Palstan typerin?

Kreationismi_sairaus

Sehän on selvää että palstan typerin on kreationisti, mutta kuka heistä:

- Jyrbä: multinikki, valehtelija, omahyväinen täyttä sontaa suoltava ääliö
- Torppa, valehtelija, uskonnolla rahastusta yrittävä idiootti
- Iwukki, multinikki, nikkivoro, ääliö länkyttäjä, homo simpanssin nussija
- Fiksu_kreationisti, multinikki, valehtelija, ääliö
- JC_, valehtelija, kieroilija, vääristellä, typerys,
matematiikkaa ja tieteitä ymmärtämään
- Mark5, valehtelija, ääliö

22

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myvotesgoto

      Vaikea valinta. Jyrbä tai iwukki. Iwukki ehkä aidosti typerin. Jyrbällä osa typeryydestä trollausta. JC, Mark5 ja Torppa ovat vaan vitun tyhmiä. Fiksu_kreationisti lienee Jyrbä.

    • Hyriite

      Onko jyri muka kreationisti.
      Jyri on MTK:lainen puhtaaseen uskomusvapaaseen tieteeseen perustava ajattelija.

      • Jyrbä, sun vitsis on jo vanhoja ja lisäksi vielä niin saakelin huonoja.


      • jyrimtk

        Vanhahan tuo MTK juttu on mutta silti tosi. Evoluutioteoria toimii siten että otetaan esille joku ihan tutkittu tieteellinen juttu, esim. Se että DNA:ssa on havaittu tuntematonta ainesta jonka merkitystä ei tunneta mutta sitten keksitään tuolle tunnistamattomalle ainekselle evoluutiofunktio kuten sellainen että se on evoluutiojäämää, hehe.Tämä on evoluutioteorian yleisin rakennusaine, siis pseudoilua.
        MTK uskomusvapaana hyväksyy samasta tutkimuksesta vain sen että on löydetty DNA:sta tuntematonta ainesta, ja siinä kaikki, ei lähdetä kuvittelulinjoille siitä että mitä tuo aines olisi eikä varsinkaan lähdetä evolutionistien tapaan tahallisesti valehtelemaan että kyseessä onkin roska-dna-evoluutiojäämä.

        Ja nyt kun kaikesta tieteellisestä tutkimuksesta, siis jopa evoluutiobiologiasta ja vatsinkin sieltä ja vaikkapa fossiilitutkimuksesta karsotaan tarkoin pois tämä evouskomusmateriaali nii kas kummaa, jäljelle jääkin tieteellinen fakta joka osoittaa sen että Genesis ei ole lainkaan ristiriidassa todellisen tieteen kanssa, mutta evoluutioteoria on.


    • nuo_ainaski

      Palstan typerin?

      Molokki, bg-ope ja soloni

      • älypäät

        Tässä oli aika hyvä järjestys :)


      • Kretut.ovat.typeryksiä

        moloch, bg-ope ja solon1 ovat palstan älykkäimpiä. Kretupelletkin tietävät sen ja ovat sairaan kateellisia.

        Typerin on multinilkki.


      • jyrimuistelee

        Jep, eiköhän nuo ole jo tarpeeksi osoittaneet olevansa mitä herkkäuskoisimpia ääliöitä.
        Molocin paras örvellys oli se kun hän meni uskomaan kyyn vatsarepeämästä pilkottanutta äskettäin syödyn sisiliskon jalkaa evoluutiojäämäksi ajalta jolloin käärmeellä oli jalat, hehe, vitsi mitä tuo evouskonnon ennakäsitys voi saada aikaan.

        Solon1 taas jaksaa vannoa yhä että kaikki vielä toistaiseksi tuntematon dna-aines on sitä evoluutiojäämää aona siihen saakka kunnes sille kaikelle on osoitettu eepäevoluuttinen toiminto, hehe. Uskokoon vain jos niin tahtoo ylläpitää evouskoaan.


      • Niihhhhh

        Niih, ja Solon1 on Molocin klooni ainakin mitä linkittämiseen tulee, sillä yhtä tuottelias tuo on siinä hommassa kuin ennen oli Molocci, ja yhtä herkkäuskoinen eikä ymmärrä linkittämistään evouutisista juuri mitään, joten ei ihme että tuo ssai kenkää oikiksesta.


    • Epäjumalienkieltäjä

      Jyri on tietenkin multinikki ja armoton valehtelija, mutta myös pelle ja hänen omahyväisyytensä on enemmän naurettavaa kuin ärsyttävää. Hänkö ei sinusta ole samalla "Fiksu Kreationisti"?

      Torppa saarnaa. Häntä ei voi edes sanoa keskustelijaksi. Kaikkien alojen yleissivistys loistaa poissaolollaan.

      Mark5 vaikuttaa vilpittömimmältä, vaikka ei hänenkään kanssaan loogista keskustelua aikaan saa, kun lintujen lajirajoista keskustelussa voidaan hypätä suoraan abiogeneesiin ja sitten taas Paavalin kirjeisiin tms.

      Minä äänestäisin JC:tä. Hän on tosikko ja uskoo omaan jumalalliseen erehtymättömyyteen kuin vuoreen, väistelee kaikki kysymykset ja inttää perustelematta mitään väitettään.
      Ja se todennäköisyyslaskentapakkomielle - voi Jeesus!

      • Juurikin näin.

        Mihinkähän Möttöskän klooniklaani on kadonnut?


      • Minäkin äänestän ehdottomasti multinilkki-JC:tä.

        Kreationistit ovat tosiaan lähtökohtaisesti epärehellisiä typeryksiä. Mutta vain typeristä typerimmät kreationistit, kuten JC, lähtevät esittämään matematiikan vastaisia typeröintejä, jotka voidaan matematiikan avulla todistaa aukottomasti ja yksikäsitteisesti puhtaiksi typeröinneiksi.

        Vain äärimmäinen typerys, kuten JC, voi väittää näin:

        "P(toisella heitolla saadaan sama tulos kuin 1. heitolla) = 1"

        Tuo väitehän tarkoittaa että kun heitetään kolikkoa kaksi kertaa niin aina ja varmasti ensimmäisellä heitolla sattuu sama tulos kuin toisella heitolla. Ja matemaattisesti keskinkertainen peruskoululainen ymmärtää että tuo JC:n aivopieru ei voi pitää paikkaansa, koska ensimmäisellä heitolla voi sattua kruuna ja toisella klaava - eri tulokset.

        Joten. Kyllä multinilkki-JC on matemaattisesti todistettu olevan palstan typerin.

        Onnittelen lämpimästi multinilkkiämme, joka on kuulemma hengellisessä yhteisössään arvostettu jäsen, jonka neuvoja kuunnellaan. Hih hih.


      • jiisee

        Samma här. Ääni JC:n typeryydelle. JC on palstan pelle ja kreationistien epärehellisyyden malliesimerkki.


      • Jyrirrttää

        Jyrin terve itsetunto tulee siitä että hän ei usko mihinkään vaan tietää kaiken.

        Kun asiat ovat näin, niin eipä tarvitse nöyristellä kenenkään edessä. Ei varsinkaan evouskovaisten edessä joiden omasta päästä keksimiä evouskomuksia on vain kiva pompottaa.

        Sis todellisuudessa monien korkeasti oppineiden mielestä evoluutioteoria on totaalisen epätieteellinen korttitalo jossa hypoteesit rakennetaan siten että otetaan siteeksi joku ihan oikea tutkimustulos ja sen päälle keksitään evolutiivinen selitys jota kutsutaan "parhaaksi selitykseksi", koska sitä ei voi kutsua oikeaksi selitykseksi, mutta silti sitä opetetaan totuutena js tyhmät uskovat kaiken.

        Ja siksi koska evoluutioteoria on tällainen heikouksia täynnä oleva korttitalo, niin on kiva pompotella niitä jotka on huijattu uskomaan noita hypoteeseja tosiksi, kuten esm. surullisenkuuluisa roska-dna-evoluutiojäämä-satu, hehehehe.

        En olisi asian kimpussa jos evolutiosta kirjoittavat oppineet panisi tuota uskomus-suolaansa niin paljon joka tutkimukseensa ja jolleivät he opettaisi juttujaan tosina, vaan kertoisivat vain rehellisesti että minä osan julkaisemistaan evoluutioasioista he ovat itse keksineet omasta tyhjästä päästään vain huijtakseen lukijoitaan.
        --Nyt minä teen tuon työn heidän puolestaan kun kerran osaan homman, ja nauran makeasti päälle.


    • evokitovatääliöitä

      Eiköhän palstan kaikki evokki-homotja homofanittajat ole niitä todistetusti ja havaitusti typerimpiä koko lauma koska pitävät kahden uroksen homoliittoa luonnollisena vaikka jopa heidän halveksimansa beduiini Paavali jo 2000 v. sitten osoitti selvin sanoin homouden luonnottomuudeksi, ja jonka jokainen järkevä tänäänkin ymmärtää luonnottomuudeksi koska eihän noista liitoista jälkeläisiä synny koska peräsuoli on ulostusaukko ja vain naiselta löytyy se synnytyselin.

    • Mehujanne

      Jyrbä ja Fiksu Kreationisti saavat jaetun ykkössijan. Iwukki tulee ylpeästi kakkosena.

      Torppa tulee kolmosena, koska vaikka hän on älyllisesti saappaan tasolla, hän sentään osaa rahastaa länkytyksellään.

      • Jyriheippa

        Kiitosta vaan kultamitalista, vaikkakin jaetusta. Minäkin arvostan kovasti Fiksu Kretionistia ja suon jaetun kultamitalin hänelle. Tosin taisit unohtaa Mark5:en, minä antaisin hyvät pisteet hänellekin.

        Iwukkia ja JC:tä en ole oikein ehtinyt seurata kun ei tässä ihan kaikkialle ehdi.

        Ja Torppa on bisnesfunda, joka googlettaa parhaat palat jenkkifundien julkaisuista ja ratsastaa niillä, hän on kreationistien Solon1. En oikein ole välittänyt siksi hänen juttuihinsa lähteä mukaan. Hyvin tuo ainakin välillä näytttää paärjäilevän ilman kenenkään apua.


    • HanaHeikki

      Hienoja aloituksia. Korventavat kylkeä, mutta eivät poista kutinaa. Jesus auttaa.

    • Olisi mielestäni soveliasta jos tieteeseen ja evoluutioon uskovat eivät tälle palstalle kirjoittelisi. Se vain yllyttää kreationistihihhuleiden tekemää tiedepalstojen tärvelemistä. Kumpikin osapuoli pysyköön omalla tontillaan.

      Turha haave tietysti, että joku tästä ottaisi onkeensa, mutta ilmaisinpahan mielipiteeni.

      • Ymmärrän pointtisi. Mielestäni asia kuitenkin on vähän niin kuin globalisaatio; se on jo tapahtunut, eikä sen vaikutuksia voi käytännössä enää mitätöidä. Mutta jos asiasta saataisiin vaikka jotenkin sovittua, niin osallistuisin mielelläni sellaiseen kokeeseen, että jätettäisiin palsta muhimaan. Sitähän aina todetaan, miten kreationismi itse vetää mattonsa altaan. Ehkä vuosi pelkkiä Jyrbän pallihikijuttuja siivoaisi kreationismin tyhmimpienkin uteliaiden sivullisten kiinnostuksen kohteiden joukosta :D


      • IlkimyksenPonikoni

        Minulla on olevinaan mielikuva, että tuota kokeiltiin joskus pari vuotta sitten. Kretut eivät vain pystyneet keskustelemaan keskenään - he ressukat tarvitsevat meidän evokkien apua.


    • Penuela

      Voi.. hyvänen aika!ihmiskunnalle ei ole enää mitään mahdollisuutta selvitä!! Nyt tuli oikeasti itku.. hirveää lukea tätä soopaa! Alkaa tuntua että jopa Jehovan todistajat tietää mistä puhuu..lopun ajat!! Ihmisen aivot ovat rappeutuneet näin pahoin! Pakko... pakko!!! Rukoilla ihmiskunnan puolesta! Aaaaapuuuaaa.. Tämä on jo!!! Apinoiden planeetta!!! APUA AAA! !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      313
      3638
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2095
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      92
      1319
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1197
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      914
    Aihe