valehtelu oman edun nimissä

skinnybob

valehtelu on törkeintä mitä ihminen voi tehdä

37

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valehtelet

      Nyt kyllä valehtelet, sillä oman edun nimissä voi tehdä paljon kamalampiakin tekoja, abortteja ja muita murhia, petoksia, ryöstöjä ja varkauksia, toisen mustamaalaamista, alistamista ja kiusaamista jne.

      • skinnybob

        jos minä rupean valehtelemaan päämäärä tietoisesti voi tapahtua ihan mitä vaan esim.sota


      • a-----a
        skinnybob kirjoitti:

        jos minä rupean valehtelemaan päämäärä tietoisesti voi tapahtua ihan mitä vaan esim.sota

        Saanen epäillä että ihminen, joka ei osaa kirjoittaa yhdyssanoja, saisi hankittua itselleen ja asialleen sodan vaatimaa määrää vaikutusvaltaa.


      • skinnybob

        profeetta sitä ja tätä teidän nimissä


      • Kärsivä-uhri

        Facebookissa se on tuo tuiman näköinen henkilö keltainen pusero ja pöytäliina kaulassa.
        Siinäpä nainen joka valehtelee, lyö ja tuhoaa työpaikallaan, tekee mitä tahtoo oman edun nimissä!


      • Herran-viha
        Kärsivä-uhri kirjoitti:

        Facebookissa se on tuo tuiman näköinen henkilö keltainen pusero ja pöytäliina kaulassa.
        Siinäpä nainen joka valehtelee, lyö ja tuhoaa työpaikallaan, tekee mitä tahtoo oman edun nimissä!

        Samainen rouva siis haukkui ja nimitteli työtoveriaan Länsikotkan Terveyskeskus hammashoitolassa Hulluksi. Johan lapsillekin ensimmäiseksi opetetaan ettei Hulluksi saa ketään nimitellä, hölmöksi tai pöljäksi kylläkin. Sekään ei ole ainakaan Kotkansuunterveyden alalla suotavaa eikä luvallista. Työpaikkakiusaajan kasvot ovat ryppyisen kuivat, kärsiköön nyt pahoista teoistaan!
        Herra rankaisee pahoja!


      • opå123

        Taitaa olla maan tapa, että työllistettyjä syytetään varkaaksi, vaikka ovat oikeasti syyttömiä. En sitten nähtävästi olekaan ainoa tässä maassa.


    • kelitvaihtelee

      Voi suun pitää kiinnikin, muttei välinpitämättömyydelle ole muutakaan jatketta ollut.

    • neitiABC

      Onko tuo Saara-huora valehdellut oman edun nimissä? Tämä liittyy Aarnio-oikeudenkäyntiin

    • rahan_halu_pahinta

      Raamatussa kerrottu suoraan totuus: "rahan halu on kaiken pahan alku ja juuri". Tästä syttyvät sodat ja riidat ja väkivaltaa ja valheita ja kaikkea pahaa rahan halu saa aikaan kaikissa ihmisten yhteiskunnissa. Jeesus ei suotta apostoleilleen ensimmäisenä opettanut luopumaan kaikesta maailmallisesta ja samoin olemaan ottamatta kukkaroa mukaankaan apostolin työtä tehdessään. Juudas Iskariot piti Jeesuksen apostolien kukkaroa itsellään ja varasti siitä ja jokainen voi lukea Raamatusta kuinka hänelle kävi.

      • neitiABC

        Jos palataan muutaman vuoden takaiseen. Saara-huora totesi että kukkaro on kevyt ja Aarniota ei näy. Hän päätti käyttää viimeiset kolikkonsa ratikkalippuun ja marssi sisäministeriöön ilmiantamaan Aarnion joka oli muuttunut kylmäksi.
        Siitä lähti liikkeelle nykyinen huumeoikeudenkäynti jossa huumeita ei ole näkynyt. Mutta rahasta on puhuttu. Ja rahanpesustakin, ainakin Aarnion pidätyksen aikoihin.


