OPERAATIO KÄSKYTYS

hrhfghdfh

Kaikkien tapausten jälkeen alotetaan kieroin peli tätä yhteiskuntaa vastaan mitä on koskaan pelattu. Tarkotuksena on kaataa pankkijärjestelmä, kaataa euro, palauttaa yhteiskuntarauha ja hankkia tarvittava joukkovoima.


1. Liity suurimpaan mahdolliseen puolueeseen jäseneksi, jotka vastustaa maahanmuuttoa jne. nyt vain liitytään, eikä mitään muuta.

2. Varustautukaa.

3. Älkää soittako poliisia paikalle mikäli saatte kiinni jonkun jostain, älkää luottako virkavaltaan tai muihinkaan viranomaisiin. Olette nyt nähneet mihin se johtaa.

4. Älkää auttako suvaitsevaisia missään toimissa ja kääntäkää selkänne. Aivan sama onko sukulainen tai tuttavanne, ei enään apua!

5. Nostakaa rahanne ulos pankeista. Pääasia, että säästöt on muualla kuin pankissa mieluiten pörssitilillä, osa osaa sijoittaa haluamallaan tavalla. Vain välttämättömin pidetään pankissa.

6. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372 käy kannattamassa luettuasi jos et ole vielä käynyt.

7. Levittäkää/julkaiskaa tietoa kaikin mahdollisin tavoin.

8. Odottakaa lisäohjeita 1.11.2015 asti, tarkkailkaa vaikutuksia ja toimikaa annettujen lisäohjeiden mukaan.



Meitä on 700000 jotka voi vaikuttaa oman maan tilanteeseen suoraan. On se perkele ettei tämä paskanjauhaminen lopu! Jos te vain päätätte luettunne tehdä tuon kaiken, niin asia on silloin reilassa. Suomi lähtee eurosta, pankit ajautuu kriisiin ja hallitus joutuu niin kuseen, että sen on vaikka erottava, koska paletti ei pysy kassassa mitenkään. EU:sta lähtö olisi paras ratkaisu Suomelle. Jos petät, olet petturi, jos petät, olet meitä vastaan! Hyyssäri/sanelu/hyväveli korruptiopolitiikka on lopetettava!


9. Toimikaa!

10. Ei ole muuta vaihtoehtoa!

http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=18519214#post18519214
http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=18519214#post18519214

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wwwjj75net
      • Ei_Siionistimafialle

        Koko käsky pitäisi saada näkyvälle paikalle. Vastasin MV:n palstalla.


    • rotu-realisti

      He tulivat tähän maahan lapsipakolaisina, mutta kasvoivat suunnittelemaan massamurhia.”

    • GILJOTIINIKOLAHTAA

      RAKKAUSKIRJE SINULLE JUHA: Tapaus JS - maahanmuutto, Kempele, Isänmaamme Suomen pilaamisesta, lastemme Suomi on kehitysmaa ja eläintarha

      TapausJS:

      Itsevaltias työkyvytön, mutta sairaudentunnoton, JS antoi mediassa kutsun kaikkeen maailmaan kenen hyvänsä, siis kenen hyvänsä, astella Suomeen !!! Rajat on auki, papereita ei kysellä. Onko JS:llä munaa kertoa tämä kasvokkain vielä hengissä oleville veteraaneillemme ? Oliko silloisten nuorten komeiden ja isänmaallisten miesten elämäntyö turha ? Jumaliste JS, minkä olet mennyt tekemään. Häpeä. Olisiko JS vaihteeksi aika antaa mediassa kansalle anteeksipyyntö ja ilmoitus vetäytymisestä ja jättää politiikka. Millainen tehokas ja tarkka työterveyshuolto ministereillä on ? On se härski. Ilme on tyhjä Kempeleen pojalla.

      Toivon lisää pakkasta - vain se voi tänä aikana auttaa. Suomi on Suomi. Ei täällä lusmut laiskiaiset pärjää. Suomessa on ankarat kelit, valoa ei ole, kaamosta sensijaan on, koulutusoikeus ja -pakko on, sivistyminen on elinehtomme, työssäkäynti joka ihmiselle myös oikeus ja velvollisuus.

      Vertaa: Mamut kertoivat haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan , toiveammatikseen Suomeen päästyään ammatikseen olla vain rauhallisesti ja mukavasti kotona, MV ammatti se on ??? Kivahan se minunkin olisi olla kotiäiti tai koti-ihminen. Kuka maksaa minun kotiolemiseni ???

      Ensimmäisinä asioina lapsena meidät opetetaan käyttäytymään, oppimaan sosiaalisia sääntöjä, esimerkiksi kunnioittamaan toista ihmistä ja toisen ihmisen fyysistä olemusta !!! , siis olla kajoamatta toiseen ihmiseen tai hänen omaisuuteensa. Suomen olosuhteet lähellä pohjoisnapaa velvoittaa oppimaan myös mm. pukemaan vaatteita tarpeeksi, ettemme jäädy kuoliaaksi autoon ulkona talvella.

      Kannattaa myös talvisin ulkona pitää housut jalassa eikä nilkoissa, ettei perse ja pili palellu - ei kannata pyllistellä ja paljastella alvariinsa raitilla Kempeleelläkään. Ei vaiskaan, oikeastaan toivon, että mahdollsimman monille partalapsille kävisi tässä yhteydessä palellus ja tipahtais jäätynyt nakki pois kokonansa.

      Kerrottakoon tämä kaikki niille hevon hel..n tyhmille, laiskoille ja rumille maailmanvaeltajille, helpon elämän perässä matkustaville. Suomi on oikeasti karu ja ankara maa olosuhteiltaan, täällä ei nössöt, laiskat tai tyhmät pärjää !

      Suomen miehet, naiset ja lapset ovat sitkeitä, ahkeria, lämpimiä ihmisiä kylmässä - ja lahjakkaita alalla kuin alalla.

      JA: Suomi-mies on maailman paras !!! Tämä kiitos on suunnattu kaikille Suomen miehille. Miehet kohtelevat naisia kauniisti, kuin kukkaa kämmenellä. En voisi koskaan ajatella muuta kuin suomalaista miestä elämääni herkuttamaan.

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha vuonna 2015. Suomi on pilattu. Isänmaamme koskemattomuutta on loukattu. Maamme johdolle nauretaan maailmalla. Sieluni itkee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6579
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      531
      3770
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3677
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2856
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2549
    6. 292
      2327
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1623
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      114
      1530
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe