Kristityt pakenevat vainoa

boysofbagdad

Kristittyjen turvapaikanhakijoiden mukaan heitä heidän uhkailunsa ei hellitä vastaanottokeskuksessa. He kertovat pelkäävänsä henkensä puolesta ja olevansa halukkaita muuttamaan ihan minne tahansa päästäkseen keskuksesta pois.

Muutama viikko sitten sikolätissä kerrottiin kristityistä, jotka päättivät omatoimisesti häipyä Kalmarin läänissä RUOTSISSA sijaitsevasta vastaanottokeskuksesta, missä he kokivat tulevansa muslimiturvapaikanhakijoiden uhkaamaksi.

Virasto vahvisti jälkeenpäin, että myös muslimiäiti lapsineen oli joutunut muuttamaan pois turvallisuutensa vuoksi.

Maahanmuuttovirastoon otettiin yhteyttä ja virastosta kerrottiin, että tilanteeseen suhtaudutaan hyvin vakavasti ja että virasto järjestää tulijoille informaatiotapaamisen, missä tulijoille kerrotaan maan laeista, siitä miten yhteiskunnassa toimitaan ja myös kuinka vastaanottokeskuksessa käyttäydytään.

Virastosta ylpeiltiin, kun informaatiotilaisuuden jälkeen kyseisestä vastaanottokeskuksesta ei ole kuulunut mitään, ei asukkailta, eikä henkilökunnalta, jotka ovat keskusta pyörittävän ulkopuolisen toimijan työntekijöitä.

No, nyt kuuluu, kun kaksi kristittyä miestä puhuu suunsa puhtaaksi.

Toinen heistä on jo muuttanut pois keskuksesta, mutta toinen asuu vielä siellä. He alleviivaavat sitä, että kyse ei ole kaikista muslimeista, vaan klikistä, mikä tekee kristittyjen elämän ikäväksi keskuksessa.

”Asuin siellä kolme kuukautta. Alkuun kaikki oli ihan normaalia, mutta kun muslimit näkivät ristimme, alkoivat he häiritä meitä. Muistan yhden sattumuksen joulun ajoilta. Vietimme jouluaattoa kirkossa ja myös muslimit tulivat sinne, missä yksi heistä sanoi: ’Nämä ihmiset on tapettava’. Voitko kuvitella mitään tuollaista? Sinä olet kirkossa ja joku sanoo siellä, että ’nämä ihmiset pitää tappaa’, koska olemme uskontomme vuoksi erilaisia heihin verrattuna”.

Kolmen kuukauden keskuksessa notkumisen jälkeen mies päätti vapaaehtoisesti vaihtaa maisemaa useiden uhkailujen ja epämukavien sattumuksien vuoksi.

”Noina kolmena kuukautena en kuullut muuta kuin pelkkää huonoa meistä. Muslimit yrittivät monta kertaa häiritä meitä eri tavoin, emmekä saaneet istua yhdessä heidän kanssaan. Minulla oli polkupyörä pihalla ja öiseen aikaan siitä viilleltiin renkaat puhki kahdesti”.

Mies on mielestään yrittänyt puhua ongelmasta monta kertaa Maahanmuuttovirastolle, mutta tämä ei ole johtanut mihinkään. Hän jopa yritti puhua järkeä vastaanottokeskuksen muslimien päähän.

”Pakenimme Islamilaisen Valtion muslimeja vain löytääksemme heidät täältä. Viranomaisten pitäisi oikeasti kiinnittää huomiota tähän. Olen yrittänyt keskustella heistä yhden kanssa, mutta kommunikointi ei onnistu, koska heillä on niin palava viha kristittyjä kohtaan Heidän uskontonsa on opettanut näin ja kuvittelevat pääsevänsä taivaaseen kristityn tappamalla.

Mies, jonka kanssa toimittelijat keskustelevat, uskoo, että muslimeilla on tavoite – tehdä Ruotsista islamilainen valtio. Hän luulee, että se tulee onnistumaan, ellei Ruotsin feministisosialistinenhallitus tee asialle jotain.

Toinen mies, joka vielä asuu vastaanottokeskuksessa, jonka asiakkaista noin 80% on muslimeja, vahvistaa, että he eivät halua kähinöidä muslimien kanssa ja yrittävät parhaansa mukaan välttää konfliktitilanteita.

Ongelma kuitenkin on, että keskuksessa notkuu Islamilaista Valtiota tukevia ääri-islamisteja. Myös toinen mies on turhaan yrittänyt keskustella muslimien kanssa. Hän väittää, että keskuksen kristityt pelkäävät henkensä puolesta.

”Muutamme ihan mihin tahansa Ruotsissa. Ihan minne vaan, kunhan pääsemme sieltä pois”.

Maahanmuuttoviraston Kalmarin yksikön päällikkö Lars Borgemo ilmoittaa, että asia ei ole kantautunut hänen korviinsa, mutta virasto lähtökohtaisesti selvittää aina tällaiset tapaukset.

”Jos jotain loukataan syystä mistä hyvänsä, pengomme tapauksen pohjia myöten. On tärkeää löytää ongelman ydin ja sitten keksiä oikea toimenpide sen ratkaisemiseksi. Tarkistamme aina tiedot ja meihin yhteyttä ottaneen tiedot tallennetaan siten, että siitä ei koidu hänelle jälkiseuraamuksia”.

Lisäksi Lars Borgemon mukaan aina löytyy monia, jotka haluavat lähteä vastaanottokeskuksista pois.

Lars Borgemo on tietoinen sattumuksista, mitkä johtivat kahden kristityn perheen lähtemisen keskuksesta pois, mutta tieto ongelmien jatkumisesta järjestetyn informaatiotilaisuuden jälkeen tuli hänelle yllätyksenä.

”Tässä nimenomaisessa tapauksessa on minun ensin saatava tarkempia tietoa ja vasta sitten voimme katsoa mitä on tehtävissä”, hän sanoo.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. En usko et meistä tulee jotain

        Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
        Ikävä
        10
        3010
      2. Kuvaile itseäsi

        Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
        Ikävä
        117
        2184
      3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

        Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
        Suomalaiset julkkikset
        43
        1594
      4. Huomenta keskipäivää

        Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
        Ikävä
        260
        1408
      5. Oletko koskaan katunut kun

        elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
        Ikävä
        73
        1057
      6. Olen J-mies

        Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
        Ikävä
        47
        921
      7. Ei sitten, ei olla enää

        Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
        Ikävä
        77
        890
      8. Sinusta näkee että

        Kaipaat paljon.
        Ikävä
        55
        884
      9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

        Olet suloinen...
        Ikävä
        44
        805
      10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

        Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
        Pyhäjärvi
        93
        746
      Aihe