Meijän Työteekki, 9 € väkeä muslimipalvelijoiksi?

Uudet-haasteet-kutsuu

Turussa työttömiä on jo velvoitettu menemään maahantulokeskuksiin luuttuamaan pakolaisten asuntojen lattioita. Myös pitämään heille seuraa ja keittämään kosher-teurastettua mamuruokaa.
http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1443407985741.html

Meillähän on myös liuta noita 9 € päiväpalkalla töitä tekeviä Työteekki-työllistettyjä. Onko kukaan kuullut, joko täällä Sastamalassa on ollut puhetta että meiltä aletaan kuljettaa bussikyydillä tätä 9 € väkeä Punkalaitumen vastaanottokeskukseen? Sinne pakolaisten hyväksi pyyteetöntä työtä tekemään?

Harjavallassa on toinen paikka lähietäisyydellä, sinne tarpeetonta ja työprikaateihin nimettyä kunnan väkeä voitaisiin meiltäkin kuljettaa.
Enää kai odotellaan Valtioneuvostolta tulevia tarkempia ohjeita, ja sitten kuljetukset alkavat.

41

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hulluuden-anatomia

      Se joka pyytettömästi palvelee Allahin palvelijoita, niin sellainen pääsee suoraan Taivasten Valtakuntaan.

      Toinen perinteisempi keino päästä paratiisiin on Pyhän Sodan käyminen.
      Mutta tämä Pyhä Sisällissota alkaa Suomessa vasta sitten kun maahan on saatu Tornion kautta muilutettua 150,000 muslimin vahvuinen armeija.

    • ihmeon

      Kuka niitä ennen on passannu?? kotimaassaan

      • Anonyymi

        Näiden nuortenmiesten äidit ja vaimot. Ne kun jäivät sotimaan ja jälleenrakentamaan niin eivät voineet lähteä tänne.


    • ToimeliaisuusNolla

      Ei helvetti, monta sataa ihmistä tekemättä mitään ja niille pitää palkata työntekijä, tekemään mitä?

      Eipä saanut Kiinassa tuollaista palvelua kun siellä töissä olin, ihan piti itse maksaa jokaisesta asiasta tai tehdä ihan itse.

    • samsonite-sinipiika

      Torniossa jo vartiontiliikkeen työntekijät sekä varusmiehet kantelevat
      matujen kasseja ympäriinsä.
      Ei saatana mitä paskaa sitä keksitäänkin...

    • orjuutusta

      Siivotkoon itse jälkensä, vai ovatko vanhuksia?

    • musta.sadisti

      me olemme mamujen orjia kohta kaikki.

    • LankapuitumelleJUU

      Kepulaiset kaikki joukolla siivoamaan ja palvelemaan ählämeitä kun ovat niin suuria herroja ettei itse joudu mitään leipänsä eteen tekemään SAATANA!!!!!

    • Lamajuitasentään

      Vihaksi pistää tää hyysääminen.

    • Arabiherrat-vartoo-jo

      >>Enää kai odotellaan Valtioneuvostolta tulevia tarkempia ohjeita, ja sitten kuljetukset alkavat.>>

      Nyt malttamattomana odottavien Työteekin 9 €/päivä taksalla tekevän orjaväen ei tarvii kauan odotella.
      ""Käynnissä on virkamiestason selvitys siitä, voitaisiinko työttömien työllistäminen vastaanottokeskuksiin toteuttaa valtakunnan tasolla.""
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015093020441045_uu.shtml

      Pian Sastamalasta kuljetetaan 9-euron orjaväkeä Punkalaitumelle ja Harjavaltaan, ja siellä Arabien pefforja pyyhkimään ja niiden asumuksia luuttuamaan.

      Traumatisoituneita arabiherroja itseänsä ei voida pakottaa siivoiamaan omia asuntojansa. Mutta suomalaalsia 9-euron päiväorjia siihenkin hommaan voidaan Sipilän toimesta pakottaa.

    • ohhohjoon

      Kyllä se on kamalaa kun kuulemma keittiö on saastainen etteivät voi ruokaa laittaa ja on kirppuja.(päivän lehti) Kyllä keittiöt tars olla viimeisen päälle siivottu lattiat vahattu ja nahkasaappaat kiillotettu.

