Minun tarina, ku eksyin elämän pimeille kujille..

Pimeetkujat

Joo eli mä oon 16v tyttö, joka eksy vähä pimeille kujille. Toivon, että joku pikkuritsa ottaa täst tarinast opikseen.

Joo eli mun historia lähtee siit ku 11v päätettiin kaverin kaa pöllii sen isältä sikarit. Poltettiin niit suurel jännityksel metässä ja oli hemmetin hauskaa. Se tuntu hyvälle ja maistuki hyvälle. Siit päivästä lähtien olin varma, et aion polttaa sikarii tai röökii vielä. Siitä yhdestä illasta mun seikkailu pimeille kujille alkoikin..
Noh, jo 12v saatiin mun kaverin kaa ain röökii käsiin pöllimäl sen isält ja polttelemal poskareit. Ei osattu viel polttaa henkee, jote koukkuunkaa ei jääty. Eli polttelin satunnaisesti ainaku sain käsiini.
Sitko oli aika siirtyy yläasteelle kaikki muuttu. Mul vaihtu kaverit ja tyyli muuttu tosi radikaalisti. Koton ihmeteltii mut ei kumminkaa sanottu siitä mtn.
Seiskaluokka oli villiä aikaa. Aloin polttaa kunnol ja koukkuun jäin. Myös viinaa alko virrata ja olin melkein joka hemmetin vknlp kännis. Sit yks ilta ku olin ollu viihteel, mutsi oli tonkinu mun kaapit ja löytäny sielt röökii ja parit bisset. Siit tuli älytön riita ja etäännyin mun vanhemmist tosi pahasti. Vaik en nii helpol myöntäny sitä itelleni... Se kyl satutti. Välil sitä toivo, et asiat ois niinku ennen tätä kaikkee paskaa. Vanhemmat ei tykänny mun tupakoinnist tai juomisest mut ne ei voinu estääkkää sitä mitenkää!
Vietin tosi vähä aikaa kotona ja hölmöilin minkä kerkesin. Kössin kaupoista meikkei, kaljaa, viinaa ... Kaikkee.
Sillee meni mun seiskaluokka.
Sitku siirryin kasille yks porukasta oli hommannu jostai pilvee. Hää anto mun kokeilla. Epäröin hetken, mut suostuin. Muutaman viikon mää hiisasin ja olo oli mahtava. Se tuntu niin hyvälle. Rööki, kalja ja kannabis oli mu elämä... Lopult mun kaveri ei pysyny ilmatteks antaa. Mää menin ihan shokkiin. Ei mul ollu rahaa ja mun oli pakko saaha pilvee. Mä möin mun pöllimii juomii ja jossain määrin möin myös tupakkaa, mut se oli hirveet raatamist ja ei siit ikinä riittäny ku yhtee sätkään. Ei aina ees sitäkää.. Olin epätoivonen jo mut sit yks kaveri kerto, et se ite myy itteensä saahaksee rahat. Aattelin et se ois sika hyvä keino saaha vähä fyffee. Noh kaverin opastuksel sain revittyy rahat huoraamal. Se oli alus iha kauheet mut kyl siihe tottu. Olin niin pahas koukus, et enää en päässy siit noidankehäst minnekkää.

Noh ysil mä jäin kiinni huumeist ja ihmettelin, et mite nii pitkään sain piettyy sen salas. Sossut tuli hakee mut laitoksee ja tääl mä oon vielki 18-vuotiaaks asti. Vuoden oon ollu hiisaamatta mut röökii vielä poltan. Alkoholii ei oo ees mahollista vetää. Siit porukasta oon eronnu jo ja en tiiä mis ne on. Nyt kadun omia tekoja enemmä ku muuta. Tuo kaikki oli mun elämän onnettominta ja paskinta aikaa!! En sillo viä vaa tajunnu sitä. Toivottavast otatte opiksee kaikki junnut siel! Ja kertokaa toki jos teil on omii tarinoita. Täs oli mun tarina..

10

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hienoaaaataputapu

      Hienoa ku jaoit tän meidän kanssa :)

    • vantana

      ota sinä senkin pikkuritsa itte opikses tästä mitäänsanomattomasta tarinastasi, vaivu itsesääliin nuoren elämästä. varmaan vanhempas ollu pahempia hulttioita ikänäs!

      • Kdkdklslskxldlld

        Miu vanhemmat oli iha normaaleja nuoria. Äiti vaa alotti tupakoinni ja kännäs välil.


      • Wssmsm

        Ja opiks oon todellakk ottanu. Tupakointii yritän lopettaa ja koulussaki oon parannellu arvosanoi.


    • Guuuul

      Kuul

    • dicky_dicky

      Pikku ritsavittu paljon maksaa käsityö? Entä sukisuki?

    • KokemustaOn

      moi, KIITOS että kerroit tarinas ! Oon itse samanikäisen pojan äiti, ja Luojan kiitos hän on pysynyt poissa päihteistä, mutta MINÄ rämmin sun ikäsenä samassa suossa.
      Oot tullu tosi nuorena 'tajuihis', oot saanut kurssin muuttuun.
      Älä murehdi, pystyt vielä saavuttaan kaikki unelmas, kovalla työllä tietenkin, mutta myöhäistä se ei ole.
      Sen lisäks tulet auttamaan vielä muita nuoria joilla samanlaisia vaikeuksia, tämä kääntyy sulle vielä voimavaraks.
      10 pistetä sulle, ja papukaijamerkki jakamisesta =)

    • VOISAATANASENTÄÄN

      No joo. Alku oli ihan normaalia nuoruuden sekoilua, jonka jokaikinen lapsi kokeilee (sanokoot kuka muuta tahansa, niin valehtelee). Mutta siihen se jäikin. Harva lähtee leikkimään huumeiden kanssa. Hyvä, että olet saanut elämääsi jonkinmoiseen järjestykseen. Polta vaikka sitä röökiäsi, ennenmin kun vedät/piikität huumeita. Huume-elämä loppuu lyhyeen, röökinpolton sairausvaikutukset alkaa muutaman vuosikymmenen päästä, mutta rahat menee. Mieluummin kumminkin tupakka kuin nisti. Viinaakin voit juoda, kunhan aikuistut. Mutta muista, jos ei tee mieli, et ota tai jos haluat ottaa, muista raja. Joskus voi vetää vaikka perskännit. Nyt saan näistä neuvoista huutia, että paukkuu, mutta niinhän me kaikki tehdään. Otetaan enemmän tai vähemmän tai ollaan raittiita, poltetaan tai ei polteta. Mitäs sitten. Huumeet vie helvettiin heti ja tuo muut rikokset mukanaan toisin kun esim tupakka. Ennenkaikkea, ota itseäsi niskasta kiinni, opiskele, urheile tai hanki muu harrastus ja muista ennen kaikkea: Jätä vanha kaveripiiri. Näytä, että sinussa on "munaa"

    • NonouNou

      :D pilvee pitää saada niin että rupeaa huoraamaan. Ei hyvää päivää. joko harvinaisen vähälahjainen yksilö kyseessä tai sitten provo.

    • mopopop

      et oo kyllä pimeitä kujia nähnykkää,ootas vaa jos jatkat kujias (toivon että et)

      Mun nuoruudessa oli ihan normaalia että nuoret polttaa ja juo alkoholia,jopa pilvikin maistu mutta ei kaikki siitä tykänny.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe