SPR käyttää 9 euron orjia

ateistitpahoja

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vapaaehtoiset.ei.orjia

      Ero orjan ja palkallisen ja vapaaehtoistyöntekijän välillä hyvä olla selvillä.

    • Hyötyä.tavoittelevia

      Hyötyä tavoittelevia yrityksiä ja yhdistyksiä ja työnantajia voi tietysti olla niissä, jotka käyttävät näitä 9eu/pv työntekijöitä, ja aloite tähän voi olla työnantajalta, joka tahtoo tällaisia, tai työntekijöiltä, jotka näkevät hyötyä mahdollisesti sillä olevan kannaltaan myös.

      Tietysti koko yhteiskunnan erittäin suuri ongelma on aina työttömyys palkallisen työn suhteen ja samoin jos palkkaerot kasvavat kohtuuttomaksi, ja näin on Suomessakin käynnyt jo aikoja sitten, eikä yleensä pienipalkkaisimman ja suuri palkkaisimman ero saisi olla kuin kenties 100% tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, jossa jokainen ihminen saa työstään sen riittävän palkan, ja samoin perheellisten tulisi pystyä elättämään suurikin perhe lapsiluvun mukaan.

      Tietysti yhteiskunnissa hyväosaisimmat ovat laatineet säännöt ja ehdot ja palkat yhteiskuntaan, ja tästä syystä palkkaerot ja samoin työllinen/työtön asiat hyvin vähän merkitsevät enää yhteiskunnassa valtaakäyttäviä siinä mielessä, että kaikilla yhteiskunnan ihmisillä tulisi olla hyvät olot siinä, ja yhteiskunnan päättäville ihmisille riittää että heillä ja suurimmalla osalla äänestävissä näin demokratiassa riittää se hyväosaisuus, eikä toisilla tai ainakaan huono-osaisten asialla enää niin suurta merkitystä ole, paitsi imagomielessä päätöksentekijöiden kannalta ja verrattuna maaiman muuhun osaan nähden, ja silloin hyvä esittää vielä huonompi osaisia tiedotusvälineissä, että omat kurjat kansalaiset voisivat myös nähdä, että meidän maassa ne asiat ovat vielä edes kohtalaisessa kunnossa.

      Ihminen on viisas hallitsijana, ja käytössä psykologia ja kaikki yhteiskunnan tieteilijät ja mielipidekyselyt lakkaamatta, jotta voidaan hallita ihmisiä kuin lampaita konsanaan näin hallitsijoiden mielestä. Tietysti Jumala antaa tuomiot ihmisille, ihan jokaiselle, ja Jumalan vanhurskaus on pyhä ja totuudellinen, eikä auta ihmisten valheellisuus enää siinä vaiheessa väärintekijöitä yhtään, näin uskon. Tietysti Jumala tahtoo hyvää kaikille ihmisille, mutta valitettavasti ihmiset ovat toisenlaisia toisiaan kohtaan, ja nähdään kaikesta kaikissa yhteiskunnissa, ja jokainen omalta kannaltaan ajattelee asioita keskimäärin.

    • Nykyiset.järjestelmät

      vainoavat ihmisiä taloudellisilla keinoilla, ja jos Venäjällä joku nousee valtaapitävää järjestelmää vastaan, niin hyvin nopeasti huomaa, että hänet taloudellisesti pannaan ruotuun ja näin valtaa saavat ne, jotka kannattavat sen hetkistä järjestelmää.

      Näin myös ihan kaikissa yhteiskunnissa, vaikka toki vähän eri tavalla toimitaan länsimaissa, sillä valta on jakaantunut moninaisemmin ainakin taloudellisesti ei valtiovallalla ole sitä samaa intressiä käyttää valtaansa toisinajattelijoita kohtaan, ellei sitten heitä luokitella terroristeiksi tai yhteiskunnan viholliseksi kuten USA:ssa kommunistit näin koettiin.

      Uskollisissa järjestelmissä myös valta annetaan niille, jotka kannattavat sen hetken valtaapitäviä, ja jos uskonnollisuudessa ei merkitystä ole, niin sitten yhteiskunnan muilla ideologioilla, ja siihen pyrkivät leimataan populistiksi vaikka kannatuksensa olisi vankkakin, ja samalla vanhat puolueet voivat olla paljon populistisempia samanaikaisesti ja sitä sanaa vain käytetään lyömäaseena uusia tulokkaita kohtaan, ja tietysti voi olla eroja myös ideologiassa samalla.

      Ihmisten petolliset sydämet ovat kaikissa yhteiskunnissa nähtävissä ihan alusta loppuun vaikka tietysti on suuriakin eroja eri yhteiskunnissa, ja kuinka sitä valtaa käytetään niissä ihan konkreettisesti, ja silmänlumeena voidaan käyttää ihan mitä tahansa kriteeriä, eikä mitkään valinnat ole todellisuudessa oikeudenmukaisia missään ja toki sellaisen määrittäminen myös olisi vähän lapsellista edes pyrkiä esittämään, sillä aina ihmiset ovat subjektiivisia toimissaan ja edistävät vain omaa etuaan kaikissa yhteiskunnissa ja yhteisöissään myös.

      Vain Jumalalla on kaiken luoneena se todellinen ja oikeuden mukainen oikeus tehdä omallaan mitä tahtoo, mutta ihmisten maailmassa tätä valtaa varastavat ihmiset itselleen myös Jumalalta, sillä kun valtaapitävät eivät tee Jumalan tahdon mukaan, niin käyttävät valtaansa varmuudella väärin, ja tätä on laittomuus Jumalan ilmoituksessa.

    • Vasta.kun.Jeesus

      palaa ja tuhatvuotinen valtakuntansa alkaa, voidaan sanoa tässä kuuden vuosituhannen ihmisten hallitsemassa ajassa Aadamista lähtien, että Jumalan hyvä ja pyhä ja vanhurskas tahto tapahtuu sen Jumalan alaslaskeutuneen kaupungin sisällä, ja syntiä ilmeisesti vielä sielläkin kapinoiva ihminen voi tehdä, mutta Jumalan armo ja anteeksiantamus on suurta, ja samoin antaa kaiken tarvittavan kaikille varmuudella.

      Ihmisten kaikissa järjestelmissä vallitsee itsekkyys ja ahneus ja laittomuus varmuudella, enemmän tai vähemmän, ja toivottavasti vähemmän yleensä, eikä levitetä silloin valheita yhteiskunnassa vaan eletään Jeesuksen opettamien sanojen mukaan ja kannetaan ristiä yhteiskunnan pienimmästä suurimpaan, ja tietysti ei tällaista voi luonnostaan syntyä koskaan ihmisten pahoissa sydämissä, eikä voikaan olla, ja tästä syystä Jeesuksen opetuslasten määrä on pieni ellei olematon monissakin yhteiskunnissa, eikä parhaimmassakaan voi olla todennäköisesti suuri, ja vaihteluväli lienee länsimaissa tällä hetkellä 10-25%, ja mielestäni aika suuri.

    • Lähitulevasta.vaikea

      Lähitulevaisuudessa voi tapahtua sitten lähes mitä tahansa ja nimenomaan myös Jumalan valtakunnan kannalta, ja mahdollisesti ensimmäisistä tulee viimeisiä ja viimeisistä ensimmäisiä pääsääntöisesti, mutta kriteerinä ei ole vain talous vaan myös ideologinen pohjakulttuuri ihmisellä, ja Jumala kutsuu monia ja myös niitä, jotka ovat ikäänkuin valittuja, ja jos Jeesuksen profetaalisista sanoista voi jotain päätellä, niin hyvin dramaattista voi tapahtua kaikissa kansoissa tulevassa lähiajassa.

      Tärkeä tuntea jokaisen Jumalan profetiat ja ymmärtää koko Raamatun ilmoitus siten kuin Jumalan Henki sen tahtoo jokaiselle ihmiselle henkilökohtaisesti opettaa, näin uskon.

    • Mielenkiintoisia.aikoja

      varmuudella elämme moninaisesti, mutta suurin osa asioista aivan lähes merkityksettömiä ja Raamatun ilmoitus ja Pyhän Hengen opetus Jeesuksessa nousevat arvoon arvaamattomaan, toki ne ovat olleet myös sitä ihan Jumalan antamisesta lähtien, mutta vasta tässä lähitulevassa toteutuvat monet Herran päivän läheisyyteen esitetyt, ja niiden suhteellinen osuus on suuri verrattuna sen lyhyen ajan pituuteen näissä noin 3000 vuodessa, kun Jumalan profetioita on Raamatussa annettu.

    • Autuaita.ihmisistä.ne

      Autuaita ihmisistä ne, joiden nimet ovat Jumalan elämänkirjassa, kun Jeesus tulee ja omansa kokoaa valtakuntaansa.

      • Nykyisellä.asemalla

        ihmisellä Jumalassa ei välttämättä ole juurikaan merkitystä sen tulevan suhteen, mutta samoin voi tietysti ollakin, kun ihminen vain tuntee Jeesuksen Raamatusta ja Hengestään.


    • Liittyykö.aloitukseen

      Jeesuksesta maksettiin 30 hopearahaa, vaikka on Immanuel. Ihmisinä olemme samanarvoisia Jumalan edessä, mutta yhteiskunnissa eriarvoisuus on täysin puistattavaa ja ihmisten ahneus vielä puistattavampaa, eikä näytä olevan mitään rajaa näissä asioissa maan päällä, mutta Nebukadnessar on Babylonian kuninkaana esittänyt sen, millainen on ihminen, ja Jeesus Nasaretilainen on Juutalaisten kuninkaana esittänyt sen, millainen on Jumalan Poika, ja ihmiset omalta taholtaan esittävät sen, kumpaan enemmän mielistyvät ja mihin tähtäävät, ja osuvatko maaliin vai tekevätkö syntiä, on kiinni ihmisestä itsestään ja Jumalasta ja armostaan.

      • Nykyihmisestä.Suomessa

        maksetaan 9 euroa/pv.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7571
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4506
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      65
      3047
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2156
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      351
      1463
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1379
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1109
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1060
    Aihe