Kuartaneen hurjat

Setä64

Mikä Kuartaneen nuaria vaivaa? Hilluvat vaan S-marketilla raktoreineen ja mopoineen. Minun aikananni nuoret menivät pellolle töihin eivätkä hilluneet kylänraitilla päivät pitkät. Menisivät töihin eivätäkä elelisi isin ja äitin rahoilla

19

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikoihineletty

      Älä muuta sano! Vanhemmista se kyllä johtuu. Risua perseelle ni työhalujaki löytyy!

    • kirnusinvoinitetänää

      Töitäki löytyy joka mättäältä sen ku vaan menöö ja ilmottautuu mä tulin ny....ja jossei uskalla ,ajaa ny vaikka rivaripihansa nurmikon joka päivä kolome kertaa..

    • Savusetä55

      Ristus notta nua nykypäivän kersat osaa mitää tehrä sanokaa mielipiteenne tästä asiasta ku mua risoo ku poijjaat ei osaa ees tupakkia poltella

      • touhutaneli55

        Ihan rehtiä porukkaa tuo nuoriso kun nuota tunnen, ja kyllä heille on kotona painostettu, että ensin työ, sitten huvi. Eivät kuitenkaan traktoreita saa joka illaksi ajoon pelkällä pyytämisellä..


    • Seposeme

      Eiköhä kuule apinanaama oo sillälailla jotta nuoriso teköö mitä haluaa PRKL.

    • pillunreikä

      Haistakaa ny vittu!

    • VirpiPerämäki

      Nuoria vaivaa varmaan sama "tauti"kuin mikä on jyllännyt jo vuosikymmeniä eli hormoonit liikuttaa poikia ja miksei tyttöjäkin. Olin itse nuori 30v. sitten ja samanlaista rallia oli silloinkin ja kuulemma jo sitä aiemminkin. Itsekin tunnustan olleeni tällaisessa vastaavassa ajeluporukassa silloin. Nykyään olen kolmen pojan äiti ja hyvässä ammatissa (hoitajana), enkä siis ole tämän hullummaksi tullut ! Nykyään vaan sietokyky on monella niin madaltunut ettei kestetä mitään häiriötä ilman että hermo kiristyy. Ei se meno siitä muuksi muutu niinkauan kun nuoria on olemassa. Ja hyvä niin, että on olemassa. Ainakin tälläisessä pienessä kunnassa lapsia ja nuoria saisi olla enemmänkin. Kyllä nuoret tekee töitä edelleenkin. Lähes kaikki tuntemani nuoret olivat viime kesänä töissä, poikkeuksena tietysti alle 15v. nuoret, joita kunta ei työllistänyt. Juuri pari tuntia sitten keskimmäinen poikani (15v. ) tuli kahden puolukkasangollisen kanssa isänsä kanssa kotiin marjametsältä. Ja vanhin poika oli koko kesän 4 H-yrittäjänä nuorena sellaisena töissä puutarhatöissä. Eikä yhtään ole tarvinnut antaa risuja. Ja tällaisia ahkeria nuoria on Kuortaneella vaikka kuinka paljon muitakin, joten eiköhän oltaisi joskus ylpeitä omista ja toistenkin lapsista eikä aina moitita. Ja varsinkaan nimimerkkien takaa. Antaa nuorten olla nuoria ja eiköhän olisi jo aika laittaa piste kaikenlaiselle olemattomalle marinalle ja muutenkin asiattomalle kirjoittelulle ylipäänsä!

    • hehehehhe

      Kuortaneen Kunnalle nytte ideaa että Nuorille semmonen nuorisokahvila/pelitila viikonloppuusin.

      • Väentupa

        Väentuvalla joka perjantai, mitä vielä?


    • Tälläänehurja

      No mikä vittu siinä on ongelma ettei osata tulla sanomaan meille päin naamaa vaan pitää kirjotella täällä ympäri nettiä kaikkea. Mitä pahaa nuaret on teille tehny? Hä?!??! Vittusaatana

    • teemutopiasmatilamatila

      en tiiä mutta kyrvänsyylä olet

    • Menijat

      Maailma on kato sellasta tänä päivänä.. Ei tää oo enää 80- luvulla

    • partasuu49

      Suomessa on yleinen liikkumis- ja kokoontumisoikeus. Sitä ei voi kukaan estää, et varsinkaan Sinä, eikä kyllä kukaan muukaan. Joten jatkakaa nuoret samaan malliin, teillä on siihen kylillä oleiluun täysi oikeus.

    • voivoikunenyhilluu

      "Minun aikananni nuoret menivät pellolle töihin eivätkä hilluneet kylänraitilla päivät pitkät." Sun aikana ei varmaan oltu keksitty raktoriakaa. Älä jupise kääpä.

    • jupexx

      Eli mikään ei oo muuttunut paitti kulkuvälineet. Ennen ajeltiin mopoilla, kevareilla ja autonromuilla ympäri kylää, hienoja kiljubileitä oli kirkkorannassa, nummelanrannassa ja grillien takana. Joskus jopa grillien edessäkin. Tuo oli hienoa aikaa, vieläkin tulee kännissä mieleen kaikenlaisia mukavia muisteloita. Terveiset vaan 81-87 tuolla pyörineille!

    • Anonyymi

      Mäen tiedä. Kouluhan siitä arvosannan antaa

    • Anonyymi

      Ennen hyvään aikaan sai mustasta rannusta sakkoa sata markkaa metri, paljonko tulisi valtiolle tuloja nyt osulan pihalta?

      • Anonyymi

        Noo,huntti aina löytyy kummin polttoon!! Hyvää tekee ulisuttaa vähä kummia näillä itkeville kyttääjille ja valittajille. Menee oikeen suu virnulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noo,huntti aina löytyy kummin polttoon!! Hyvää tekee ulisuttaa vähä kummia näillä itkeville kyttääjille ja valittajille. Menee oikeen suu virnulle.

        Polttakaa kummiii!!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe