keno ei ole rehellistä

kenpor

Meidän keno porukka on päättänyt olla pelaamatta kenoa niin kauan että veikkaus palauttaa pallo arvonnan takaisin niin on sanonut muutkin porukat joilta olemme asiaa kysyneet, suorat televisio arvonnat takaisin, emme luota nykyiseen arvonta malliin. Olemme jo pelanneet muitten tarjokkaiden pelejä ja porukka on samaa mieltä, että tämä päätös pitää.

39

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sejasamaa

      mitä väliä, eihän kenosta muutenkaan tule ku karkkirahaa.

    • ffdsfdsfsdf

      Edelleen siis jatkuu tämä sama kitinä. Silloin kun oli palloarvonta, niin jatkuvasti oli kitinä päällä että keno on kusetusta. Kun pallot korvattiin digiarvonnalla, niin yhtäkkiä pallot olikin luotettavia ja digiarvonta kusetusta. Voin taata, että jos/kun pallot otetaan takaisin, niin hörhöt ovat näyttö kuolassa huutelemassa, kuinka digiarvonta oli luotettava ja Veikkaus ei saanut tarpeeksi voittoa, niin piti siirtyä palloarvontaan, joka on yllätys yllätys huijausta.

      Hohhoijjaa.

      • VeikkausVoittaaAina

        Kaikki rahapelit on huijausta kun ne on suunniteltu niin ettei niistä yleensä mitään voita. Sanoohan sen jo terve järkikin.


      • fsdfsdfds

        Ei se ole huijausta millään tasolla, jos tekee voittamisen vaikeaksi todennäköisyyksiä hyväksikäyttäen. Säännöt on kaikille selvät (tai ainakin selvästi kerrottu, jos niitä ei ymmärrä niin se on sitten oma ongelma) - voittaminen on vaikeaa ja siihen ei huijaamista tarvita.

        Terve järki varmaan sanoisi myös, että jos voittaminen olisi helppoa, niin Veikkaus ja muut rahapelipalveluita tarjoavat olisivat konkassa jo avauspäivän jälkeen.


      • Justitia

        Mielestäni kitinä, olisko hieman lisääntynyt näinä vuosina . Ei tänne voittajat kirjoittelekkaan. Sattui pari vuotta sitten, että pojalla oli pelimatka pitemmälle keskisuomeen ja lähdin ajomieheksi hänelle. Kaveri meni peleihinsä ja minä päätin käydä katsomassa kaupunkipahasen kioskia jossa oli Feikkauksen mainoksen mukaan pelattu hieman suurempi voitto. Siinä kassalla sitten kysyin onko pelaaja kakkua tai kukkia tuonnut heille, leidit ns suu auki että mikä voitto onko joku meillä voittanut jotain isoa. Aikamme sitä ihmeteltyämme ja kiskan porukan kanssa asiaa pohdittuamme totesin mitäs tässä, tais voitto mennä johonkin muualle. Yhtiön mainos vain voitosta/kioskista jäi kaivelemaan ja sen taas muistin.


    • No_Joker_No_Keno

      Enkä luota muuten minäkään, aivan uskomattomia nuo Veikkauksen touhut, kyllä se palloarvonta on ainoa oikea arvonta ja paljon kiinnostavampi, nyt Keno on periaatteessa sama kuin Jokeri, eli ihan tavallinen hedelmäpeli arvonta.
      Tuo ffdsfdsfsdf on aivan selvästi joku Veikkauksen trolli, ei voi muuten olla tuollainen näkökanta, lapsellista ininää.

      Toivottavasti esim. PAF aloittaa kenon palloarvonnan reaaliajassa, olis muuten varma suksee. Muutenkin tuo Veikkauksen kukkahattutäti/setä organisaatio pitäisi yksityistää, sinne on pesiytynyt samanlaisia itsekeskeisiä "meillä on valta, meillä on voima tyyppejä" kuin YLEenkin. Hyvänä esimerkkinä liiketoimintapäällikkö Anu Kytö. Kyllä se vaan oli palloarvonta osa peli-iloa, vaan ei enään, en ikinä pelaa tietokonepohjaisia arvontoja se nyt vaan ei tunnu aidolta.

