Kommarit missä olette te täällä suomessa

NouskaaSuostaKommarit

Suomi on vajonnut lyhyessä ajassa Euroopan pohjasakkaan taloudellisesti. Ja sen seurauksena melko pian yhteiskunnallisest ja henkisestii. Ns. kommaria ei saa töyhin "kirveelläkään", kun laiskottelee toimettomana pankolla. Mutta melko pian taitaa tulla pää vetävän käteen. Sipilän hallitus on jo pannut asiat liikkeelle, siitäkin huolimatta, että se fennokommari, mikä sen nimi nyt olikaan...., niin Stubilo (!) yrittää pysytellä taustalla ja piilossa, eikä osallistu mihinkään maan taloutta eteenpäin vievään päätökseen eikä edes keskusteluun. Maahanmuuttajat ovat tämän maan pelastus, mutta sitähän ei tässä kommareitten maailmassa ymmärretä.

18

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • potkiminen_ei_auta

      Pääkirjoitus: Nyt taistellaan työväenluokan eduista ja asemasta!



      Sipilän oikeistohallitus ajaa suuren rahan, kapitalistien ja rikkaiden etuja. Vapaaehtoiseen pakkoon perustunut ”yhteiskuntasopimus” oli ennen näkemätön yritys miljardien eurojen tulonsiirrosta työtätekeviltä vientikapitalisteille ja pörssikeinotteluun.

      ”Yhteiskuntasopimuksen” kaatuminen halutaan nyt korvata suoralla pakolla. Pakkokeinot on kopioitu kapitalistien EK:n vaatimuslistasta ja kokoomuksen puolueohjelmasta.

      Hallituksen esittämien pakkokeinolakien läpimeno eduskunnassa varmistettiin hyvissä ajoin ennakkoon hyväksyttämällä ne ensin hallituspuolueiden eduskuntaryhmillä.

      Pakkokeinolakien avulla yritetään leikata palkkoja, palkanlisiä, sairauspäivien korvauksia, lomia ja muutoinkin heikentää työtätekevien työehtoja.

      Jos hallitus saa lakiesityksensä käyttöön työpaikoilla, menettävät työtätekevät nettopalkoistaan vuositasolla neljä miljardia euroa. Se tarkoittaa reaaliansioiden viiden prosentin romahdusta.

      Yhtiöiden voittoihin, bonuksiin, osingonjakoon ja keinotteluun pakkokeinolakeja ei käytetä. Hyvätuloisille ja pääomatuloihin kahdeksi vuodeksi kaavaillut yhden tai kahden prosentin ”solidaarisuusverot” ovat silkkaa poliittista valohoitoa.

      Oikeisto on hyökännyt pakkokeinoineen työväenluokan taistelemia etuja, sopimusoikeuksia ja yhteiskunnallista asemaa vastaan. Sitä ei tulla hyväksymään.

      Ammattiliittojen jäsenistö, oikeiston kuripolitiikasta kärsimään joutuneet työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset kokoontuvat perjantaina 18.9. Helsingin keskustassa mielenosoitukseen Sipilän, Stubbin ja Soinin hallitusta vastaan.

      Samana päivänä liikenne, kuljetukset, satamat ja sadat työpaikat menevät lakkoon sopimus- ja työtaisteluoikeuksiensa puolesta.

      Kommunistinen työväenpuolue on työväenluokan puolue ja antaa kaiken tukensa perjantain 18.9. taistelupäivälle.

      Helsingin Rautatientorilla tavataan!

      Työkansan Sanomat 10/2015

    • komut_voittavat

      Aloituksessa töitä vieroksuva halla-aholainen olettaa SSS hallituksen lyövän työväenliikkeen. Homma taisi mennä pipariksi ja meneekin. Toisten siivellä elävä aloittaja kuvitteli proletaarit heikoiksi ja kaatuvan kuin korttitalo. Ei kaatunut.
      Persut ovat hallituksessa Stubbin politiikan tahdoton sätkynukke. Persut ovat pitkästä aikaa vahvin työväenliikkeen vastaisin porvarillinen puolue. Työläisjäsenet ja -äänestäjät lähtevät persuista joukolla. Tervemenoa periaatteensa moneen kertaan myynyt puolue.

    • communismo
    • etrud

      400 000 persua makaa uuninpankolla töitä paossa. Hävettää niiden möhömahojen puolesta.
      Persuhallitus tarjoaa heille töitä alennetulla palkalla eikä se heille kelpaa. Palkkaa tulisi alentaa vielä reilummin. Palkanalennuksissa on yksi hyvä puoli. Timo Soini jatkaa lihomistaan.

      • Noskinen

        Ja kukas sitten on seuraava ??
        Aikoinaan oli keisarit, sitten lahtarit ja papit. Seuraavan revarit ja muut väärin ja länsivoittoiseti ajattelijat. Oli Skoogiliset,taistolaiset ja ihan vain joku jonka syytä oli aatteen toimimattomuus. Osa istui ylioppilastalon rapuilla ja poltti sotilaspassejaan. Osa DDR:n ja KGP:n vierastiloissa jos eivät sitten olleet punaviineissään tai muuten mömmöissä. Ajatuksia tosin vaihdettiin mentiin omin tilaisuuksiin ja tultiin pois annetuin ajatuksin. Viimeisen omilla käsillään työtätehneen kuoltua puolue ajautui pelurien ja pelaajien käsiin. Nyt on eväät syöty ! Marx ja Engels ovat vain oivallinen ohjeisto Walroosien kasinopeleihin. Kävi kuten ennustettu oli "salonkivallankumouksen porvarilapset" söivät ruokkijansa ja ennen sitä puolueen rahat. Kukkia paadellesi Algernon !


    • komutjees

      Stubb, Sipilä ja Timo Soini tuhoavat Suomen talouden. He tuhoavat Suomen kilpailuedun, korkean sosiaaliturvan. Timo Soini vaatii Sipilääkin kovempia otteita ammattiliittojen nujertamiseksi. Tulipa stoppi. Työläiskansa antoi Soinille pakit ja lissää lunta on tulossa. Perussuomalainen petos on paljastunut. Se on kuten arveltiinkiin, kapitalistiluokan oma puolue.
      KTP ja SKP puolustavat rahvasta.

    • kamat_pakkiin

      KTP:n järjestöissä pohditaan kommunistien yhtenäisyyden palauttamista! Toivottavasti pohditaan.
      Persut repivät itseään hajalle. Se on heidän ongelmansa. Kommunistien tarve on yhdistää voimavarat.

    • Abrahamm

      Veikkaan että kommunistit seuraa Kepun sosialisointia mielenkiinnolla, jossa maksajina köyhät. Vaikka S-liikemanostaa asiakas omistajuutta palveluissaan, niin siinäkin hyväosaiset ja isännät jää voitonpuolelle.
      Sipilä ei ole vielä ehdottanut koko Suomea asiakasomistajaksi, niin oltaisin täydellisessä suunitelmataloudessa, siis sosialismissa.

      Pelikijat on ollut sekaisin jo 20 vuotta, ei tiedetä missä järjestelmässä eletään, kun kaikki alkoi maatalous tukiviidakosta, eikä päätä näy?

      Ulkomaan matkailuakin tuetaan jopa niiden laivojen rakentamisen muodossa, josta köyhä kansakin maksaa ja jää vaille !!??

    • valta.kansalle

      Natsipersupuolue on entinen puolue. Soinin unelma työväenliikkeen kaatamisesta on romuttunut täysin. Soinille jää puolueen ja säätiön rahat ja jäsenet nuolevat näppejään.
      Kommunistien päätehtävä on rakentaa järjestöllinen yhtenäisyys. Keväällä on SKP:n edustajakokous. Siellä tulee olla myös KTP:n edustajat ja yhtenäisyysasiakirja allekirjoittaa.
      SSS hallitus on todennäköisesti siihen mennessä kaatunut. Kapitalistiluokan hyökkäys työväen etuja vastaan tuskin laantuu. Tarvitaan kommunistien yhteisiä ponnisteluja demokraattisen ja työväen Suomen rakentamiseksi.

      • Ei ole natsipersuja muualla kuin komuloisen märissä unissa, eikä niitä tarvita kommunistista työväenliikettä kaatamaan, se on ollut nurin jo kauan heidän itse kaadettuaan sen.

        Kommunismi on kuollut omaan mahdottomuuteensa koska se ei ole missään kokeilussaan saanut aikaan positiivista tulosta jos ei joukkohautoja siksi lasketa noissa suuremmissa kokeiluissa.


    • jfh97y5g5

      Kommunismi kuuluu marxismi-feminismin kanssa samaan mausoleumiin Leninin palsamoidun pään kanssa.

      Maahanmuuttajat eivät todellakaan pelasta tätä maata, vaan sen tekee suomalainen työ.

    • PaavoVW

      Kannatan tuotantovälineiden siirtämistä valtion omistukseen ja ohjaukseen. Sillä tavalla Suomi saadaan nousuun ja töitä kaikille.

      • VoiHärreGud

        Mutta kun valtio on porvareiden johtama, eli siirretään ne tuotantovälineet siis porvareiden omistukseen ja ohjaukseen. Herranpieksut, eikös siitä ole jo saatu näyttöä, mitä nuo saavat aikaiseksi...


    • KAPINENKAPITALISTISIKA

      MUUTAMA MILJARDÖÖRI KAPITALISTI SIKA VOHKI HYNÄT!

    • olenvenäjältä

      Olkaa huoleti putin tulee laittamaan suomen asiat kuntoon.Äiti venjän järjestelmä voi tuntua oudolta,mutta se pitää kansan tyytyväisenä.Silloin kauppa käy ja työtä riittää.Suomelle pitää palauttaa markka ja rajat putin pistää kiinni.Pakolla voi olla rahana rupla.,Mutta suomi on alkujaan venäläinen ja tarvitsee markan ja vanhan järjestelmän.Suomalainen on kuin venäläinen liika omaisuus ja raha tekee sekopäiseksi.Autot on suomessa jo mahtailun merkki.Lada oli hyvä mosse oli hyvä ja volga mikä vika lada halpa pitää.Rahaa tuhlataan autoon jaturhuuteen.Nyt suomi jo vaikeuksissa.Venäjällä arvostettiin itsenäinen suomi.Nyt suomi neito venäjän naapuri itkee.

    • PuebloUnido

      Tällä kertaa kommareita ei voi syyttää Suomen talouden vaikeuksista. Sen kokoinen ja tasoinen porukka, kuin mitä tämän päivän kommarisakki on, ei pysty Suomen taloutta kaatamaan - eikä kyllä nostamaankaan.

      • On komuilla tuossakin osansa sillä komumallillahan ay toimintaa on hoidettu sotien jälkeen eikä näytä loppua tulevan. He ovat aina olleet vastakkainasettelussa työnantajien kanssa vaikka molempien edut ovat saman suuntaiset. Menestyvä yritys on paras työnantaja!


    • Aallotääniseltä

      Kaikki kommentit tällä sivustolla on henkilöiden jotka eivät ole onnistuneet missään,ja hakevat syyllistä kepusta kapitalismista persuusta ruottinkielestä fennomaniasta kristillisistä,kaikista muista paitsi ei kommunismista miksi se neukkula hajosi joka oli rikkain valtio maailmas luonnonvaroiltansa he saivat ryöstää sateliittivaltioita mielinmäärin,kaikki perustui suureen valheeseen nyt syyllisiä on suomessa kaikki muut paitsi ei "toverit"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4490
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      243
      2228
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1630
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      159
      1437
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      289
      1315
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1127
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1084
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1065
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      60
      1011
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      118
      957
    Aihe