Huoli Tuusulan lasusta

Huolenaiheena-lasu

21

1004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huolihuolihuoli

      Hyvä Tuusulan kunnan toimintaa suunnitteleva ja vastaava taho,

      kuinka toteutatte lastensuojelupalvelujanne?

      Olen tutustunut Suomen salattuun tietoon lastensuojelupalvelujen hälyttävästä tilasta liittymällä useaan verkostoon, jossa aiheena on lastensuojelupalveluiden alhaisen tahon uhrius.

      Nyt olen todella hämmentynyt ja huolissani, sillä olen saanut raskauttavaa tietoa, ettei lastensuojelunne toteuta Suomen lakeja, aluehallintoviraston huomautusten mukaisesti korjaa toimintaansa tai välitä edes hallinto-oikeuden määräyksistä. Miten tällainen on mahdollista? Tämänhän peittäminen onnistuu sillä lasten asiakirjat ovat salattuja myös teidän lastensuojelussanne.

      Useat kuntanne edelliset asukkaat, jotka ovat joutuneet karkaamaan kunnastanne toiseen kuntaan, ovat ilmaisseet syvän pettymyksen menetettyään normaalin yhteyden omiin biologisiin lapsiinsa lastensuojelupalveluidenne takia. Nämä vanhemmat karatessaan toiseen kuntaan ja saatuaan nuorimmat lapsensa tämän kunnan kirjoille, ovat onnistuneet pitämään edes nämä lapset kodissaan, mutta Tuusulan kunta pitää heitä vanhempina näille vanhemmille lapsille niin vaarallisina, että vanhemmat hyvä jos saavat tavat lapsiaan kerran kuukaudessa muutaman tunnin, jos sitäkään. Miten tämä tukee lapsen normaalien kiintymyssuhteiden kehittymistä niihin ihmisiin, jotka lapsen täytettyä 18-vuotta, ovat lapsen ainoita läheisiä, sillä eiväthän sosiaaliviranomaisenne mitenkään tule lapsista huolta pitämään, kun nk. lintu lentää pesästä?

      Jokainen ihminen ansaitsee rakentaa hyvät kiintymyssuhteet biologisiin vanhempiinsa ja perheeseensä laitos elämän sijaan. Ja laitoselämässäkin tulee tukea suhdetta läheisiin. LSL 4. pykälä.

      Miksi kunnassanne annetaan tällaisten asioiden yhä toteutua, kun olemme jo siirtyneet hyvinvointiyhteiskunnan käsitteestä laatuyhteiskuntaan ja oletteko edes kiinnostuneita todella palkkanne edestä siitä, millaisia palveluja kuntanne toteuttaa ja miten?

      Tämä älyttömyys tuli tietoisuuteeni, kun yhdessä suljetussa sosiaalisen median ryhmässä tuli nuori äiti kysymään ryhmältä apua. Kuntanne asukas oli neuvolassa käydessään kertonut aloittaneensa työt ja kokevansa väsymystä töiden jälkeen. Lisäksi äiti oli neuvolassa kertonut, ettei hänen ulkomaalaistaustainen puolisonsa, lapsen isä, ollut vielä löytänyt paikkaansa kunnassanne eli isä koki koti-ikävää ja kulttuurishokkia. Nämä molemmat seikat ovat erittäin normaaleja asioita, me kaikki olemme työpäivän jälkeen väsyneitä ja me kaikki uudessa elinympäristössä etsimme paikkaamme, mutta teidän kunnassa tällaiset asiat outoutetaan niin, että neuvolan virkailija teki äidistä tästä syystä lastensuojeluilmoituksen.

      Äiti oli ihmeissään ja huolissaan, kun lastensuojelun virkailijatkin näkivät hänen tilanteen outona ja huolestuttavana.

      Muutaman viikon päästä äidin kotona oli neljä sosiaalivirkailijaa ja kaksi poliisia, kun lastensuojelu tuli tapaamiselle. Kun mekin ihmeissämme neuvoimme äitiä kysymään, miksi lastensuojelu tahtoo ihan kutsua ensimmäiselle kotikäynnille kaksi poliisia, vastasi lastensuojelunne, että äiti vastuuttaa lastensuojelua. Eli kun äiti kysyy mitä ihmettä lastensuojelunne tekee ja huomauttaa, että lastensuojelulla on vastuu antaa ihmisille oikeus normaaliin elämään, kutsuu lastensuojelunne mukaan tapaamiseen kaksi poliisia.

      Tämä äiti on vasta parikymppinen iältään ja joutui heti saman tien äitiytensä alussa tällaisen järkyttävän kokemuksen koettelemaksi.

      Tämän jälkeen alkoi lastensuojelunne aivan valtavan mittaviin tutkimuksiin. Lastensuojelu soitteli poliisille ja alkoi keräämään tietoa, onko äidillä tai isällä rikosrekisteriä eli menneisyydessä jotain mihin tarttua. Äiti ymmärsi, että nyt ei ole enää normaaleista toiminnoista kyse ja että tähtäimenä ei ole järkevä perheen tukeminen tämän hetken tilanteessa katsoen eteenpäin, vaan likainen menneiden penkominen sillä ajatuksella, jos vaikka löytyisi jotain mitä voisi käyttää erilaista retorisia väittämiä esittämällä äidin vanhemmuutta vastaan.

      Nämä muut jo kunnastanne karanneet äidit kertoivat, että juuri tuolla menetelmällä on heidänkin lapset huostaan otettu ja vaikka mitään ei olisi löydetty on vain väitetty olevaksi jotain mikä ei ole olevaisuutta ja oikeustuomioistuimien emootioihin vaikuttamalla huolitunteella ratsastaen, mitään faktista todistetta sille, että huolelle olisi aihetta kuitenkaan esittämättä, on saatu tartutettua hätä, kriisi, tuomariin, joka huolesta regressoituneessa ajattelussaan on mennyt uskomaan lastensuojelua sillä luulee näiden viranomaisten omaavan kriisityön ammattilaisuuden, vaikkei heillä ole mitään suhdetta katastrofipsykologiseen näkökulmaan, kun psykologian perusteetkin on jäänyt opiskelematta.

      Eilen ilmoitti tämä 20-vuotias äiti olevan turvassa. Kysyimme kävikö ihme ja ajoiko asianajaja lastensuojelun pois. Kuntanne lastensuojelu ja hallinto-oikeus on niin kuuluisa, ettei Suomen asianajat tahdo edes tulla sinne lastensuojelullisissa asioissa pettymään, paitsi varatuomari Leeni Ikonen, joka on jo vuosikymmeni

    • huolihuoli

      taistellut tavallisten ihmisten puolesta täysin ala-arvoista viranomaisten toimintaa vastaan tehden samalla tutkimustyötä tästä asiasta.

      Äiti ilmoitti, että ei tietenkään. Hän on pakannut tavarat ja poistunut maasta lapsen isän kotimaahan, eikä aio enää palata. Kysyin äidiltä, miten hänen sukunsa on tähän reagoinut. Äiti kertoi surusta ja ikävästä ja totesi samalla, että suku on toiminnan takana ja kyllähän heidän luokseen lentää päivittäin lentokone, joten suku pääsee heidän luokseen. Me koko ryhmä olimme valmiita antamaan heille tukemme aivan samoin, kuin aikoinaan tuettiin erään kuuluisan säveltäjänkin perhettä siitä ihan läheltänne.

      EU:n ihmisoikeuslain 8. pykälään tulisi kuntanne selkeästi tutustua, sillä se on tainnut toiminnan suunnittelussa kokonaan unohtua. Kenenkään ei pitäisi joutua pakenemaan kotimaastaan sellaisen toiminnan takia, mikä muistuttaa kovasti natsi-Saksaa.

      Olette epäonnistuneet, jos yksikin ihminen joutuu maasta pakenemaan kuntanne toiminnan takia. Toivon, että ymmärrätte tämän selkeästi. Teillä on vastuu turvata ihmisten elämä kunnassanne.

      Olen itse asunut Tuusulassa puolisen vuotta. Teillä on kaunis kunta upealla luonnolla. Kunnioittakaa sitä ja antakaa tuon luonnon siirtyä myös toimintaanne ja muuttakaa luonnoton lastensuojelupalvelunne sille toimintamallille jota THL suosittelee teidät toteuttamaan. Korruptoitunut Hyvä Veli-järjestelmä, jossa viranomainen taputtaa toista selkään välittämättä siitä, onko toiminta yhteiskuntamme normien mukaista, ei ole se keino, jolla nostamme maamme tästä kriisistä. Sosiaalityön tehtävä on toiminnallaan vakauttaa ja vahventaa ja estää eristäminen ja syrjäytyminen. Miksi lastensuojelunne syrjäyttää vanhemmat lasten elämästä tukemisen sijaan ja kuntanne väittää upeilla nettisivuillaan kuntaanne turvalliseksi ja hyväksi paikaksi elää perheellisille?

      Toivon, että ette sivuuta tätä esille tuomaani aihelmaa, koska en ole yksi teistä viranomaisista tai koska, ette tiedä kirjoitanko totta. Tarkistakaa esittämäni asia, tilatkaa tutkimus lastensuojelunne asiakkaiden vanhempia kuullen ja selvittäkää, kuinka suuri luotto on kuitenkin Suomen korkeimman viranomaisen, jolla on toimivalta, jopa korkeimman oikeuden tuomioistuimen ylitse, kunnassanne.

      Kuntanne toiminnasta kärsivät tälläkin hetkellä monet vanhemmat ja monet lapset oppivat (me malliopimme ympäristöstämme) aivan kummalliset normit toimintanne takia. Auttakaa näitä perheitä saamaan yhteiskuntamme normien mukainen elämä muuttamalla lastensuojelunne toteuttamaan asiallista tutkimustyötä sekä lakejamme.

      - See more at: http://www.lokakuunliike.com/avoin-kirje-blogi/-kuka-kertoo-kunnanjohtajalle-avoin-kirje-tuusulan-kunnalle#sthash.5pJLAQNL.dpuf

      • oikeuslastenpuolesta

        voi ei mitä tapahtuu Tuusulan lasun kautta :( taas on viety / viedään lapsia kodeista rakkaista vanhemmista. Riepotellaan sinne ja tänne eri paikkoihin. Ei ees isovanhemmat saa nähdä lastenlapsiaan, eikä myöskään kerrota mitä lapselle on tapahtumas, mihin niitä viedään. Raha on rakkaampaa kuin nuo viattomat ihanat lapset saadakseen olla omien rakkaiden sukulaisten keskellä. Miten voidaankaan antaa tapahtua tuollaista, lainvastaisesti pieniä ihmisiä kohtaan. Onhan sitä nyt nähty ja kuultu millaisiin tapahtumiin tälläisten lasten kautta johtaa, kun on revitty rakastavasta ympäristöstä vain jonnekin...., kuulkaa nyt hyvät ihmiset, lapset tarvitsee omat rakkaat turvalliset sukulaiset, joiden luona saavat kasvaa kunnon aikuisiksi.


    • me-ollaan-niin-älykkäitä

      Me sossutädit joudutaan silloin tällöin ottamaan huostaan lapsia vaikka ei olisikaan pätevää syytä, me tehdään tämä omien työpaikkojen säilymisen takia, että tulee kuva meidän tarpeellisuudesta Tuusulan kunnan työntekijöinä. Lapsen etu ei voi olla tärkeämpi kun meidän työpaikat, lisäksi kunnan asukkaat ovat velvollisia muutenkin nöyrtymään meidän tekemisille, vaikka he meidän palkkamme maksavatkin. Me nyt vaan ollaan hieman muita parempia, kun on koulujakin jonkinverran käytynä.

    • apuaaaa

      ..Ja TAAS Tuusulan sossut hajottivat yhden perheen.Maksetaanko teille provikoita huostaanotoista vai mistä tämä valtava innostus hajottaa perheitä?

      • lähisukukainen

        Ja taas sain tietooni että lapsi vain haettiin pois ilman mitään syytä. !! Kun toinen vanhemmista vain sanoi olevansa hiukan väsynyt. Ja Tuusulan kunnan lastenviranomainen vain soitti kotiin että enää ei lapsi tule kotiin. Niin törkeetä touhua. Tuusulassa ei ajatella lasta sitten pätkääkään. Kyseinen pikkuinen sukulaispoika pitäs palauttaa kiireellisesti turvalliseen kotiin mistä on haettukin. Tuusulan kunta vastuuseen ja oikeuteen teoistaan.


      • lastenpuolesta

        Edelliseen kommenttiin yhtyen ja vielä kun lapsen ei anneta enää tavata ketään sukulaisia. Ei mummot ja papat. Niin sanoinkuvaamattoman kamalaa lapselle. Jonku nyt täytyis ryhtyä tositoimiin tällaisen lopettamiseksi mm Tuusulan kunnassa. Ja esim tuon viestissä mainitun ja muidenkin hiljattain tapahtuneen ni lasten palauttaminen takaisin tuttuun ja turvalliseen omaan kotiin mistä siis haettu pois (nyt hiljakkoin).


    • Huolilastenhyvinvoinn

      Olen seurannut Tuusulan lastensuojelun toimintaa ja kohtelua eri kokoisessa perheissä sekä joutunut vainoomisen kohteeksi kun nimettömät ilmoitukset on otettu todesta tarkistamatta ilmoittajan motiiveja. Miten on mahdollista, että Lasutyöntekijät tietävät perheestä paremmin kuin perhe itse ja osaavat siten mennä vanhempien tahdon yli. Vanhemmat niin vaarallisia, että lasu pitää mennä yllättäen koululle kyselemään yksinäiseltä lapselta jonka vanhemmilta pimitetään tieto siitä että ovat menossa haastattelemaan lasta vaikka vanhempi pyysi että jompikumpi vanhemmista olisi paikalla. Kysyivät pelottaako lasta kun "vanhempi" suuttuu ja vaikka lapsi sanoo ettei pelkää on heillä kuitenkin huoli. Vanhemmille sanotaan että vanhemmuus on hukassa, vailla perusteita. Normaalit keskustelut ei auta. Tuusulan lastensuojelu on saatava vastuuseen teoistaan. Tämä riittää nyt, normaaliperheiden vainoaminen on loputtava!

      • huolilastenhyvinvointi

        Niin on tuo touhu on loputtava ja korjattava ne tilanteet mitkä on ns korjattavissa. Eli lapset takaisin vanhempiensa luokse. Omat vanhemmat tai mummat ja papat ja joidenkin kohdalla lähisukulaiset on tärkeinmät ihmiset mitä lapsi kaipaa ja tarvitsee kuin sijaisperheet tms.


      • hälytys

        Yhdyn täysin tuohon kommenttiin. ON loputtava! ja lapset takaisin vanhempiensa luokse, mistä tutusta ympäristöstä haettu. Lapselle on tosi tärkeitä lähisukulaiset, niitä se lapsi kaipaa tosiaankin. Mä oon niin vihainen, haluaisin että kerrotte mitä tehdään, että saatais tuo loppumaan. Niiden lastenryöstö senkun yltyy vaan, ellei sitä saada loppumaan. Täällä on kommenttia jo esim reilun vuoden takaa, ja tuntuu että taitavat koko Tuusulan kunnan lapset yrittää saada huostaan, nyt ON TEHTÄVÄ jotain. Pitäskö laittaa faceen tai johonkin presidentille /hallitukselle pikainen pyyntö vai mitä ?


    • yököttää

      Tuusulan Lasu stalkkaa asiakkaittensa fb kirjoittelua suljetuissa ryhmissä.Oisko se rikosilmoituksen paikka?

      • törkeetä

        joo, yleensäkin Tuusulan kunnan Lasun toiminnasta täytyis tehdä vähintäänkin rikosilmoitus !!!!!!!!! Niiden toiminta EI SAA jatkua! Kun eivät oikeesti ajattele lapsen hyvinvointia, vaan omaa hyvinvointiaan. Mulla tiedossa hiljakkoin tapahtunut suorastaan "lapsenryöstö" omasta perheestään ja ei ole edes sijaiskotia tiedossa mihin viedä, lapsi vietiin vaan jonnekin........ eikä ees oo kerrottu missä lapsi on. HÄVETKÄÄ. Niillä sossuilla ei taida itellä olla omia lapsia, kun ne vierailta niitä varastaa !!!!


    • OlkaaYlpeitä

      Jos ei pysty itse huolehtimaan lapsistaan, on hienoa, että yhteiskunta ottaa vastuun. Lapsi kun ei itse pysty itsestään huolehtimaan, vaan tarvitsee siihen aikuisen.

      Itse arvostan suuresti näitä ihmisiä, jotka tekevät tätä raskasta työtä aivan liian pienin resurssein ja aivan liian pienellä palkalla.

      • hekohekoheko

        Oliko toi vitsi?


    • naapurista

      olkaa onnellisia Tuusulalaiset . me täällä naapurikunnassa lahjoitimmme teille oikein pätevän sossun (huh huh mikä sossu) , hänellä on nenää haistaa joka tapaamisella että vanhemmat haisee viinalle tai on kännissä. vaikka tulevat autolla . pitäkää hyvänänne l. s-k. oiskohan tuo muija saanut täältä hudut ku ei viihtynyt kuin parivuotta ja sit lähtö tuli. nyt tääl on ilmapiiri ihan toisenlainen ja täällä sossutätit kuuntelee ja auttaa asioissa, eikä vaan haistele nenällänsä.

      • ElämäTasaa

        Elämä tasaa,toivottavasti vanhainkodissa huostaan otettu lapsi pääsee hoitamaan tätä sossua,ehkäpä hän silloin tajuaa omat virheensä...


    • rusutjärvi

      Mutta pääasia että ,KAIKKOSEN perhe on saanut kaksi ihanata lasta , (lainaksi bio vanhemmilta) Käytämme nimitystä perhehoitaja ei sijais äiti koska sijais äiti on sellainen joka synnyttää toisen puolesta ja SATU Taiveaho ei ole kuulemma synnyttännyt yhtikäs lasta. Hävetkää kaikkosen perhe kun pakotatte vieraita lapsia sanomaa teitä isäksi ja äidiksi. 2vuotias ei voi ymmärtää asiaa vaan sinäSATU olet opettanut ja pakotat lapsia valheellasi sanomaan sinua ÄIDIKSI. häpeä. lapsella on omat sukulaiset sinun vanhempasi eivät ole lapsen sukua opeta lapselle totuus älä valehtele . ET OLE ÄITI VAAN PERHEHOITAJA KYSYPPÄ TOIMEKSIANTAJALTASI OHJEET. ELI HYVINKÄÄNPIHJALA. KYSY JOS ET ITSE TIEDÄ MUTTA ÄLÄ VAHONGOITA LAPSIA VALHEILLASI. Eriasia jos lapset on adoptoituja mutta nämä lapset ovat vain sijoitettuna teille raha korvausta vastaan.

    • ihmetouhua

      Tuusulassa myös koulukiusaamiset hoidetaan kiusatun huostaanotolla. Eli viesti vanhemmille, älkää valittako kiusaamisista, tai otetaan lapset pois.

      • HÄTÄHUUTO

        voi ei, miksei kukaan saa tehtyä mitään jotta Tuusulan kunnan huostaanottamiset täytyy peruuttaa, lasten tähden. Olen niiin huolissani lapsesta joka vietiin rakkailta pois, eikä anneta ees nähdä enää vanhempia, mummoja pappoja sukulaisia. Täytyykö tässä laittaa presidentille /hallitukselle kirjettä/valitusta vai mitä kertokaa ja meidän täytyy tehdä jotain niiden viattomien lasten puolesta, jotka revitään vanhemmilta ja sukulaisilta pois. Ei mitään järkee Tuusulan kunnan lastensuojelussa. Tuohan on väkivaltaa lasta kohtaan. Tämänkin kyseisen lapsen kohdalla ei ole mitään syytä, lapsella meni erittäin hyvin koulussa, lapsi harrasti, lapsi suorastaan rakasti perhettään. Oli tasapainoinen. Apuaaa, auttakaa lapsia.


    • Anonyymi

      Huoli yhä Tuusulan lasusta.

      • Anonyymi

        Jos löytyy kunnon villoja, ota yhteyttä Keski-Uusimaa lehteen.

        Ovat aika kärkkäitä tarttumaan hyvään keissiin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe