Anne Lindellin talousuni romahduksesta /pakolaiset

marikkisu

On elokuu v. 1997 ja näin seuraavan unen. Unessa istuin hämärtyvässä illassa eräänlaisella kaiteella ankealla ja betonisella pihamaalla, ja katsoin keski-ikäisen miehen kanssa isoa kylttiä varastomaisen rakennuksen tai kenties hylätyn hallin suurten ulko-ovien yläpuolella. Kyltissä luki sanat ”Matförråd” (suom. Ruokavarasto). Mies puhui hiljaisella äänellä, pää painuksissa alaspäin, hieman tuskaisesti, mutta kuitenkin rauhallisesti ja melkein kuiskaten: … Ruokavarastoja täytyy täydentää, sanoi mies, myös siemenviljaa, perunoita ja siemeniä on oltava varastossa tuleville vuosille. Sanoin, että kyllähän meillä nyt ruokaa riittää … sitähän on jo yli tarpeen. Niin nyt, sanoi mies, mutta entä kun maailmalla alkaa valtava liikehdintä? Mikään silloin ei oikein toimi. Pakolaisten vuoksi Suomen väkiluku on silloin aivan toista kuin nyt, ja osaa vainotaan. Aivan 2000-luvun alussa tulee olemaan samaan aikaan yhtäällä ääretöntä rikkautta ja hyvinvointia ja toisaalla nälänhätää ja pahoinvointia. Eritoten vuodet 2008 ja 2009 tulevat olemaan rikkaalle Yhdysvalloille ja joillekin Euroopan välimeren maille todella vaikeata laman aikaa. Kreikassa paljastuu pahoja väärinkäytöksiä, jotka johtavat Kreikan valtion ja kansan suuriin kärsimyksiin, ja perässä tulevat seuraavassa järjestyksessä vuoden 2011 kesästä lähtien Portugali, Espanja ja Italia. Häikäilemättömät väärinkäytökset tulevat julki ja näissä maissa kaikki tulevat kärsimään eräitten harvojen valtaapitävien henkilöitten petoksista. Näissä maissa ihmiset saavat kokea uudestaan ja jopa pahempana sen mitä oli Euroopassa 1990 luvun allussa, koska näihin maihin alkaa virrata satojatuhansia pakolaisia, jotka järkyttävät muutenkin heidän heikkoa talouspohjaansa. Lopulta Italian tilanne puhkaisee todella pahan kriisin kaikialla Euroopassa ja kaikilla sektoreilla: rahamaailmassa, työllisyydessä, ruokapulassa, pakolaisongelmassa. Italialaiset eivät edes kykene valvomaan rajojaan, joten ei-toivottujen ainesten virtaaminen Afrikasta jopa Euroopan pohjoisosiin on valtavaa. Lohdutukseksi meille suomalaisille, että sillä hetkellä niin Suomessa kuin muualla Skandinaviassakin ovat asiat muuta maailmaa paremmin. Norjaa aletaan kadehtia, ja yht´äkkiä kaikki muut Euroopan valtiot haluaisivat olla yhtä kauaskatseisia ja riippumattomia kuin Norjalaiset. Huokaisin ja sanoin: minnekkä me sitten voisimme paeta, Ruotsiin, Norjaan? Mies sanoi, että ei kannata paeta … yrietään vain selvitä jotenkin. Mies otti minua molemmista olkapäistä kiinni lujalla otteella ja sanoi: Me kestetään – uskotko? Nyökkäsin kyynelleet silmissä. Mies nousi ylös ja lähti kävelemään hartiat kumarassa poispäin … Tähän heräsin..

Raha ei siis tule auttamaan eikä rikkaudet, kun talous romahtaa ja ajaudumme yhä vaikeampia aikoja kohti. Ainoastaan luottaminen universumin Luojaan auttaa.

”Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä.” – Jaakobin kirje 5:1-3

”Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: ’Tule!’ Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: ’Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä’.” – Ilmestyskirja 6:5-6

http://ennustuksia.com/2013/05/11/anne-lindellin-talous-romahduksesta/

Aika hyvin on tämä toteutunut, vai mitä olette mieltä?

27

1513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onhaan

      täsäkin jo keskustelu teis kuinka monet kerat mutta nytten vasta saa sijaa :)

      • mustahevonen

        Pakolais ongelma ei ole syntynyt hetkessä se on ollut niin kauan kuin historiaa tunnemme.
        Siomismi on kehitelty jo 1800 luvulla ja samoin Kristillinen Sionismi .


      • jeesus.on-persreikä

        paskaa pukkaa taas näiltä ennustajilta jotka ovat samaa sarjaa horokooppien kanssa eli mielikuvituksen tuotetta hullujenhuoneen laitamilta


    • marikkisu

      Anne Lindellin uni muslimeista ja venäläisistä heinäkuussa 2010
      Anne Lindell, 18.5.2011
      (Tämä on kopioitu Jouko Pihon profetia 2 sivulta )

      Tämän sivuston löytyminen oli minulle tosi iloinen yllätys, ja laitoin tänne kevättalvella ensimmäisen kirjoituksenikin, enneuneni Saksan Westfalenista. Tänään kävin taasen sivustolla, ja heti melkein ensimmäiseksi oli Jyrki Mannisen 2 enneunta aivan samasta aiheesta kuin itsekin olin nähnyt unessa viime kesänä. Selkäpiitäni karmi: Venäjä valloittaa tai ainakin miehittää puolet Suomesta ja ilmeisesti jopa valtakuntien rajaviivakin oli samanlainen meidän molempien unessa, ja mikä uskomattominta, molempien enneunissa Suomi ei lähtisi puolustautumaan ja vastahyökkäykseen vaan antautuisi ilman verenluovutusta.

      Näin nämä kaksi enneunta peräkkäisinä öinä heinäkuussa v. 2010. Molemmat unet olivat lyhyitä, mutta heräsin oitis unennäön jälkeen molemmilla kerroilla keskellä valoista kesäyötä ja minulla oli vaikeata nukahtaa uudestaan, sillä ajattelin näkemääni unta ja mietiskelin sen merkitystä.

      Ensimmäinen uni: Muslimit ja venäläiset

      Olin unessa yksin kotonani ja ilmeisesti unessa kyseessä oli lämmin elokuun loppupuoli ... hieman syksyä oli jo ilmassa ja illat olivat jo pimenemässä. Istuin ruokasalissa syömässä, kun ulkoa kuului pelottavia ja hätäisiä ääniä ... kuin joitakin ihmisiä liikkuisi nopeasti ja hengästyneenä aivan lähellä kotiani ... aivan kuin etsien ja samalla paeten. Eräs mieshenkilö koputti ruokasalini ikkunaan ja viittoili avaamaan ulko-oven (ovi oli lukossa). Raotin ovea ja tämä henkilö (ilmeisesti kyläläisiä) kehotti minua paikallisella ruotsinkielen murteella pakenemaan heti: ”Ota vain kaikkein välttämättömin mukaan ja sen verran kuin saat ahdattua autoosi. Älä pakene maanteitä, vaan aja autollasi metsään farmille päin ja jonkin matkan päästä käännyt oikealle ja aja niin kauan eteenpäin että näet muita.. Älä unohda juomavettä, koska voi olla että joudutaan piileskelemään kauan ... vihollinen on aivan kulmilla."


      Otin miehen puheet todesta ja aloin heti tehdä niin kuin hän kehotti. Yritin pitää ajatukset hallinnassa, vaikka kauhu ja pelko miltei lamaannuttivat minut. Pakkasin unessa kaikkea mahdollista mukaan ja kanniskelin tavaroita juoksujalkaa autooni. Iltapäivä oli jo taittumassa iltaan kun tajusin ajankulun ja mietin, ehdinkö lainkaan pakenemaan vihollisilta. Sisällä vielä pakatessani ja näissä ajatuksissa kysyin ääneen Jumalalta, että näytä minulle mitä on tulossa ... kerro mikä on tuo vihollinen? Samassa kuulin aivan selvästi, kuinka minua käskettiin menemään etelänpuoleisen apukeittiön ikkunan ääreen, koska kohta minulle näytettäisiin vihollinen. Tein kuten käskettiin, ja yhtäkkiä näin, kuinka iltaruskon punaisiksi värjäämistä pilvistä alkoi horisontissa muodostua kuin näkynä jonkinlainen sotajoukko, joka lähestyi hevosilla ratsastaen hurjaa vauhtia. Kun tuo sotajoukko oli tarpeeksi lähellä näin heidän vaatetuksensa ja ilmeensä. Verenhimo ja tappamisenhalunkiilto silmissä ja sapeleita heilutellen tuo hurja joukko lähestyi taloani ... kuin muinaiset muslimit konsanaan punavalkoisten turbaanien liinanpäät niskassa liehuen ja heidän edellään juoksi maastopukuisia sotilaita ”uraa”-huutoa huutaen.


      Heräsin kesken unen, sillä näkemäni muslimiratsastajien ja sotilaitten kohtaus (kuin filminauhalta) oli niin kammottava, että sydämeni tykytti rinnassa ja olin hiestä märkä. Tajusin, että unessa oli kyseessä sota, ja että muslimit aloittavat sen etelästä päin ja että se leviää hyvin nopeasti Venäjän kautta myös Suomeen, mutta että me emme taistele, vaan pakenemme. Ilmeisesti Venäjän ylivoima on niin suuri, että tajuamme, että verenluovutus ja ihmishenkien menettäminen ei ole järkevää, vaan vetäydymme.

      http://www.armo.info/anne_lindellin_unet_07.2010.html

      • KTSEiKirj

        Täyttä soopaa. Islamistit "ratsastavat" Venäjän läpi ja Venäjän armeijako vain hurraa.


      • JEESUSONHERRA

        JEESUSONHERRA


    • profeetallisiasanomia

      Islamilaiset pakolaiset ovat tulleet Suomeen valtaisalla joukolla.

      Samalla Venäjä on jo taistelussa Syyriassa ISIKsen joukkoja vastaan Assadin rinnalla.

      • 546546

        65445


    • pahaltaSyyriassanäyttää

      Mitä tästä vielä kehittyykään.

    • rauhaSyyriaan

      Amen.

    • tuleviatapahtumia

      Pyhä Henki paljastaa tulevia.

    • Jobinpostia

      1Kun.17:6 Biblia (1776) Ja kaarneet veivät hänelle leipää ja lihaa, huomeneltain ja ehtoona, ja hän joi ojasta. Job.39:3

    • pihonsivultaaa

      Byron Searlen 16.5.2018 saama sanoma sodista ja luonnonmullistuksista

      Anna-Liisa Arpomaan lyhennetty käännös

      Poikani, sanoin, että Pohjois-Korea on ansa. Se on nyt viritetty ja laukeaa pian. Mitä enemmän Israel etenee, sitä vihaisemmaksi maailma tulee. Pian kaikki kansat vihaavat sitä ja haluavat tuhota sen.

      Kun puristan maata kuin palloa, paine kasvaa. Maahan syntyy enemmän ja enemmän halkeamia ja useampia tulivuoria purkautuu monissa eri paikoissa Rajuilmat raivoavat maalla ja merellä, ja ihmiset ihmettelevät outoja sääilmiöitä.

      Toukokuu on ollut mellakoiden kuukausi, mutta pahin on vasta tulossa. Mellakat ovat vasta alkua. Kesäkuu, verinen kesäkuu, koko maailma näyttää olevan sodassa. Monet kuolevat. Tämä on se aika, jota varten olen valmistanut jäännösseurakuntani eli ne, jotka eivät ole polvistuneet epäjumalien edessä, vaan näkevät yksin minut.

      Olkaa valmiit palvelemaan kadotettuja, sillä monet etsivät vastauksia. Seurakuntani loistaa kuin timantti kesäkuussa. Rakastan kaikkia ihmisiä, mutta monet tulevat kadotetuiksi. He ovat kääntäneet selkänsä minulle ja pilkanneet Pyhää Henkeä vastustamalla hänen kutsuaan.

      Pysy vahvana, Minun jäännösseurakuntani, tulevina päivinä Minun voimassani. Olkaa mielessänne kestävässä rukouksessa Isän kanssa kaiken aikaa. Rakastan teitä kaikkia. Minä olen tulossa, pelastus on täällä.

      • mullistuksiaaaa

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005670510.html

        Dramaattinen näky tallentui videolle: Ankara salamatulva muutti kadun hetkessä autot murskaavaksi koskeksi

        Paikallisten viranomaisten mukaan tulva alkoi kun Mamakin alueelle rojahti yhdeksässä minuutissa sademäärä, jonka oletettiin alun perin satavan noin kolmen tunnin aikana.

        Sadevedet eivät ehtineet imeytyä maaperään eivätkä solahtaa normaaliin uomiinsa, vaan lähtivät virtaamaan valtoimenaan pitkin Ankaran katuja.

        -------------


        Kilauea-tulivuori purkautuu jo neljättä viikkoa: Ihmisiä varoitettu vulkaanisesta savusta lähes 4 000 kilometrin päässä


        Ulkomaat Julkaistu 28.05.2018 14:51

        https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/kilauea-tulivuori-purkautuu-jo-neljatta-viikkoa-vulkaaninen-savu-tuntuu-lahes-4-000-kilometrin-paassa-marshallinsaarilla/6927820#gs.j=NhBoA

        Osa tutkijosta on ennustanut, että tulivuoren purkautuminen voi olla edeltäjä vielä suuremmalle purkaukselle. Sellainen ravisteli saarta 1920-luvun puolivälissä.


      • tupuliini10

        sitä saa mitä tilaa.


    • Anne Lindellin ennustusuni näyttää toteutuvan kirjaimellisesti. Uniprofetiassa EU:n kriisimaiden järjestys on täsmäälleen oikea, ja tänään 2.6.2019 luin esim. Jukka Tarkan kommentin jossa hän toteaa että Italian Kreikkaaksin suuremmat velat voivat romahduttaa koko EU:n talouden, ja etenkin koska Italia on on niin paljon suurempi talousmaana.. ----- Eli Juuri niinkuin Lindell on unessaan nähnyt. Annen unen suhteen on huomioitava että hän itse pitää sitä Jumalan antamana näkynä, jota se minunkin mielestäni on.

      • Anonyymi

        Jos kuitenkin se tulva , mistä ennustuksia, niin siinähän piti mennä puolet italiastakin.

        Ei tietysti enää puhuta profetioista , kun tiedemiehet puhuvat jäätiköiden sulamisaikatauluista. Siihen faktaan sopinee jo -80-luvun profetioinnitkin, miten Suomenkin rannikot muuttuivat tummiksi alueiksi kartalla. Jtkn , että se alue mikä nyt kartalla on merien rannikkoalueilla vihreää?


    • Anonyymi

      Pihon sivuille kerättyjä profetioita on ollut paljon näillä palstoilla luettavissa . Jo 14 v sitten tällä palstalla innokkaasti niistä keskusteltiin.
      Nyt tiedekin jo samaa ennustaa ja samoin tiede jatkuvasti tuo Raamatun totuudet esiin.
      Mitenköhän maassamme on järjestetty Valtion Viljavaraston toimivuus? Ainakin vielä 30 v sitten sellainen oli perinteenä? Luulisi olevan tarvetta pelkästään ilmastomuustoshädän vuoksi kartuttaa nopeasti Valtion Viljavarastoa!

      • Anonyymi

        Väkeä muualta on tullut paljon vuoden 2015 jälkeenkin. Profetiauni kuitenkin jo v 1997 saatu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väkeä muualta on tullut paljon vuoden 2015 jälkeenkin. Profetiauni kuitenkin jo v 1997 saatu.

        Itse seuraan mielnkiinnolla Venäjän tapahtumia, koska sieltä alkaa tulemaan juutalaisia.Joku oli saanut unen tai näyn, että kultasia nauhoja kulki pitkin Suomen itärajaa pohjoisesta alkaen. Nurmeksen tietämille ilmestyi karttaan daavidin tähden kuva. Siinä oli kuulemma leiri.

        Nyt laitetaan rajat kiinni Kaakkois-Suomessa ja Niiralassa. Suomeen pääsee vain Vartiuksen (Kuhmo) ja Sallan rajan ylityspaikoille. Tutkiskelin raja-aita karttaa, ja kovin on aidoitettu tuo kaakonkulman raja-alue. Muistan lukeneeni, jostain että Juudan ja Israelin pitää kysellä vanhoja reitteja paluu matkaa varten Israeliin. Tarkoittaako tämä, että muut uudemmat reiti ovat vaarallisia. Aion tukia, että missä kunnossa ovat mentetyn Karjalan, Petsamon ja Sallan puolelle menneet tiet ja reitit. Näistähän osan luulisi olevan niitä vanhoja reittejä, joita ei kovin moni tidä olleen edes olemassa. Ongelmana Suommen puolelle tulemisessa on Venäjän suuret rajavyöhykkeet, jotka ovat menneinä vuosina kuulemma vain laajentuneet. Antavatko Venäjän rajavartijat paeta vainottujen ihmisten paeta Suomen puolelle?

        Vuonna 1939 Britannia rajoitti juutalaisten pakolaisten pääsemisen silloiseen Palestiinaan rajan 75 000 henkeen vuodessa. Tulijoita olisi varmasti ollut huomattavasti enemmän. Vuosina 1936-1939 oli alueella Arabikapina. Vuonna 1939 Britannia julisti sodan Saksalle. Onkohan tällä maahanmuuttajien määrän rajoittamisella vaikutus Britannian toiseen maailman sotaan joutumiseen ja siirtomaiden menettämiseen? Mikäli sillä on perää, niin miettikää mitä vaikutus on Suomen kohtalolle, mikäli emme suostu ottamaan juutalaispakolaisia vastaan tai alamme rajoittaman heidän vastaanottomäärää huomattavasti.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe