Suvakit ovat vähäälyisiä !!

Tuoretutkimus

Tuore tutkimus osoitta sen 100% Suvakki ei näe tulevaan vaan peilaa tuntojaan hoivaamisviettiin, pakolaiset nähdään avuttomina lapsina joita he eivät tietenkään ole mutta Suvakin älykkyys ei sitä pysty erottamaan, Suvakki ei myöskään pysty näkemään taloudellisia seikkoja hoivaamisviettinsä alta, Suvakit tarvitsisivat nopeaa terapiaa mikä ei valitettavastti nykyisin resussein ole mahdollista.

23

252

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nasisti

   Aivan täysin samaa mieltä!!

  • sjödöf

   Eilisessä A-Studiossa näimme juuri tällaista käytöstä suomalaisen ja ruotsalaisen suvakin kohdalla.

  • Suomijäihopealletaas

   Nyt on jo alettu Suomea kotouttamaan, vastaanottokeskuksissa olevat joutuvat pukeutumaan itämaiseentapaan, ruokavaliot muutettava normaalista ja lisättävä moninkertaiseksi, Suomen koululaiset ja muut avuntarpeessa olijat syövät mitä saavat, nämä tulijat Sanelee .

  • Yöök_5-3-6

   Ne ovat pelkkiä opportunisteja: takinkääntäjiä ja valehtelijoita. Sylettää koko sakki.

  • Sinnevaan

   Suvakeille, varsinkin niille, jotka mediassa punakynsineen vaahtoavat suvaitsevaisuudestaan, olisi tervetullutta sellainen tehoshokkihoito eli heti huomenna sinne vain vastaanottokeskuksiin siivoilemaan likaisia paikkoja (huom. mamujen arvio tiloista), varsinkin vesssoja, missä nuoret raavaat miehet makoilevat, pelailevat niitä näitä, räpläävät kännyköitään, naureskelevat ja loisivat. Eiköhän ne äkkiä linnottaudu siisteihin Älvsby-taloihinsa Ikea-tavaroidensa joukkoon nauttimaan maalämmön tuomasta euforiastaan värjätyt lampaanvillasukat jaloissa kivasti lämmitellen.

  • PeeJiiPee

   Näilläkin valitettavasti on äänioikeus. Edustajat eduskuntaan, niin kasassa on surkea joukko, joka ei tee muuta kuin sutta ja sekundaa.

  • Lillukanlehti

   Olenkin ollut sitä mieltä, että toisilta puuttuu näkemisen lahja ja jotkut eivät ne kuin oman nenänpäänsä ja pitävät vieläpä kokoajan hirvittävää meteliä näkemyksestään samalla, kun kaukonäköisempi ja maailmaa paremmin ymmärtävä ajattelee, että vaikeneminen on kultaa, kuten onkin sellaisen toisen ihmisen edessä.

   Näkö- ja ajattelukykynsä yksipuoliset havainnot pyörivät kokoajan vain samaa pientä ympyrää ja mitään uutta ei ilmene, vaikka vauhti kuinka kiihtyisi. Joudutaan vain tilanteeseen, missä yksi paasaa paasaamasta päästyään muiden ollessa kohteliaasti hiljaa. Valitettavasti eniten meteliä pitävät saavat usein tyhmänkin tahtonsa läpi asioissa, joista muut eivät viitsi tehdä hirveää riitaa. Nyt kun näyttö on näin selvää, niin onneksi järkipuhetta on vaikea tyrmätä yksipuolisen ajatuksen juoksupyörää pyörittämällä.

  • älä_siipeile_suvakki

   Ei empatia ja hoivaamisvietti ole pahoja ominaisuuksia niin kauan kuin sitä tekee omilla rahoillaan.

   Kapitalisti ei voi ymmärtää, että miksi sen pitää maksaa toisten harrastuksista, kun rahat eivät tahdo riittää edes Espanjan huvilalla käyntiin pari kertaa vuodessa.

  • TikahdunNauruunTaas

   Sitte heräsit, tyyny oksennuksessa ja lerppa pili kourassa.

  • fsgjhjul

   HUOMIONI:
   Matu halaajilta puuttuu argumenteista numerot.

  • suvakit.idiootteja
   • rajatkiinniheti

    Sekin olisi syytä todeta että sekä pakolaiskriisi että isis ovat molemmat pääosin muslimien käsialaa.

    Tulevista/ nykyisistä uhkista siis puolet niitä asioita/ väestöryhmiä joita suvakit rakastaa.

    Kiinasta ne ei mitään välitä ja Putinille ne ei pärjää.

    Olisiko sen proffan muuten pitänytkin nostaa vaaratekijälistalle viidenneksi nämä täysin aivojaan käyttämättömät suvakit?


  • ääälyt
  • peppuvarvas
  • SeAvarakatseinen

   Suvakit ovat kuulleet sen vanhan vitsin ja alakoulun laskutehtävän:
   "Kuinka monta norsua mahtuu volkkariin ( VW ) ?
   Vastaus: Viisi (5), kaksi eteen ja 3 takapenkille.

   Suomeen mahtuu puolet syyrialaisita, neljännes irakilaisita, melko suuri joukko afgaaneja, ja somalit kaikki, kun NE ovat niin laihoja! ???

   Suvakeille tiedoksi, että jossakin on RAJA. Isossa ja laajennetussa eduskuntatalossakin.
   Uusi Iloinen Teatteri lauloin 80-luvulla hauskasti, kaksi asiaa yhdistäen:

   "Eduskunnassa portaat on ja korkeat herrain hissit::
   Kaikki sinne mahtuvat .... paitsi Sirkka_liisa Anttilan tissit."

  • HanskatTippuu

   Minulta tippui hanskat -en hyväksy pakolaispolitiikkaa enkä aio tukea niitä taloudellisesti. Olen ansiosidonnaisella eikä aikomustakaan hakea töitä. Kun ansiosidonnainen loppuu, käytän hyväkseni kaikki yhteiskunnan tuet mitkä saan. Polttoaineet ja ruoat haen Viipurista ja juomat Tallinnasta.

  • pikkusormipystys

   suvakit on usein akateemisia helsinkiläisiä nössömiehiä

  • Eikös joku saksalais egyptiläinen tutkija sanonut että kun maahanmuuttaja tulee niin sen täytyy sopeutua maahantulo maan kulttuuriin eikä päin vastoin

  • Bror-Erik2412

   Jospa aloittaja aloittaisi kertomalla millainen on vähäälyinen? Onko hällä liian vä-
   häin lyitä (?) vai onko vähäälyinen melkein lyinen,taidatkos sanaseppä sen meil-
   le tyhmemmille kertoa ihan juurta jaksain?

   • Tämmöistä

    Ei läheskään kaikki ole vähä-älyisiä, päinvastoin:

    1) jotkut haluavat esittää maailmanparantajaa olivatpa sisimmässään millaisia tahansa (hyvä ensivaikutelma varsinkin mieskumppanille = musta tulee lämpöinen äippä)

    2) toiset asuvat paremmilla alueilla, joissa vähän maahanmuuttajia ja nekin harvat eliittiä. Näitä ei sitten luonnollisestikaan kiinnosta, miten lähiöissä eletään.

    3) osa kuvittelee saavansa paljon halpatyövoimaa/veronmaksajia (entäs maahanmuuttajien koulutus?)


  • Tämmöistä

   Ja kyllä maahanmuuttajista varmasti suurin osa on kunnollisia. Taustat pitäisi vain tarkistaa paremmin, jotta Brysselin terrori-iskujen tyyppiset tapahtumat vältettäisiin.

  • Realisti666

   Ei muutaku lisää sota lapsia että saadaan lisää rikoksia tänne Suomeen. Ja leimataan kaikki rasistiksi. On huomattava ero realistillä ja rasisti la.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyrkissä nöyryytettiin naisia avoimesti!!!

   Marko Kulmala pomona vaati naisia kertomaan karvoistaan ja näyttämään karvansa. Tea Khalifa oli neekeri ja Marika Makaroff lesbo. Harjottelijatyttöjä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   9910
  2. Bile-Sanna vai pääministeri-Marin? Lue Ukkolan kolumni

   Bile Dani on saanut haastajan Bile Sanna. Seiska ja Iltalehti uutisoivat alkoholin huuruisista julkkisjuhlista, jollaisia pääministerimme Sanna Marin
   Maailman menoa
   372
   6174
  3. Tässä on tomaattipasta a la Sanna Marin - Tämä yksi ainesosa kruunaa pääministerin lempiruoan!

   Pääministeri Marin paljastaa suhteellisen tavallisen lempiruokansa, mutta siinä onkin yksi aika erikoinen ainesosa.... Unohda fetapiirakka, nyt tulee
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2974
  4. Mikko Kuustonen paljastaa Hanna-rakkaan yllättävän teon kriisin keskellä: "Ne on rankkoja..."

   Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus on kyllä mielenkiintoinen pari. Rakastuneet kypsissä kymmenissä ja uusioperhettä pukkaa: https://www.suomi24.fi/vii
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2112
  5. Kepulaiset arvioivat Marinin ruumiinrakennetta

   Keskustan pää-äänenkannattajalehti Suomenmaa teki arvioita Marinin terveydentilasta muun muassa hänen siivousintonsa, ruumiinrakenteen ja juoksuharras
   Maailman menoa
   111
   1950
  6. Miehelle tiedoksi

   Haluan sinut. Haluan herätä vierestäsi, haluan antaa sinulle aamupusun, haluan jutella kanssasi kaikesta maan ja taivaan välillä, haluan käydä kanssa
   Ikävä
   94
   1867
  7. Suomesta mukaan lomalle mehupurkkia jotta saa Espanjasta käsin mainostaa

   On nämä huvittavia,kyllä kahvit pärskähti läppärille,ei voi olla nolompaa 😆😆😆
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1219
  8. Miehelle ihanalle

   Tää meijän juttu on kyllä pakko selvittää,se ei jätä rauhaan.Onko minulle sydämessäsi paikka?Voisimmeko palata siihen hetkeen takaisin?Olisiko meille
   Ikävä
   53
   1031
  9. Matkailumäen pääomitus kaatui hallintooikeudessa.

   Olisi pitänyt kysyä EU:a lupa, Veronmaksajien rahaa säästyi 2 miljoonaa euroa ei paha. Eiköhän nyt olisi aika selvitysmiehen tulla matkailumäelle ja
   Ähtäri
   37
   928
  Aihe