      • Rahan.halusta
        neitiABC kirjoitti:

        Jos palataan muutaman vuoden takaiseen. Saara-huora totesi että kukkaro on kevyt ja Aarniota ei näy. Hän päätti käyttää viimeiset kolikkonsa ratikkalippuun ja marssi sisäministeriöön ilmiantamaan Aarnion joka oli muuttunut kylmäksi.
        Siitä lähti liikkeelle nykyinen huumeoikeudenkäynti jossa huumeita ei ole näkynyt. Mutta rahasta on puhuttu. Ja rahanpesustakin, ainakin Aarnion pidätyksen aikoihin.

        kyse sekä huumeissa että maksullisissa seksipalveluista. Toki raha on mukana yhteiskunnassa ihan kaikessa.


      • Tosiasiaa.tietysti

        rahalla kaikkea hallitaan. Mammonan herra varmaan tästä tyytyväinen. Pelastus on kuitenkin vain Jeesuksessa.


      • Epätasa-arvo

        ruokkii rikollisuutta yhteiskunnissa varmuudella.


      • Kuka.ohjaa.yhteiskuntia

        tietysti ihmiset, ja jos yhteiskunta ei ole kaikkia sen jäseniä varten, niin erittäin huono yhteiskunta on kyseessä varmuudella aina. Ihmiset eivät ole yhteiskuntaa tai työnantajia varten, vaan yhteiskunta on sen kaikkia jäseniä varten varmuudella, ja Jumala omistaa ihmiset, ei kukaan muu, vaikka tämän maailman antikristukset mielellään tahtovat hallita ihmisiä erinäisistä syistä, ja ahneus ja vallanhalu pahimpia varmuudella.


      • Varmuudella.lähi-

        tulevaisuudessa pedon merkin tuovat ihmiset, jotka tottelevat mammonan herraa.


      • Hyvin.paha.nykyinen

        järjestelmä ihan maailmanlaajuisesti, samoin kansakunnissa sisäisesti.


      • maailmaa.hallitsevat

        tämän ajan antikristukset.


      • nähdään.selvästi

        islamissa vallitsee valheet itsemurhaiskijöiden paratiisiin pääsemisestä ja mammonan antikristuksien elämässä paratiisisaarivaroistaan.

        Tietysti näiden lisäksi on suurin osa ihmiskuntaa, ja autuaat uskovat Jeesukseen, joka on Ahdas Portti ja Kaita Tie, ja samalla pitkämielinen ja hyvä paimen, jokaiselle, joka tykönsä tulee, eikä yhtään heitä pois, mutta pahuuden henkivallat pyrkivät tässä maailmassa jokaisen pitämään erillään Jumalan valtakunnan lapseudesta ja Jeesuksesta ja jo siihen päässeitä pyrkivät eksyttämään takaisin maailmaan, ja Raamatussa tästä selvästi.


      • neitiABC
        Rahan.halusta kirjoitti:

        kyse sekä huumeissa että maksullisissa seksipalveluista. Toki raha on mukana yhteiskunnassa ihan kaikessa.

        Oliko kyse huumeista? Huumetutkinta ja huumeiden kaupustelu, toki on kyse huumeista. Mutta eikö huumetutkintaa sitten saisi tehdä?


    • 12345654321

      Tietysti Saara valehteli oman etunsa nimissä.
      Nyt onkin jo herännyt kysymys milloin Malmin nainen valehteli, esitutkinnassa vai oikeussalissa.

    • eikannatauskoakaikkeen

      Ei välttämättä jos ei jää kiinni valehtelemisesta. Moraalisesti väärin, mutta eihän toiseen voi sattua silloin. Kateus se on pahin kaikista.

      • rahan_halu_pahin

        ja koko yhteiskunnan opetus pyrkii tähän nykyisessä pilkkopimeässä.


      • Jumalan-muistiin

        Kyllä jokainen jää kiinni ennen pitkään. Jumalalle jää kiinni heti! Jumala kirjoittaa kaiken muistiin ja kuoleman hetkellä sinä näet mitä elämässäsi teit ja toiselle sanoit. Ammuitko ritsalla linnun alas puusta jne. Jumala loi linnut ja pienimmätkin eläimet maailmaan tarkoituksella. Sen minkä teet toiselle, luodulle teet sen minulle!
        Jos et tunnusta Jeesusta Vapahtajaasi ihmisten edessä, en minäkään tunnusta sinua Isäni Jumalan edessä.


      • Tämämuistamyös

        Roskalaatikoista pulloja etsivä ns. laitapuolenkulkija on Jumalan luoma ja sinun lähimmäisesi. Älä häntäkään nimittele ja herjaa. Jos niin teet herjaat Luojaasi.


      • opå123

        "kuoleman hetkellä sinä näet mitä elämässäsi teit ja toiselle sanoit"
        Näin minäkin uskon.
        Jos olet 14 vuotta levittänyt toisesta perättömiä valheita, kiusannut, vainonnut ja yllyttänyt kaikki muutkin ihmiset uhrisi kimppuun niin että olet täysin mustannut toisen elämän, maineen, uskottavuden ja luottamuksen toisiin ihmisiin, niin tulet kuoleman hetkellä huomaamaan, että enää ei valehtelu auta, etkä pystykään enää puhumalla puhumaan itseäsi puhtaaksi pulmuseksi. Jumala tietää kaikki tekosi, jokaikisen.


    • rouvaTappinen

      Kun netissä käydään oikeutta tietyissä kiinnostusta herättäneissä tapauksissa, valehteleminen on se raja jossa kiinni jäädään ja tapaus saa erilaisen tutkintalinjan valehtelun huomanneen tutkinnassa.
      Voisi prosessia sanoa seulomiseksi. Prosessi vaatii intensiivistä paneutumista seulojalta.
      Auertapausta on seulottu kauan ja vieläkin se on kesken, johtuen onnettomasta valheellisesta murhan tunnustamisesta alunalkaen.

      Aarniotapaus luultavasti tulee käymään läpi samanlaisia seulontoja. Aarnio itse lakoonisena itseilmaisijana on vaikeampi ja siksi nettiseulaan on helpommin tipahtanut todistajia.

      • todellisuus.ihan.eri

        yhteiskunnissa kuin yksittäiset tapaukset. Maan tapa on ajaa ylinopeutta ja nopeusrajoituksia noudattavat ovat tieliikenteen tukkona, ja eriten saavat kirousta niskaansa ylinopeutta ajavilta.


      • Joka.on.synnitön

        heittäköön ensimmäisen kiven.


    • Syntipukkina

      Saara siis meni ABC-nikin mielestä sisäministeriöön vasikoimaan Aarniota kukkaron ollessa tyhjä? no mitäs se saara vasikoimisesta olisi netonnut? eikös häntä vaadita 8.v.linna tuomiota? ja jos saara sai krp.ltä avustusta ja skootterin..on järjettömän pieni korvaus omasta linna tuomiosta. en tätä vasten ihan heti usko Aarnion jutussa saaraan olleen se alullepanija vaan pikeminkin uskon saaraa houkutellun asioimaan krp kanssa. ja houkutelijalla on varmuudella ollut tiedossa jotakin Aarnioon liittyviä asioita ellei peräti itsekin asianosainen ja tuntiessaan poletetta jalkojensa alla päätti siivota jäljet ja todisteet siihen saara kelapsi oikein hyvin kaikenhan saattoi laittaa saaran piikkin kävi mitä kävi ja itse voisi vedota."tein vain työtäni" tiedä sitten onko sisäministeriössäkin sitä toiminan ohajusta hiukan laajeminkin käytetty niin Aarnioon liittyen kuin toimintaansakin. funktoita on monenlaisia ja rahalla on ihmeellinen vaikutus kaikkiin.

      • ei.samasta.kyse

        Saara-huora ja Malmin nainen on 2 eri ihmistä. Vain malmin naista syytetään huumekauppiaaksi, minkä hän kieltää. Saara ei kielläkään olevansa prostituoitu.


    • Tutkittua.tosiasiaa

      yliopistoihmiset valehtelevat eniten yhteiskunnissa, ja johtavissa asemissa olevat eniten keskimäärin narsisteja, näin on nykyajassa ihan tutkittua totuutta.

      • Tietenkään.ei.tule

        yleistää näitä, mutta ero oli 20% luokkaa tutkimuksissa. Jumala tuomitsee ihmiset varmuudella, ja ihmisten ei tule tuomita lainkaan Jeesuksen opetuksen mukaan.


      • opå12

        Niinpä niin. Ihmisten ei pitäisi tuomita ketään, sillä silloin voi vahingossa tuomita syyttömän. Mutta siitäkös ihmiset välittävät.


    • Todellinentorvelo

      Riippuu kylläkin asioista ja asioitten haaroista. Itse olen narrannut kerran elämässäni ikäni eikä siitä olisi kenellekään mitään haittaa eikä vahinkoa ollut edes siinä tapauksessa, että juttu olisi onnistunut loppuun asti. Mutta se ei onnistunut kun en osaa valehdella ja siitä johtui, että en tullut ajatelleeksi jutun sujumista loppuun asti aikanaan.

      Valehtelu on rumaa ylipäätään ja varsinkin, jos sillä tuotetaan tahallaan ongelmia ja muita ikävyyksiä toisille. Mutta ei se totuuden torvelonkaan osa niin ruusuinen ole kuten sanonta "totuuden puhujalla ei ole yösijaa" antaa ymmärtää. Ikävä ihminen sellainenkin muitten mielestä on.

      Ihmiset tekevät paljon pahempia törkeyksiä kuin valehtelu mutta jos ei ole koskaan joutunut kohteeksi, ei voi tietää.

    • Hernesti.Entunen

      Äläspä souda naapurin katiskassa on kaloja !

      Kulttuuri antaa monille asioille kauniinpia nimiä. Eduskunnassa ei valehdella ! Siellä käytetään totuutta säästeliäästi, puheessa on muunneltua totuutta, muistikuva asiasta voi olla vääränlainen. Jos muuta ei ole saatavilla on avustajat antaneet väärää informaatiota tai on sattunut arvojen sekoittuminen. Yksikään ei myönnä mitään ja kun sanktioita ei ole, kuten aikoinaan vaalirahasotkussa tilanne jatkuu "maan tapana". No vaalikarja muistaa vain "jäähyn ajan" se poliittinen muistihan on vain enintään yhdet vaalit. Niiden jälkeen nousee siivilleen "korppikin" kuten Feeniks muinaisessa tarustossa. Valehtelu on yhteisöstä ja asemasta riippuvaa ja kuka nyt lasitalossa käy kiviä viskomaan ?? Törkeämpää on ihmiselle toisen alistaminen asiasta riipumatta, usein jopa niin ,että vedotaan johonkin epämääräiseen mitä ei kuitenkaan voida näyttää todeksi.

      • Ernesti.Hentuselle-kin

        Eduskunta sopiikin aloittajan kommenttiin täydellisesti. Siellä jos missä paasataan niin paljon potaskaa oman edun nimissä että ei mahdu yksinkertaisemman immeisen ajatusmaailmaan, miten samaiset jauhajat voivat päättää laeista, asetuksista ja muista määräyksistä.

        Toisaalta ajateltuna sen joukon päätökset ovatkin juuri sellaisia kuin täydelliset pönttöpäiset ideologioidensa veisaajat voivat aikaan saada.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2860
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2420
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2200
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2002
    5. 171
      1842
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1836
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe