviolta 200 - 300 tuhatta ihmistä on kuollut.
      Suurvallat voisivat lopettaa sodan minä päivänä tahansa - mutta se jatkuu silti koska pää asia ei ole ihmiset Syyriassa tai Syyria - vaan maailmanlaajuiset poliittiset intressit .

      Samasta syystä maailma on mitä on .. nälänhätää ja kärsimystä täynnä ..

      Nyt suurvallat ovat saaneet (muka) omantunnon vaivoja koska ihmisiä Syyriassa kuolee nälkään (400 ihmisen sanotaan olevan nälkäkuoleman partaalla) .. samaan aikaan "unohdetaan" että maailmassa kuolee joka 3 sekunti yksi ihminen nälkään ..

      Ja ihmiset seuraavat sokeana tapahtumia televioistaan, kuin kyseessä olisi paraskin draamanäytelmä... eikä synkkä todellisuus ..

      alex

    • IdästäSalamaLänteen

      Ja tilanne sen kuin jatkuu. Turkki Naton keulassa syyttää Venäjää sodan lietsomisesta ja pakolaistulvan jatkumisesta Turkin kautta Eurooppaan. Venäjä tukee ilmapommituksin Al-assadin armeijaa, ja sorto ja kansanmurha saanee näköjään jatkua Syyriassa. Tästä voidaan syyttää vallanahimoista Al-Assadia ja omia etujaan Syyriassa ajavaa Venäjää. Saattaa olla että Turkki saa tkohta arpeekseen Venäjästä, ja silloin koko Syyrian sota eskaloituu. Mitä silloin tapahtuu? Saatanaa lainatakseni voi silloin sanoa : "Vain Helvetti on kattona". Vai pitäisikö sanoa "lattianrajana"?

      Suurvallat tekevät mitä tahtovat. Ei ihmisistä eikä heidän hengistään oikeasti välitetä. Tilanne tavallaan oli ihan sama 2. maailmansodan aikana kun juutalaisia vainottiin. Annettiin tilanteen jatkua vuosia, ja holokausti jatkui. Vasta sodan jälkeen kaikki tajusivat että juutalaisetkin tarvitsevat oman valtionsa. Nyt tätä "oman valtion suomaa suvereniteettia ja suojaa" ollaan murtamassa ja viemässä pois Syyrian kansalta. Millainenhan ensi keväästä ja kesästä tulee? Pelkään pahoin että pakolaistulva Eurooppaan edelleen kiihtyy. Tästä voimme kiittää etupäässä yhtä ihmistä jolla olisi valta kääntää suunta rauhaan, Vladimir Putinia. Mutta suunta on jo pitkään ollut Venäjällä ihmisoikeuksien ja kansan sananvapauden rajoittamisten ja pois viemisten suuntaan. Joten pahalta näyttää. Venäjä on pimenemässä edelleen. Ortodoksitkin siellä kumartavat tätä yksinvaltiasta ja diktaattoria. Vaarallinen on kehitys vasemmalla puolella, idässä.

    • NiinTahiNäin2

      Eikös Seleukidit ymmärtääkseni tuhonneet aikoinaan Damaskiksen rajakiistojen seurauksena ja Roomalaiset sittemmin rakenganeet kaupungin uudelleentuhkista. Wikipedia artikkelin mukaan Damaskoksessa on tehty hyvin vähän arkeologista tutkimusta eikä sen historiaa ole tarkkaan vieläkään kartoitettu. Voisihan sitä yllätyksenä piaknoin kuitenkin selvitä onko Damaskos Nooan vai tämän pojan pojan perusama kaupunki kuten kansanperinne siellä kertoo.

    • juutalaismediavalehtelee

      Syyrian sota ja kaikki sodat johtuvat juutaloissionistiasekauppiaiden pohjattomasta paskaisesta ahneudesta. Assadin hallinto Syyriassa on ollut, ja on, vanhurskaampi ja reilumpi kristittyjä kohtaan, kuin jumalaton Mossad-Israel, joka on ISISinkin perustanut. MOT

      • sepitätsatuja

        Vai on Mossad perustanut ISISksen, kauempana et voisi totuudesta olla.


    • IdästäSalamaLänteen

      Tilanne päällä edelleen Syyrian sisällissodassa.

      -Ruotsin ulkoministeri vaatii Venäjää lopettamaan Aleppon pommitukset
      http://yle.fi/uutiset/3-9190715

      Luultavasti jatkossa tulee käymään niin, että koska Venäjä jatkaa ja jatkaa vaan diktaattori Al-Assadin tukemista Syyrian kansan kustannuksella, ei millekään maalle jää kansan murha enää epäselväksi. Tällöin Venäjä saa YK:n turvallisuusneuvostoa myöten vihat, syystäkin, päälleen.

      Toinenkin ajatus tuli aloituksen otsikkoa myötäillen mieleen. Koska USA ja Venäjä molemmat ovat kristillisiä maita, toteuttavatko ne, sittenkin, molemmat yhdessä mielessänsä salaa hiljaa Jesaja 17 : 1 mukaista ennustusta, sitä ääneen kenellekään sanomatta? No, se tullaan näkemään.

      Joka tapauksessa on jo nyt selvää, että koko Syyrian maa alkaa olla raunioina, ja sisällissota ja vihollisuudet Al-Assadin joukkojen ja Syyrian kansan(en puhu kapinallisista, koska he ovat Syyrian kansalaisia) välillä Venäjän ja lännen liittouman tukemina jatkuvat. Jokainen vetäköön johtopäätökset.

      -Turvallisuusneuvostoa vaaditaan koolle Syyrian takia
      http://yle.fi/uutiset/3-9190364
      -Ranska, Britannia ja Yhdysvallat vaativat YK:n turvallisuusneuvostoa koolle. Tapaamisessa on tarkoitus keskustella Syyrian väkivaltaisesta tilanteesta. Tapaaminen on tarkoitus pitää sunnuntaina kello 18 Suomen aikaa.

      Ilmapommitukset rakennuksiin tappoivat 52 siviiliä Aleppossa Syyriassa lauantaina, kertoi oppositiomielinen tarkkailujärjestö Syrian Observatory for Human Rights.

      YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon sanoi aiemmin olevansa järkyttynyt Aleppon taistelujen kiihtymisestä. Ban varoittaa, että niin kutsuttujen bunkkerintuhoajapommien tai muiden pitkälle kehitettyjen pommien käyttäminen siviilejä vastaan voidaan katsoa sotarikokseksi.

      Syyria ja Venäjä ovat pommittaneet Aleppon kapinallisalueita useita päiviä. Alueella arvellaan olevan saarroksissa noin 250 000 ihmistä. Myös vedenjakelu on keskeytynyt.

      • jari-pekka--65

        Ehkä olisi syytä tutkia uutisia monista ulkomaisistakin lähteistä ja tarkoitan nimenomaan puolueettomia lähteitä.


      • eiköolekinnäin
        jari-pekka--65 kirjoitti:

        Ehkä olisi syytä tutkia uutisia monista ulkomaisistakin lähteistä ja tarkoitan nimenomaan puolueettomia lähteitä.

        Eikö YK ja Ban Ki-moonin kommentit ole mielestäsi puolueettomia lähteitä?

        "YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon sanoi aiemmin olevansa järkyttynyt Aleppon taistelujen kiihtymisestä. Ban varoittaa, että niin kutsuttujen bunkkerintuhoajapommien tai muiden pitkälle kehitettyjen pommien käyttäminen siviilejä vastaan voidaan katsoa sotarikokseksi."


      • jari-pekka--65

        Sanoin monista ulkomaisista puolueettomista lähteistä.


      • maailmanpolitiikkaonkova

        tilanne olisi jo ratkennut Assadin päänmenoksi jollei Putin olisi rientänyt avuksi. Kundi olisi joutunut viemärissä kujanjuoksuun kuten Gaddafi.

        Putin sitten hokasi että tässähän on tilaisuus kehittää omaa imagoaan taas kerran ja saada samalla tukikohta Lähi-Itään öljyhanan viereen, sellaisiahan aina tarvitaan. Niinpä Putin päätti lähteä metsästysretkelle Damaskokseen. Satuinpa matkustamaan Genesaretin järven tienoilla kun Damaskoksen pommitukset olivat päivittäisiä. Hyvin kuuluivat räjähdykset Israelin puolelle Golanin kukkuloiden takaa. Joka paukulla kuoli joukko siviilejä.

        Kyse on ehdottomasti sotarikoksesta ja nyt erittäin pitkään jatketusta sellaisesta koska muitakin kaupunkeja pommitetaan päivittäin. Aleppon pommitukset ovat kauhistavia: joka päivä pieniä lapsia räjähtelee kappaleiksi tai jää sortuneiden talojen alle muun perheensä kanssa, tai sitten palavat hengiltä kun palopommit kylvetään mattoina kaupungin ylle. Haavoittuneet ovat raajarikkoja mielettömissä tuskissa vailla tulevaisuutta. Syyrian kansalla ei ole tulevaisuutta Assadin ja Putinin syöstessä heitä tuhoon henkilökohtaisista syistä.

        Kun Venäjän kansa alkaa tajuta että hekin ovat osaltaan vastuussa Putinin kepposista, alkaa hänen lähtölaskentansa. Ensi vuonna Putin joutuu pommiattentaatin kohteeksi ja tekijänä on eräs hänen lähipiiriläisensä.


      • Cutting.Edge
        maailmanpolitiikkaonkova kirjoitti:

        tilanne olisi jo ratkennut Assadin päänmenoksi jollei Putin olisi rientänyt avuksi. Kundi olisi joutunut viemärissä kujanjuoksuun kuten Gaddafi.

        Putin sitten hokasi että tässähän on tilaisuus kehittää omaa imagoaan taas kerran ja saada samalla tukikohta Lähi-Itään öljyhanan viereen, sellaisiahan aina tarvitaan. Niinpä Putin päätti lähteä metsästysretkelle Damaskokseen. Satuinpa matkustamaan Genesaretin järven tienoilla kun Damaskoksen pommitukset olivat päivittäisiä. Hyvin kuuluivat räjähdykset Israelin puolelle Golanin kukkuloiden takaa. Joka paukulla kuoli joukko siviilejä.

        Kyse on ehdottomasti sotarikoksesta ja nyt erittäin pitkään jatketusta sellaisesta koska muitakin kaupunkeja pommitetaan päivittäin. Aleppon pommitukset ovat kauhistavia: joka päivä pieniä lapsia räjähtelee kappaleiksi tai jää sortuneiden talojen alle muun perheensä kanssa, tai sitten palavat hengiltä kun palopommit kylvetään mattoina kaupungin ylle. Haavoittuneet ovat raajarikkoja mielettömissä tuskissa vailla tulevaisuutta. Syyrian kansalla ei ole tulevaisuutta Assadin ja Putinin syöstessä heitä tuhoon henkilökohtaisista syistä.

        Kun Venäjän kansa alkaa tajuta että hekin ovat osaltaan vastuussa Putinin kepposista, alkaa hänen lähtölaskentansa. Ensi vuonna Putin joutuu pommiattentaatin kohteeksi ja tekijänä on eräs hänen lähipiiriläisensä.

        "Syyrian kansalla ei ole tulevaisuutta Assadin ja Putinin syöstessä heitä tuhoon henkilökohtaisista syistä."

        Venäjällä tulee tapahtumaan, tai tapahtuu jo koko ajan, vain hitaammalla syklillä maan kansan tuhoaminen. Tästä Putin joukkoineen pitää huolen. Samat tapahtumat mitkä Syyriassa nyt nopealla syklillä.

        "Kun Venäjän kansa alkaa tajuta että hekin ovat osaltaan vastuussa Putinin kepposista, alkaa hänen lähtölaskentansa. Ensi vuonna Putin joutuu pommiattentaatin kohteeksi ja tekijänä on eräs hänen lähipiiriläisensä."

        Tätä sopii vain toivoa.


      • tiedätkösinä
        maailmanpolitiikkaonkova kirjoitti:

        tilanne olisi jo ratkennut Assadin päänmenoksi jollei Putin olisi rientänyt avuksi. Kundi olisi joutunut viemärissä kujanjuoksuun kuten Gaddafi.

        Putin sitten hokasi että tässähän on tilaisuus kehittää omaa imagoaan taas kerran ja saada samalla tukikohta Lähi-Itään öljyhanan viereen, sellaisiahan aina tarvitaan. Niinpä Putin päätti lähteä metsästysretkelle Damaskokseen. Satuinpa matkustamaan Genesaretin järven tienoilla kun Damaskoksen pommitukset olivat päivittäisiä. Hyvin kuuluivat räjähdykset Israelin puolelle Golanin kukkuloiden takaa. Joka paukulla kuoli joukko siviilejä.

        Kyse on ehdottomasti sotarikoksesta ja nyt erittäin pitkään jatketusta sellaisesta koska muitakin kaupunkeja pommitetaan päivittäin. Aleppon pommitukset ovat kauhistavia: joka päivä pieniä lapsia räjähtelee kappaleiksi tai jää sortuneiden talojen alle muun perheensä kanssa, tai sitten palavat hengiltä kun palopommit kylvetään mattoina kaupungin ylle. Haavoittuneet ovat raajarikkoja mielettömissä tuskissa vailla tulevaisuutta. Syyrian kansalla ei ole tulevaisuutta Assadin ja Putinin syöstessä heitä tuhoon henkilökohtaisista syistä.

        Kun Venäjän kansa alkaa tajuta että hekin ovat osaltaan vastuussa Putinin kepposista, alkaa hänen lähtölaskentansa. Ensi vuonna Putin joutuu pommiattentaatin kohteeksi ja tekijänä on eräs hänen lähipiiriläisensä.

        "Ensi vuonna Putin joutuu pommiattentaatin kohteeksi ja tekijänä on eräs hänen lähipiiriläisensä."

        Kuka lähipiiriläinen?


    • defgehl

      Damasko ei tule poistumaan kaupunkien luvusta, koska Raamattu ilmoittaa sen vielä kuuluvan tulevan laajenevan Israelin alueeseen. Seuraava kirjoitus löytyy jouninkootuista Pienistä paloista http://www.jouninkootut.info/426807096

      13.pala: Poistetaanko Damasko kaupunkien luvusta? (Jesaja 17:1-4)

      Ei poisteta! Damaskon lentokentällä on ollut ainakin ennen nykyistä sisällissotaa kyltti, jossa on lukenut: Tervetuloa Damaskoon, maailman vanhimpaan kaupunkiin!

      Paljon esillä ollut Damaskon poistuminen kaupunkien luvusta perustuu tähän KR33 jakeeseen 17:1

      *Ennustus Damaskosta. Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi. (KR33)

      *Taakka kirouksen maljasta, joka annetaan Dameshekille juotavaksi. Katso, Dameshek poistetaan kuninkuudesta, ja kaupunki tuhoutuu. Sen kaupungit tulevat autioiksi ja hävitetyiksi, niistä tulee lammaslaumojen lepopaikkoja, siellä ne makaavat, eikä kukaan pelota niitä pois. Ja valta lakkaa Efraimista, ja kuninkuus Dameshekista, ja Aramin jäännös on oleva yksinäinen, ja sen kunnia on oleva Israelin lapset, sanoo Herra. Ja on tapahtuva siihen aikaan, että Jakobin kunnia alennetaan, ja hänen kunniansa rikkaus viedään pakkosiirtolaisuuteen. (Aramea)

      Noin 2700 vuotta sitten Assyria valloitti Damaskon ja poisti siitä samalla kuninkuuden. Samaan aikaan Israelin kuningaskunta (Efraim) vietiin pois omasta maastaan saman Assyrian toimesta. Damasko ei poistunut kaupunkien luvasta, päinvastoin sille on annettu lupaus Sakarjan kirjassa luvussa 9:1 koskien tulevia aikoja. Damasko tulee kuulumaan Israeliin heimojen paluun jälkeen:

      *Ennustus, Herran sana, etelän maata vastaan, ja Damasko on jälleen kuuluva hänen kirkkautensa läsnäolon maahan. Sillä Herran edessä ihmisten teot ovat paljastetut, hänellä on mielisuosio kaikkia Israelin sukukuntia kohtaan. (Aramea)

    • PasiToivonen

      Aleppo on kohta Syyrian armeijan hallussa ja peli on pelattu.

      Voitto al-Assadille!

      • ohoiho

        Kuka nyt diktaattoria kannattaa? Sama kuin olisi Hitlerin puolella.


    • vaikkavoissapaistaisi

      Ryssät helvettiin Syyriasta tappamasta siviilejä. Vihaksi pistää tuollaisten väkivaltaisten valehtelijoiden joukko. Samaten Krimiltä ja Itä-Ukrainasta.

    • PasiToivonen
      • dct

        Mitäs pahaa uudessa maailmanjärjestyksessä on? 99% siitä on urbaania legendaa eli todistamatonta hölynpölyä. Sitäpaitsi tulevan maailman ongelmia ei ratkaista muuten kuin globaalisti, globaalilla maailmanjärjestyksellä. Tämä on meidän yhteinen pallo.


      • NAHKASIIPI

        Illuminatille kaikki kunnia! All glory to the Great Lucifer!


      • Junginsa-lukenut
        NAHKASIIPI kirjoitti:

        Illuminatille kaikki kunnia! All glory to the Great Lucifer!

        Lucifer on vain Jeesuksen varjo-puoli!


    • 12____13

      Minun nähdäkseni Assadia ei voi perustellusti kutsua diktaattoriksi, ellei siiten kutsu myös esim. Niinistöä diktaattoriksi.

    • levi-athan

      Onko se Syyria jo tuhottu?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe