Karhu A24 pack alkossa 49,10€

viroonmatkakäy

http://www.alko.fi/tuotteet/796459/?fromsearch=true

Kävin pitkässä aikaa alkossa ja huomasin taas jotain ihan käsittämätöntä. Hintoja vaan nostellaan vaikka mitään alkoholiveroja ei ole nosettu sitten 2014. Siis pari euroa vaan lisää hintaa vaikka vero ei nouse. Muistaakseni tämä maksoi vielä vähän aikaa sitten alkossa 47€

Ei se mitään nostakaa. Ei se mua haittaa. http://www.viinarannasta.com/detail.php?id=23140 Mitäs luulette kummasta menen hakemaan?

Niin joo tuossa keväällä uutisoitiin viron 2016 "rajuista 15% veronkorotuksista virossa" Tuo raju veron kortus on tuohon karhu A:han on 0,8€ ,mutta koska virossa ei ole mitään monopolia ei hinta nouse vältämättä 0,8€ vaan voi vaikka laskea 0,8€ jos vaikka tuo laitetaan tarjoukseen. Eli vaan peloteltiin, että virossa alkoholi kallistuu rajusti vaikka ei oikeasti juuri kallistu.

. Alko menee ja nostaa 2€ hintoja vaikka mikään vero ei edes ole noussut ennestään jo ylikalliseen tuotteeseen. Virossa kun vero ensivuonna nosusee sama tuote kallistuu 0,8€ jos sitäkään jos tuote laitetaan tarjoukseen. Näin täällä suomessa. Viro kiittää.

12

922

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Never.again

   Koff 24 Pack III lähikaupassa 20 euroa. Ei todellakaan kiinnosta raahata ceissejä perässä pitkin kaupunkia puolta päivää ja voittaa lopulta kymppi hinnoissa.

   • jäävoitolle

    Lähikaupassa ei myydä nelosta ja karhu on parempaa varsinkin nelosena. Tuohon alkon hintaan voittaa sata euroa jos tuo useamman.


  • ihanäyltöntä

   Kuka tuota nelosolustta ostaa siis suomen alkosta? Tuollahan hinnalla saa jo marketistakin 2 kolmos olut laatikkoa. Ihan sairas tuo alkon hinnoittelu ja mikä on ratkaisu? Ylöspäin vaan hintaa kun ei kukaan osta. Kuka on se joka päättää alkon hinnoittelusta? Siis verotuksenhan päättää eduskunta, mutta ei tuossa noin paljon verojen osuus ole. Sitten itketään kun porukka ostaakin super etuliitä nimisestä alkosta. Pitäskö ensin vähän miettiä noita hintoja ennen kuin alkaa itkemään ja mitä nää tekee. Nostaa hintaa :D hah hah. Ei noin kauppaa tehdä kun ei kauppa käy,

  • kaalliitonalkonhinnat

   Jos verattaan tätä kotimaisten ruokakauppojen hinnotteluun jotka saa myydä karhu 4,7% olutta niin näitäkin saa tuolla hintaa rukakaupasta melkein kaksi. Kumman siis ostat 24 tölkkiä IV karhua alkosta vai 48 tölkkiä karhun kolmosta marketista? Kaalliit on alkon hinnat verojenkin jälkeen ja eikun vaan nostsetaan vieläkin kalliimmaksi.

   • dfchnjmh

    Tai sitten ostat 3 salkkua A:ta Virosta


  • Laskutaito_auttaa

   A-olutta juovat ne jotka eivät asiasta mitään ymmärrä. Ja voin taata, että hyvin hyvin harva ammattilainenkaan erottaa 4.7% ja 5.3% oluet toisistaan. Maku ei ole alkoholista kiinni, itse olen maistanut liki loistavia oluita joissa on ollut luokkaa 3% alkoholia. Toki jos juomisen ainut tarkoitus on humala nopeasti 5.3% olut antaa sen hieman aikaisemmin kuin 4.7%...vain hieman.

   Lasketaan 10kpl 5.3% olutta 0.5 litraa pullo = 5*0,053 =0,265 litraa alkoholia, jotta sama alkoholi saadaa 4.7% oluesta tarvitaan 0,265/0,047 = 5,64 litraa eli noin 11 pulloa. Eroa on vain yksi olut...Eli A-oluen juomisessa ei ole mitään järkeä, siksi suosittelen keskiolutta. Hinta on muutaman sentin tarkkudella sama - jos ostat Alkosta molemmat. Tosin keskioluesta on jatkuvasti tarjouksia ja siksi se tulee halvemmaksi kuin A-olut. A-olut on terminä hieman vanha, mutta moni tietää mitä sillä tarkoitetaan.

   • eroaon

    Nyt puhut läpiä päähäsi. IV JA III oluen maussa on eroa kuin suolassa ja sokerissa.

    Olet tainnut pilata makuaistisi jo huumeilla.


  • eijärkeä

   Ostaako noita 49,10 A-olutta edes alkosta joku? Ei mitään järkee kun suomestakin saa marketista 2x 24 karhu komosta marketista samalla hinnalla. Virosta saa 3 x 24 samaa A olutta samaan hintaan. Alkon A olut hinnoittelussa ei ole mitään järkeä. Eikä ole mitään järkeä mietojen juomien verotuksessakaan. Molemmat liian korkeita.

  • ei-alkosta

   Jos tavoittelee alkoholia niin Olvin tuplapukki on 8,5 %. Virossa ei ole hyvin kallista. Sikäläisiä on esim. Saku tume 6,7 % ja A le Cock 7 %.

  • situkka

   Joo, mutta A-olut ampuu tukkaan ihan eri lailla kuin mellakka, joka on joskus kuin ruunan kusta, vaikka kussta en ole maistanut.

   • Ero_on_hyvin_pieni

    Niinkö ampuu? Ero on liki naurettavan ja hupaisan välillä. 11 keppanaa sisältää alkoholia liki saman määrän kuin 10 a-olutta. Johan ampaiseen tukkaan niin, että taipuu.

    Olen muutaman kerran saanut todistaa maistajaisia joissa on ollut I-olutta, III-olutta ja A-olutta. Aika harva sai pullot oikeaan järjestykseen - vielä harvempi useamman kerran oikeaan järjesteykseen. Kaikki maistajat olivat enemmän tai vähemmän ammattilaisia.


  • niihäse

   Parasta kun ei juo ollenkaa väkijuomia, niin ei ole krapulaa aamullaa eikä ainasta rahasta tiukkaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   538
   4306
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   545
   3687
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   3297
  4. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1580
  5. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   1525
  6. 65
   1429
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1104
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   90
   943
  9. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   491
   915
  10. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   889
  Aihe