    • Bökholm

      Tämä on vain pieni harjoitus mitä tuleman pitää! Kunhan kaakon suunnasta tulee miljoonia pakolaisia niin toista tiedetään. Ja nehän tulee. Hyväksymiemme kansainvälisten sopimusten mukaan turvapaikanhakijat on otettava vastaan ja heille on järjestettävä mm ruokaa ja asuminen, lääkintähuolto eli kaikki elämisen perustarpeet. Otetaan kaikki oppi mitä saadaan ja hoidetaan tuleva iso savottakin kunnialla maaliin!

    • MakeaaSoppaa

      9€ palkalla keittelen velliä pakulaisille . Huomenna on ruokalistalla haulivelliä ja viikonloppuna pässinkivespuuroa.

    • tpta

      Maassa maan tavalla. Itse saa siivota jälkensä ja asuntonsa. Pommeja ja sotaa pakoon muka tullaan, sitten valitetaan majoituksen tasosta. Elintasopakolaisia, kuten nimikin sanoo. Herra Ministeri Orpo saa ihan itse siivota rakkaiden ystäviensä huushollit. Muslimeilla uskonto kieltää ties vaikka mitä, kai me ev lut ihmisetkin voimme kieltäytyä ko hommasta vaikka omaamme vedoten.

      • Pöljät-uskonnot

        Muistaakseni Ev.lutien jeesus opetti siihen malliin, että lähimmäiseltä pitää nuolla peffanvakokin, jos lähimmäinen on sellaista apua vailla.

        Siksi, jos raamatun oppien mukaan mennään, niin mamuja on kristittyjen palveltava ilman minkäänlaisia ennakkoehtoja. Se mitä toinen pyytää, se on annettava, koska se on kristillisen anteeksiantavaisen ja auttavaisen opin perusta.

        Tässä mielessä uskontomme tuntuu todella pöljältä. Varsinkin kun muslimiuskonto opettaa että kristitty on surmattava, jos hän ei käänny Islamin uskontoon. Tai ainakin vähintään kristityn tulee maksaa "tullirahaa" islamin uskonnolle.


      • hindu

        Ihan hyvä ajatus työteekkiläiset mamujen vessoja siivoomaan mamu saa 380ekk ja asunnon ja ruoan päälliskauppaa työteekkiläinen 9e päivä ja maksaa ruokansa itse hyvä homma tätä lisää


      • pullamössökokoomuslainen

        Anteeksi nyt vaan taas, mutta Työteekkiläinen saa noin 850 euroa/kk, vaikka ei edes lasketa mukaan kaikkia tukia. Mamuja puolustelematta sanon, että miten helvetissä te aina onnistutte laskemaan vain tuon 9 euroa päivässä tuloksi, kun siihen lisäksi on VÄHINTÄÄN normi työmarkkinatuki eli 32,80e/päivä. Eli Työteekkiläinen EI saa 9e/päivä, vaan VÄHINTÄÄN 41,80/päivä. Siitä voi alkaa "tuntipalkkaa" laskemaan, ottaen tietysti huomioon, että "työaika" on neljä tuntia päivässä. Vielä kun laskee tuohon mukaan toimeentulotuen, asumistuen ym., niin "tuntipalkka" kohoaa ihan mukaviin summiin. Ihme porukkaa, valitatte siitä yhdeksästä eurostanne, mutta ette ota huomioon ikinä muita tulojanne. Menkääs töihin ja tehkää neljän tunnin työpäivää, niin kattellaan paljonko sitä liksaa tulee. Ja kyllä, tämä maa syytää mamuihin ihan liikaa rahaa, niitä ei tarvittaisi täällä ollenkaan, mutta kyllä täällä sitä rahaa muuallekkin turhaan laitetaan. Sellaisillekkin, jotka vielä kehtaa valittaa siitä saamastaan rahasta.


