Mitä lähempänä perässäni ajatte, sitä hiljaisemmin

4xPeräänajettu

Mitä lähempänä perässäni ajatte, sitä hiljaisemmin ajan. Oli kyseessä kaupunki tai maantie.

Miksi pitää ajaa niin lähellä, ajassa voittaa 1-3 sekuntia. Auton moottori kärsii hurjasti perässä ajosta, aina edellä ajava nostattaa hurjasti ilmaan pienhiukkasia ja ne menevät ilmanputsariin ja osa sen läpi moottoriin. Lisäksi tuulilasi kuluu yms.

215

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4xPeräänajettu

      lisää, pakettiauto, talven liukkaalla. Olin seisonut jo punaisissa valoissa kun auto tuli perään ja työnsi minun autoani niin paljon että minun autoni työnsi suojatiellä olevia lastenvaunuja.

      toinen oli maantiellä, ajettiin 5 ryhmässä, olin neljäs. Edessä oleva alkoi jarruttamaan ja kääntymään, kaikki ajoivat ketjukolarin, paitsi minä, 4. Viides ajoi kolmannen perään.
      Koska pidän aina sopivaa välimatkaa ja ajan kuukausittain radalla, pystyin tulemaan ketjukolarista vahingoittumana pois. Lisäksi oli päivä ja näki hyvin mistä on tilaa väistää.
      Sanon vaan, useilla ei ole niin nopeat taidot kuin minulla, lisäksi usein ei havaita aivan heti edellä olevan täysjarrutusta.

      Mon selviää vain tuurilla, ei minullakaan ole tullut kuin 5-6 tosipaikkaa noin miljoonan km aikana.

      • vaaraa.aihettamasta

        Olet ollut väärissä paikoissa, kannatta harkita kotona pysymistä ettet enempi aiheuta vaaratilanteita.


    • 4xPeräänajettu

      jos olisin kotona, minun pitäisi varmaan lopettaa yritys ja se merkitsee 48 hengen irtisanomista. ehkä sinun kannattaa harkita vielä kerran.
      tosin, muutaman vuoden kuluttua lopetan ja muutan Portugaliin, tiedoksi vaan.

      • IkäväEttäMeet

        Mukavia eläkepäiviä!


      • cuomi
        IkäväEttäMeet kirjoitti:

        Mukavia eläkepäiviä!

        verot maksat suomeen


    • Pakettiautomaatti

      Sehän on juurikin tavoite.

      Itsekin jos saavutan jonkun niin ajan todella lähelle ja saatan unohtaa pitkät päälle että edellä oleva tajuaisi hidastaa että pääsee ohi, tai lisätä vauhtia että pääsen taas ajamaan omaa vauhtia

      • Supikoiruus_

        Ajatko mopoautolla vai rollaattorilla? Hidastaa että pääsee ohi?? Ei jessus.


      • kotikasvatus

        "Pakettiautomaatti
        24.9.2015 20:55"

        varmaan ymmärrät, vaikeaa luonnetta ei ole helppo muuttaa,,,,,,,se kotikasvatus.


    • Autoonauto

      Mitä onko autosi niin rämä ,että pitää pyytää toista hidastamaan,että pääsee ohi.itse ohittelen vielä kevyesti 150kmh nopeudesta.

      • eituukaipuuta

        Tervemenoa tientukko saatana!


      • muuta.kuin.ongelmia
        eituukaipuuta kirjoitti:

        Tervemenoa tientukko saatana!

        jollain on asiat niin huonosti, että aina on kiire, eivätkä silti mitään merkittävää saa elämänsä aikana


      • oikeassa_olet

    • PaljonValoaKatolla

      Aloittaja pallinaama ! Älähän huolehdi, tulen hitaasti perääsi kiinni, voit sitten sammuttaa moottorin ja avata sen ylänapin, minä kyllä tuuppaan autoasi.... muista ohjata... siis pidä molemmat kädet ratissa !!

    • veio1

      Onhan selvä, jos takana ajava ei ymmärrä säätää välimatkaa nopeuden mukaiseksi niin silloin edessä ajavan on ymmärrettävä enemmän ja säädettävä nopeus välimatkan mukaiseksi.
      Jos ei lamppu syty takana ajavalla, pysäytän ja käyn "juttelemassa".

    • Kiire.tyhmyyden.ystävä

      "Kiirettään valittava ihminen on kuin epäpuhtaasti palava moottori – ääntä lähtee, savu nousee mutta tehokkuudesta ei ole tietoakaan."

    • veio1

      Katselin tänään 3-tiellä Haagan kohdalla, autojono kiihdytti taajaman päättyessä. Yksi auto ei kiihdyttänyt ja sen takana kuski kävi todella kuumana ja vaaransi liikennettä yrittäessään väkisin päästä vasemmalle kaistalle jossa ei ollut edes turvavälejä.
      Se yksi auto oli autokoulun auto. Fiksusti ope ilmeisesti kielsi kiihdyttämästä KOSKA takana oleva auto oli liian lähellä. Välimatka oli max viisi metriä.
      Liian harva ymmärtää hidastaa nopeutensa takana olevan välimatkan mukaiseksi jos takana ajava ei ymmärrä säätää välimatkaa nopeuden mukaiseksi.

      Liian moni ei tunnista omaa arvoaan vaan suostuu sairaiden ihmisten kynnysmatoksi ja siten suosivat sairautta ja auttavat sen lisääntymisessä. Siitä on kasvanut tämä ala-arvoinen kansakunta ja ala-arvoinen liikennekulttuurimme jossa ei saa edes nähdä todellisia ongelmia. saati julkaista niitä.

      • on.vaikka.ei.pitäisi

        Kyllä on hörhö "veio1" vaikeaa, voihan helvetti sentään!
        Että tämä saakelin paukapää, muun kusipäisyytensä lisäksi, alkaa vielä liikenteessä "opettamaan" ja aiheuttamaan vaaratilanteita takana tulevien turvaväliä "säätäessään".
        Toivottavasti sattuu kohdallesi joku vähän "kuumempi" kaveri joka ei suostu sinun "kynnysmatoksi"eikä suosimaan sinun" sairautta", vaan ravistelee "opettajaa" sen verran hereille, että joudut jonkin aikaa pärjäilemään liemiruuilla.

        Niin ja tietysti nyt idiootti nopeasti ottamaan yhteyttä päättäjiin koska he eivät...


      • veio1
        on.vaikka.ei.pitäisi kirjoitti:

        Kyllä on hörhö "veio1" vaikeaa, voihan helvetti sentään!
        Että tämä saakelin paukapää, muun kusipäisyytensä lisäksi, alkaa vielä liikenteessä "opettamaan" ja aiheuttamaan vaaratilanteita takana tulevien turvaväliä "säätäessään".
        Toivottavasti sattuu kohdallesi joku vähän "kuumempi" kaveri joka ei suostu sinun "kynnysmatoksi"eikä suosimaan sinun" sairautta", vaan ravistelee "opettajaa" sen verran hereille, että joudut jonkin aikaa pärjäilemään liemiruuilla.

        Niin ja tietysti nyt idiootti nopeasti ottamaan yhteyttä päättäjiin koska he eivät...

        En voinut ymmärtää oikein, tai no näkeehän sen liikenteessä, että sinunkinlaisia on olemassa. Jos siis ajat vaikka 60km/h ja rekka seuraa perässäsi muutaman metrin päässä. Edessä on mutka ja näet puiden välistä mutkan takana olevan lapsia leikkimässä tiellä, tms.
        Järjenjuoksun mukaan, jonka äsken osoitit, jatkat matkaa kuin ei mitään ihmeellistä olisi tulossa. Ehkä sitten jarrutat viime hetkellä ja kaksi yhtä fiksua on samassa romukasassa ja lapset hengiltä.
        Sinulle on varmaankin lapsesta asti kerrottu ettei sinusta mitään tule, olet täysi luuseri ja siksi suostut muiden sylkykupiksi, koska et koe olevasi enemmän arvoinen, koska olet uskonut ja sisäistänyt ne kertomukset. Kannattaako jatkaa.?


    • 87v-autoilija

      Vaikka ajaa 2,5 tonnin pakettiautolla kahdeksaakymppiä ja perään tulee 1,5 tonnin pikkuauto niin on se hurja juttu.

      Vaaralliseksi sen tekee se, kun useimmat kuskit ovat niin rapakunnossa että lihakset juuri ja juuri päätä kannattelevat.

      Kannattaa lähteä 10 min aiemmin jokaista 100 km ajomatkaa kohden, ei tarvi stressata.

    • EiAinaJaksa

      Aloittajalle...
      Just tollasten tampioiden takia tulee tehtyä ohituksia joita ei muuten tekisi. Vit...u että ärsyttää kun edessa ajaa joku liikennepoliisia- ja tai liikenneopettajaa leikkivä pers.e....ikä. Tajuutko että ite aiheutat vitu---tus käyrän nousemista liikenteessä muille oleville kuljettajille ?. Et usko kuinka monta kertaa tapaa tollasia kuskeja... Takana ajelijat vaan kiroo sut alimpaan monttuun. Liikkuisit edes prkl muun liikenteen mukana ja jouhevasti tilannenopeuden mukaan. Mitä se sua liikuttaa jos joku tempasee susta ohi esim. 80 alueella kun ite ajelet todellisuudessa 70 kmh ?. Osta joku gps härpäke ja mittaa oikea nopeutesi. Eikä ole oikeesti sun asia valvoa muiden nopeuksia tai puuttua ylityksiin. Sen homman hoitaa joku muu kuin sinä. pidä vaan huoli ettet oo itse tiellä aiheuttamassa "provo" -ohituksia omalla pätevyydelläsi. Vi..ttu.

      • ei.poliisi

        Ei kaikki ole liikennepoliiseja, ainakin on yksi ampulanssinkuljettaja. Saan työssä ajo halut ja näen liikenteen uhreja, siinä se.

        Minä luulen osaavani ajaa, ajan radalla 3-4 kertaa vuodessa.

        Osaatko sinä ajaa muuta kuin siihen asti,,,,,,,,,, kun kaikki menee hyvin.


      • veio1

        Huomaa kirjoituksestasi, että olet täynnä raivoa mutta et raivoa vääriä asioita vaan oikeita.
        Saman raivon vallassa sinut on ilmeisesti kasvatettu toimimaan jonkun periaatteiden mukaan.
        Sinä et voi sitä kuitenkaa huomata, koska jos kyseenalaistaisit kasvatuksesi, koko olemassaolosi romahtaisi, koska sinulla ei ole muuta minkä varassa pysyisit pystyssä.
        Eli liikenteessä itse aiheutat ongelman ja syytät seurauksista muita. Niinkin sekaisin ihmisen psyyken saa väärällä kasvatuksella.


    • onellinentraktori

      hahaa mä saan ajaa rauhassa 40kmh ilman ,että kukaan roikkuu lähellä perässä. mä ajan nääs traktorilla kyydissä 3000tuhatta kiloa paskaa.

      • NääsNääs

        Vai on sulla 3 miljoonaa kiloa paskaa? Vittu että on onnellinen olotila varmaankin.


      • laskaeoika
        NääsNääs kirjoitti:

        Vai on sulla 3 miljoonaa kiloa paskaa? Vittu että on onnellinen olotila varmaankin.

        Kaveri kyllä väitti että 3000kg paskaa ei 3 miljoonaa kiloa
        sulla aivoissa paska tekee patoja kuseen,jonka isäs roiskautti
        äitis vittuun kun nussi sua alulle.


      • Vähy

        3000 tuhatta on 3 miljoonaa. Paljon on paskaa kertynyt.


      • sdipjfweijgpwej

      • ErinomainenAjaja
        Vähy kirjoitti:

        3000 tuhatta on 3 miljoonaa. Paljon on paskaa kertynyt.

        Totta 3000 tuhatta kiloa paskaa on 3000 000kg paskaa. Tätä ei vain moni paska kuljettaja tajua.


    • pakumies67

      Suomessa on onneksi jo niin pienet nopeusrajoitukset että kenenkään selvän kuskin mielestä ei ole enää mitään syytä ajaa sen hitaammin, paitsi jos esim. Iän takia on reaktiokyky ja huomiokyky rattijuopon tasolla, eli kun ajat tasan tarkkaan rajoitusnopeutta vakkari päällä, eteesi voi ilmestyä vain rattijuoppo tai vastaavassa ajokunnossa oleva vastuuntunnoton idiootti. Kortti pois jos nykynopeudet vielä pelottaa.

      • IdioottejaPiisaa

        Vittu sä oot idiootti.


    • ajanautiskellen

      vai nyky nopeudet pelottaa.mä ajan max 80kmh .vaikka auto kulkee yli200kmh Eipä ole kiire mihinkään .Nautin rauhallisesta ajosta hyvällä autolla.Vai oletko nähnyt kenenkään kaahavan rolls roycella?

      • Res.kulj.au

        Olen nähnyt "kaahaavan" Rolls Roycella.
        Tampereella, Hämeenkadulla, Otimme liikennevaloista pienen kiihdytyskisan 80-luvun puolivälissä
        Minä ajoin Chevrolet Chevellellä, kun liikennevaloihin vasemmalle kaistalle tuli vaaleansininen Rollssi haastamaan kisaan.
        Lopputuloksena oli, ettei Rolssissa ollutkaan tehoa riittävästi, kuten mainoslauseissa kerrottiin.


      • pakumies67
        Res.kulj.au kirjoitti:

        Olen nähnyt "kaahaavan" Rolls Roycella.
        Tampereella, Hämeenkadulla, Otimme liikennevaloista pienen kiihdytyskisan 80-luvun puolivälissä
        Minä ajoin Chevrolet Chevellellä, kun liikennevaloihin vasemmalle kaistalle tuli vaaleansininen Rollssi haastamaan kisaan.
        Lopputuloksena oli, ettei Rolssissa ollutkaan tehoa riittävästi, kuten mainoslauseissa kerrottiin.

        Mutta kukaan ajokuntoinen kuski ei voi väittää, etteikö se suurimman sallitun nopeuden ajaminen olisi jo sitä leppoisaa kruisailua, hitaammin ajaa enää ne joilla ei ajatukset pysy liikenteen rytmissä rattijuoppouden tai muun yhtä halveksittavan syyn takia ( selvennykseksi. Minulla ei ole mitään heitä vastaan, joiden kyvyt ei syystä tai toisesta riitä normaaliin maantieliikenteeseen, paitsi jos siitä huolimatta ajavat itse.)


      • veio1

        Säälien katselen niitä jotka nostavat verenpainettaan juoksemalla oravanpyörissään ja yrittävät päästä nopeasti eteenpäin. Tiedän, että se auttaa heitä pitämään yllä luuloja tärkeistä kiireistään ja sen myötä luulevat olevansa tärkeitä ihmisiä. He yrittävät kerjätä päättäjien suosiota.


      • veio1
        veio1 kirjoitti:

        Säälien katselen niitä jotka nostavat verenpainettaan juoksemalla oravanpyörissään ja yrittävät päästä nopeasti eteenpäin. Tiedän, että se auttaa heitä pitämään yllä luuloja tärkeistä kiireistään ja sen myötä luulevat olevansa tärkeitä ihmisiä. He yrittävät kerjätä päättäjien suosiota.

        Eikö ole järkevämpää levätä se aika minkä istuu autossa ja ajaa, kuin että käyttää ylimääräistä energiaa ongelmiensa purkamiseen.
        No, toki jos mieli ei ole hallinnassa vaan sitä ohjaavat muut ulkopuolelta, niin silloin viedään kuin pässiä narussa.


      • veio1
        veio1 kirjoitti:

        Eikö ole järkevämpää levätä se aika minkä istuu autossa ja ajaa, kuin että käyttää ylimääräistä energiaa ongelmiensa purkamiseen.
        No, toki jos mieli ei ole hallinnassa vaan sitä ohjaavat muut ulkopuolelta, niin silloin viedään kuin pässiä narussa.

        Täällä jälleen sekoilen, mielenvikainen kusipää kun olen.
        En voi sille mitään koska minut on kasvatettu raivon vallassa ja jos siitä luopuisin psyyke ei kestäisi vaan romahtaisin.
        Mieli minulla ei ole hallinnassani vaan sitä ohjaavat omat harhaiset käsitykseni joista haluaisin päästä eroon, vaikka sitten puudutteiden avulla, mutta romahtamisen pelko estää.

        Ajotapani ja kykyni on vain huikan alle parin promillen "nauttineen" tasolla.
        Vaikka aiheutan, mm. edellä mainitsemistani syistä (muistakin vakavista milenterveyshäiriöistä kärsin)vakavaa vaaraa ja haittaa liikenteessä, ajo-oikeus minulla toistaiseksi on.
        Tämäkin kuvastaa päättäjien uskaltamuutta puuttu todellisiin ongelmiin liikenteessä vaikka, olen heille siitä useampaan kertaan raportoinut ja samalla esittänyt korjaavat toimenpiteet.
        Kun minua ei kuunnella uskon, että koko kansa on harhaanjohdettu ettei kukaan huomaisi pyrkiä pois oravanpyörästä.
        Näin pahasti harhainen liikenteen vaarantaja olen, myönnän on siinä täyspäisillä kestämistä, onneksi kaltaisiani on hyvin vähän.


      • veio1
        veio1 kirjoitti:

        Täällä jälleen sekoilen, mielenvikainen kusipää kun olen.
        En voi sille mitään koska minut on kasvatettu raivon vallassa ja jos siitä luopuisin psyyke ei kestäisi vaan romahtaisin.
        Mieli minulla ei ole hallinnassani vaan sitä ohjaavat omat harhaiset käsitykseni joista haluaisin päästä eroon, vaikka sitten puudutteiden avulla, mutta romahtamisen pelko estää.

        Ajotapani ja kykyni on vain huikan alle parin promillen "nauttineen" tasolla.
        Vaikka aiheutan, mm. edellä mainitsemistani syistä (muistakin vakavista milenterveyshäiriöistä kärsin)vakavaa vaaraa ja haittaa liikenteessä, ajo-oikeus minulla toistaiseksi on.
        Tämäkin kuvastaa päättäjien uskaltamuutta puuttu todellisiin ongelmiin liikenteessä vaikka, olen heille siitä useampaan kertaan raportoinut ja samalla esittänyt korjaavat toimenpiteet.
        Kun minua ei kuunnella uskon, että koko kansa on harhaanjohdettu ettei kukaan huomaisi pyrkiä pois oravanpyörästä.
        Näin pahasti harhainen liikenteen vaarantaja olen, myönnän on siinä täyspäisillä kestämistä, onneksi kaltaisiani on hyvin vähän.

        Kaima on lukenut kirjoituksiani ja muistaakin niistä jotain. Ongelma on nyt siinä, että osaat kyllä papukaijan tavon toistaa jutuistani itseäsi ärsyttäviä asioita, MUTTA käänne tulee sitten kun tajuat nuo asiat omalla kohdallasi ja alat toimimaan niiden hyväksi.
        Helppoa sinulle näyttää myös olevan ottaa toisen id, koska olet mitä ilmeisemmin tehnyt sitä siitä asti, kun pelon takia jouduit luopumaan omastasi.
        Tosin unohdit täysin olevasi päättäjien suosiossa, koska he kaipaavat sinunlaisia eivätkä toivo kansan uskaltavan raottaa silmiään jotta näkisivät, eivätkä tee mitään kansan heräämiseksi. Päättäjille riittään kansa joka papukaijan tavoin toistelee idoliensa, yms päähänpistoja.


      • veio1
        veio1 kirjoitti:

        Kaima on lukenut kirjoituksiani ja muistaakin niistä jotain. Ongelma on nyt siinä, että osaat kyllä papukaijan tavon toistaa jutuistani itseäsi ärsyttäviä asioita, MUTTA käänne tulee sitten kun tajuat nuo asiat omalla kohdallasi ja alat toimimaan niiden hyväksi.
        Helppoa sinulle näyttää myös olevan ottaa toisen id, koska olet mitä ilmeisemmin tehnyt sitä siitä asti, kun pelon takia jouduit luopumaan omastasi.
        Tosin unohdit täysin olevasi päättäjien suosiossa, koska he kaipaavat sinunlaisia eivätkä toivo kansan uskaltavan raottaa silmiään jotta näkisivät, eivätkä tee mitään kansan heräämiseksi. Päättäjille riittään kansa joka papukaijan tavoin toistelee idoliensa, yms päähänpistoja.

        Näin minä suuren raivon vallassa, väärin kasvatettuna, koitan syöttää harhaisia käsityksiäni muille.
        Ongelma on vain siinä, että täyspäiset ei tahdo millään uskoa vaikka kuinka koitan vakuuttaa. Koitan pelotella vakavilla seurauksilla niitä jotka eivät suostu harhojani uskomaan.
        Valitettavati lähes kaikki ovat huomanneet, vaikka kuinka olen piilotellut, vakavan harhaisuuteni ja suorastaan nauravat minulle, mokomat.
        Inttämään myös olen mestari, se on minulla suoranainen elämän tehtävä. Muuta elämää minulla ei tosin olekaan joten olenkin keskittynyt,jotenkin liikenteeseen liittyvillä palstoilla, julistamaan erinomaisuuttani ko. asioissa. Tässäkin on esiitynyt ongelmia syystä että julistamani täydellinen hölynpöly ei tunnu saavan kannatusta, mokomat ymmärtämättömät moukat.
        Myöskään päättäjiä ei kullanarvoiset neuvoni/ajatukseni tunnu kiinnostavan pätkän vertaa, joten voidaan vain arvailla kuinka kauan kestän. Olenkin jo vakavasti pohtinut kannattaako tälläistä elämää enää jatkaa....


      • veio1
        veio1 kirjoitti:

        Näin minä suuren raivon vallassa, väärin kasvatettuna, koitan syöttää harhaisia käsityksiäni muille.
        Ongelma on vain siinä, että täyspäiset ei tahdo millään uskoa vaikka kuinka koitan vakuuttaa. Koitan pelotella vakavilla seurauksilla niitä jotka eivät suostu harhojani uskomaan.
        Valitettavati lähes kaikki ovat huomanneet, vaikka kuinka olen piilotellut, vakavan harhaisuuteni ja suorastaan nauravat minulle, mokomat.
        Inttämään myös olen mestari, se on minulla suoranainen elämän tehtävä. Muuta elämää minulla ei tosin olekaan joten olenkin keskittynyt,jotenkin liikenteeseen liittyvillä palstoilla, julistamaan erinomaisuuttani ko. asioissa. Tässäkin on esiitynyt ongelmia syystä että julistamani täydellinen hölynpöly ei tunnu saavan kannatusta, mokomat ymmärtämättömät moukat.
        Myöskään päättäjiä ei kullanarvoiset neuvoni/ajatukseni tunnu kiinnostavan pätkän vertaa, joten voidaan vain arvailla kuinka kauan kestän. Olenkin jo vakavasti pohtinut kannattaako tälläistä elämää enää jatkaa....

        Hyvä, noilla psyyken eväillä saat jatkaa eteenpäin. Järjestelmäsi pysyy tuon avulla pystyssä mutta jatkossa ne tulevat nukkuessasi uniisi ja siten painajaisiisi. Siellä et pysty niitä hiljentämään. Painajaiset tekevät työtään kunnes romahat.


      • veio1
        veio1 kirjoitti:

        Hyvä, noilla psyyken eväillä saat jatkaa eteenpäin. Järjestelmäsi pysyy tuon avulla pystyssä mutta jatkossa ne tulevat nukkuessasi uniisi ja siten painajaisiisi. Siellä et pysty niitä hiljentämään. Painajaiset tekevät työtään kunnes romahat.

        Olen minä aikamoinen sekopää.
        Kun en enää muuta keksi niin alan uhkailemaan itseäni.
        Voinko vielä sekopäisemmäksi tulla?

        PS. Ymmärtämättömät päättäjät ovat jo hiipimässä uniini, onko mitään tehtävissä?


      • veio1
        veio1 kirjoitti:

        Olen minä aikamoinen sekopää.
        Kun en enää muuta keksi niin alan uhkailemaan itseäni.
        Voinko vielä sekopäisemmäksi tulla?

        PS. Ymmärtämättömät päättäjät ovat jo hiipimässä uniini, onko mitään tehtävissä?

        Ei mut hei. Ootko mun sivupersoona.? Jotain tuttua huomasin mutten tullut heti ajatelleeksi.
        Mistä saisi sellaista lääkettä joka vaikuttaisi ainoastaan sivupersoonaan ? eikä ollenkaan muihin meihin.


    • Tasan100

      Katso eteenpäin, älä taakse. Poliisi muuten sakottaa tollasesta pelleilystä. Ja kaikki fiksut kuskit tunnistaa tommosen tulpan kahdensadan metrin päästä ja ajaa ohi.

      3 §

      Tienkäyttäjän yleiset velvollisuudet

      Tienkäyttäjän on noudatettava liikennesääntöjä sekä muutenkin olosuhteiden edellyttämää huolellisuutta ja varovaisuutta vaaran ja vahingon välttämiseksi.

      Tienkäyttäjä ei saa tarpeettomasti estää tai häiritä liikennettä.

      • veio1

        "Tienkäyttäjän on noudatettava liikennesääntöjä sekä muutenkin olosuhteiden edellyttämää huolellisuutta ja varovaisuutta vaaran ja vahingon välttämiseksi.

        Tienkäyttäjä ei saa tarpeettomasti estää tai häiritä liikennettä."

        Juuri niin.
        ....olosuhteiden edellyttämää huolellisuutta ja varovaisuutta......
        .....tarpeettomasti estää.......


      • ErinomainenAjaja

        " Tienkäyttäjä ei saa tarpeettomasti estää tai häiritä liikennettä."
        Ja kuitenkin katsot asiaksesi toikkaroida yleisillä teillä vekselivetoisine romuinesi.


    • Autoilija_Antti

      Ajan tasan sallittua nopeutta gpsn mukaan ja aina on takana noita valojen vilkuttelioita jotka ajava 10 sentin päässä takapuskurista. Tämän vuoksi pidän aina penkin alla muutamaa nyrkinkokoista kiveä jotka tuulilasiin osuttuaan kummasti auttavat pitämään turvaväliä. Terve tuloa perään roikkumaan.

      • siinäpä.näpräät

        Ilmeisesti olet hinurin lavalla missä kaksi autoa kyydissä, muuten tuo 10cm on mahdoton, siten sinulla on aikaa näprätä "gpsn":nää, mikä se sitten lieneekin.


    • LerpullaMarsiin

      Toi veio1 on Suomen paras autokouluope. vaiks ei aina uskois näist leperryksistään päätellen. Se on Kuopion suosituin ope.

      • uskottavuus.koituksella

        En usko,että noin harhainen hemmo vois olla autokoulun opettaja.
        Tai ehkä, jos Niuvanniemeen on perustettu autokoulu-osasto.


      • veio1

        Ook sie lerppu.? Olit miun tunneil ja hajettii kalakukkoo ajotunnil torilt. Pääsit ekal ajokokkeest läpi.


      • terveyttä.toivottaen

        Oletko veio1 Niuvanniemen autokoulu-osastolla vapaehtois vai pakkohoito potilaana? Kaikki huom! kaikki leperryksesi liikenteeseen viittaavilla palstoilla viittaa jälkimmäiseen vaihtoehtoon.


      • veio1
        terveyttä.toivottaen kirjoitti:

        Oletko veio1 Niuvanniemen autokoulu-osastolla vapaehtois vai pakkohoito potilaana? Kaikki huom! kaikki leperryksesi liikenteeseen viittaavilla palstoilla viittaa jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

        Sinua ja sinunlaisia näillä palstoilla ärsyttää suuresti kirjoitukseni mutta yhteistä teille kaikille on ettette pysty näyttämään toteen että olisin sanonut jotain väärin.
        Huutelette nurkan takaa piiloistanne ja sitten juoksette karkuun.


      • selviä.harhoistasi
        veio1 kirjoitti:

        Sinua ja sinunlaisia näillä palstoilla ärsyttää suuresti kirjoitukseni mutta yhteistä teille kaikille on ettette pysty näyttämään toteen että olisin sanonut jotain väärin.
        Huutelette nurkan takaa piiloistanne ja sitten juoksette karkuun.

        Miksi sinä "veio1" et halua vastata suoraan kysymykseen?
        Eli oletko Niuvanniemen mielisaaraalassa vapaehtoisesti vai pakkohoito potilaana?
        Et sinä onneton paskanjauhaja ole sanonut -jotain- väärin, vaan mielenvikainen julistuksesi on kauttaaltaan väärin.
        Ketä tässä muka karkuun juostaan? Mielenvikaista veio1 nyt ei ainakaan.


      • veio1
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Miksi sinä "veio1" et halua vastata suoraan kysymykseen?
        Eli oletko Niuvanniemen mielisaaraalassa vapaehtoisesti vai pakkohoito potilaana?
        Et sinä onneton paskanjauhaja ole sanonut -jotain- väärin, vaan mielenvikainen julistuksesi on kauttaaltaan väärin.
        Ketä tässä muka karkuun juostaan? Mielenvikaista veio1 nyt ei ainakaan.

        On aivan sama mitä sinulle sanon, et uskoisi ja haluat ymmärtää sen kuitenkin väärin. En siis kerro, vai haluatko tietää millä osastolla, olis kiva saada vieraita.
        Jos lupaat tulla vierailulle niin kerron sinulle osan totuudesta nyt heti ja loput kun tulen käymään.
        Katsos, olet yhtä vihainen, kuin nyt minulle, olet niille jotka paljastavat sinulle asioita joiden paljastuminen ärsyttää sinua. Joku kertoo sinulle, että sinun pitäisi lopettaa tuo juttusi millä puudutat oloasi, aivan kuin alkoholisti puuduttaa oloaan alkolla, niin suutut samalla tavalla kuin suutuit minulle kun kerroin liikenteen todellisista ongelmista.


      • selviä.harhoistasi
        veio1 kirjoitti:

        On aivan sama mitä sinulle sanon, et uskoisi ja haluat ymmärtää sen kuitenkin väärin. En siis kerro, vai haluatko tietää millä osastolla, olis kiva saada vieraita.
        Jos lupaat tulla vierailulle niin kerron sinulle osan totuudesta nyt heti ja loput kun tulen käymään.
        Katsos, olet yhtä vihainen, kuin nyt minulle, olet niille jotka paljastavat sinulle asioita joiden paljastuminen ärsyttää sinua. Joku kertoo sinulle, että sinun pitäisi lopettaa tuo juttusi millä puudutat oloasi, aivan kuin alkoholisti puuduttaa oloaan alkolla, niin suutut samalla tavalla kuin suutuit minulle kun kerroin liikenteen todellisista ongelmista.

        >On aivan sama mitä sinulle sanon, et uskoisi ja haluat ymmärtää sen kuitenkin väärin.<
        Vaikka siis, aivan oikein, tiedät ettei tuo iänikuinen "valistamisesi" kehenkään uppoa eikä sitä kukaan usko, niin silti vaan jatkat sen suoltamista, miksi???

        En asu lähellä Kuopiota joten en voi vierailla luonasi Niuvanniemen mielisairaalassa. Toisalta voisi olla "avartavaa"jututtaa noinkin sekaisin olevaa henkilöä.
        Et halua kertoa oletko siellä vapaehtoisesti vai pakosta. No samapa tuo, pääasia että olet. On erinomaisen hyvä että saat asianmukaista hoitoa mielisairaalassa koska viimeaikaisten kirjoitustesi perusteella olet todella sen tarpeessa.

        On myös hienoa liikenneturvallisuuden kannalta , että yksi kyseenalaisilla menetelmillä liikenteessä toisia "opettava"on pois tienpäältä.

        Nuo totuuksien kertomiset voit totaalisesti unohtaa, koska ainut osaamisesi liikenteen saralla on, että osaat- ja mikä pahinta- haluat toimia liikennettä vaarantavana "kouluttajana".


      • veio1
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        >On aivan sama mitä sinulle sanon, et uskoisi ja haluat ymmärtää sen kuitenkin väärin.<
        Vaikka siis, aivan oikein, tiedät ettei tuo iänikuinen "valistamisesi" kehenkään uppoa eikä sitä kukaan usko, niin silti vaan jatkat sen suoltamista, miksi???

        En asu lähellä Kuopiota joten en voi vierailla luonasi Niuvanniemen mielisairaalassa. Toisalta voisi olla "avartavaa"jututtaa noinkin sekaisin olevaa henkilöä.
        Et halua kertoa oletko siellä vapaehtoisesti vai pakosta. No samapa tuo, pääasia että olet. On erinomaisen hyvä että saat asianmukaista hoitoa mielisairaalassa koska viimeaikaisten kirjoitustesi perusteella olet todella sen tarpeessa.

        On myös hienoa liikenneturvallisuuden kannalta , että yksi kyseenalaisilla menetelmillä liikenteessä toisia "opettava"on pois tienpäältä.

        Nuo totuuksien kertomiset voit totaalisesti unohtaa, koska ainut osaamisesi liikenteen saralla on, että osaat- ja mikä pahinta- haluat toimia liikennettä vaarantavana "kouluttajana".

        Olet kuin nainen joka ärsyttämällä yrittää iskeä miestä. Jotkut kieroutuneet miehet kiihottuvat kun nainen ärsyttää ja tavallaan kostavat naiselle kunhan saavat iskettyä tämän.
        Siten kieroutunut nainen löytää samoilla antenneilla varustetun miehen.


      • selviä.harhoistasi
        veio1 kirjoitti:

        Olet kuin nainen joka ärsyttämällä yrittää iskeä miestä. Jotkut kieroutuneet miehet kiihottuvat kun nainen ärsyttää ja tavallaan kostavat naiselle kunhan saavat iskettyä tämän.
        Siten kieroutunut nainen löytää samoilla antenneilla varustetun miehen.

        Eläpäs nyt naisia syytä kun et naista saa. Katso peiliin, sieltä se syy näkyy.
        Mutta mites se sairaala hoito on "pollaasi" tehonnut, siitähän tässä on kysymys?
        Joten älä koita, tapasi mukaan, luistaa aiheesta.


      • veio2
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Eläpäs nyt naisia syytä kun et naista saa. Katso peiliin, sieltä se syy näkyy.
        Mutta mites se sairaala hoito on "pollaasi" tehonnut, siitähän tässä on kysymys?
        Joten älä koita, tapasi mukaan, luistaa aiheesta.

        Olet ilmeisesti vai.mitä kirjoittajan sivupersoona joka on samalla tasolla.

        Noin sinulle siis on pienenä opetettu kun olet ollut isojen poikien kiusattu, eli ei saa vastustaa eikä suostua muuksi kuin isojen kiusaajien potkupalliksi.

        Sinunlaisten "anteeks et oon olemassa " ihmisten takia kiusaajat saavat rauhassa kokea vahvuudentuntojaan ja levittää omaa sairauttaan.
        Juuri tuon tasoisiin juttuihin turvaudut silloin kun et ymmärrä. Hermostut siitä ettei joku suostu raivosi kohteeksi ja tuo on seuraus.


    • vaunuilijat

      pitäisiköhän meidän seitsemän ja puolimetriä pitkää asuntovaunua vetää vähintään 80kmh.antaavaan vähän vipotella jos jotain sattuu niin vaunu korkeintaan tappaa jonkun vastaan tulian osuessaan siihen.kolaritilanteessa vaunu laukea irti ja veturi jää ehjänä tielle.kerran kävi niin kun vedin 80kmh.ohitusten välttämiseksi uusivaunu lähti kirjoittamaan jostain syystä ja romutti kolme henkilö autoa.oma auto selvisi muutamalla pikku kuhmulla.vaunu painaa oma paino 1500kg.vakuutus sen korvaa.

      • taidat.horista

        Jos ja kun sulla on noin surkea veturi niin olisi syytä vakavasti miettiä koko vetämisen mielekkyyttä.


    • mopokuskuski

      oletko vetänyt noin pitkää asuntovaunu yhdistelmää.sillähän on jo kokonaispituus lähellä 13-14m..voi olla oli veturi mikä tahansa vaaralista vetää 80kmh.

      • Vetelen aina välillä venettä tuolla tien päällä. Veneellä on pituutta noin kuusi metriä ja aisaa vielä metri päälle keulassa. Tuohon päälle auton pituus ja yhdistelmä on se 12 metriä.

        En jaksa uskoa, että 1-2 metriä lisää tekisi kulkemisesta vielä kovin epävakaata, varsinkaan kun tuo vene on aerodynamiikaltaan oletettavasti pari pykälää huonompi kuin vedettäväksi tarkoitettu laite. Olisiko vika jossain muualla kuin yhdistelmän pituudessa?


      • Ååååööö

        Kyllä asuntovaunun viipottaminen on täysin vääränlainen lastaus ja painojakauma eli kuljettajan vika ! Jos vaunu laitetaan oikein kuormattuna auton taakse niin sillä voi ja uskaltaa ajaa sitä80km/t


    • kahdeksanplusyksi

      Itse ruiskutan yleensä pissapoikaa reilusti, yleensä se tehoaa ja perseessä ajaja kaikkoaa ainakin hetkeksi.

    • 3r45egt456gh456t

      Ei kertaakaan peräänajettu, oisko vika sussa?

      Olen 20 vuotta ajanut ammatikseni eikä yhtään kolaria eikä minua ole kolaroitu kertaakaan, kovasti on kyllä koitettu lukemattomia kertoja että menny jo laskut sekaisin. Tällä viikolla viimeksi kun lähdin kotoa ajelee työmaalle, risteyksessä espoonlahdenväylällä 6 aikoihin aamulla joku kuorma-autopena painoi menee päin punaisia että jos en kattelisi onko risteys vapaa niin olisi ryskynyt ja huolella, harmi kun vahingossa poistin sen videon missä tämä näkyi :( Monety kolarit välttää omilla hyvillä ajotavoilla, siinä ei ole kyse nopeuksista vaan järjen käytöstä, älä aja kolaria simple asia... En mä mene ja aja junan eteen tasoristeyksessä, vittu että pitää olla nollat taulussa jos ajaa junan eteen tasoristeyksessä, näitä zompeja vaan liikkuu liikenteessä. Muistan sen uutisen vuosien takaa, lapsien mummo oli kuskaamassa lapsen lapsiaan autolla, ajoi tasoristeykseen junan eteen, ei ristus sentään.. Kannattaisko joskus mennä sen isovanhemman kyytiin ja kattoo miten se ajaa? No jos itse on samanlainen niin mitä se katsominen sitten auttaa, ei mitään.

      Ihmettelen näitä haaveilijoita, ei mitään syytä hidastella ja ihmetellä ja silti ajellaan tätä körökyllää köröttelyä.. Ajan minäkin usein ihan maltillisesti, ohihan pääsee senkun menee. mun periaate on se että jos nyt kohtaan jonkun körökyllää köröttäjän niin joko jätän siihen 100 metriä väliä, senkun köröttelee siinä sitten tai menen ohi.
      En minä yleensä tule siihen perään roikkumaan.

      Kehä II kohti turunväylää, mitä te himmaatte siinä kun tie haaraantuu kohti turnväylää??? Vauhti putoo 50-60km/h 80km/h alueella, tarviiko nyt ihmetellä jos joku on kontissa kiinni tätä ihmettelemässä, näitkö hirven tien varressa tänäkin aamuna, alastoman naisen aamupakkasessa siis mitä vittua????

      Muuta kuin sitten että jonkun pitää KERITÄ ETEEN HIDASTELEMAAN, vittu että se voi joskus vituttaa, kiire keritä eteen hidastemaan, kunhan kerkiää eteen niin on pääasia toteutunut että saa siinä sitten haaveilla ja ajella körökyllää köröttelyä. Näitäkin on että mennään ohi ja sitten meno loppuu, päästään siihen eteen ja kiire loppuu, mun pitää sitten olla siinä sun takana saatana sun tahdissa, mene vittu kun oli niin kiire tai pysy takana... ei voi vittu aina ymmärtää näitä ihme säätäjiä liikenteessä.

      Menkää bussilla nollat taulussa ajavat, aiheutatte 90% kaikista liikenneonnettomuuksista! No ehkä ainoa syy miksi te saattekin ajaa on se että eihän mullakaan olisi varaa ajaa jos te ette olisi ottamassa osaa kaikkiin kustannuksiin, pieni paha pakko siis sietää.

      • veio1

        Niin, siinä sen kerroit, olet selvinnyt kolaritta kunhan olet monta kertaa itse estänyt kolarin jonka joku toinen olisi ajanut.
        Juuri siitä on kysymys. Kun toinen ei ymmärrä niin silloin toisen täytyy ymmärtää enemmän ja toimia niin että vaara pienenee.
        Muuten, jos on kaksi ymmärtämätöntä tilanteessa, niin usein on myös vähintään kaksi ymmärtämätöntä samassa kasassa.
        Tämän ymmärtäminen ärsyttää joitakin niin paljon etteivät pysty sitä ymmärtämään.


      • veio1

        Pakenin Nieuvaniemestä puntikselle ja kävin katsomassa, liftillä kehä kakkoselle, niin siellä rajoitus laskee ennen turunväylää, ookkonää huamannu.?


      • veio1

        Yllä kirjoittelee- selviä.harhoistasi -joka kokee muiden oikean toiminnan opettamiseksi ja koska on ilmeisesti mielestään täydellinen ei siedä muiden opetusta ja siksi hyökkää rajusti mielisairaaksikin haukkuen.
        Olisin tuon kanssa heti valmis suoraan TV-lähetykseen keskustelemaan tämän palstan asioita. Eipä taida kehdata näyttää naamariansa juttujensa tekijäksi.


      • selviä.harhoistasi

        Taas, kuten aina, menit harhaan. Ei kukaan oikeaa toimintaa vääräksi koe, mutta harjoittamasi "opettaminen" on vaarallista joten kaukana oikeasta.
        Vain sinä ja ainostaan sinä julistat olevasi ylivertainen osaaja.
        Ei sinua raukkaa kukaan mielisairaaksi hauku. Myönsithän Niuvanniemessä hoidokkina olosi itsekin.
        Sinä nyt olisit valmis, kenen kanssa tahansa, valmis suoraanTV-lähetykseen kertomaan vähintääkin omituisia juttujasi.
        Ongelma on vain siinä, että mikään TV- kanava ei halua sinua lähetykseensä joten se siitä "naamarin" näytöstä.


      • veio1
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Taas, kuten aina, menit harhaan. Ei kukaan oikeaa toimintaa vääräksi koe, mutta harjoittamasi "opettaminen" on vaarallista joten kaukana oikeasta.
        Vain sinä ja ainostaan sinä julistat olevasi ylivertainen osaaja.
        Ei sinua raukkaa kukaan mielisairaaksi hauku. Myönsithän Niuvanniemessä hoidokkina olosi itsekin.
        Sinä nyt olisit valmis, kenen kanssa tahansa, valmis suoraanTV-lähetykseen kertomaan vähintääkin omituisia juttujasi.
        Ongelma on vain siinä, että mikään TV- kanava ei halua sinua lähetykseensä joten se siitä "naamarin" näytöstä.

        Kerroin tämän jo aiemmin, ilmeisesti sinulle, kun ei näistä roolin vaihtajista saa selvää kuka on kuka.
        OTA KOPIO tästä keskustelusta, TILAA AIKA lääkäriin ja pyydä oikea palaute. Muuten tämä juttu ei selviä, koska et pääse ulos sieltä missä olet.

        Olen vain kirjoittanut mitä tiedän ja muut minua kehuvat "ylivertaiseksi osaajaksi", tietysti tietyllä sarkasmilla, mutta näiden ylistäjien ongelma on sama kuin miehen joka sai mahdollisuuden tulla terveeksi mutta ei halunnut koska pelkäsi joutuvansa luopumaan rakkaista, liian rakkaista riippuvaisuuksistaan.
        Siksi halusi mielummin olla sairas, se on niin tuttu olotila ja saa pitää vanhat kaverit jotka auttavat olemaan siinä tilassa.
        Siis, OTA KOPIO.....


      • selviä.harhoistasi
        veio1 kirjoitti:

        Kerroin tämän jo aiemmin, ilmeisesti sinulle, kun ei näistä roolin vaihtajista saa selvää kuka on kuka.
        OTA KOPIO tästä keskustelusta, TILAA AIKA lääkäriin ja pyydä oikea palaute. Muuten tämä juttu ei selviä, koska et pääse ulos sieltä missä olet.

        Olen vain kirjoittanut mitä tiedän ja muut minua kehuvat "ylivertaiseksi osaajaksi", tietysti tietyllä sarkasmilla, mutta näiden ylistäjien ongelma on sama kuin miehen joka sai mahdollisuuden tulla terveeksi mutta ei halunnut koska pelkäsi joutuvansa luopumaan rakkaista, liian rakkaista riippuvaisuuksistaan.
        Siksi halusi mielummin olla sairas, se on niin tuttu olotila ja saa pitää vanhat kaverit jotka auttavat olemaan siinä tilassa.
        Siis, OTA KOPIO.....

        Mietis nyt vähän tahvo, jos nuo sinun sekopäiset "totuudet" veis vaikkapa lääkärille nähtäväksi, niin ensin hän naurais itsensä kipeäksi ja sen jälkeen sinulle tulisi "valkotakki noutajat" alle aikayksikön.
        Totta. Kun sinut mainitaan "ylivoimaiseksi osaajaksi" jota annat ymmärtää olevasi, on kyse sarkasmista josta täyspäinen osaisi vetää oikeat johtopäätökset, mutta sinulta se ei tietenkään onnistu.
        Mutta asiaan:
        Miksi haluat kokoajan eksyä pois aiheesta, alkuperäinen kysymyshän oli,
        oletko Niuvanniemen mielisaaraalassa vapaehtoisesti vai pakkohoito potilaana?
        Kun kerroit olevasi Niuvanniemen potilas onnittelin sinua,
        > On erinomaisen hyvä että saat asianmukaista hoitoa mielisairaalassa koska viimeaikaisten kirjoitustesi perusteella olet todella sen tarpeessa.<
        Sitten kysyin:
        Mites se sairaala hoito on "pollaasi" tehonnut?
        Et vastaa kysymyksiin mutta alat, tapasi mukaan, suoltamaan jollekin toiselle kirjoittajajalle rustaamiasi vastauksia.
        Kun noita psykologisia juttuja selvästi ymmärrät, niin mitä mielestäsi, näin tavallisen matti meikäläisen, pitäisi toiminnastasi ajatella?


      • veio1
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Mietis nyt vähän tahvo, jos nuo sinun sekopäiset "totuudet" veis vaikkapa lääkärille nähtäväksi, niin ensin hän naurais itsensä kipeäksi ja sen jälkeen sinulle tulisi "valkotakki noutajat" alle aikayksikön.
        Totta. Kun sinut mainitaan "ylivoimaiseksi osaajaksi" jota annat ymmärtää olevasi, on kyse sarkasmista josta täyspäinen osaisi vetää oikeat johtopäätökset, mutta sinulta se ei tietenkään onnistu.
        Mutta asiaan:
        Miksi haluat kokoajan eksyä pois aiheesta, alkuperäinen kysymyshän oli,
        oletko Niuvanniemen mielisaaraalassa vapaehtoisesti vai pakkohoito potilaana?
        Kun kerroit olevasi Niuvanniemen potilas onnittelin sinua,
        > On erinomaisen hyvä että saat asianmukaista hoitoa mielisairaalassa koska viimeaikaisten kirjoitustesi perusteella olet todella sen tarpeessa.<
        Sitten kysyin:
        Mites se sairaala hoito on "pollaasi" tehonnut?
        Et vastaa kysymyksiin mutta alat, tapasi mukaan, suoltamaan jollekin toiselle kirjoittajajalle rustaamiasi vastauksia.
        Kun noita psykologisia juttuja selvästi ymmärrät, niin mitä mielestäsi, näin tavallisen matti meikäläisen, pitäisi toiminnastasi ajatella?

        Eiköhän ole jo tullut selväksi mitä ajattelet mun jutuista, jotta oma tilasi ei paljastuisi.
        OTA siis KOPIOT ......Siten saat ulkopuolisen näkökulman jota voit sitten alkaa selittämään asian vierestä.
        Sinulla on vielä pitkä ja tuskainen tie ennenkuin taivut näkemään tilasi.


      • selviä.harhoistasi
        veio1 kirjoitti:

        Eiköhän ole jo tullut selväksi mitä ajattelet mun jutuista, jotta oma tilasi ei paljastuisi.
        OTA siis KOPIOT ......Siten saat ulkopuolisen näkökulman jota voit sitten alkaa selittämään asian vierestä.
        Sinulla on vielä pitkä ja tuskainen tie ennenkuin taivut näkemään tilasi.

        Juttujesi perusteella tilasi on todellakin selvinnyt.
        Kun sinulla on noin kova vimma noiden kopioden kanssa niin miksi et itse niitä ota ja näytä siellä Niuvanniemessä hoitavalle lääkärillesi?
        Vai pelkäätkö, että palaute paljastaisi oman, huolestuttavan, tilasi ja sulle selviäisi kuinka pitkä ja tuskainen tie on vielä edessäsi ennen ns. terveen papereita.

        Miksi et pysy aiheessa?
        Miksi et vastaa selviin kysymyksiin vaan alat jankuttamaan aivan muuta?
        Kun noita psykologisia juttuja selvästi ymmärrät tai ainakin olet ymmättävinäsi, niin mitä mielestäsi, näin tavallisen matti meikäläisen, pitäisi toiminnastasi ajatella?


      • veio1
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Juttujesi perusteella tilasi on todellakin selvinnyt.
        Kun sinulla on noin kova vimma noiden kopioden kanssa niin miksi et itse niitä ota ja näytä siellä Niuvanniemessä hoitavalle lääkärillesi?
        Vai pelkäätkö, että palaute paljastaisi oman, huolestuttavan, tilasi ja sulle selviäisi kuinka pitkä ja tuskainen tie on vielä edessäsi ennen ns. terveen papereita.

        Miksi et pysy aiheessa?
        Miksi et vastaa selviin kysymyksiin vaan alat jankuttamaan aivan muuta?
        Kun noita psykologisia juttuja selvästi ymmärrät tai ainakin olet ymmättävinäsi, niin mitä mielestäsi, näin tavallisen matti meikäläisen, pitäisi toiminnastasi ajatella?

        Siitä ei olisi sinulle mitään hyötyä vaikka minä ottaisin ne kopiot ja näyttäisin niitä lääkereille joita hoidan.


      • selviä.harhoistasi
        veio1 kirjoitti:

        Siitä ei olisi sinulle mitään hyötyä vaikka minä ottaisin ne kopiot ja näyttäisin niitä lääkereille joita hoidan.

        Enhän minä niistä kopion ottamisista mitään hyötyä haekkaan.
        Sinähän siitä hyötyisit, kun oma huolestuttava tilasi sulle selviäisi sekä kuinka pitkä ja tuskainen tie on vielä edessäsi ennen ns. terveen papereita.

        Hoidat lääkäreitä? Älä nyt valehtele, vaikka se taudin kuvaasi kuuluukin.
        Kyllä Niuvanniemessä lääkärit hoitaa potilasta, eli sinua, ei päinvastoin.

        Mutta miten se aiheessa pysyminen?
        Entä kysymyksiin vastaaminen?


      • veio1
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Enhän minä niistä kopion ottamisista mitään hyötyä haekkaan.
        Sinähän siitä hyötyisit, kun oma huolestuttava tilasi sulle selviäisi sekä kuinka pitkä ja tuskainen tie on vielä edessäsi ennen ns. terveen papereita.

        Hoidat lääkäreitä? Älä nyt valehtele, vaikka se taudin kuvaasi kuuluukin.
        Kyllä Niuvanniemessä lääkärit hoitaa potilasta, eli sinua, ei päinvastoin.

        Mutta miten se aiheessa pysyminen?
        Entä kysymyksiin vastaaminen?

        Niin, eikö alkuperäinen aihe ollutkin kysymys siitä saako polttopullon heittää rekan tuulilasiin jos se vaarantaa edessä ajavan turvallisuuden ajamalla liian lähellä.?


        Kuten aiemmin sanoin,

        Täytyy myös muistaa, kaikki ei ole omaa persoonaa vaan saattaa olla tarttunut perheen tavoista tai siitä mitä vanhemmat ovat hyväksyneet tai toivoneet lapsestaan.

        Joku saattaa myös olla pakomatkalla oleva eksynyt, kun on paennut vanhempiensa toiveita ja päättänyt olla jotain aivan muuta.

        Ihminen saattaa jopa vaihtaa sukupuolta, jos vanhemmat ovat toivoneet tiettyä, tyttöä tai poikaa eikä tullutkaan ja vanhemmat ovat pettyneet. Lapsi yrittää olla vanhempiensa toiveiden mukainen eikä pettymys.

        Kyllä me kaikki ollaan jossain määrin eksyneitä.

        Monet naiset kyllä kerjäävät itselleen ongelmia, kun suostuvat kaikenlaisille lois-miehille. Loinen on se joka ei tule toimeen ilman toista ja vinkuvat naisen perään kunnes nainen tuntee olevansa tärkeä ja tarvittu sen saalistamisen kautta.

        I can"t live without you- mies on se ydin josta naiset haaveilevat MUTTA totuus onkin niin että jos mies ei voi elää ilman sinua niin ei se myöskään voi elää sinun kanssasi.

        Naisten UNELMIEN sisältö ON kurjuutenne LÄHDE.

        Ne naiset jotka unelmoivat miehestä joka ei voi elää ilman heitä tarkoittaa, ; Mies on joskus eksynyt itsestään ja tarpeistaan ja ottanut korvikkeeksi naisten metsästämisen ja ovat kehittyneet siinä huippuunsa ja naiset pitävät yllä tätä eksyneisyyttä ruokkimalla miehiä väärällä ravinnolla tai sitten luulevat voivansa muuttaa heidät.

        Jos naiset laittaisivat tuollaiset miehet vastuuseen, nuo miehet joutuisivat menemään hoitoon päästäkseen eksyneisyydestään MUTTA kun moni nainen pitää yllä omaa eksyneisyyttään juuri samalla tavalla, niin kierre juoksuttaa ja molemmat ruokkivat toisiaan ja huolehtivat toistensa eksyneisyydestä.

        Sama toteutuu liikenteessä.


      • selviä.harhoistasi
        veio1 kirjoitti:

        Niin, eikö alkuperäinen aihe ollutkin kysymys siitä saako polttopullon heittää rekan tuulilasiin jos se vaarantaa edessä ajavan turvallisuuden ajamalla liian lähellä.?


        Kuten aiemmin sanoin,

        Täytyy myös muistaa, kaikki ei ole omaa persoonaa vaan saattaa olla tarttunut perheen tavoista tai siitä mitä vanhemmat ovat hyväksyneet tai toivoneet lapsestaan.

        Joku saattaa myös olla pakomatkalla oleva eksynyt, kun on paennut vanhempiensa toiveita ja päättänyt olla jotain aivan muuta.

        Ihminen saattaa jopa vaihtaa sukupuolta, jos vanhemmat ovat toivoneet tiettyä, tyttöä tai poikaa eikä tullutkaan ja vanhemmat ovat pettyneet. Lapsi yrittää olla vanhempiensa toiveiden mukainen eikä pettymys.

        Kyllä me kaikki ollaan jossain määrin eksyneitä.

        Monet naiset kyllä kerjäävät itselleen ongelmia, kun suostuvat kaikenlaisille lois-miehille. Loinen on se joka ei tule toimeen ilman toista ja vinkuvat naisen perään kunnes nainen tuntee olevansa tärkeä ja tarvittu sen saalistamisen kautta.

        I can"t live without you- mies on se ydin josta naiset haaveilevat MUTTA totuus onkin niin että jos mies ei voi elää ilman sinua niin ei se myöskään voi elää sinun kanssasi.

        Naisten UNELMIEN sisältö ON kurjuutenne LÄHDE.

        Ne naiset jotka unelmoivat miehestä joka ei voi elää ilman heitä tarkoittaa, ; Mies on joskus eksynyt itsestään ja tarpeistaan ja ottanut korvikkeeksi naisten metsästämisen ja ovat kehittyneet siinä huippuunsa ja naiset pitävät yllä tätä eksyneisyyttä ruokkimalla miehiä väärällä ravinnolla tai sitten luulevat voivansa muuttaa heidät.

        Jos naiset laittaisivat tuollaiset miehet vastuuseen, nuo miehet joutuisivat menemään hoitoon päästäkseen eksyneisyydestään MUTTA kun moni nainen pitää yllä omaa eksyneisyyttään juuri samalla tavalla, niin kierre juoksuttaa ja molemmat ruokkivat toisiaan ja huolehtivat toistensa eksyneisyydestä.

        Sama toteutuu liikenteessä.

        Sekoilet jälleen ei alkuperäinen kysymys liittynyt polttopulloihin.
        Muisteleppas nyt oikein tarkasti,
        oletko Niuvanniemen mielisaaraalassa vapaehtoisesti vai pakkohoito potilaana?
        Mites se sairaala hoito on "pollaasi" tehonnut?
        tuntuuko tutulta?
        Tässä vielä alkuperäiset kysymykset.
        Vastaa vain näihin.
        >Monet naiset kyllä kerjäävät itselleen ongelmia, kun suostuvat kaikenlaisille lois-miehille.<
        Varmaan johtuu täyspäisten naisien kaukonäköisyydestä ettei sinulla ole naista. Kukapa nyt kaltaistasi loismiestä haluaisi riesakseen.


      • veio2
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Sekoilet jälleen ei alkuperäinen kysymys liittynyt polttopulloihin.
        Muisteleppas nyt oikein tarkasti,
        oletko Niuvanniemen mielisaaraalassa vapaehtoisesti vai pakkohoito potilaana?
        Mites se sairaala hoito on "pollaasi" tehonnut?
        tuntuuko tutulta?
        Tässä vielä alkuperäiset kysymykset.
        Vastaa vain näihin.
        >Monet naiset kyllä kerjäävät itselleen ongelmia, kun suostuvat kaikenlaisille lois-miehille.<
        Varmaan johtuu täyspäisten naisien kaukonäköisyydestä ettei sinulla ole naista. Kukapa nyt kaltaistasi loismiestä haluaisi riesakseen.

        Nyt taas hairahduit tuon tasoisiin juttuihin aivan kuten alkoholisti pulloon kun totuus kuumentaa liikaa.
        Harva siitä hetkessä pääsee irti mutta yritä kuitenkin. Monen kompastumisen kautta se saattaa onnistua. Tärkeintä on kuitenkin että itse näet ongelmasi ja myönnät sen, muuten ei ole motivaatiota tosissaan yrittää.
        Siis. ole hiljaa, lue juttujani uudestaan ja uudestaan MUTTA älä tee mitään vastaelettä, ne juuri pitää sinua vankilassasi. Eli ne ala-arvoiset kirjoituksesi juuri pitävät sinua pimeydessä, aivan kuten pullo alkoholistin.


      • selviä.harhoistasi
        veio2 kirjoitti:

        Nyt taas hairahduit tuon tasoisiin juttuihin aivan kuten alkoholisti pulloon kun totuus kuumentaa liikaa.
        Harva siitä hetkessä pääsee irti mutta yritä kuitenkin. Monen kompastumisen kautta se saattaa onnistua. Tärkeintä on kuitenkin että itse näet ongelmasi ja myönnät sen, muuten ei ole motivaatiota tosissaan yrittää.
        Siis. ole hiljaa, lue juttujani uudestaan ja uudestaan MUTTA älä tee mitään vastaelettä, ne juuri pitää sinua vankilassasi. Eli ne ala-arvoiset kirjoituksesi juuri pitävät sinua pimeydessä, aivan kuten pullo alkoholistin.

        Miksi lankeat suoltamaan tuota täysin asiaa liittymätöntä soopaa? Missä vastaukset kysymyksiin? Eikö kantti kestä vai eikö muisti pelaa?
        Lueppas juttujasi niin huomaat, että kuka se niitä ala-arvoisia tarinoita suoltaa.


      • veio2
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Miksi lankeat suoltamaan tuota täysin asiaa liittymätöntä soopaa? Missä vastaukset kysymyksiin? Eikö kantti kestä vai eikö muisti pelaa?
        Lueppas juttujasi niin huomaat, että kuka se niitä ala-arvoisia tarinoita suoltaa.

        On tämä jo sanottu. Sanot noin koska et uskalla kohdata menneisyyttäsi. Sinä sanot sitä asiaan liittymättömäksi mutta todellisuudessa siinä piilee koko asian ydin ja loppu on vain sen seurausta.


      • selviä.harhoistasi
        veio2 kirjoitti:

        On tämä jo sanottu. Sanot noin koska et uskalla kohdata menneisyyttäsi. Sinä sanot sitä asiaan liittymättömäksi mutta todellisuudessa siinä piilee koko asian ydin ja loppu on vain sen seurausta.

        Ala-arvoisten ja asiaan liittymättömien juttujen suoltamista vain jatkat, miksi?
        Miten minun menneisyyteni, josta sinulla on saman verran tietoa ja ymmärystä, kuin simpanssilla lentosimulaattorista, liittyy siihen ettei sinulla ole pokkaa vastata selviin kysymyksiin?


      • veio2
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Ala-arvoisten ja asiaan liittymättömien juttujen suoltamista vain jatkat, miksi?
        Miten minun menneisyyteni, josta sinulla on saman verran tietoa ja ymmärystä, kuin simpanssilla lentosimulaattorista, liittyy siihen ettei sinulla ole pokkaa vastata selviin kysymyksiin?

        Tuon tasoiset jutut ovat sinulle siinä määrin rakkaita, kuten pullo.....ettet niistä eroon pääse ehkä koskaan.
        Tärkeintä kuitenkin on muille lukijoille nähdä millaisia liikkuu keskellämme.


      • veio2
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Ala-arvoisten ja asiaan liittymättömien juttujen suoltamista vain jatkat, miksi?
        Miten minun menneisyyteni, josta sinulla on saman verran tietoa ja ymmärystä, kuin simpanssilla lentosimulaattorista, liittyy siihen ettei sinulla ole pokkaa vastata selviin kysymyksiin?

        Menneisyytesi näkyy selkeästi kirjoituksissasi. Minkä eniten kiellät, sitä vähiten haluat nähdä menneisyydessäsi. Ei sitä ole vaikea kaivaa esiin, paitsi sinulle se on vaikeaa ja tuskallista ja se ohjaa nykyisyyttäsi. Se pakottaa sinut kirjoittamaan kuten kirjoitat.


      • veio3
        selviä.harhoistasi kirjoitti:

        Ala-arvoisten ja asiaan liittymättömien juttujen suoltamista vain jatkat, miksi?
        Miten minun menneisyyteni, josta sinulla on saman verran tietoa ja ymmärystä, kuin simpanssilla lentosimulaattorista, liittyy siihen ettei sinulla ole pokkaa vastata selviin kysymyksiin?

        Nyt saatat olla oikeassa suunnassa, eli et heti toista pakkomielteisiä juttujasi vaan olet hiljaa ja toivottavasti luet kirjoituksiani ja opit oikeita asioita ja kuulostelet turvallisessa ympäristössä menneisyyttäsi.
        'Et ehkä ollutkaan toivoton tapaus.


    • Karvalakkijurpo

      Jos teil pipoo kiristää noin pahast autollajamine nimenkää vittu hoitoo tai ostakee pussilippu. Ei teist automiehii tuu ku matkustajaosastol. Saatanan dorkat, mettähommii tommoset. ja sinnekkivaa risunkerääspuolel.

    • veio1

      Kun täällä kirjoittelee sellaaset kirjoittaja, jotka eivät pysy asiassa, eli ei osaa kirjoittaa oikein, sillai kum koulussa on opetettu, itse kirjoitan aina selkokielellä, koska inhoa kirjoitus virheitä, siis pitää ottaa kaksi kananmunaa, keittää ne ensin, kuoria ja laittaa lautaselle, johon on jo laitettu tonnikalaa ja salaattia ja tomaattia ja kurkkua ja oliivia ja suolakurkkua, joten ateria on näin helposti valmis, aikaa meni vain 12, 5 minuuttia.

      • sellainen.tapaus

        Loistava esimerkki yhtenä pahimmista asiasta eksyvistä on yllä runoileva nimimerkki.


      • veio2

        Kaima päässyt mukaan ajatuksien vaihtoon.


      • veio2

        Miten onnistut kirjoittamaan tuolla mun nimimerkillä kun ei se multa onnistu.?


      • koeta.kestää
        veio2 kirjoitti:

        Miten onnistut kirjoittamaan tuolla mun nimimerkillä kun ei se multa onnistu.?

        Et muista omia, pariviikkoa sitten kirjoittamiasi hömpötyksiä?
        Onhan ne tietysti sen verran sekavia, ettei niitä selvinpäin oikein halua omikseen tunnustaa mutta tehty mikä tehty.


      • veio3
        koeta.kestää kirjoitti:

        Et muista omia, pariviikkoa sitten kirjoittamiasi hömpötyksiä?
        Onhan ne tietysti sen verran sekavia, ettei niitä selvinpäin oikein halua omikseen tunnustaa mutta tehty mikä tehty.

        Tuon tasoisten juttujen avulla pidät yllä luuloja itsestäsi. Kylläpä heikoilla tolpilla pysyt pystyssä.


    • Miem

      No hyvä hiljennä kunnolla ja aja reilusti kaistan oikeaan laitaan jotta takaa tuleva pääsee helpommin ohi

    • AINaNeuvojaToisille

      Miksei alottaja pässi pyrkisi ajamaan omaa ajoaan niin ettei olisi kenenkään edessä tai takana ? Vauhtia voi säätää, jos ymmärtää liikennettä ! Ei minua vaan häiritse muiden ohittelut tai perään tulot, itsekin ohittelen tai menen kahville. On pässiyttä alkaa kiusaamaan. Heikko itsetunnoton luonne siis.....
      Anteron neuvoin HANAA SAATANA.......!

      • veio1

        Noin sinulle siis on pienenä opetettu kun olet ollut isojen poikien kiusattu, eli ei saa vastustaa eikä suostua muuksi kuin isojen kiusaajien potkupalliksi.
        Sinunlaisten "anteeks et oon olemassa " ihmisten takia kiusaajat saavat rauhassa kokea vahvuudentuntojaan ja levittää omaa sairauttaan.
        Jos joku niittaisi yhdelle kiusaajista napin otsaan, niin muiden kiusaajien pitäisi hakea muita konsteja traumojensa purkamiseen.


      • vai.mitä
        veio1 kirjoitti:

        Noin sinulle siis on pienenä opetettu kun olet ollut isojen poikien kiusattu, eli ei saa vastustaa eikä suostua muuksi kuin isojen kiusaajien potkupalliksi.
        Sinunlaisten "anteeks et oon olemassa " ihmisten takia kiusaajat saavat rauhassa kokea vahvuudentuntojaan ja levittää omaa sairauttaan.
        Jos joku niittaisi yhdelle kiusaajista napin otsaan, niin muiden kiusaajien pitäisi hakea muita konsteja traumojensa purkamiseen.

        On varmasti totta, että kun sulle kiusaaja, kotipoliisi liikenteen vaarantajalle ja sairautesi levittäjälle niittais napin otsaan niin loppuis tuomittava toiminta,ainakin yhden kohdalla.


      • veio2
        vai.mitä kirjoitti:

        On varmasti totta, että kun sulle kiusaaja, kotipoliisi liikenteen vaarantajalle ja sairautesi levittäjälle niittais napin otsaan niin loppuis tuomittava toiminta,ainakin yhden kohdalla.

        Juuri tuon tasoisiin juttuihin turvaudut silloin kun et ymmärrä. Hermostut siitä ettei joku suostu raivosi kohteeksi ja tuo on seuraus.


      • vai.mitä
        veio2 kirjoitti:

        Juuri tuon tasoisiin juttuihin turvaudut silloin kun et ymmärrä. Hermostut siitä ettei joku suostu raivosi kohteeksi ja tuo on seuraus.

        Ymmärryksessä on pahasti vikaa vain ja ainoastaan sinulla.
        Sinähän se aloit suuressa viisau.. eikun tyhmyydessäsi esittelemään napin niitausta
        kiusaajien otsaan.
        Jos sinä todella ajat, kuten kirjoitat ajavasi niin olet kyllä yksi pahimmista kiusaajista jolle esittämäsi napin niittaus olisi kaikkien, myös itsesi, etu.
        Tätä kannatin ja kannatan edelleen.
        Mitä tekee kotipoliisi liikenteenvaarantaja kouluttaja hidastelija?
        Vetää hernettä nenään ja alkaa, tapansa mukaan, sönköttämään täyttä sopaa.


      • veio2
        vai.mitä kirjoitti:

        Ymmärryksessä on pahasti vikaa vain ja ainoastaan sinulla.
        Sinähän se aloit suuressa viisau.. eikun tyhmyydessäsi esittelemään napin niitausta
        kiusaajien otsaan.
        Jos sinä todella ajat, kuten kirjoitat ajavasi niin olet kyllä yksi pahimmista kiusaajista jolle esittämäsi napin niittaus olisi kaikkien, myös itsesi, etu.
        Tätä kannatin ja kannatan edelleen.
        Mitä tekee kotipoliisi liikenteenvaarantaja kouluttaja hidastelija?
        Vetää hernettä nenään ja alkaa, tapansa mukaan, sönköttämään täyttä sopaa.

        Voi voi, lankesit taas. Sisäinen tuskasi kasvoi ja jouduit tarttumaan kynään ja purkamaan ulos sisäistä raivoasi jolle koko ajan joudut löytämään kohdetta johon sitä purkaa.
        Se on ehkä sinun alkon korvike tai ehkä tarvitset molempia puuduttamaan oloasi. Siitä on turha väitellä, jätä molemmat pois niin näet millainen olo siitä tulee eli paha olo kasvaa sisälläsi ja joudut joudut joudut...
        Näyttää nyt kuitenkin siltä että suurin ongelmasi on se ettet sitä tunnusta vaan sokeasti toimit sen ajamana.
        Lue nyt vaan joulukuun viestejäni ja kuuntele itseäsi ja anna tuskan nousta pintaan ja kuuntele mistä se voisi olla kotoisin, koska sillä on alkuperä jota et uskalla nähdä. SE on pelottavaa. Alat huomaamaan miten olet ehkä kauankin vihannut vääriä asioita.
        Jonain päivänä se vielä onnistuu.


      • vai.mitä
        veio2 kirjoitti:

        Voi voi, lankesit taas. Sisäinen tuskasi kasvoi ja jouduit tarttumaan kynään ja purkamaan ulos sisäistä raivoasi jolle koko ajan joudut löytämään kohdetta johon sitä purkaa.
        Se on ehkä sinun alkon korvike tai ehkä tarvitset molempia puuduttamaan oloasi. Siitä on turha väitellä, jätä molemmat pois niin näet millainen olo siitä tulee eli paha olo kasvaa sisälläsi ja joudut joudut joudut...
        Näyttää nyt kuitenkin siltä että suurin ongelmasi on se ettet sitä tunnusta vaan sokeasti toimit sen ajamana.
        Lue nyt vaan joulukuun viestejäni ja kuuntele itseäsi ja anna tuskan nousta pintaan ja kuuntele mistä se voisi olla kotoisin, koska sillä on alkuperä jota et uskalla nähdä. SE on pelottavaa. Alat huomaamaan miten olet ehkä kauankin vihannut vääriä asioita.
        Jonain päivänä se vielä onnistuu.

        No mutta liikenneterroristi, äläpäs taas vaihda aihetta. Sehän oli se napin niitaus liikennekiusaajan otsaan, muistatko?
        Onko niin, kuten todennäköistä on, että kun olet jutuissasi ajanut itsesi pussiin eikä sulla oikein säteile mitään asiaan liittyvää, niin alat suoltaa tuota ylläkirjoittamaasi soopaa?
        Hölynpölyn kirjoituksesi lopussa oli, ehkä tahtomattasi, yksi toduuden siemen.
        Nimittäin, en ehkä nyt vihannut, mutta aina karsaasti katsonut kaltaisiasi liikenteessä muita kouluttavia opettajia, eli vakavasti liikenneturvallisuutta vaarantavia suoranaisia kusipäitä.


      • veio2
        vai.mitä kirjoitti:

        No mutta liikenneterroristi, äläpäs taas vaihda aihetta. Sehän oli se napin niitaus liikennekiusaajan otsaan, muistatko?
        Onko niin, kuten todennäköistä on, että kun olet jutuissasi ajanut itsesi pussiin eikä sulla oikein säteile mitään asiaan liittyvää, niin alat suoltaa tuota ylläkirjoittamaasi soopaa?
        Hölynpölyn kirjoituksesi lopussa oli, ehkä tahtomattasi, yksi toduuden siemen.
        Nimittäin, en ehkä nyt vihannut, mutta aina karsaasti katsonut kaltaisiasi liikenteessä muita kouluttavia opettajia, eli vakavasti liikenneturvallisuutta vaarantavia suoranaisia kusipäitä.

        Todellisuudessa, arvioin niin, että haluat nähdä oikean palautteen antamisen opettamisena, liikenteen vaarantamisena, yms.... jotta saisit suuttua muka oikeille asioillesi ja purkaa raivojasi helpotusta hakien.
        Eikö oikean palautteen antaminen ole aivan oikein ja tilanteesta on tehtävä turvallinen, sen jo laki velvoittaa.
        Unohda nyt vihdoin ne oletuksesi ja lue uudelleen ja uudelleen joulukuun tekstejäni, niin löydät itsestäsi jotain mikä saa sinut vihaamaan oikeita asioita.

        Tässä on nyt jo kaikki tarpeellinen sanottu. Nyt sinun on vain päästävä niistä fiksaatioistasi, asioista joita yrität projisoida muihin.


      • vai.mitä
        veio2 kirjoitti:

        Todellisuudessa, arvioin niin, että haluat nähdä oikean palautteen antamisen opettamisena, liikenteen vaarantamisena, yms.... jotta saisit suuttua muka oikeille asioillesi ja purkaa raivojasi helpotusta hakien.
        Eikö oikean palautteen antaminen ole aivan oikein ja tilanteesta on tehtävä turvallinen, sen jo laki velvoittaa.
        Unohda nyt vihdoin ne oletuksesi ja lue uudelleen ja uudelleen joulukuun tekstejäni, niin löydät itsestäsi jotain mikä saa sinut vihaamaan oikeita asioita.

        Tässä on nyt jo kaikki tarpeellinen sanottu. Nyt sinun on vain päästävä niistä fiksaatioistasi, asioista joita yrität projisoida muihin.

        Todellisuudessa, älä arvioi, kun sinun "rahkeet" ei siihen riitä.
        Mikä on oikeaa palautetta? Sinäkö sen arviot? Ainoastaan sinäkö pystyt antamaan oikeaa palautetta? Oletko tosiaan niin hömelö kuin annat ymmärtää vai oletko sitä mitä annat ymmärtää?
        Sinun ns. palaute eli vakava liikenteenteen vaarantaminen, opettaminen. kouluttaminen ym. harrastamasi perseily(omien kertomustesi perusteella) on kaikkea muuta kuin "tilanteen turvalliseksi tekemistä".
        Selasin ketjua mutta en huomannut mitään joulukuussa kirjoittamaani mistä voisi "uudeelleen ja uudelleen lukien" jotain löytää, voinet valaista asiaa?
        Senkö tähden syytät muita "oikeiden" asioiden vihaajaksi, kun oma toimintasi on vähintääkin arveluttavaa?
        Meni vähän överiksi tuo vastauksen pituus, kun olet tuossa sotkemisessa, niin kirjoituksissasi kuin liikenteessäkin, melkoinen mestari.
        Mutta ettei totuus unohtuisi niin mites se nyt olikaan se napin niittaus liikennekiusaajien otsaan?
        Olelko jo ryhtynyt sanoista tekoihin, vai oletko vain nurkan takaa huuteleva pelokas luuseri? Liukitko vain siellä pimeän nurkan pimeämmällä puolella pimeän aikaan?


      • veio2
        vai.mitä kirjoitti:

        Todellisuudessa, älä arvioi, kun sinun "rahkeet" ei siihen riitä.
        Mikä on oikeaa palautetta? Sinäkö sen arviot? Ainoastaan sinäkö pystyt antamaan oikeaa palautetta? Oletko tosiaan niin hömelö kuin annat ymmärtää vai oletko sitä mitä annat ymmärtää?
        Sinun ns. palaute eli vakava liikenteenteen vaarantaminen, opettaminen. kouluttaminen ym. harrastamasi perseily(omien kertomustesi perusteella) on kaikkea muuta kuin "tilanteen turvalliseksi tekemistä".
        Selasin ketjua mutta en huomannut mitään joulukuussa kirjoittamaani mistä voisi "uudeelleen ja uudelleen lukien" jotain löytää, voinet valaista asiaa?
        Senkö tähden syytät muita "oikeiden" asioiden vihaajaksi, kun oma toimintasi on vähintääkin arveluttavaa?
        Meni vähän överiksi tuo vastauksen pituus, kun olet tuossa sotkemisessa, niin kirjoituksissasi kuin liikenteessäkin, melkoinen mestari.
        Mutta ettei totuus unohtuisi niin mites se nyt olikaan se napin niittaus liikennekiusaajien otsaan?
        Olelko jo ryhtynyt sanoista tekoihin, vai oletko vain nurkan takaa huuteleva pelokas luuseri? Liukitko vain siellä pimeän nurkan pimeämmällä puolella pimeän aikaan?

        Koska olet selviä.harhoistasi- kirjoittajan sivupersoona, vailla omaa idtä, saat saman vastauksen.
        Menneisyytesi näkyy selkeästi kirjoituksissasi. Minkä eniten kiellät, sitä vähiten haluat nähdä menneisyydessäsi. Ei sitä ole vaikea kaivaa esiin, paitsi sinulle se on vaikeaa ja tuskallista ja se ohjaa nykyisyyttäsi. Se pakottaa sinut kirjoittamaan kuten kirjoitat.


      • veio2
        vai.mitä kirjoitti:

        Todellisuudessa, älä arvioi, kun sinun "rahkeet" ei siihen riitä.
        Mikä on oikeaa palautetta? Sinäkö sen arviot? Ainoastaan sinäkö pystyt antamaan oikeaa palautetta? Oletko tosiaan niin hömelö kuin annat ymmärtää vai oletko sitä mitä annat ymmärtää?
        Sinun ns. palaute eli vakava liikenteenteen vaarantaminen, opettaminen. kouluttaminen ym. harrastamasi perseily(omien kertomustesi perusteella) on kaikkea muuta kuin "tilanteen turvalliseksi tekemistä".
        Selasin ketjua mutta en huomannut mitään joulukuussa kirjoittamaani mistä voisi "uudeelleen ja uudelleen lukien" jotain löytää, voinet valaista asiaa?
        Senkö tähden syytät muita "oikeiden" asioiden vihaajaksi, kun oma toimintasi on vähintääkin arveluttavaa?
        Meni vähän överiksi tuo vastauksen pituus, kun olet tuossa sotkemisessa, niin kirjoituksissasi kuin liikenteessäkin, melkoinen mestari.
        Mutta ettei totuus unohtuisi niin mites se nyt olikaan se napin niittaus liikennekiusaajien otsaan?
        Olelko jo ryhtynyt sanoista tekoihin, vai oletko vain nurkan takaa huuteleva pelokas luuseri? Liukitko vain siellä pimeän nurkan pimeämmällä puolella pimeän aikaan?

        Mikä on oikeaa palautetta? Sinäkö sen arviot? Ainoastaan sinäkö pystyt antamaan oikeaa palautetta? Oletko tosiaan niin hömelö kuin annat ymmärtää vai oletko sitä mitä annat ymmärtää?

        V. Moni muukin pystyy antamaan sinulle oikeaa palautetta kirjoitustesi perusteella mutta eivät näe sinussa toivoa eikä siksi tuhlaa aikaa sinuun.

        Sinun ns. palaute eli vakava liikenteenteen vaarantaminen, opettaminen. kouluttaminen ym. harrastamasi perseily(omien kertomustesi perusteella) on kaikkea muuta kuin "tilanteen turvalliseksi tekemistä".

        V. Näytä yksi kohta missä olen oikealla palautteella vaarantanut liikennettä.

        Selasin ketjua mutta en huomannut mitään joulukuussa kirjoittamaani mistä voisi "uudeelleen ja uudelleen lukien" jotain löytää, voinet valaista asiaa?

        V. Hyvä että selasit mutta mitä sanoinkaan : Unohda nyt vihdoin ne oletuksesi ja lue uudelleen ja uudelleen joulukuun tekstejäni, niin löydät itsestäsi jotain mikä saa sinut vihaamaan oikeita asioita.
        Menneisyytesi ohjaamana luit tietysti vääriä tekstejä eli omiasi ja heti tartuit kynään kuin alkoholisti pulloon, etkä löytänyt muuta kuin pullon pohjan.

        Senkö tähden syytät muita "oikeiden" asioiden vihaajaksi, kun oma toimintasi on vähintääkin arveluttavaa?

        V. Et ole pystynyt näyttämään mikä toiminnassani on arveluttavaa, paitsi omat tulkintasi kirjoituksistani.
        Ilmeisesti et ole pienenä saanut antaa oikeaa palautetta "vahvuuden tuntoisille vanhemmillesi" , koska se on opettamista, yms. jota vanhempasi eivät ole naperolta sietäneet ja nyt viet kasvatuksesi mukaista palloa eteenpäin ettet kohtaisi menneisyyttäsi.


      • veio2
        veio2 kirjoitti:

        Mikä on oikeaa palautetta? Sinäkö sen arviot? Ainoastaan sinäkö pystyt antamaan oikeaa palautetta? Oletko tosiaan niin hömelö kuin annat ymmärtää vai oletko sitä mitä annat ymmärtää?

        V. Moni muukin pystyy antamaan sinulle oikeaa palautetta kirjoitustesi perusteella mutta eivät näe sinussa toivoa eikä siksi tuhlaa aikaa sinuun.

        Sinun ns. palaute eli vakava liikenteenteen vaarantaminen, opettaminen. kouluttaminen ym. harrastamasi perseily(omien kertomustesi perusteella) on kaikkea muuta kuin "tilanteen turvalliseksi tekemistä".

        V. Näytä yksi kohta missä olen oikealla palautteella vaarantanut liikennettä.

        Selasin ketjua mutta en huomannut mitään joulukuussa kirjoittamaani mistä voisi "uudeelleen ja uudelleen lukien" jotain löytää, voinet valaista asiaa?

        V. Hyvä että selasit mutta mitä sanoinkaan : Unohda nyt vihdoin ne oletuksesi ja lue uudelleen ja uudelleen joulukuun tekstejäni, niin löydät itsestäsi jotain mikä saa sinut vihaamaan oikeita asioita.
        Menneisyytesi ohjaamana luit tietysti vääriä tekstejä eli omiasi ja heti tartuit kynään kuin alkoholisti pulloon, etkä löytänyt muuta kuin pullon pohjan.

        Senkö tähden syytät muita "oikeiden" asioiden vihaajaksi, kun oma toimintasi on vähintääkin arveluttavaa?

        V. Et ole pystynyt näyttämään mikä toiminnassani on arveluttavaa, paitsi omat tulkintasi kirjoituksistani.
        Ilmeisesti et ole pienenä saanut antaa oikeaa palautetta "vahvuuden tuntoisille vanhemmillesi" , koska se on opettamista, yms. jota vanhempasi eivät ole naperolta sietäneet ja nyt viet kasvatuksesi mukaista palloa eteenpäin ettet kohtaisi menneisyyttäsi.

        Sorry, jäi lainausmerkit pois sinun tekstisi lainauksista mutta kyllähän ne jokainen sokeakin erottaa minun kirjoituksista.


      • vai.mitä
        veio2 kirjoitti:

        Sorry, jäi lainausmerkit pois sinun tekstisi lainauksista mutta kyllähän ne jokainen sokeakin erottaa minun kirjoituksista.

        Olet sinä uskomaton sekopää ja paskan jauhaja. Mitä ihmettä tunnet/luulet hyötyväsi tuosta kirjoittamastasi sekopäisestä soopasta.
        Selväksi on tullut, että kuvittelet olevasi hyväkin liikeenne valistaja ja ainoa oikea "oikean palautteen antaja"
        Suollat, suorastaan hengenvaarallisia, ohjeita harrastamastasi liikenteenvaarantamisesta takanatulijan edessä hidasteluineen, jarrutteluineen ym. perseilyineen.
        Nuo psykologiset arviontisi ovat täydellisen tietämättömyyden varmuudella antamaasi hölynpölyä. Mistä lienet moiset kopoinut, ehkä omasta sairaskertomuksestasi, ei voi tietää...
        En edelleenkään löydä joulukuun kirjoituksiani. Voisiko johtua siitä, että niitä ei ole.
        Edelleen tuntuu todennäköiselle, että palaute jota olet saanut liikenne perseilystäsi, joka ei sinua tietenkään miellytä, tuntuu sinusta ikävälle. Korjaamalla ajotapasi kaikki hyötyy, eniten sinä itse.
        Taas meni turhan pitkäksi,mutta ettei totuus unohtuisi niin mites se nyt olikaan se napin niittaus liikennekiusaajien otsaan?
        Vastaa vain kysymykseen ja jätä älyttömyyksien suoltaminen vähemmälle, kiitos!


      • veio2
        vai.mitä kirjoitti:

        Olet sinä uskomaton sekopää ja paskan jauhaja. Mitä ihmettä tunnet/luulet hyötyväsi tuosta kirjoittamastasi sekopäisestä soopasta.
        Selväksi on tullut, että kuvittelet olevasi hyväkin liikeenne valistaja ja ainoa oikea "oikean palautteen antaja"
        Suollat, suorastaan hengenvaarallisia, ohjeita harrastamastasi liikenteenvaarantamisesta takanatulijan edessä hidasteluineen, jarrutteluineen ym. perseilyineen.
        Nuo psykologiset arviontisi ovat täydellisen tietämättömyyden varmuudella antamaasi hölynpölyä. Mistä lienet moiset kopoinut, ehkä omasta sairaskertomuksestasi, ei voi tietää...
        En edelleenkään löydä joulukuun kirjoituksiani. Voisiko johtua siitä, että niitä ei ole.
        Edelleen tuntuu todennäköiselle, että palaute jota olet saanut liikenne perseilystäsi, joka ei sinua tietenkään miellytä, tuntuu sinusta ikävälle. Korjaamalla ajotapasi kaikki hyötyy, eniten sinä itse.
        Taas meni turhan pitkäksi,mutta ettei totuus unohtuisi niin mites se nyt olikaan se napin niittaus liikennekiusaajien otsaan?
        Vastaa vain kysymykseen ja jätä älyttömyyksien suoltaminen vähemmälle, kiitos!

        Sisäinen raivosi jatkaa ohjailuasi. Et pysty sitä lopettamaan ennenkuin kohtaat sen mitä nyt piilotat.
        Sinua vain raivostuttaa muiden oikea palaute. En ole koskaan vaarantanut liikennettä vaan antanut oikeaa palautetta ja tehnyt tilanteesta turvallisen.

        Sokean pitäisi nähdä kepillä menneisyytesi kirjoituksistasi mutta itse et sitä uskalla nähdä.

        Kirjoitukseni ovat ala-arvoisia sinun mielestä vain koska et uskalla nähdä ja siksi pysyt sokeana. Yrität taas projisoida ongelmiasi minulle.

        Turhaan sokeuttasi minulle kerrot, näen sen kyllä kirjoituksistasi mutta sinä et uskalla sitä nähdä. Yritä edes hetki olla tarttumatta pulloosi jolla heti puudutat oloasi raivoamalle minulle joka kerron sinulle totuuden.

        Siis vielä kerran. Lue kirjoituksiani, ole hiljaa ja kuuntele millainen olo siitä tulee ja anna niiden löytää vastakaikua menneisyydestäsi. Huomaat ettet olekaan niin rohkea mitä uskallat näytellä sieltä nurkan takaa huudellessasi vaan nousee pelko pintaan.


      • vai.mitä
        veio2 kirjoitti:

        Sisäinen raivosi jatkaa ohjailuasi. Et pysty sitä lopettamaan ennenkuin kohtaat sen mitä nyt piilotat.
        Sinua vain raivostuttaa muiden oikea palaute. En ole koskaan vaarantanut liikennettä vaan antanut oikeaa palautetta ja tehnyt tilanteesta turvallisen.

        Sokean pitäisi nähdä kepillä menneisyytesi kirjoituksistasi mutta itse et sitä uskalla nähdä.

        Kirjoitukseni ovat ala-arvoisia sinun mielestä vain koska et uskalla nähdä ja siksi pysyt sokeana. Yrität taas projisoida ongelmiasi minulle.

        Turhaan sokeuttasi minulle kerrot, näen sen kyllä kirjoituksistasi mutta sinä et uskalla sitä nähdä. Yritä edes hetki olla tarttumatta pulloosi jolla heti puudutat oloasi raivoamalle minulle joka kerron sinulle totuuden.

        Siis vielä kerran. Lue kirjoituksiani, ole hiljaa ja kuuntele millainen olo siitä tulee ja anna niiden löytää vastakaikua menneisyydestäsi. Huomaat ettet olekaan niin rohkea mitä uskallat näytellä sieltä nurkan takaa huudellessasi vaan nousee pelko pintaan.

        Paskan jauhaja jaksaa sönköttää omaa ala-arvoista löpinäänsä ns. maailman tappiin.
        Sinä törppöhän täällä alat raivoamaan kun harrastamastasi "oikean palautteen" antamisesta, joka todellisuudessa on liikenteen vakavaa vaarantamista, huomautetaan. On tosi erikoista tilanteen turvalliseksi tekemistä harastamasi tahallinen hidastelu ym. kouluttaminen.
        Sinun "totuuden" kertomiset kun nyt vaan on täyttä sontaa niin täytyyhän sinua harhaista jotenkin yrittää auttaa. On tosin tunnustettava, että menestys on ollut kyllä suoraan sanoen heikko mutta kuten tunnettua, kaltaisesi taparikolliset on erittäin kovapäistä ja mistään oikeista neuvoista piittaamatonta sakkia.
        Hiljaa olon ja vakavan itsetutkiskelun paikka sulla ehdottomasti on mutta tuskimpa siihen pystynet.
        Miten niin näytellä ja nurkan takaa muka huudella? Mitä muka on syytä pelätä?
        Kaltaistasi vähän kahjoa luuseriako?
        Mites se napin niitaus liikennekiusaajan otsaan?


      • veio2

        "Miten niin näytellä ja nurkan takaa muka huudella? Mitä muka on syytä pelätä?"

        Pelkäät olla hiljaa. Pelkäät sitä yhtä paljon kuin pelkäät luopua pullosta puudutusaineenasi, koska olostasi tulisi sietämätön. Minua pelkäät siinä määrin ettet uskalla luopua ala-arvoisista jutuistasi ja kohdata minua.
        Joudut heti tarttumaan......tai no, tartuhan sinä pulloosi ja eksytä itsesi hengiltä. Menneisyytesi on tulevaisuutesi.


      • vai.mitä
        veio2 kirjoitti:

        "Miten niin näytellä ja nurkan takaa muka huudella? Mitä muka on syytä pelätä?"

        Pelkäät olla hiljaa. Pelkäät sitä yhtä paljon kuin pelkäät luopua pullosta puudutusaineenasi, koska olostasi tulisi sietämätön. Minua pelkäät siinä määrin ettet uskalla luopua ala-arvoisista jutuistasi ja kohdata minua.
        Joudut heti tarttumaan......tai no, tartuhan sinä pulloosi ja eksytä itsesi hengiltä. Menneisyytesi on tulevaisuutesi.

        Luuserilla paskanjauhanta senkun jatkuu. Sinähän niitä asiaan kuulumattomia ala-arvoisia sonta viestäjäsi palstoille työnnät.
        Kerropa ihan omin sanoin miksi ja minkätähden kenenkää pitäisi "pelätä kohdata" kaltaistasi tyhjän paskan sönköttäjää? Onhan tässä "kohdattu" jo useamman päivän aikana, joten tyhmälle tiedoksi, ei hölmöyttäsi osoittavat viestit ketään pelota.
        Tuosta eksymisestä, sulla tuo eksyminen(järjen maailmasta) on jo todella pitkällä, riippumatta siitä mitä "aineita" hölmöitesi lisäämiseen käytät.
        Mutta asiaan, vastaa nyt viimeinkin, mites se napin niitaus liikennekiusaajan otsaan?


      • veio2
        vai.mitä kirjoitti:

        Luuserilla paskanjauhanta senkun jatkuu. Sinähän niitä asiaan kuulumattomia ala-arvoisia sonta viestäjäsi palstoille työnnät.
        Kerropa ihan omin sanoin miksi ja minkätähden kenenkää pitäisi "pelätä kohdata" kaltaistasi tyhjän paskan sönköttäjää? Onhan tässä "kohdattu" jo useamman päivän aikana, joten tyhmälle tiedoksi, ei hölmöyttäsi osoittavat viestit ketään pelota.
        Tuosta eksymisestä, sulla tuo eksyminen(järjen maailmasta) on jo todella pitkällä, riippumatta siitä mitä "aineita" hölmöitesi lisäämiseen käytät.
        Mutta asiaan, vastaa nyt viimeinkin, mites se napin niitaus liikennekiusaajan otsaan?

        Jatkat siis edelleen samalla linjallasi.

        Olen pyytänyt sinua ja mahdollista sivupersooniasi- kokeileppas.näin - ja- suvuvuus.on.turvallista -näyttämään miten olen toiminut liikenteessä väärin. Olen tehnyt tilanteista turvallisia toimimalla oikein mutta se ei sinulle kelpaa vaan vääristät asian aina oman harhaisen tulkintasi kautta.

        Jos et olisi alkanut vääristämään kirjoituksiani, sinun olisi pitänyt ymmärtää mitä sanoin eli mitä todellisuudessa tapahtui ja tehdä päättelysi sen mukaan eli nähdä kuka teki väärin ja kuka teki oikein. Se olisi sinulle liian nöyryyttävää.

        Mutta kun et pysty niin on turha jatkaa. Saat tarttua pulloosi uudestaan ja uudestaan ja uudestaan puuduttaaksesi oloasi kunnes hukut siihen. Siinä teet kyllä myös palveluksen yhteiskunnalle.


      • vai.mitä
        veio2 kirjoitti:

        Jatkat siis edelleen samalla linjallasi.

        Olen pyytänyt sinua ja mahdollista sivupersooniasi- kokeileppas.näin - ja- suvuvuus.on.turvallista -näyttämään miten olen toiminut liikenteessä väärin. Olen tehnyt tilanteista turvallisia toimimalla oikein mutta se ei sinulle kelpaa vaan vääristät asian aina oman harhaisen tulkintasi kautta.

        Jos et olisi alkanut vääristämään kirjoituksiani, sinun olisi pitänyt ymmärtää mitä sanoin eli mitä todellisuudessa tapahtui ja tehdä päättelysi sen mukaan eli nähdä kuka teki väärin ja kuka teki oikein. Se olisi sinulle liian nöyryyttävää.

        Mutta kun et pysty niin on turha jatkaa. Saat tarttua pulloosi uudestaan ja uudestaan ja uudestaan puuduttaaksesi oloasi kunnes hukut siihen. Siinä teet kyllä myös palveluksen yhteiskunnalle.

        Ja paskan jauhanta senkun jatkuu, tosin hiukan laimentuneena, alkaako järjen valo viimein kajastaa?
        Kertomissasi tilanteissa joissa olet, vakavasti liikennettä vaarantamalla ja tahallisesti häiritsemällä "kouluttanut" kanssakulkijaa ei todellakaan voi pitää oikeana ja vielä vähemmän turvallisuushakuisena toimintana.
        Olet ottanut asenteen, että jos joku, tahallaan tai vahingossa, toimii liikenteessä -sinun mielestä- väärin niin sinun on välttämättä vastattava siihen mahdollisimman kusipäisellä ja suorastaan idiootimaisella toiminnalla.
        Eli ainakin sinä olet tehnyt väärin.
        Neuvoksi, omaan toimintaasi voit helpommin vaikuttaa. No sinun tapauksessa sekin voi olla haasteellista.
        Osoittaa varmaan mielestäsi mahtavaa älyllistä fiksuutta, vetää tavallasi hernettä nekkuun ja siirtyä toivottelemaan johonkin hukkumista sinun kusipäistä liikennekäyttäytymistä arvostelevia kohtaan.
        Mutta asiaan, vastaa nyt viimeinkin, mites se napin niitaus liikennekiusaajan otsaan?
        Turha jatkaa? Jatkat kuitenkin, miksi?


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Ja paskan jauhanta senkun jatkuu, tosin hiukan laimentuneena, alkaako järjen valo viimein kajastaa?
        Kertomissasi tilanteissa joissa olet, vakavasti liikennettä vaarantamalla ja tahallisesti häiritsemällä "kouluttanut" kanssakulkijaa ei todellakaan voi pitää oikeana ja vielä vähemmän turvallisuushakuisena toimintana.
        Olet ottanut asenteen, että jos joku, tahallaan tai vahingossa, toimii liikenteessä -sinun mielestä- väärin niin sinun on välttämättä vastattava siihen mahdollisimman kusipäisellä ja suorastaan idiootimaisella toiminnalla.
        Eli ainakin sinä olet tehnyt väärin.
        Neuvoksi, omaan toimintaasi voit helpommin vaikuttaa. No sinun tapauksessa sekin voi olla haasteellista.
        Osoittaa varmaan mielestäsi mahtavaa älyllistä fiksuutta, vetää tavallasi hernettä nekkuun ja siirtyä toivottelemaan johonkin hukkumista sinun kusipäistä liikennekäyttäytymistä arvostelevia kohtaan.
        Mutta asiaan, vastaa nyt viimeinkin, mites se napin niitaus liikennekiusaajan otsaan?
        Turha jatkaa? Jatkat kuitenkin, miksi?

        Oman tilasi voit arvioida ihan itse, olen antanut siihen ohjeet. Vastaus löytyy edelleen sisältäsi. Kuuntele miltä tuntuu kun jätät puudutuksesi pois.
        Sieltä saattaa löytyä pelottavat kasvattajat joille ei sitten kerrota miten he pientä naperoa käsittelivät. Olet oppinut kunnioittamaan vanhempiesi vääriä tekoja ja siitä kumpuaa vihasi kaikkea oikeaa palautetta kohtaan.

        Kuukausi on kulunut. Montako hetkeä olet uskaltanut kohdata menneisyyttäsi vai oletko heti tarttunut kynään toisilla sivupersoonilla ja palstoilla puuduttamaan oloasi. ???


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Ja paskan jauhanta senkun jatkuu, tosin hiukan laimentuneena, alkaako järjen valo viimein kajastaa?
        Kertomissasi tilanteissa joissa olet, vakavasti liikennettä vaarantamalla ja tahallisesti häiritsemällä "kouluttanut" kanssakulkijaa ei todellakaan voi pitää oikeana ja vielä vähemmän turvallisuushakuisena toimintana.
        Olet ottanut asenteen, että jos joku, tahallaan tai vahingossa, toimii liikenteessä -sinun mielestä- väärin niin sinun on välttämättä vastattava siihen mahdollisimman kusipäisellä ja suorastaan idiootimaisella toiminnalla.
        Eli ainakin sinä olet tehnyt väärin.
        Neuvoksi, omaan toimintaasi voit helpommin vaikuttaa. No sinun tapauksessa sekin voi olla haasteellista.
        Osoittaa varmaan mielestäsi mahtavaa älyllistä fiksuutta, vetää tavallasi hernettä nekkuun ja siirtyä toivottelemaan johonkin hukkumista sinun kusipäistä liikennekäyttäytymistä arvostelevia kohtaan.
        Mutta asiaan, vastaa nyt viimeinkin, mites se napin niitaus liikennekiusaajan otsaan?
        Turha jatkaa? Jatkat kuitenkin, miksi?

        "Luuserilla paskanjauhanta senkun jatkuu. Sinähän niitä asiaan kuulumattomia ala-arvoisia sonta viestäjäsi palstoille työnnät."

        Tuon selkeämmin et pysty ilmaisemaan ongelmiasi ja monet muut sen näkevät mutta itse et näe. Onpa outoa. Kiellät kaiken ettet huomaisi.


      • vai.mitä
        veio3 kirjoitti:

        "Luuserilla paskanjauhanta senkun jatkuu. Sinähän niitä asiaan kuulumattomia ala-arvoisia sonta viestäjäsi palstoille työnnät."

        Tuon selkeämmin et pysty ilmaisemaan ongelmiasi ja monet muut sen näkevät mutta itse et näe. Onpa outoa. Kiellät kaiken ettet huomaisi.

        Ja vähä-älyinen kriminaali liikenteen kusipää on jälleen saanut kopioitua omasta sairaskertomuksestaan pitkän pätkän tarinaa.
        Vai, että kumpuaa viha jostakin?
        Enhän minä edes sinua onnetonta kriminaali liikenneterroristia vihaa, vaikka lainkuuliaisena kansalaisena se olisi kyllä oikeutettua.
        Tutkippas kusipää omia juttujasi, polttopullojen heittely, haulikolla ampumiset, turpiin annon uhkailulla etc. Mistä nämä älyttömyytesi ja monet muut älyttömyytesi kumpuaa, napero?
        Eihän takana ole yhtään vihaa, eihän?
        Vastaa nyt miten olet edistynyt siinä napin niittauksessa liikennekiusaajien otsaan?


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Ja vähä-älyinen kriminaali liikenteen kusipää on jälleen saanut kopioitua omasta sairaskertomuksestaan pitkän pätkän tarinaa.
        Vai, että kumpuaa viha jostakin?
        Enhän minä edes sinua onnetonta kriminaali liikenneterroristia vihaa, vaikka lainkuuliaisena kansalaisena se olisi kyllä oikeutettua.
        Tutkippas kusipää omia juttujasi, polttopullojen heittely, haulikolla ampumiset, turpiin annon uhkailulla etc. Mistä nämä älyttömyytesi ja monet muut älyttömyytesi kumpuaa, napero?
        Eihän takana ole yhtään vihaa, eihän?
        Vastaa nyt miten olet edistynyt siinä napin niittauksessa liikennekiusaajien otsaan?

        Juuri tuollaista raivon purkamista joudut tekemään koska samaan aikaan rukoilet kiltteysjumalaasi ja yrität olla hyvä ihminen.
        Minä vihaan vääriä asioita, enkä häpeä sitä kertoa. En myöskään suostu väärämielisten ihmisten kohteeksi.


      • vai.mitä
        veio3 kirjoitti:

        Juuri tuollaista raivon purkamista joudut tekemään koska samaan aikaan rukoilet kiltteysjumalaasi ja yrität olla hyvä ihminen.
        Minä vihaan vääriä asioita, enkä häpeä sitä kertoa. En myöskään suostu väärämielisten ihmisten kohteeksi.

        Missä vähä-älyinen kriminaali näkee edellisessä vastauksessani raivon purkamista?
        Olen lakeja, määräyksiä ja hyviä tapoja, myös liiketeessä, noudattava henkilö.
        Minä en sinua kriminaalia osaa vihata vaikka se sinällään olisi varsin ymmärrettävää. Kas kun kaltaisesi rikolliset on yleensä, joista sinä olet tyyppi esimerkki, jotenkin elämässä osattomaksi jääneitä luusereita ja kuten juttusi todistavat, myös älyn lahjat on, jos ei nyt olemattomat, niin ainakin erittäin vähäiset.
        Et tietenkään häpeä, vaikka pitäisi. Kaltaisillasi rikollisilla kun tuo oikeuden taju on vakavasti alikehittynyt tai sitä ei ole ollenkaan. Johtuneeko siitä "rautanyrkki"kasvatuksesta josta aina vaahtoat.
        Siksi sulle vastailen, ja sulle oikeita toimintatapoja suosittelen, koska en suostu ja en toivo kenenkään suostuvan sinun suorastaan rikollisia toimintatapoja hyväksymään.
        Entä ne napin niitaukset mielestäsi liikennekiusaajien otsaan, polttopullojen heittelyt, haulikolla ampumiset ym?
        Älä soperra muuta, vastaa vain esitettyihin kysymykseen.


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Missä vähä-älyinen kriminaali näkee edellisessä vastauksessani raivon purkamista?
        Olen lakeja, määräyksiä ja hyviä tapoja, myös liiketeessä, noudattava henkilö.
        Minä en sinua kriminaalia osaa vihata vaikka se sinällään olisi varsin ymmärrettävää. Kas kun kaltaisesi rikolliset on yleensä, joista sinä olet tyyppi esimerkki, jotenkin elämässä osattomaksi jääneitä luusereita ja kuten juttusi todistavat, myös älyn lahjat on, jos ei nyt olemattomat, niin ainakin erittäin vähäiset.
        Et tietenkään häpeä, vaikka pitäisi. Kaltaisillasi rikollisilla kun tuo oikeuden taju on vakavasti alikehittynyt tai sitä ei ole ollenkaan. Johtuneeko siitä "rautanyrkki"kasvatuksesta josta aina vaahtoat.
        Siksi sulle vastailen, ja sulle oikeita toimintatapoja suosittelen, koska en suostu ja en toivo kenenkään suostuvan sinun suorastaan rikollisia toimintatapoja hyväksymään.
        Entä ne napin niitaukset mielestäsi liikennekiusaajien otsaan, polttopullojen heittelyt, haulikolla ampumiset ym?
        Älä soperra muuta, vastaa vain esitettyihin kysymykseen.

        Olet uskomattoman ristiriitainen ihminen. Toisaalta puhut seuraavaa :

        "Ja vähä-älyinen kriminaali liikenteen kusipää on jälleen saanut kopioitua omasta sairaskertomuksestaan pitkän pätkän tarinaa."
        "Missä vähä-älyinen kriminaali näkee edellisessä vastauksessani raivon purkamista?"
        Ja heti perään :
        "Olen lakeja, määräyksiä ja hyviä tapoja, myös liiketeessä, noudattava henkilö. "

        Juuri tuolla "ei saa huomata" periaatteella sinusta on kasvatettu kunnon ihminen jolla on paljon piiloraivoa sisällään jota on purettava muihin aina kun mahdollista mutta aina hyvän nimissä ettet paljastuisi. Ongelmasi on siinä ettet uskalla purkaa sitä raivosi todellisiin syihin vaan niihin jotka puuttuisivat todellisiin ongelmiin.

        Toivottavasti et ole koskaan, etkä koskaan tule saamaan lapsia, koska kasvattaisit heitä samaan tapaan.
        "Minä en sinua kriminaalia osaa vihata vaikka se sinällään olisi varsin ymmärrettävää."
        Maamme suurimpia ongelmia on se että sinunlaisia sikiää ja tartuttaa kunnollisuustautejaan suvussaan eteenpäin. Jos sinunlaiset osaisivat vihata vääriä asioita, ei tarvisi minunlaisia jotka vihaavat liikenteen ongelmayksilöitä.

        "Siksi sulle vastailen, ja sulle oikeita toimintatapoja suosittelen, koska en suostu ja en toivo kenenkään suostuvan sinun suorastaan rikollisia toimintatapoja hyväksymään. "
        Olet kuitenkin suvereenisti valmis kumartamaan ja kunnioittamaan niitä jotka rikkovat sääntöjä ja vaarantavat liiketeessä muiden turvallisuuden ja pilaavat koko liikennekulttuurimme. Et näe todellisia syitä.
        "Entä ne napin niitaukset mielestäsi liikennekiusaajien otsaan, polttopullojen heittelyt, haulikolla ampumiset ym?"
        Juuri ne ovat seurausta valheyhteiskunnasta jossa ei puututa vääriin asioihin eikä kunnioiteta oikeita. Yhteiskunta ja sinunlaiset ovat kääntyneet kannustamaan hurskaalta näyttävää vääryyttä. Siksi ainoa toivo on niissä näkevissä ihmisissä jotka taistelevat oikeuden puolesta vaikka sitten lain vastaisestikin.
        Missä sitten kulkee raja selkeän rikollisuuden ja äsken mainitsemani välillä.? Liekö pankkiryöstö väärin mutta onko väärin kadunkulkijan puuttua ryöstäjän toimiin taltuttamalla tämän, rankkaakin väkivaltaa käyttäen.?
        Siinä vastaukseni. Tuskin pystyt tuohon vastaamaan ja siksi sanon sinulle..

        Oman tilasi voit arvioida ihan itse, olen antanut siihen ohjeet. Vastaus löytyy edelleen sisältäsi. Kuuntele miltä tuntuu kun jätät puudutuksesi pois.

        Sieltä saattaa löytyä pelottavat kasvattajat joille ei sitten kerrota miten he pientä naperoa käsittelivät. Olet oppinut kunnioittamaan vanhempiesi vääriä tekoja ja siitä kumpuaa vihasi kaikkea oikeaa palautetta kohtaan.

        Voi sinua tekohurskasta sokeaa ihmistä.


      • vai.mitä
        veio3 kirjoitti:

        Olet uskomattoman ristiriitainen ihminen. Toisaalta puhut seuraavaa :

        "Ja vähä-älyinen kriminaali liikenteen kusipää on jälleen saanut kopioitua omasta sairaskertomuksestaan pitkän pätkän tarinaa."
        "Missä vähä-älyinen kriminaali näkee edellisessä vastauksessani raivon purkamista?"
        Ja heti perään :
        "Olen lakeja, määräyksiä ja hyviä tapoja, myös liiketeessä, noudattava henkilö. "

        Juuri tuolla "ei saa huomata" periaatteella sinusta on kasvatettu kunnon ihminen jolla on paljon piiloraivoa sisällään jota on purettava muihin aina kun mahdollista mutta aina hyvän nimissä ettet paljastuisi. Ongelmasi on siinä ettet uskalla purkaa sitä raivosi todellisiin syihin vaan niihin jotka puuttuisivat todellisiin ongelmiin.

        Toivottavasti et ole koskaan, etkä koskaan tule saamaan lapsia, koska kasvattaisit heitä samaan tapaan.
        "Minä en sinua kriminaalia osaa vihata vaikka se sinällään olisi varsin ymmärrettävää."
        Maamme suurimpia ongelmia on se että sinunlaisia sikiää ja tartuttaa kunnollisuustautejaan suvussaan eteenpäin. Jos sinunlaiset osaisivat vihata vääriä asioita, ei tarvisi minunlaisia jotka vihaavat liikenteen ongelmayksilöitä.

        "Siksi sulle vastailen, ja sulle oikeita toimintatapoja suosittelen, koska en suostu ja en toivo kenenkään suostuvan sinun suorastaan rikollisia toimintatapoja hyväksymään. "
        Olet kuitenkin suvereenisti valmis kumartamaan ja kunnioittamaan niitä jotka rikkovat sääntöjä ja vaarantavat liiketeessä muiden turvallisuuden ja pilaavat koko liikennekulttuurimme. Et näe todellisia syitä.
        "Entä ne napin niitaukset mielestäsi liikennekiusaajien otsaan, polttopullojen heittelyt, haulikolla ampumiset ym?"
        Juuri ne ovat seurausta valheyhteiskunnasta jossa ei puututa vääriin asioihin eikä kunnioiteta oikeita. Yhteiskunta ja sinunlaiset ovat kääntyneet kannustamaan hurskaalta näyttävää vääryyttä. Siksi ainoa toivo on niissä näkevissä ihmisissä jotka taistelevat oikeuden puolesta vaikka sitten lain vastaisestikin.
        Missä sitten kulkee raja selkeän rikollisuuden ja äsken mainitsemani välillä.? Liekö pankkiryöstö väärin mutta onko väärin kadunkulkijan puuttua ryöstäjän toimiin taltuttamalla tämän, rankkaakin väkivaltaa käyttäen.?
        Siinä vastaukseni. Tuskin pystyt tuohon vastaamaan ja siksi sanon sinulle..

        Oman tilasi voit arvioida ihan itse, olen antanut siihen ohjeet. Vastaus löytyy edelleen sisältäsi. Kuuntele miltä tuntuu kun jätät puudutuksesi pois.

        Sieltä saattaa löytyä pelottavat kasvattajat joille ei sitten kerrota miten he pientä naperoa käsittelivät. Olet oppinut kunnioittamaan vanhempiesi vääriä tekoja ja siitä kumpuaa vihasi kaikkea oikeaa palautetta kohtaan.

        Voi sinua tekohurskasta sokeaa ihmistä.

        Vähä-älyinen, rikollinen liikenteen kusipää kehoittaa lakeja ja asetuksia noudattavia kansalaisia vihaamaan itseään. Hyvä näin.
        Hyvä on, kyllä minä voin vihata sinua liikenteen ongelmaa, jos se sinua jotenkin helpottaa. Vallankin jos se saisi sinut ajamaan muita tahallaan häiritsemättä ja aiheuttamatta vaaratilanteita toisille tiellä liikkujille.
        Edelleenkin suosittelen sinulle oikeita toimintatapoja liikenteessä, eli en voi hyväksyä harjoittamaasi rikollista liikenneterrorismia.
        Sinun rikollinen "taistelusi" ei todellakaan ole sitä "näkevien ihmisten" toimintaa vaan aivan juuri päinvastoin, kuten jokainen täyspäinen ymmärtää.
        Sinun toimintasi ja vallankin nämä ampumaan ja otsaanniittamiseen kehoittamiset on sitä selkeää rikollisuutta jota ei voi eikä pidäkkään voida hyväksyä.
        Eli sinun toimintasi ja kehoituksesi siihen ovat sitä rankkaa rikollisuuta, vaikka vähä-älyisyydessäsi et tunnu sitä ymmärtävän.
        Älä turhaan toista tuota psykopaskaasi joka ei ketään vakuuta.
        Et tiedä kenenkään "kasvatuksesta" yhtään mitään, ainoa joka on varmaa, että omasi on joko mennyt pahasti pieleen tai, kuten todennäköistä on, olet vakavasti henkisesti ja älyllisesti jälkeen jäänyt.
        Sinulle on tarjottu ja tarjotaan sitä oikeaa palautetta, ota opiksesesi.
        Joten voi sinua rikollista kriminaalia ihmistä.


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Vähä-älyinen, rikollinen liikenteen kusipää kehoittaa lakeja ja asetuksia noudattavia kansalaisia vihaamaan itseään. Hyvä näin.
        Hyvä on, kyllä minä voin vihata sinua liikenteen ongelmaa, jos se sinua jotenkin helpottaa. Vallankin jos se saisi sinut ajamaan muita tahallaan häiritsemättä ja aiheuttamatta vaaratilanteita toisille tiellä liikkujille.
        Edelleenkin suosittelen sinulle oikeita toimintatapoja liikenteessä, eli en voi hyväksyä harjoittamaasi rikollista liikenneterrorismia.
        Sinun rikollinen "taistelusi" ei todellakaan ole sitä "näkevien ihmisten" toimintaa vaan aivan juuri päinvastoin, kuten jokainen täyspäinen ymmärtää.
        Sinun toimintasi ja vallankin nämä ampumaan ja otsaanniittamiseen kehoittamiset on sitä selkeää rikollisuutta jota ei voi eikä pidäkkään voida hyväksyä.
        Eli sinun toimintasi ja kehoituksesi siihen ovat sitä rankkaa rikollisuuta, vaikka vähä-älyisyydessäsi et tunnu sitä ymmärtävän.
        Älä turhaan toista tuota psykopaskaasi joka ei ketään vakuuta.
        Et tiedä kenenkään "kasvatuksesta" yhtään mitään, ainoa joka on varmaa, että omasi on joko mennyt pahasti pieleen tai, kuten todennäköistä on, olet vakavasti henkisesti ja älyllisesti jälkeen jäänyt.
        Sinulle on tarjottu ja tarjotaan sitä oikeaa palautetta, ota opiksesesi.
        Joten voi sinua rikollista kriminaalia ihmistä.

        Olet edelleen yhtä sokea, et voi etkä uskalla nähdä sitä mikä sinua eniten ohjailee. Joka ei sinun kirjoituksestasi näe menneisyyttäsi, niin huh huh, täytyy olla yhtä sokea kuin sinä.


      • vai.mitä
        veio3 kirjoitti:

        Olet edelleen yhtä sokea, et voi etkä uskalla nähdä sitä mikä sinua eniten ohjailee. Joka ei sinun kirjoituksestasi näe menneisyyttäsi, niin huh huh, täytyy olla yhtä sokea kuin sinä.

        Kyllä jopa sinun kriminaalin pitäisi nähdä mikä kirjoituksiani "ohjailee".
        Vain ja ainoastaan se, etten voi millään hyväksyä sinun rikollisia toimintatapojasi liikenteessä ja sitä,että noihin rikollisiin tekoihin myös muita yllytät.
        Siksi koitan opastaa jopa sinua oikeaan toimintaan liikenteessä.
        Kenenkään menneisyydestä sinä kriminaali psykopaskanjauhaja et voi tietää mitään. Eli ainoa saavutuksesi tällä saralla on, että jokainen tietää sinun olevan vähä-älyinen rikollinen liikenteen kusipää.
        Jos ja kun sinun menneisyys tekee sinusta rikollisen niin voi voi.


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Kyllä jopa sinun kriminaalin pitäisi nähdä mikä kirjoituksiani "ohjailee".
        Vain ja ainoastaan se, etten voi millään hyväksyä sinun rikollisia toimintatapojasi liikenteessä ja sitä,että noihin rikollisiin tekoihin myös muita yllytät.
        Siksi koitan opastaa jopa sinua oikeaan toimintaan liikenteessä.
        Kenenkään menneisyydestä sinä kriminaali psykopaskanjauhaja et voi tietää mitään. Eli ainoa saavutuksesi tällä saralla on, että jokainen tietää sinun olevan vähä-älyinen rikollinen liikenteen kusipää.
        Jos ja kun sinun menneisyys tekee sinusta rikollisen niin voi voi.

        Suvereenisti hyväksyt kuitenkin niiden toiminnan jotka aiheuttavat itseni puolustautumisen.
        Orität opastaa siihen vankilaan jossa itse olet ja sen vankilan nimi on sokeus.
        Sinä kirjoitat menneisyydestäsi niin selkeästi että sokea kepillään näkisi traumat joita olet saanut. Mitä ilmeisemmin olet pahoinpidelty hyvän nimissä ja siksi se on sinulle niin kipeää nähdä, siitä heräisi syyllisyys.


      • vai.mitä
        veio3 kirjoitti:

        Suvereenisti hyväksyt kuitenkin niiden toiminnan jotka aiheuttavat itseni puolustautumisen.
        Orität opastaa siihen vankilaan jossa itse olet ja sen vankilan nimi on sokeus.
        Sinä kirjoitat menneisyydestäsi niin selkeästi että sokea kepillään näkisi traumat joita olet saanut. Mitä ilmeisemmin olet pahoinpidelty hyvän nimissä ja siksi se on sinulle niin kipeää nähdä, siitä heräisi syyllisyys.

        Etkö kriminaali todellakaan näe/ymmärrä, etten millään voi hyväksyä sinun rikollista toimntaa.
        Joten sinun se pitåsi vapautua harhojesi "vankilasta"ja tajuta kuinka väärään harhasi on sinut ohjannut.
        Psykopaskan jauhantasi "menneisyyden haamuista" ei ketään vakuuta, kylläkin sinun vähä-älyisyydestä.
        Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat.


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Etkö kriminaali todellakaan näe/ymmärrä, etten millään voi hyväksyä sinun rikollista toimntaa.
        Joten sinun se pitåsi vapautua harhojesi "vankilasta"ja tajuta kuinka väärään harhasi on sinut ohjannut.
        Psykopaskan jauhantasi "menneisyyden haamuista" ei ketään vakuuta, kylläkin sinun vähä-älyisyydestä.
        Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat.

        Nyt alat jo matkimaan kirjoituksieni sisältöjä mutta väärässä paikassa väärässä asiassa ja vailla ymmärrystä eli kuin papukaija sanoja matkien.
        Et huomaa mitään ristiriitaa itsessäsi vaikka hyökkäät minua vastaan, minua joka hyökkään niitä vastaan joita vastaan myös poliisi "hyökkää" eli rankaisee vääristä toimista. Tosin poliisin pitäisi tehdä se paljon tehokkaammin.

        Huomaatko.? Ensin kirjoitat
        "Psykopaskan jauhantasi "menneisyyden haamuista" ei ketään vakuuta, kylläkin sinun vähä-älyisyydestä."
        Ja heti perään kirjoitat
        "Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat. "

        Etkä huomaa mitään ristiriitaa jutuissasi etkä itsessäsi. Uskomatonta.


      • vai.mitä
        veio3 kirjoitti:

        Nyt alat jo matkimaan kirjoituksieni sisältöjä mutta väärässä paikassa väärässä asiassa ja vailla ymmärrystä eli kuin papukaija sanoja matkien.
        Et huomaa mitään ristiriitaa itsessäsi vaikka hyökkäät minua vastaan, minua joka hyökkään niitä vastaan joita vastaan myös poliisi "hyökkää" eli rankaisee vääristä toimista. Tosin poliisin pitäisi tehdä se paljon tehokkaammin.

        Huomaatko.? Ensin kirjoitat
        "Psykopaskan jauhantasi "menneisyyden haamuista" ei ketään vakuuta, kylläkin sinun vähä-älyisyydestä."
        Ja heti perään kirjoitat
        "Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat. "

        Etkä huomaa mitään ristiriitaa jutuissasi etkä itsessäsi. Uskomatonta.

        Omia harhaisia ilmauksiasi lainaten, yritän saada sinut ilmeisen vähä-älyisen ymmärtämään, kuinka väärässä jutuissa olet. Vastauksestasi huomaan, että olen osittain jopa onnistunut joka sinulle, joka et edes omaa toimintaasi ymmärrä, on tietenkin mahdotonta myöntää.

        Sinun kusipäisiä ajotapoja ja rikollisia ohjeita vastaan en, sinusta poiketen hyökkää, vaan yritän sinut ymmärtämättömän idiootin saada ymmärtämään, että toimintasi on vakavasti muita vaarantavaa ja siten suorastaan rikollista, josta poliisi havaitessaan varmasti huomauttaa. Siitä olen saamaa mieltä, että poliisi voisi toimia tehokkaammin ja nopeammin poistaa liikenteestä sinun tavallasi ja sinun ohjeillasi ajavat liikenneterroristit.
        Sulla tuo luetun ymmärtäminen tuntuu jälleen aika pahasti tökkivän.
        Psykopaskan jauhantasi "menneisyyden haamuista" ei ketään vakuuta, vaan antaa sinusta kuvan vähä-älyisenä luuserina. Oliko tämä selvemmin sanottu?

        "Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat. "
        Tämä on suora kysymys johon voisit sorvata ymmärrettävän vastauksen, ilman tyypillistä psykopaskan jauhantaasi.
        Eipä noissa mitään ristiriitaista ole, niin no tietysti sinun vakavasti sairaassa mielessäsi.


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Omia harhaisia ilmauksiasi lainaten, yritän saada sinut ilmeisen vähä-älyisen ymmärtämään, kuinka väärässä jutuissa olet. Vastauksestasi huomaan, että olen osittain jopa onnistunut joka sinulle, joka et edes omaa toimintaasi ymmärrä, on tietenkin mahdotonta myöntää.

        Sinun kusipäisiä ajotapoja ja rikollisia ohjeita vastaan en, sinusta poiketen hyökkää, vaan yritän sinut ymmärtämättömän idiootin saada ymmärtämään, että toimintasi on vakavasti muita vaarantavaa ja siten suorastaan rikollista, josta poliisi havaitessaan varmasti huomauttaa. Siitä olen saamaa mieltä, että poliisi voisi toimia tehokkaammin ja nopeammin poistaa liikenteestä sinun tavallasi ja sinun ohjeillasi ajavat liikenneterroristit.
        Sulla tuo luetun ymmärtäminen tuntuu jälleen aika pahasti tökkivän.
        Psykopaskan jauhantasi "menneisyyden haamuista" ei ketään vakuuta, vaan antaa sinusta kuvan vähä-älyisenä luuserina. Oliko tämä selvemmin sanottu?

        "Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat. "
        Tämä on suora kysymys johon voisit sorvata ymmärrettävän vastauksen, ilman tyypillistä psykopaskan jauhantaasi.
        Eipä noissa mitään ristiriitaista ole, niin no tietysti sinun vakavasti sairaassa mielessäsi.

        Taas lähdet vääntämään samaa sisältöä ettet vahingossa näkisi miten oikeassa olen ja koko ajan olen ollut.

        "Sinun kusipäisiä ajotapoja ja rikollisia ..... sinut ymmärtämättömän idiootin saada ymmärtämään, että toimintasi on vakavasti muita vaarantavaa ja siten suorastaan rikollista,....... sinun tavallasi ja sinun ohjeillasi ajavat liikenneterroristit....
        Sulla tuo luetun ymmärtäminen tuntuu jälleen aika pahasti tökkivän.......
        Psykopaskan jauhantasi...... sinusta kuvan vähä-älyisenä luuserina. .....sinun vakavasti sairaassa mielessäsi. "

        Siinä esimekkiä kohteliaasta käytöstavoistasi. Väitätkö käyttäytyväsi toisin liikenteessä.?
        Alat matkimaan sitä mitä minun kirjoittamanani on mielestäsi psykopaskaa ja kuitenkin nyt näytät ymmärtävän ettei se sitä olekaan mutta et uskalla nähdä totuutta itsestäsi vaan projisoit sen minuun mitä et uskalla itsessäsi nähdä.

        Olisit joutunut myöntämään, että ajan oikeita asioita mutta et voinut, niin siksi käyttäydyt kuin rotta kun se ajetaan nurkkaan.


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Omia harhaisia ilmauksiasi lainaten, yritän saada sinut ilmeisen vähä-älyisen ymmärtämään, kuinka väärässä jutuissa olet. Vastauksestasi huomaan, että olen osittain jopa onnistunut joka sinulle, joka et edes omaa toimintaasi ymmärrä, on tietenkin mahdotonta myöntää.

        Sinun kusipäisiä ajotapoja ja rikollisia ohjeita vastaan en, sinusta poiketen hyökkää, vaan yritän sinut ymmärtämättömän idiootin saada ymmärtämään, että toimintasi on vakavasti muita vaarantavaa ja siten suorastaan rikollista, josta poliisi havaitessaan varmasti huomauttaa. Siitä olen saamaa mieltä, että poliisi voisi toimia tehokkaammin ja nopeammin poistaa liikenteestä sinun tavallasi ja sinun ohjeillasi ajavat liikenneterroristit.
        Sulla tuo luetun ymmärtäminen tuntuu jälleen aika pahasti tökkivän.
        Psykopaskan jauhantasi "menneisyyden haamuista" ei ketään vakuuta, vaan antaa sinusta kuvan vähä-älyisenä luuserina. Oliko tämä selvemmin sanottu?

        "Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat. "
        Tämä on suora kysymys johon voisit sorvata ymmärrettävän vastauksen, ilman tyypillistä psykopaskan jauhantaasi.
        Eipä noissa mitään ristiriitaista ole, niin no tietysti sinun vakavasti sairaassa mielessäsi.

        Voi kun edes näkisit miten ristiriitainen persoona olet, niin voisit tehdä asialle jotain mutta nyt se on täysin mahdotonta.


      • veio3
        vai.mitä kirjoitti:

        Omia harhaisia ilmauksiasi lainaten, yritän saada sinut ilmeisen vähä-älyisen ymmärtämään, kuinka väärässä jutuissa olet. Vastauksestasi huomaan, että olen osittain jopa onnistunut joka sinulle, joka et edes omaa toimintaasi ymmärrä, on tietenkin mahdotonta myöntää.

        Sinun kusipäisiä ajotapoja ja rikollisia ohjeita vastaan en, sinusta poiketen hyökkää, vaan yritän sinut ymmärtämättömän idiootin saada ymmärtämään, että toimintasi on vakavasti muita vaarantavaa ja siten suorastaan rikollista, josta poliisi havaitessaan varmasti huomauttaa. Siitä olen saamaa mieltä, että poliisi voisi toimia tehokkaammin ja nopeammin poistaa liikenteestä sinun tavallasi ja sinun ohjeillasi ajavat liikenneterroristit.
        Sulla tuo luetun ymmärtäminen tuntuu jälleen aika pahasti tökkivän.
        Psykopaskan jauhantasi "menneisyyden haamuista" ei ketään vakuuta, vaan antaa sinusta kuvan vähä-älyisenä luuserina. Oliko tämä selvemmin sanottu?

        "Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat. "
        Tämä on suora kysymys johon voisit sorvata ymmärrettävän vastauksen, ilman tyypillistä psykopaskan jauhantaasi.
        Eipä noissa mitään ristiriitaista ole, niin no tietysti sinun vakavasti sairaassa mielessäsi.

        Edellisen seurauksena et myöskään huomaa miten ohjailen sinua koko ajan. Väität totuuksiani psykopaskaksi ja kuitenkin ne ohjailevat sinua kuin robottia. Joudut koko ajan vetämään puolustuksiasi tiukemmalle ja kieltämään menneisyytesi ettet romahtaisi.


      • vai.mitä
        veio3 kirjoitti:

        Edellisen seurauksena et myöskään huomaa miten ohjailen sinua koko ajan. Väität totuuksiani psykopaskaksi ja kuitenkin ne ohjailevat sinua kuin robottia. Joudut koko ajan vetämään puolustuksiasi tiukemmalle ja kieltämään menneisyytesi ettet romahtaisi.

        Luuserin täytyy kirjoittaa psykopaskaansa peräti kolmen viestin verran, miksi?
        Taitaa syynä olla se, että terroristi muuten romahtaisi?
        Sulle vähä-älyiselle liikenteen vaarantajalle täytyy, kusipäisistä ajotavoistasi ja rikollisista ohjeistasi ilmaista palaute korostetun terävästi kun et lievempiä ilmaisuja tunnu ymmärtävän.
        Tosin eipä tunnu sinuun tehoavan mikään palaute, no näinhän se kaltaistesi melenvikaisten rikollisten kohdalla tuppaa olemaan.
        Liikenteessä toimin sääntöjen ja asetusten mukaan muut huomioon ottaen ja sujuvuutta ja turvallisuuta arvostaen, eli juuri päinvastoin kuin sinä.
        Kerroppa nyt liikenneterroristi mitä kohteliaisuutta näet tavassasi vaarantaa toisten henki ja terveys edessä jarruttelullasi ja muilla kusipäisillä toimillasi?
        Entä mitä kohteliaisuutta mielestäsi edustaa ohjeesi polttopullojen heittely, takalasiin ampuminen, kuula kalloon, vainajien häpäisy, hautajaisissa häiriköinti ja riekkuminen ynnä muut suorastaan kuvottavat rikolliset toimet joilla hekumoit?
        Sitten vielä kehtaat inistä, että sulle ei ole vastattu kohteliaasti, ymmärtäisit edes hävetä! No eihän mielenvikaisilla, joista olet tyyppiesimerkki, yleensäkään ole minkäänlaista häpyä, kuulunee sairauden kuvaan.
        Koeta nyt viimein tajuta, että suoltamasi psykopaska oikeassa olostasi ja jostain ohjailustasi on vaan sairaan pääsi houreista tuotetta jolla ei ole mitään todellisuus pohjaa.
        Missä vastauksesi suoraan kysymykseen:
        Isäkö sinua pienenä hakkasi vai äiti käytti seksuaalisesti hyväkseen kun tuota "ilmeistä"soopaasi suollat.


    • Junnu671

      Syksyllä kyllä pikkasen huvitti akka joka ajoi kuraista tietä perässä roikkuen 5-10m etäisyydellä monta kymmentä kilometriä.Pyyhkijät jauho sitä paskaa täysillä kun sensijaan olisi jättänyt parikymmentä metriä väliä niin ei olisi tarvinnut pyyhkijöitä ollenkaan kun ei edes satanut.

    • Jippanen88

      Kaverilla oli aikoinaan viritetty volvon perään bilteman pissapoikasysteemistä ruisku millä oli kiva kiusata perässäroikkujia.
      Sinne sitten laitettiin kaikenmaailman litkuja mitä tallista löyty ja hauskaa oli kun joku tuli perään roikkuun ja sieltä kun litkut lasille töräytti niin roikkujan matka hidastu tai loppui siihen.

    • opelius

      Miksi se perässä roikkuva aina näyttää keskisormea siinä tilanteessa kun polkasen jarrua ja meinaa ajaa perään? Eli onko edes kuullut autokoulussa siitä..........

    • hmmmmn

      Olen aloittajan kanssa samoilla linjoilla. Jos ei onnistu turvavälin pito, niin nopeus alkaa vähitellen laskea. Ennen suojateitäkin voi alkaa tekemään piiitkiä moottorijarrutuksia ja pienempää vaan silmään, vaikkei olis jalankulkijoitakaan. Takana ajava saa ohittaa.

      Epäilen, että aika monella on aivovaurio, mutta kortti vaan ei ole lähtenyt hyllylle. Itse pidän tärkeänä sitä, että edessäni on tyhjää tietä sen verran, että harvemmin tulee yllätyksiä. Edessä ajava saa vaikka jarruttaa, eikä siitä ole minulle vaaraa.

      • väli.eteenpäin

        Se on oikein vahtia ja pitää turvaväliä edellä ajavaan, mutta miksi hitossa muka pitää vahtia väliä myös taaksepäin?
        Sehän on sen takana tulijan tehtävä.
        Eikös se homma toimi parhaiten silloin kun jokainen hoitaa vaan oman "tonttinsa".


      • hmmmmmn

        Näinhän se on, että kun jokainen kantaisi oman vastuunsa myös siellä auton ratissa, niin ei tarvitsisi huolehtia toisarvoisista asioista. Ei vaan ole tätä todellisuutta. Lähinnä ihanne.

        Kyllä kuljettajan pitää aina olla valppaana ja tilanteen tasalla ja seurata myös keskipeiliä. Helposti tulee peräänajoja, jos ei oma ajokäytös ole ennakoivaa. Eikä sitte ole kauhean kivaa kenelläkään.


      • väli.eteenpäin
        hmmmmmn kirjoitti:

        Näinhän se on, että kun jokainen kantaisi oman vastuunsa myös siellä auton ratissa, niin ei tarvitsisi huolehtia toisarvoisista asioista. Ei vaan ole tätä todellisuutta. Lähinnä ihanne.

        Kyllä kuljettajan pitää aina olla valppaana ja tilanteen tasalla ja seurata myös keskipeiliä. Helposti tulee peräänajoja, jos ei oma ajokäytös ole ennakoivaa. Eikä sitte ole kauhean kivaa kenelläkään.

        On tosiaan totta, los oma ajokäytös ei ole, vaikkapa sen takana tulijan ennakoitavissa, niin peltihän siinä rypistyy.
        Joten se oman ajon ja turvavälin vahtiminen eteenpäin, kun sen jokainen kohdallaan tekee, estää parhaiten ikäviä sattumuksia.


    • krfdu78

      Villu te ootte taunoja. Ajakaa ny vaan sitä vitun kinneriinne ja hoitakaa omat asjanne. Turpaan tollasii kerrampäiväs.

    • Kotikiusattu

      Tämä alottaja pelle pyrkii turvavälin lisäksi määrämään oikeaa tilannenopeuden ! Liikenne on ainoa paikka jossa hän kuvittelee omaavansa sellaista valtaa mikä häneltä kotona on viety.

      • hmmmmn

        Mutta mitäs sinä pyrit määräämään? Senkö, että kaikkien pitää ajaa sun mielen mukaan tai muuten sulle tulee pahamieli?

        Ei se pahamieli ja mielensäpahoittaminen kuulu liikenteeseen, eikä sitämyötä mielenosoittaminenkaan. Jos vaan reilusti ohittaisit, kun kerta haluat ajaa just mittarivirheet huomioiden ja pientä ylinopeutta. Takapuskurissa ajaen joudut perille entistä hitaammin ja saattaa joku päivä tulla jopa sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ei ole ihan uutta sekään että moisesta on seuraamuksia tullut.


      • näin.sitä.pitää
        hmmmmn kirjoitti:

        Mutta mitäs sinä pyrit määräämään? Senkö, että kaikkien pitää ajaa sun mielen mukaan tai muuten sulle tulee pahamieli?

        Ei se pahamieli ja mielensäpahoittaminen kuulu liikenteeseen, eikä sitämyötä mielenosoittaminenkaan. Jos vaan reilusti ohittaisit, kun kerta haluat ajaa just mittarivirheet huomioiden ja pientä ylinopeutta. Takapuskurissa ajaen joudut perille entistä hitaammin ja saattaa joku päivä tulla jopa sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ei ole ihan uutta sekään että moisesta on seuraamuksia tullut.

        Ihan vaan mielenkiinnosta, onkos sen, omasta mielestään, liian lähellä takana ajavan edessä jarruttelu ja tahallinen hidastelu liikenneturvallisuutta parantavaa toimintaa. Kuten ansiokkaasti kirjoitit, mielenosoittaminen , sitä itseään huonommaksi arviomaansa/kokemaansa kuskia kohtaan ei kuulu liikenteeseen.
        On tosiaan hieno asia, jos takana tulija ei miellytä, ajaa laitaan vikun kera ja laskea reilusti nopeuttaan ja näin taata takana tulijalle turvallin ohitus.


      • Kotikiusattu
        hmmmmn kirjoitti:

        Mutta mitäs sinä pyrit määräämään? Senkö, että kaikkien pitää ajaa sun mielen mukaan tai muuten sulle tulee pahamieli?

        Ei se pahamieli ja mielensäpahoittaminen kuulu liikenteeseen, eikä sitämyötä mielenosoittaminenkaan. Jos vaan reilusti ohittaisit, kun kerta haluat ajaa just mittarivirheet huomioiden ja pientä ylinopeutta. Takapuskurissa ajaen joudut perille entistä hitaammin ja saattaa joku päivä tulla jopa sakot liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ei ole ihan uutta sekään että moisesta on seuraamuksia tullut.

        No en mitään enkä puutu enkä häiritse/estä toisten etenemistä jos joku ajaa puskurissa niin päästän ohi eikä mua haittaa jos joku ajaa reilua ylinopeutta niin minuutin päästä ei ko. autoa ei edes näy


      • FiksuAjatusTosiaan
        näin.sitä.pitää kirjoitti:

        Ihan vaan mielenkiinnosta, onkos sen, omasta mielestään, liian lähellä takana ajavan edessä jarruttelu ja tahallinen hidastelu liikenneturvallisuutta parantavaa toimintaa. Kuten ansiokkaasti kirjoitit, mielenosoittaminen , sitä itseään huonommaksi arviomaansa/kokemaansa kuskia kohtaan ei kuulu liikenteeseen.
        On tosiaan hieno asia, jos takana tulija ei miellytä, ajaa laitaan vikun kera ja laskea reilusti nopeuttaan ja näin taata takana tulijalle turvallin ohitus.

        "On tosiaan hieno asia, jos takana tulija ei miellytä, ajaa laitaan vikun kera ja laskea reilusti nopeuttaan ja näin taata takana tulijalle turvallin ohitus."

        Onko älykkyysosamääräsi mitattu? Voin tämän yhden kommenttisi perusteella määritellä sen sellaiseksi, että tuskin osaat perunat keittää. Et ainakaan oikein.


      • onko.pahasti.väärin
        FiksuAjatusTosiaan kirjoitti:

        "On tosiaan hieno asia, jos takana tulija ei miellytä, ajaa laitaan vikun kera ja laskea reilusti nopeuttaan ja näin taata takana tulijalle turvallin ohitus."

        Onko älykkyysosamääräsi mitattu? Voin tämän yhden kommenttisi perusteella määritellä sen sellaiseksi, että tuskin osaat perunat keittää. Et ainakaan oikein.

        Jätä ne potun keittämiset niille jotka sen osaa, sinä et ainakaan tunnu osaavan.
        Mitä ihmeellisen pahaa näit siinä, jos takaa tulevalle, ohitushaluiselle pyrkii mahdollisuuksien mukaan, omalta osaltaan takaamaan turvallisen ohituksen?


      • FiksuAjatusTosiaan
        onko.pahasti.väärin kirjoitti:

        Jätä ne potun keittämiset niille jotka sen osaa, sinä et ainakaan tunnu osaavan.
        Mitä ihmeellisen pahaa näit siinä, jos takaa tulevalle, ohitushaluiselle pyrkii mahdollisuuksien mukaan, omalta osaltaan takaamaan turvallisen ohituksen?

        Niin, siis olet todella sitä mieltä, että koko ajan pitäisi olla väistelemässä takaa tulevia vai? Ei todellakaan kuulosta ihan fiksulta ei.


      • onko.pahasti.väärin
        FiksuAjatusTosiaan kirjoitti:

        Niin, siis olet todella sitä mieltä, että koko ajan pitäisi olla väistelemässä takaa tulevia vai? Ei todellakaan kuulosta ihan fiksulta ei.

        Eipä kokoajan väistelystä ole puhuneet muut kuin sinä, joten keskityppäs vaan siihen pottujen keittelyyn.


      • Miem
        FiksuAjatusTosiaan kirjoitti:

        Niin, siis olet todella sitä mieltä, että koko ajan pitäisi olla väistelemässä takaa tulevia vai? Ei todellakaan kuulosta ihan fiksulta ei.

        Niin jos joudut kokoajan väistelemään takaa tulevia niin todellakin kannattaisi tarkastella omaa tapaa ajaa ja omaa asennetta... ...ja koska närkästyit ehdotuksesta helpottaa ohitusta niin kiusalla sinä siellä tarjoat persettä ja tarkoituksesi on ilmeisesti dominoida ja kiusata... ...eli paras olisi jos luopuisit kortistasi ja autosta


      • FiksuAjatusTosiaan
        Miem kirjoitti:

        Niin jos joudut kokoajan väistelemään takaa tulevia niin todellakin kannattaisi tarkastella omaa tapaa ajaa ja omaa asennetta... ...ja koska närkästyit ehdotuksesta helpottaa ohitusta niin kiusalla sinä siellä tarjoat persettä ja tarkoituksesi on ilmeisesti dominoida ja kiusata... ...eli paras olisi jos luopuisit kortistasi ja autosta

        Tarjoan kyllä sen ohituspaikan, mikäli omasta valinnastani teen siten, että ajan alle sallitun. Monesti mp:llä ajaessa näin tulee varsinkin tehtyä, koska se takarenkaassa roikkuva idiootti on tosi vaarallinen. Joskus näin täytyy tehdä jopa silloin kun yli sallittu on jo mittarissa.

        Lähinnä tarkoitin tässä nyt sitä tilannetta, jossa täysin tarpeettomasti ja rajoitusten suhteen ilman perusteita hanurissa hinuttajille pitäisi olla latua avaamassa. Siinä ajatuksessa ei yksinkertaisesti ole mitään tolkkua. Ja jos niin alettaisiin tehdä, alkaisi eteneminen olla jo melkoisen merkillistä.

        Ja tuolla viimeisellä viittaan juuri tähän kommenttiin, koska väistellä kyllä saisi todella aktiivisesti, se on aivan varmaa:
        "Eipä kokoajan väistelystä ole puhuneet muut kuin sinä, joten keskityppäs vaan siihen pottujen keittelyyn."


      • veio2
        onko.pahasti.väärin kirjoitti:

        Jätä ne potun keittämiset niille jotka sen osaa, sinä et ainakaan tunnu osaavan.
        Mitä ihmeellisen pahaa näit siinä, jos takaa tulevalle, ohitushaluiselle pyrkii mahdollisuuksien mukaan, omalta osaltaan takaamaan turvallisen ohituksen?

        Nuo takaa liian lähellä ajavat kyllä toivovat muiden väistelevän jotta saisivat king- fiilisiä kun muut kumartaa ja väistelee heitä. He eivät osaa laittaa elämänsä aikatauluja järjestykseen.
        Onneksi "anteeks et oon olemassa " ihmiset alkavat heräämään eivätkä enää suostu muiden palikoiksi.


      • veio2
        Miem kirjoitti:

        Niin jos joudut kokoajan väistelemään takaa tulevia niin todellakin kannattaisi tarkastella omaa tapaa ajaa ja omaa asennetta... ...ja koska närkästyit ehdotuksesta helpottaa ohitusta niin kiusalla sinä siellä tarjoat persettä ja tarkoituksesi on ilmeisesti dominoida ja kiusata... ...eli paras olisi jos luopuisit kortistasi ja autosta

        Jos et ole koskaan ajanut moottoritiellä, niin kokeile ajaa vasenta kaistaa rajoituksen mukaan äläkä änkeä oikealle muiden turvaväleihin, niin näet mistä ja keistä on kysymys.


      • virtaa.riittää
        veio2 kirjoitti:

        Nuo takaa liian lähellä ajavat kyllä toivovat muiden väistelevän jotta saisivat king- fiilisiä kun muut kumartaa ja väistelee heitä. He eivät osaa laittaa elämänsä aikatauluja järjestykseen.
        Onneksi "anteeks et oon olemassa " ihmiset alkavat heräämään eivätkä enää suostu muiden palikoiksi.

        Jah-has psykologi liikennetrolli yrittää iskeä taas.


      • veio2
        virtaa.riittää kirjoitti:

        Jah-has psykologi liikennetrolli yrittää iskeä taas.

        Kumpi on parempi konsti selvittää asia, kirjoittaa "Jah-has psykologi liikennetrolli yrittää iskeä taas." tyyliin vai mennä kokeilemaan käytännössä kuten neuvoin jotta saat kokemusta oikeasta liikenteestä.?


      • virtaa.riittää
        veio2 kirjoitti:

        Kumpi on parempi konsti selvittää asia, kirjoittaa "Jah-has psykologi liikennetrolli yrittää iskeä taas." tyyliin vai mennä kokeilemaan käytännössä kuten neuvoin jotta saat kokemusta oikeasta liikenteestä.?

        Kokemusta liikenteestä on.
        Sen perusteella voi sanoa, että toteamus psykologi liikennetrollista on varsin osuva.


      • veio2
        virtaa.riittää kirjoitti:

        Kokemusta liikenteestä on.
        Sen perusteella voi sanoa, että toteamus psykologi liikennetrollista on varsin osuva.

        Sokea kepillään näyttäisi näkevän ja ymmärtävän liikenteestä enemmän kuin sinä.


      • virtaa.riittää
        veio2 kirjoitti:

        Sokea kepillään näyttäisi näkevän ja ymmärtävän liikenteestä enemmän kuin sinä.

        Toteaa psykologi liikennetrolli.


      • veio2
        virtaa.riittää kirjoitti:

        Jah-has psykologi liikennetrolli yrittää iskeä taas.

        Juuri noin. Tuolle tasolle on paettava heti ettei ala oikeat asiat polttamaan.


      • virtaa.riittää
        veio2 kirjoitti:

        Juuri noin. Tuolle tasolle on paettava heti ettei ala oikeat asiat polttamaan.

        Psykologi liikennetrollin tarkoitus on vain trollata.


      • veio3
        virtaa.riittää kirjoitti:

        Psykologi liikennetrollin tarkoitus on vain trollata.

        Olet samalla tasolla kuin "vai.mitä" joka yllä järkeilee.


      • virtaa.riittää
        veio3 kirjoitti:

        Olet samalla tasolla kuin "vai.mitä" joka yllä järkeilee.

        Psykologi liikennetrollin tarkoitus on edelleen vain trollata.


    • puutteessaon

      vika on aloittajan perus ongelmassa se ei saanu pillua.

      • PahaVika

        Ja sun ongelmaasi ei mikään pillu voi enää korjata.


    • seittäkymppiä

      Minä kans vähennän huomattavasti nopeutta ja siiryn aivan keskiviivan päälle.Näkyy takana tulevaa ärsyttävän hiveästi ja minua huvittaa yhä enemmän.

      • veio2

        Niin, tässä keskustelussa on monta niitä, tai sitten yksi sivupersoonineen, jotka tuomitsevat sinun tekosi mutta eivät näe mitään ihmeellistä siinä toisessa osapuolessa joka aiheuttaa toimintasi ja teoillaan vaarantavat muiden turvallisuuden.


      • onko.pahasti.väärin

        Eikös tuollainen perseily ole jo hiipivään hölmöyteen viittaavaa toimintaa?


      • sehän.on
        veio2 kirjoitti:

        Niin, tässä keskustelussa on monta niitä, tai sitten yksi sivupersoonineen, jotka tuomitsevat sinun tekosi mutta eivät näe mitään ihmeellistä siinä toisessa osapuolessa joka aiheuttaa toimintasi ja teoillaan vaarantavat muiden turvallisuuden.

        selvä, että jos huomaa toisen tehneen virheen niin kostotoimenpiteet on aloitettava välittömasti.


      • veio2
        sehän.on kirjoitti:

        selvä, että jos huomaa toisen tehneen virheen niin kostotoimenpiteet on aloitettava välittömasti.

        Kun nyt edes ymmärtäisit mistä on kyse.


      • sehän.on
        veio2 kirjoitti:

        Kun nyt edes ymmärtäisit mistä on kyse.

        Ymmärretty on, kyse on siitä että jos huomaa toisen tehneen virheen niin kostotoimenpiteet on aloitettava välittömasti.


      • veio2
        sehän.on kirjoitti:

        Ymmärretty on, kyse on siitä että jos huomaa toisen tehneen virheen niin kostotoimenpiteet on aloitettava välittömasti.

        Kun nyt edes ymmärtäisit mistä on kyse. Yritä edes.


      • sehän.on
        veio2 kirjoitti:

        Kun nyt edes ymmärtäisit mistä on kyse. Yritä edes.

        Mikä sinun ymmärryksessä mättää? Tajua nyt torvi, että jos huomaa toisen tehneen virheen niin kostotoimenpiteet on aloitettava välittömasti.


      • veio2
        sehän.on kirjoitti:

        Mikä sinun ymmärryksessä mättää? Tajua nyt torvi, että jos huomaa toisen tehneen virheen niin kostotoimenpiteet on aloitettava välittömasti.

        Katsos, ei tarvitse paljoa liikennesilmää nähdäkseen kuka liikenteessä tekee virheen ja kuka taas on ongelmainen jonka koko ajo on traumojen purkamista.


      • sehän.on
        veio2 kirjoitti:

        Katsos, ei tarvitse paljoa liikennesilmää nähdäkseen kuka liikenteessä tekee virheen ja kuka taas on ongelmainen jonka koko ajo on traumojen purkamista.

        Mikä sinun ymmärryksessä mättää?
        Sieltä ratin takaa et voi millään tietää miksi toinen tekee virheen.
        Kostotoimenpiteet on aloitettava välittömästi johtui virhe mistä tahansa.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Mikä sinun ymmärryksessä mättää?
        Sieltä ratin takaa et voi millään tietää miksi toinen tekee virheen.
        Kostotoimenpiteet on aloitettava välittömästi johtui virhe mistä tahansa.

        Niin, eli kuula ohimoon ja sitten hautajaisiin kuuntelemaan mitä pappi sanoo kyseisestä vainajasta, oliko paha ihminen vai muuten vaan ongelmakuski.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Niin, eli kuula ohimoon ja sitten hautajaisiin kuuntelemaan mitä pappi sanoo kyseisestä vainajasta, oliko paha ihminen vai muuten vaan ongelmakuski.

        No äläpäs nyt kriminaali liioittele.
        Riittää kun sinä ongelmainen aloitat ne edessä jarruttelut ynnä muut kusipäiset kostotoimenpiteet välittömästi, ymmärsitkö?


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        No äläpäs nyt kriminaali liioittele.
        Riittää kun sinä ongelmainen aloitat ne edessä jarruttelut ynnä muut kusipäiset kostotoimenpiteet välittömästi, ymmärsitkö?

        Katsos, eipä riitä, siinä toinen pääsee liian vähällä ja jatkaa samaa.....
        kuula ohimoon ja sitten hautajaisiin kuuntelemaan mitä pappi sanoo kyseisestä vainajasta, oliko paha ihminen vai muuten vaan ongelmakuski. Ja pappi puhuu kauniisti ettei vaan saattoväellä ymmärrys heräisi huomaamaan millainen idiootti vainaja oli ja onni päästä eroon. Mutta ei, pitää vaan hurskastella ja "kunnioittaa" vainajaa.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Katsos, eipä riitä, siinä toinen pääsee liian vähällä ja jatkaa samaa.....
        kuula ohimoon ja sitten hautajaisiin kuuntelemaan mitä pappi sanoo kyseisestä vainajasta, oliko paha ihminen vai muuten vaan ongelmakuski. Ja pappi puhuu kauniisti ettei vaan saattoväellä ymmärrys heräisi huomaamaan millainen idiootti vainaja oli ja onni päästä eroon. Mutta ei, pitää vaan hurskastella ja "kunnioittaa" vainajaa.

        Sinä kovasti aina vaadit tuota "kuula ohimoon jne." toimintaa.
        Suora kysymys, monelleko mielestäsi liianlähellä perässäsi ajavalle kuskille olet ampunut kuulan ohimoon ja sitten mennyt hautajaisiin kuuntelemaan mitä pappi vainajasta puhuu?
        Jos olet ko. tilaisuudessa ollut niin oletko puheenvuoron pyytänyt ja papin sanoja mennyt oikomaan ja kertonut "totuuden"siitä kuinka ongelmaisesta kuskista oikeastaan oli kysymys?
        Jos olet oppiesi mukaan toiminut, niinkuin puheistaan vastaava henkilö toimii, kerro minkälainen oli saattoväen reaktio totuuksiesi kertomiseen?


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Sinä kovasti aina vaadit tuota "kuula ohimoon jne." toimintaa.
        Suora kysymys, monelleko mielestäsi liianlähellä perässäsi ajavalle kuskille olet ampunut kuulan ohimoon ja sitten mennyt hautajaisiin kuuntelemaan mitä pappi vainajasta puhuu?
        Jos olet ko. tilaisuudessa ollut niin oletko puheenvuoron pyytänyt ja papin sanoja mennyt oikomaan ja kertonut "totuuden"siitä kuinka ongelmaisesta kuskista oikeastaan oli kysymys?
        Jos olet oppiesi mukaan toiminut, niinkuin puheistaan vastaava henkilö toimii, kerro minkälainen oli saattoväen reaktio totuuksiesi kertomiseen?

        En sanonut niin tehneeni vaan kerroin miten pitäisi toimia jos aiotaan parantaa tätä hurskauden taakse piiloutuvaa mutta rikollisuutta ihailevaa maatamme. Kuten olen sanonut, tätä valheen maata ei paranneta enää ilman väkivaltaa.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        En sanonut niin tehneeni vaan kerroin miten pitäisi toimia jos aiotaan parantaa tätä hurskauden taakse piiloutuvaa mutta rikollisuutta ihailevaa maatamme. Kuten olen sanonut, tätä valheen maata ei paranneta enää ilman väkivaltaa.

        Et ole tehnyt, hienoa. Vaikka siellä rikollisessa fantasia maailmassa elätkin, et silti ole uskaltanut toimia omien oppiesi mukaan. Miksi sitten saarnaat? Eikö jokainen asiaansa vahvasti uskova toimi oikeaksi kokemansa aatteen mukaisesti? Miksi et edes itse usko sanomaasi mutta kuitenkin sitä vahvasti, ainoana oikeana, julistat?
        Ethän vaan ole tyypillinen palstoilla paskaa jauhava ja rikollisia toimintatapoja muille suositteleva, joita et itse halua/uskalla toteuttaa, trolli ja luuseri?
        Joistakin jutuistasi paistaa läpi, että olisit tolkun ihminen, suurimmasta osasta taas saa päinvastaisen käsityksen.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Et ole tehnyt, hienoa. Vaikka siellä rikollisessa fantasia maailmassa elätkin, et silti ole uskaltanut toimia omien oppiesi mukaan. Miksi sitten saarnaat? Eikö jokainen asiaansa vahvasti uskova toimi oikeaksi kokemansa aatteen mukaisesti? Miksi et edes itse usko sanomaasi mutta kuitenkin sitä vahvasti, ainoana oikeana, julistat?
        Ethän vaan ole tyypillinen palstoilla paskaa jauhava ja rikollisia toimintatapoja muille suositteleva, joita et itse halua/uskalla toteuttaa, trolli ja luuseri?
        Joistakin jutuistasi paistaa läpi, että olisit tolkun ihminen, suurimmasta osasta taas saa päinvastaisen käsityksen.

        Kyse on siitä, että on tekeillä iso juttu ja kohta se alkaa pyörimään. Lehdet odottavat kuola valuen päästäkseen tekemään myyviä juttuja.
        Maamme suurin valhe on siinä, että poliisi käsketään ison jutun tekijöiden kimppuun mutta eipä niiden jotka sitä isoa juttua kerjäävät väärillä teoillaan.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Kyse on siitä, että on tekeillä iso juttu ja kohta se alkaa pyörimään. Lehdet odottavat kuola valuen päästäkseen tekemään myyviä juttuja.
        Maamme suurin valhe on siinä, että poliisi käsketään ison jutun tekijöiden kimppuun mutta eipä niiden jotka sitä isoa juttua kerjäävät väärillä teoillaan.

        Kyse on siitä, että sinä näet märkiä päiväunia siitä että joku alkaisi toteuttaa sinun oppejasi liikenteessä. Juttuja joihin et edes itse usko, puhumattakaan siitä että moisia älyttömyyksiä uskaltaisit toteuttaa, vaikka niiden puolesta vahvasti trollaatkin.
        Eli olet trolli ja luuseri joka louskuttaa tyhjää paskaansa, uskaltamatta edes itse toimia juttujensa mukaisesti.
        On poliisivoimilla kerrankin oikeaa käyttöä jos ja kun "ison jutun tekijöiden" rikolliseen toimintaan aktiivisesti puuttuvat.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Kyse on siitä, että sinä näet märkiä päiväunia siitä että joku alkaisi toteuttaa sinun oppejasi liikenteessä. Juttuja joihin et edes itse usko, puhumattakaan siitä että moisia älyttömyyksiä uskaltaisit toteuttaa, vaikka niiden puolesta vahvasti trollaatkin.
        Eli olet trolli ja luuseri joka louskuttaa tyhjää paskaansa, uskaltamatta edes itse toimia juttujensa mukaisesti.
        On poliisivoimilla kerrankin oikeaa käyttöä jos ja kun "ison jutun tekijöiden" rikolliseen toimintaan aktiivisesti puuttuvat.

        Olet sairas, ammu itsesi.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Olet sairas, ammu itsesi.

        Eli edellinen arviontini sinun toimistasi osui 100% oikeaan.
        Eli kuka se sairas onkaan?


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Eli edellinen arviontini sinun toimistasi osui 100% oikeaan.
        Eli kuka se sairas onkaan?

        Kokeile. Ammu itsesi niin kerron sitten tällä palstalla miten paljon parempi täällä on elää, kun on yksi sokea ihminen vähemmän. Kokeile, ei asia muuten selviä, koska toistat vain omaa sokeuttasi. Kokeile.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Kokeile. Ammu itsesi niin kerron sitten tällä palstalla miten paljon parempi täällä on elää, kun on yksi sokea ihminen vähemmän. Kokeile, ei asia muuten selviä, koska toistat vain omaa sokeuttasi. Kokeile.

        Näin se kriminaali liikennetrolli uhoaa.
        Joten 21.3.2016 esittämäni, että olet trolli, luuseri ja paskan louskuttaja osui todella oikeaan jonka vastauksessasi oikeaksi todistat.
        Olet tosiaan pahasti sairas joka on selväksi käynyt jo aikoja sitten, hakeudu hoitoon.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Näin se kriminaali liikennetrolli uhoaa.
        Joten 21.3.2016 esittämäni, että olet trolli, luuseri ja paskan louskuttaja osui todella oikeaan jonka vastauksessasi oikeaksi todistat.
        Olet tosiaan pahasti sairas joka on selväksi käynyt jo aikoja sitten, hakeudu hoitoon.

        Sinulta jää toistuvasti huomaamatta miten tuollaiset kommenttini kohdistuvat vain sinunlaisiin, maamme saastuttajiin.
        Kokeilu nyt kuitenkin, toteuta ohjeeni niin kerron sitten, muille.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Sinulta jää toistuvasti huomaamatta miten tuollaiset kommenttini kohdistuvat vain sinunlaisiin, maamme saastuttajiin.
        Kokeilu nyt kuitenkin, toteuta ohjeeni niin kerron sitten, muille.

        Kyllä se maamme (liikenteen) saastuttaja olet yksiselitteisesti sinä vähä-älyinen liikenne terroristi polttopulloinesi ym. tappokehoituksinesi.
        Ohjeesi niin tämä kuin kaikki muutkin on rikollisen mielesi tuottamaa saastaa joten se siitä.
        Hakeudu hoitoon.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Kyllä se maamme (liikenteen) saastuttaja olet yksiselitteisesti sinä vähä-älyinen liikenne terroristi polttopulloinesi ym. tappokehoituksinesi.
        Ohjeesi niin tämä kuin kaikki muutkin on rikollisen mielesi tuottamaa saastaa joten se siitä.
        Hakeudu hoitoon.

        Sinulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin tuo taso koska et uskalla avata silmiäsi.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Sinulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin tuo taso koska et uskalla avata silmiäsi.

        Olenhan toki huomioinut(kirjoitustesi perustella) sinun rikollisen toimintasi liikenteessä kaikkine polttopulloineen ym. rikollisine kehoituksineen jotka ei ole millään mittarilla hyväksyttävissä.
        Joten kusipäiseen liikenteessä toimiseesi on "silmät auki".
        Siksi tuo suoltamasi hölynpöly on sitä sinun ala-arvoista tasoasi.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Olenhan toki huomioinut(kirjoitustesi perustella) sinun rikollisen toimintasi liikenteessä kaikkine polttopulloineen ym. rikollisine kehoituksineen jotka ei ole millään mittarilla hyväksyttävissä.
        Joten kusipäiseen liikenteessä toimiseesi on "silmät auki".
        Siksi tuo suoltamasi hölynpöly on sitä sinun ala-arvoista tasoasi.

        Miksi suosit rikollisuutta. ? Joka ei ole rikollisuutta vastaan, on sen puolella.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Miksi suosit rikollisuutta. ? Joka ei ole rikollisuutta vastaan, on sen puolella.

        Nimeen omaan olen rikollisuutta vastaan, joten juuri siksi ei voida hyväksyä sinun liikenneterroristin rikollisia tapoja ja ohjeita.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Nimeen omaan olen rikollisuutta vastaan, joten juuri siksi ei voida hyväksyä sinun liikenneterroristin rikollisia tapoja ja ohjeita.

        Ilmeisesti et halua ymmärtää, no, ehkä liian positiivista. Ehkä et todellakaan ymmärrä.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Ilmeisesti et halua ymmärtää, no, ehkä liian positiivista. Ehkä et todellakaan ymmärrä.

        Ymmärrän oikein hyvin, että sinun kusipäiset ajotavat ja ajo-ohjeet on rikollisia ja siksi tuomittavia. Siksi niitä ei voi hyväksyä eikä kukaan täyspäinen hyväksykkään.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Ymmärrän oikein hyvin, että sinun kusipäiset ajotavat ja ajo-ohjeet on rikollisia ja siksi tuomittavia. Siksi niitä ei voi hyväksyä eikä kukaan täyspäinen hyväksykkään.

        Miten selität sen että hyökkään ja jatkossa tulemme hyökkäämään vain niitä vastaan keitä vastaan poliisikin "hyökkää" ja pitäisi tehdä sen paljon tehokkaammin. ?
        Olet varsin ristiriitainen "hurskaudessasi".


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Miten selität sen että hyökkään ja jatkossa tulemme hyökkäämään vain niitä vastaan keitä vastaan poliisikin "hyökkää" ja pitäisi tehdä sen paljon tehokkaammin. ?
        Olet varsin ristiriitainen "hurskaudessasi".

        Tällä hetkellä ja myös tulevaisuudessa poliisi "hyökkää" vain ja ainoastaan sinun harjoittamia kusipäisiä ajotapoja ja ennen kaikkea jopa murhiin yllyttäviä ohjeitasi vastaan.
        Eli sinä se rikollisessa julistuksessasi, jota et edes itse usko, olet se ristiriitainen kusipää jota kaltaisesi vähä-älyiset rikolliset lähes aina on.


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Tällä hetkellä ja myös tulevaisuudessa poliisi "hyökkää" vain ja ainoastaan sinun harjoittamia kusipäisiä ajotapoja ja ennen kaikkea jopa murhiin yllyttäviä ohjeitasi vastaan.
        Eli sinä se rikollisessa julistuksessasi, jota et edes itse usko, olet se ristiriitainen kusipää jota kaltaisesi vähä-älyiset rikolliset lähes aina on.

        Tekeekö noin kipeää nähdä asiat oikein.?


      • veio3
        sehän.on kirjoitti:

        Tällä hetkellä ja myös tulevaisuudessa poliisi "hyökkää" vain ja ainoastaan sinun harjoittamia kusipäisiä ajotapoja ja ennen kaikkea jopa murhiin yllyttäviä ohjeitasi vastaan.
        Eli sinä se rikollisessa julistuksessasi, jota et edes itse usko, olet se ristiriitainen kusipää jota kaltaisesi vähä-älyiset rikolliset lähes aina on.

        Ei siinä mitään, tuo on aivan normaalia epänormaalin ihmisen käyttäytymistä. Olet niitä jotka pelkäävät ja piiloutuvat ettei tarvisi ottaa vastuuta.

        Juuri tuo pelkuruutesi on toivottavaa niiden taholta jotka haluavat ajaa sääntöjen vastaisesti, koska nuo pelkäävät oikeaa palautetta ja toivovat muiden olevan heidän sylkykuppejaan jotta saisivat rauhassa olla illuusioissaan ja luulotelluissa vahvuudentunnoissaan.
        Olet niin syvällä peloissasi ettet ehkä koskaan tule ymmärtämään miten ja miksi olet pahimpia rikollisuuden edistäjiä.

        Kun rillumarei alkaa, niin toivot ettet olisi koskaan syntynyt näkemään sitä mitä on tulossa. Se on rankka juttu eikä sitä pysäytetä ennenkuin se on tehnyt tehtävänsä.
        Se tulee kohditumaan ensin liikenteen ongelmakuskeihin ja sitten niihin jotka sinun lailla ovat sen mahdollistaneet. Ne tahot on poliisin yläpuolella.


      • sehän.on
        veio3 kirjoitti:

        Ei siinä mitään, tuo on aivan normaalia epänormaalin ihmisen käyttäytymistä. Olet niitä jotka pelkäävät ja piiloutuvat ettei tarvisi ottaa vastuuta.

        Juuri tuo pelkuruutesi on toivottavaa niiden taholta jotka haluavat ajaa sääntöjen vastaisesti, koska nuo pelkäävät oikeaa palautetta ja toivovat muiden olevan heidän sylkykuppejaan jotta saisivat rauhassa olla illuusioissaan ja luulotelluissa vahvuudentunnoissaan.
        Olet niin syvällä peloissasi ettet ehkä koskaan tule ymmärtämään miten ja miksi olet pahimpia rikollisuuden edistäjiä.

        Kun rillumarei alkaa, niin toivot ettet olisi koskaan syntynyt näkemään sitä mitä on tulossa. Se on rankka juttu eikä sitä pysäytetä ennenkuin se on tehnyt tehtävänsä.
        Se tulee kohditumaan ensin liikenteen ongelmakuskeihin ja sitten niihin jotka sinun lailla ovat sen mahdollistaneet. Ne tahot on poliisin yläpuolella.

        Sulle liikenteen vaarantajalle tuntuu tekevän kovasti kipeää oikea palaute kusipäisestä toiminnastasi liikenteessä.
        Sinun tavat ja ohjeet liikenteessä on niitä epänormaaleja, et vain tyhmyyttäsi tai vähä-älyisyyttäsi halua tai pysty sitä ymmärtämään ja vielä vähemmän myöntämään.
        Sinä se olet liikenteen vaarantaja joka toivot, että oikein ajavat sinun kusipäisiä ohjeitasi ja sairaita kuvitelmiasi toteuttaisi.
        Olet sairaudessasi niin pahassa vaiheessa, että et enää itse tajua kuinka vakava uhka ja rikollinen liikenteessä olet.

        Kuten jo aiemmin on moneen kertaan esiin tullut, kaipaamasi "rillumarei" ei tule koskaan toteutumaan.
        Ei toteudu, eikä tietenkään pidäkkään toteutua koska moista yrittävät liikenteen ongelmakuskit, kuten sinä, tullaan sieltä (liiketeestä)poliisin toimesta pikapikaa poistamaan.
        Mielenkiinnosta, kerro mitä on ne tahot jotka mielestäsi on tai tulee olemaan poliisin yläpuolella?


    • korttipois

      aloittajalle.oletko mielestäsi tehnyt nyt oikein.Sinun tapaisen typerän runkarin kuuluu kulkea pussilla.!

      • opelius

        Homot roikkuu perässä.


      • ja.opelius
        opelius kirjoitti:

        Homot roikkuu perässä.

        tykkää.


    • Kärsä_jarruttelija

      Saatat jarruttaa kiireisen liivijengin tms. porukan matkaa. Autossas on rekkari kilvet. Nenukkasi saattaa kärsiä.

    • FullOfIdiots

      "aloittajalle.oletko mielestäsi tehnyt nyt oikein.Sinun tapaisen typerän runkarin kuuluu kulkea pussilla.!"

      Hän ei siis eroa sinusta mitenkään.

      • aergaeågo

        Minulla ei ole mihinkään kiire.
        Töihin menen, sitten kun herään,
        ja ajelen tilanteiden mukaan myös teillä.
        Jos jollain on kiire johonkin?
        Niin onhan se vara ohittaa...


    • Osaava.suku

      Minäkin otan 10 min 100 km kohden lisäaikaa ja silloin ei ole minkäänlainen kiire.

      Toisilla on vain aina kiire, ehkä se on jonkillaista osaamattomuutta järjestellä ja hoitaa asioitaan.

      Työnikin 50% tehoilla, enkä tressaa kuten muutamat tuntuvat painavan aina täysillä.

      Toiset tekee mitä haluaa, toiset tekevät sen kuin osaavat.

    • Osaava.suku

      Tuli vielä tekninenkin asia mieleen, kun ajaa auton perässä siinä on jatkuva melkoinen pienhiukkaspilvi. Pienhiukkaset tulee autoonkin, vai eikä autonpenkkisi tomua jos lyöt mattopiiskalla. Pienhiukkaset tukkivat myös suodattimet ja polttoaineenkulutus lisääntyy, teho laskee.

      Lisäksi perässä on jatkuva pieni hiekkapuhallus ja tuulilasi kuluu.

      • FullOfIdiots

        Hanuririippuvaisen kuljettajan auton erottaa konepellin etureunasta. Hyvin monesti se on kivenhakkaamia täynnä, koska kaikki kilometrit on ajettu kivisateessa. Ja totta tuokin, että tuulilasi kuluu enemmän hanuriääliöllä. Monesti oikein naurattaa kun sateen jälkeen hanurissahinuttajalla on pyyhkijät päällä vaikkei ole kuin pelkästään tie märkä.


      • SonkajärvenSankari

        Mie roikun aina takapuskuris. Oppii saatanan pelle hidastelemaan ja saa pelätä koska rekka tulee takalasist sissää. Mie oon rekkamies.


      • veio3
        SonkajärvenSankari kirjoitti:

        Mie roikun aina takapuskuris. Oppii saatanan pelle hidastelemaan ja saa pelätä koska rekka tulee takalasist sissää. Mie oon rekkamies.

        Juu, sie oot tosi rekkamies.


      • niin.sitä.pitää
        veio3 kirjoitti:

        Juu, sie oot tosi rekkamies.

        Rekkamiehellä on oikea asenne edessä turhaan jarruttelijoita kohtaan.


      • sinne.ja.pian
        veio3 kirjoitti:

        Juu, sie oot tosi rekkamies.

        Koskas aloitat matkan polttopullojen kera Sonkajärvelle?


      • opelius
        niin.sitä.pitää kirjoitti:

        Rekkamiehellä on oikea asenne edessä turhaan jarruttelijoita kohtaan.

        Aivan ja aina kun rekka perässä roikkuu niin vauhti putoaa ja ylämäessä vielä enemmän......


      • niin.sitä.pitää
        opelius kirjoitti:

        Aivan ja aina kun rekka perässä roikkuu niin vauhti putoaa ja ylämäessä vielä enemmän......

        Harjoittamastasi kusipäisestä toiminnasta saat varmaan sata pientä orkkua...


      • veio3
        sinne.ja.pian kirjoitti:

        Koskas aloitat matkan polttopullojen kera Sonkajärvelle?

        Juu, sie oot tosi rekkamies ja teillä ajaa muitakin tosi rekkamiehiä ketkä myös ovat eksyneet itsestään ja alkaneet tosi rekkamiehiksi, koska muuten kokisivat olevansa pakotettuja matkimaan joitain muita eksyneitä.
        Kyllä mahtaa tuo Sonkajärvi olla fiksu paikka jossain jänkhällä.


      • sinne.ja.pian
        veio3 kirjoitti:

        Juu, sie oot tosi rekkamies ja teillä ajaa muitakin tosi rekkamiehiä ketkä myös ovat eksyneet itsestään ja alkaneet tosi rekkamiehiksi, koska muuten kokisivat olevansa pakotettuja matkimaan joitain muita eksyneitä.
        Kyllä mahtaa tuo Sonkajärvi olla fiksu paikka jossain jänkhällä.

        Mihinkäs sinä vähä-älyinen rikollinen nyt olet eksynyt?
        Omaan kusipäisyytesi varmaan.
        Neuvo sinulle,matki tai edes yritä matkia, oikein ja ihmisiksi ajavia kuskeja ja unohda omat virheelliset ja rikolliset tapasi.
        Kun niistä polttopullojen tarpeellisuudesta aina saarnaat, niin matkusta nyt pulloinesi vaikka Sonkajärvelle toteuttamaan uhkailujasi, vai eikö kantti kestä?
        Kun et tunnu tyhmyydessäsi tietävän edes sitä missä ko. paikkakunta sijaitsee niin ilmainen neuvo, osta Suomen maantiekartta ja opettele lukemaan, sieltä löydet varmasti monta sinulle ennestään tuntematonta paikkakuntaa jossa sinun kusipäiset ajotavat herättävät suurta vastustusta.


    • veio3

      Ei ole tyhmyyttä olla tietämättä missä on Sonkajärvi mutta siellä näyttää olevan siinä määrin eksyneitä ihmisiä ettei kukaan jäisi kaipaamaan vaikka jokainen Sonkajärveläinen rekkamies viisastuisi sen verran että vetäisi itsensä naruun.
      Juu te oootte tosi rekkamiehiä. Huh huh.

      • sinne.ja.pian

        Kyllä se nyt jotain sinun tyhmyydestä kertoo, ettet hahmota missäpäin Suomea esim. Sonkajärvi on.
        Hanki kartta ja tutki sitä niin et vaikuta ihan niin tyhmälle mitä olet.
        Kun osaisit paikalle niin tiedettäisiin/nähtäisiin kuinka saarnaamasi polttopullojen heittely sujuu.
        Kaikki tielläliikujat, myös Sonkajärvellä, kiittäisi kun kohdallasi toteuttaisit tuon naruun vetämisen.


    • paskiaiset

      sama juttu. Jos peffassa roikut niin jarrutan!!!!

      • näinhän.se.on

        Ja suuren kusipäisyytesi osoitat, olet varmaan mielestäsi suuri sankari.


    • Anonyymi

      oHo , oliko tämä aloittamani ketju näin vanha.

      Pitää päivittää, omien autojen peräänajoja on tullut vajaan 10 v välein, se siitä.

       Viimeisessä elokuussa 2020 istuin kelan kyydissä menossa Helsinkiin. Heti mäenharjanteen jälkeen oli pudonnut jotain tielle, ehkä tikapuut.  Oli aamu ja melko pimeää. Edessämme ajanut ha , samoin meidän tilataxi ehti hyvin jarruttaa. Mutta kaksi perässämme ajanutta ei. Toinen ajoi taxin perään, toinen ojaan vasemmalle puolelle. On se melkoinen "jytky" vaikka vaan 1300 kg auto tulee 2200 kg auton perään. 
      Taksi ajoi kohdan ohi ja meni heti autosta ulos, joten en tiedä kaikkea. Taksi soitti myös toisen taxin ja se tuli alle 10 minuutissa. Minulle ei tullut vammoja, mutta aamulla sängystä noustessa oli kaikkialta hyvin kankea.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9164
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2688
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      145
      2467
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1310
    Aihe