      • kyljämptionnii

        Kenoa ei kannata edes pelata koska voitonmahikset on uskomattoman huonot lisäksi onnettomat päävoitot...kenon ainoo hyvä puoli on se, että sieltä tippuu pikkuvoittoja jatkuvalla syötöllä joten pelitilillä on aina saldoa


      • VeikkausVoittaaAina
        kyljämptionnii kirjoitti:

        Kenoa ei kannata edes pelata koska voitonmahikset on uskomattoman huonot lisäksi onnettomat päävoitot...kenon ainoo hyvä puoli on se, että sieltä tippuu pikkuvoittoja jatkuvalla syötöllä joten pelitilillä on aina saldoa

        Itse pelaan nykyään melkein vain pitkävetoa ja siinäkin häviän melkein aina. Kaikki Veikkauksen pelit perustuu enimmäkseen tuuriin, ei taitoon.


      • 36hjiöää

        Kyl se on aivan tosi.että kun loppui palloarvonta niin loppui voitotkin.ja seuraavaksi loppuu pelaaminen ja lopuksi veikkaus kokonaan


      • Tasavero
        VeikkausVoittaaAina kirjoitti:

        Itse pelaan nykyään melkein vain pitkävetoa ja siinäkin häviän melkein aina. Kaikki Veikkauksen pelit perustuu enimmäkseen tuuriin, ei taitoon.

        Vittu voi vittu ei saatanan vittu... Saatanan täällä joku kotirosvo avautuu kun ei kupongeista tule voittoja perkele.Ei vittu nyt jo. Mene töihin eläkä perkele jaarittele täällä vitun köyhät Vittu


    • kenoloppuu

      Sama meillä, ei enää kotimaista kenoa. Voitot pudonnu niin että kunkulla saatto pari euroa tulla, ei kannata rahoja tuhlata. Varmaan kohta lopettavat kokopelin.

    • Pelkkiä_Hedelmäpelejä

      Aivan naurettavaksi mennyt tuo keno, palautusprosenttini pudonnut 40%, haiskahtaa kyllä tosi paljon nuo Veikkauksen touhut, jos arvontoja manipuloidaan millään tavalla niin se on jo aivan sairasta. Kun palloarvonta lopetettiin, arvelinkin että tämä oli sitten tässä. Toivottavasti joku muu toimija huomaa markkinaraon ja aloitta kenon ja miksei Jokerinkin palloarvonnan ja kaiken lisäksi vielä livenä. Veikkauksen monopoli asema kiellettävä ja annettava esim. PAF:lle lisää elintilaa.

      • Bbby

        Aivan perseestä koko peli.ei perustu satunnaiseen arvontaan enää.numerot valitaan


    • veikka.kusettaa

      Jotain on todellakin kenossa tapahtunut, joka muuta väittää niin puhuu paskaa. Voitot ovat loppuneet käytännössä kokonaan, kun ennen voitti välillä edes jotain.

    • tack_ör_råd

      Ihmettä, veikkauksen mainoksessahan "ministeri" väitti et kansa vaatii voitot tuplataan. On ihmisiä joilla ihan hyviäkin tavotteita käyttää voitto vaan koko ikänsä pelaamisesta huolimatta eivät voita koskaan mitään merkittävää. Huomasin viesteissä joku pelaa pitkää vetoa johon joku laittaa 500 eur panoksen ja joku (harva) osuu. Asijaa pitäisi tarkastella hieman syvällisemistä näkökulmista, miksi. Olen kerran ajatuksissani laittanut 500 euroa tuplaan ja osuin. en ole voittanut mitään käänteentekevää, Veikkauksn arvat ovat varsinaista rosvousta ja veikkauksen johtaja neuvoi, se on aivan samaa mitä pelaa voittamisen kannalta,
      joten en ole lottoa jos kenoa kaan ryhtynyt pelaamaan isommassa määrin. Muha ha haa tack för råd

    • tehkääJotainHeti

      Tuonne riittävästi palautetta asiasta, niin niiden on veikkauksella pakko noteerata ihmiset jotka haluavat palloarvonnan takaisin... Ovat joutuneet ennenkin taipumaan (2009) kun pelaajamäärät olivat laskeneet digiarvonnan vuoksi.

      https://www.veikkaus.fi/fi/asiakaspalvelu/palautelomake
      -------------
      -eli veikkauksen sivujen kautta, tai suoraa meiliä vaan menemään! Jokainen osaa kuukkelilla etsiä oikean osoitteen reklamaatiolleen.... On tehtävä jotain, eikä vain ainoastaan täällä valiteta, mistä taas ei ole mitään hyötyä!

      • kjhjhdkjs

        Muistakaa tuo sama linkki sitten jos/kun pallot tulee takaisin. Nehän kun ovat huijausta. Vaaditaan didiarvonta sitten takaisin, koska se on ainoa luotettava tapa pelata. Ja kun digiarvonta tulee takaisin, niin sehän on täyttä kusetusta, niin vaaditaan pallot jälleen takaisin.

        :DDD


      • mulkkerssonVT

        mene lääkäriin päävikoinesi? Aivosi ei toimi millään tasolla.
        PALLOARVONTA LIVENÄ (tarkoittaa reaaliaikaista lähetystä) on ainoa oikea tapa OLLA REHELLINEN! Haista veikkauksen lobbari piitkä viiiittu!


      • uhkkuyhukh

        Niin se on ainoa tapa OLLA REHELLINEN(!), silloin kun on joku muu arvontatapa käytössä. Sitten kun saadaan PALLOARVONTA LIVENÄ, niin se onkin ilmiselvää huijasuta, koska tuulee pohjoisesta, tai naapurin Pekka-Kalevi on ajanut viiksensä.

        Ihan sama miten arvotaan niin foliohatut kehittelee päässään näitä salaliittohuijausteorioita. Minun aivoni onneksi toimivat, toisin kun teidän foliopipojen aivot.


    • Joopajootaas

      Peliriippuvuus on sairaus, menkää hoitoon. Ei kukaan pakota veikkauken pelejä pelaamaan. Voi olla pelaamatta tai pelata sitten muualla. Ihme itkemistä.

      • xgfghgfnlllllololllool

        vedä käteen ja lue muita saitteja!


    • huijarit

      Keno ei todella ole rehellistä - latsokaa suurten voittojen määriä - aina 0.
      Ja miten arvonta suoritetaan kolmasti päivässä - kuka? valvoo? ja miten?

      • Huijarit3

        POLIISI ? VALVOO?


    • sepposippo

      Kukaan ei valvo ketään. Paitsi Supo veikan pikkiin valtion rahasammon vihollisia.

      • Insomnia_on_ikävä_vaiva

        Unettomat valvoo. Kommenteista päätellen hyvin moni kärsii unettomuudesta....


    • Justitia

      Feikkausta voisi ahdistella ainoastaan jos asia saisi niin paljon julkisuutta, että joutuisivat asiaa kommentoimaan, siis julkisesti. Nyt asiasta kommentoidaan näillä palstoilla ja ei tämä mihinkään kanna. Joukolla olisi voimaa jo pelkästään sen julkisuuden takia. Mukana olisin varmasti jos joku toimisi toimen alkuunpanijana.
      Pilasivat hyvän pelin ahneuttaan.

      • 5plus17

        Eiköhän siinä ole tämä hallituksen "säästö talkoo" hengessä mukana. Ainakin palloarvonnan poistuminen ja "säästö talkoo" noin suunnilleen oli otsikoissa sama aikaan.

        Jännän erikoinen kamppanija tuo "säästö talkoo". Jospa Englanista näyttäisivät huomenna närhen munat eun "säästö talkoolle"


      • kountmein

        Mikä ehdotuksena?
        Keräännymmekö porukalla eduskuntatalonportaille pahvikyltein; kenopallot takaisin!! Kuka tuo megafonin?
        Koska ja milloin?!


      • Justitia

        Tarpeeksi kun saataisiin allekirjoituksia kasaan, niin sitten joukkolla adressia Feikkaukselle viemään Koivuvaaraan panderollien/ lehdistön kera.


    • viekkaus.voittaa.aina

      Kyllähän Kehnosta tuli sillon alakuun aika usein voittoja,vaikkakin pieniä ja samoja numeroita tuli jatkuvasti. Jotenki on munklattu peliä ja isoja voittoja aika harvoin kukaan saa. Ulkomaiset pelisivut kiinnostavampia ja paf kans. Viekkaus on tullu niin ahneeksi että pelaaminen hiipuu.

    • NoVeX

      Veikkauksen uusi tj kehui eilen A-studiossa, että Veikkaus kyllä tuntee hyvin rekisteröityneet pelaajansa ja voi räätälöidä palveluja sen mukaan, taitaa räätälöidä pelejä myös.

    • VeikkausOnHaitinVodoota

      Tutkin eilen ja tänäänkin omalla uusitulla kalustolla et kyllä Veikkaus jotain arvonnan tapaista tekevät peleihin mukaan mut taitavat olla voodoon miehiä. Rahat kyllä häviää mitä todennäköisemmin Veikkaukselle aina varmasti.

      • VeikkausOnHaitinVodoota

        Tarkennuksena Haitin Voodoon repäisin koska tilureelaan koko kaupallista pakettia Linda Bengtzing sanoista, et Lordi taitaa olla pahan puolella. Eiköhän se samaa sanoisi Veikkauksesta jos vuoden pelaisi. Päätelmä tehty hyvin vaativilla vekottimilla johtaen päätelmään, älä pelaa väkisin tai sillä ensin kuolet sitten vasta voitat, niin surutta ne vie kaikki rahat.


      • VeikkausOnHaitinVodoota

        Joku sydeemi juttu käytössä kaikissa peleissä. Ovat voodoon harjoittavia, per*eleen *iittimestä maailmaan tulleiden v*tun hallituksen herrojen naurattaja. Jos tykkäätte Suomalaiset nuolla tuollaisien velka kelmien per*auksia niin olkaa hyvä. Mietityttää mikähän k*setuksen keisarin pulju se on tulevaisuudessa kun ne kolme yhdistetään.


    • Sinisilmäisyyttä

      Mikään veikkauspeli ei perustu onneen tai rehellisyyteen tänä päivänä tietokoneen avulla saadaan hetkessä selville mitä vaihto ehtoja on pelattu pallojen painoilla tai magneetti kentän avulla saadaan haluttu tulos pelaajat ovat sinisilmäisiä ja eivät tajua nykytekniikan mahdollisuuksista kyseiset valvojat eivät ymmärrä tekniikan suomista mahdollisuuksista jos haluaa voittaa lopeta pelaaminen voitat joka kerta kun et laita kuponkia vetämään

    • RahatPois

      GoogleAnalyticsilla saa jo paljon tietoa sivuilla liikkuvan tekemisistä ja Veikkauksella on varaa paljon tehokkaampiin analysointiohjelmiin, joita tietenkin käytetään tuloksen kasvattamiseksi.

      • Juhlamokkaa

        Tietotekniikka hoitaa sentilleen Veikkaukselle sen mitä se haluaa.
        Jos kaikki olis rehellistä niin ainioa oikea tapa olisi se että tammikuussa arvottais pallot sinetöityyn laatikkoon ja laatikko avattais poliisin valvonnassa joka lähetettäis suorana.
        Milloin muuten Veikkausella pistetään YT:t kehiin ? säästöä tulis sitten vallan julmasti. (99% väestä ihan vaan kahvitteluporukkaa)


    • vanhakikka

      Palloarvonnassa voi jättää monta palloa pois pelistä, kun tietokone on ensin plokannut ne maksetuista kupongeista.

    • eiyhtäänparempi

      Näin se on!! Palloarvonta livenä ei ole yhtään sen rehellisempi, koska pelatut rivit ensin tietokoneelle ja sen jälkeen palloista mahdollista jättää juuri ne pois, joilla tulisi ne isommat voitot. Aikaa on riittävästi!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2246
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2074
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      168
      1854
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      168
      1679
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      19
      1305
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1178
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1178
    Aihe