      • hindu

        Niin kyllä se niin on että työteekkiläistä orjuutetaan kaiken maailman paska duuneilla.Niin kun esimerkiksi mamujen vessojen siivous tai joku saakeilin haravoiminen jossain puistossa ei sen tuen tarvitse olla vastikkeellista on vaan sellaisia joita ei moinen ajan haaskaus ei kiinnosta sitten pätkääkään.Antakaa se jo periksi että kaikille 1500e kuussa kansalaispalkkaa ilman mitään rutinoita jostain paska hommista


    • Soini-petti-pahasti

      Minä en ymmärrä tätä Soinin viimeaikaista rintamakarkuruutta tässä elintasopakolaisten hyysäämisen asiassa. Der Spiegelille antamassaan haastattelussa Soini kannattaa sitä, että EU-mailta kuten Tsekki, Slovakia, Unkari ja Puola pitäisi leikata normaaleja EU-tukirahoja rangaistuksena siitä että eivät suostu ottamaan muslimiuskontoisia ääriaineksia maahansa.

      ""Toisaalta Soini sanoo pitävänsä mahdollisena EU-tukien leikkaamista Itä-Euroopan mailta, jotka kieltäytyvät yhteisestä taakanjaosta.""
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1443926070861.html

      Miten ihmeessä Soini saattoi mennä möläyttämään että kannattaa tällaista EU-kiristystointa?? Ja Soini sillä tukemassa pakolaislaumojen kasvavaa määrää.
      En ymmärrä perussuomalaisuudesta kyllä enää yhtään mitään. Juuri noita itsenäsiesti ajattelevia pieniä EU-jäsenmaita olisi Soinin ja Persujen oltava tukemassa.

    • Peräpään-valvojat

      Arabimiehillä ei ole juurikaan mahdollisuutta olla kahdestaan vastakkaisen sukupuolen kanssa ennen naimisiinmenoa. Siksi nuoret arabimiehet ovat pakotettuja opettelemaan ja harjoittelemaan seksipuuhat joko lampaiden kanssa, tai sitten miesparit naivat keskenänsä.

      Islami katsoo asiaa läpi sormiensa. Miesten homostelu on hyväksytty tosiasia, kunhan se peppuun pano tehdään pimeässä ja suljettujen ovien takana.

      Sitä vaan ajattelin että onko noihin pakolaiskeskuksiin järjestetty riittävästi kristittyjä nuoria miehiä? Semmoisia joiden kanssa muslimimiehet voivat harjoittaa perinteeseen kuuluvia akteja, nuoren miehen normaalin mentaliteettinsa kanssa.

      Kristittyjen suomalaisten velvollisuus on huolehtia että myös tällainen peräpään palvelu on jokaisessa vastaanottokeskuksessa. Tarjolla arvostetuoksi vieraiksemme tuleville muslimeille.

    • Nykyarkea

      Olet orja joka tapauksessa ilmaistyövoimana. Joko siivoat mamujen sotkuja tai olet jossain vammalan lukiossa tekemässä voileipiä opettajille ja pesemässä tiskejä. Eipä tarvi kunnan oikeasti palkata ketään ja näinollen viet työpaikkoja olemalla pajotettuna ilmaistyövoimana.

    • Opettajien-voikakot

      >>olet jossain vammalan lukiossa tekemässä voileipiä opettajille>>

      Minun aikoinani opettajat sai itse voidella omat voileipänsä. Onko lukion opettajille nykyään tuollainen palvelu olemassa, että muutama 9 € päiväpalkalla "työllistetty" orja voitelee siellä leivätkin niiden opettajien nokan alle? Kai pitää pussata per-seelle myös, niitä arvoisia lukion opettajia?

    • Saunantaakse

      Hotakoon mamu paskansa.
      Ei olla tänne pyydetty ja ei toivottu. Jos sontiaan eivät osaa siivota niin hukkukoot paskaansa, olisivat ottaneet niitä jalkavaimojansa passaamaan eikä jättäneet niitä taiston tantereille heidän pakoansa turvaamaan.
      Vai on jo herroiksi täälläkin alettu.

    • TiedotonENole

      Kuules HINDU jos sun sahanpuruihin mahtuu sellainen asie ,että 1500€ kansalaispalkkaa ei tule koskaan toteutumaan jos noin helvetin tyhmät sitä himoitsee. Kerro HINDU mistä ne rahat siihen kansalaispalkkaan luulet tulevan.

      • Kansalaisen-palkka

        >>Kerro HINDU mistä ne rahat siihen kansalaispalkkaan luulet tulevan.>>

        En ole hindu vaan ihan normi ev.luti. Kansalaispalkka tai perustulo on kuitenkin Sipilän hallitusohjelmassa mainittu asia.
        http://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/perustulokokeilun-toteuttaminen

        Jostakin se raha kuitenkin otetaan, ja kokeilut kokeillaan. Rahaa työnnetään perustulona/kansalaispalkkana kouraan, ja leikataan sssumaksuja saman verran alemmaksi. Tästä kaikesta syntyy tilanne että entistä useampi voi ja haluaa ottaa töitä vastaan.
        En tiedä kuinka se tässä rahan kierrättämisessä tapahtuu, mutta tällainen on pläni.


      • Jorrrrrrrrrma

        Kyllä loistaa laiskuus ja saamattomuus, niin ettei tarvi täysillä valoilla kulkea.
        1500€ käten niin jengi haluaa ottaa töitä vastaan ? Miks henkilö jolla on työallergia ottais enään mitään työtä , kun saa 1500€ tekemättä mitään.


      • KolkytNeljäVtyöelämääJo
        Jorrrrrrrrrma kirjoitti:

        Kyllä loistaa laiskuus ja saamattomuus, niin ettei tarvi täysillä valoilla kulkea.
        1500€ käten niin jengi haluaa ottaa töitä vastaan ? Miks henkilö jolla on työallergia ottais enään mitään työtä , kun saa 1500€ tekemättä mitään.

        Eihän ikuiset opiskelijahörhöt ym hörhöt edes pystyisi aamulla heräämään töihin kun eivät ymmärrä tosielämästä mitään. Rahaa vaan tarvis tulla yhteiskunnalta ovista ja ikkunoista että saa jatkaa bilettämistä.


      • hindu
        Jorrrrrrrrrma kirjoitti:

        Kyllä loistaa laiskuus ja saamattomuus, niin ettei tarvi täysillä valoilla kulkea.
        1500€ käten niin jengi haluaa ottaa töitä vastaan ? Miks henkilö jolla on työallergia ottais enään mitään työtä , kun saa 1500€ tekemättä mitään.

        Kyllä laiskuus on sallittua silloin duuni ei kiinnosta ja siihen kyllä yhteiskunta saa vastata kansalaispalkan muodossa aina puhutaan vanhoista ikäluokista kun ovat juotunet raatamaan lähes kellon ympäri mutta nyt eletään nykyaikaa ei kaikkien tarvitse raataa itseään työteolla sairaaksi maksakaa suosiolla kotiin kansalaispalkka ja olkaa hiljaa:huom myös maahanmuuttajille.


      • Yrrrrrjjjjööööö

        Onko menny vähän kokkelit nokkaan.
        Kyllä laiska saa olla mutta tarviiko olla vielä tyhmäkin . Joo joo trollli trollimpi olet trollein. Mmmmmmmuuuuuuuuuaaaaaaaahhhhhhhhh


      • ainatyössä

        Uskokaa hyvät ihmiset että jotain tuontapaista palkkaa vielä laiskureille ja työtä vieroksuville maksetaan uskon että keskikalja kuppilat hyötyvät tuosta uudistuksesta eniten.


    • ElintasolomallaSuomessa
      • Raja-kiini

        Irakin äijä sanoo tuossa suoraan, että Irakin eliittipakolaiset tulevat tänne rahan houkuttamina, rahan perässä. Netissä kiertää huhu, että Suomessa maksetaan 1500 € rahaa turvapaikkakeskuksissa.

        - Unkari on sulkenut rajansa
        - Slovenia on sulkenut rajansa
        - Itävalta on palautanut rajatarkastukset
        - Saksa on palautanut rajatarkastukset
        - Ruotsi harkitsee rajatarkastusten palauttamista

        - Entäs Suomi? Suomi pitää sinisilmäisesti rajansa apposen ammollaan. Mikä tai kuka tahansa voi saapastella Suomeen vaikka Kiinasta tulisi.

        Soinin pitäisi valvoa että joku pönkkä saadaan rajalle myös Torniossa. Tämä on kestämätön tilanne että uusia ja uusia eliittiopakolaisia rynnii tänne ruokittaviksi.

        Sauli Niinistö sanoi että jossakin raja tulee vastaan. Se on tullut jo aikoja sitten, kun tulijamäärät ovat 7..8 kertaistuneet viime vuodesta. Raja on suljettava.


    • PianEXveronmaksaja

      Ja se yks akka televisioohjelmassa olikohan joku pakolaiskeskusteluohjelma,niin veikkasi että pian on palanut rahaa pakolaishommeleihin suomelta puolimiljardia,eikä loppua näy.Kukaan ei todellakaan tiedä mitä tuleman pitää kun tosiasioita yritetään vaan piilotella ja kaunistella.

    • Anonyymi

      YLE julkaisi tänään uutisen otsikolla:

      "Työttömät tekevät ilman palkkaa töitä yritysten
      hyväksi Sastamalassa – missä menevät sopivan
      kuntouttavan työtoiminnan rajat?"

      Ylläpito ei näemmä anna linkittää uutiseen, vaan deletoi viestin 'sääntöjen vastaisena' saman tien.

    • Anonyymi

      Seura kirjoitti samasta Kumitehtaan alihankintatyöstä, jota Työteekki teettää 9 € työläisillänsä.

      "Näin kunta myy työttömiä firmojen alihankkijoiksi
      Sastamalassa – Hikipajan hengessä voi tienata
      yhdeksän euroa päivässä"

      Yleensä noita muutaman kymmenen centin hintaisia pieniä kumituotteita pakataan kehitysmaissa tai vammaisten tekemänä työnä. Työteekin hinnat menevät vielä tämänkin alle, sillä 10 hengen työpanoksen Trelleborgin kumitehdas saa 10 euron tuntihinnalla.

      • Anonyymi

        Puheenaiheet verkkojulkaisu on hienosti nostanut asioita esille. Tätäkin orjatyötä koskevaa. Tutkiva journalismi kun on vaarassa kadota, niin he ovat tehneet asioiden julkitulon eteen hienosti töitä. Ja eivät ole minkään puolueen tai instanssin talutusnuorassa. Lisää paljastuksia!


    • Anonyymi

      On se ihme että pallit ei keiku!
      Sastamalassa saa kaupungin hommissa tehdä mitä vaan. Siellä on salailun ja suhmuroinnin ilmapiiri. Ihan omat lait! Siis niitä ei ole.

    • Anonyymi

      Onhan se mielenkiintoista, että kun nostetaan kuntouttava työtoiminta keskusteluun, keskustelusta tulee maahanmuuttokeskustelu. Niillä asioillahan ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa , eikä maahanmuuttokysymysten ratkaisut ratkaise sitä 9€ päivä tehtävää työtä.

      • Anonyymi

        Kyllä se sikäli liippaa, että ei noita matuja ole laitettu mihinkään 9€ palkalla tehtäviin pas-kahommiin aninoatakaan. Niiden ammattitaito ja kielitaito suomalaisten ihan perustöidenkin tekemiseen on just sellaista 9 euron tasoa.

        Mutta kun ollaan niin jotenkin fiiniä Suomessa edelleen, ja myös pelätään rasismisyytteitä. Että eihän nyt kallisarvoisia ulkomaisia vieraita voi samanlaisiin roskaväen 9 euron hommiin laittaa, kuin mitä omaa väkeä on laitettu jo lähes 10 v. ajan.


    • Anonyymi

      "Puheenaiheet verkkojulkaisu on hienosti nostanut asioita esille.
      Tätäkin orjatyötä koskevaa."

      No enpä ole tuohon www.puheenaiheet -saittiin ennen törmännyt, tai tiennyt selalisen olemassa olostakaan. Aika monta uutista etusivulal koskee Sastamalan asioita. Mutta on siellä näämmä muualtakin juttuja.

      Mitenkä tällainen pieni verkkomedia voi pärjätä, ihmettelen! Toivotan silti lykkyä ja menestystä tekijöille.

      Näköjään mitään kommentointimahdollisuutta ei ole uutisiin. Sellainen ei ole teknisesti vaikeaa lisätä, mutta onko valvonta liian raskastöistä?

      • Anonyymi

        Facebookissa voi kommentoida.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe