Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Arka nudisti

Fkkkfj

Vaimon kanssa ollaan mielellään alasti, mutta nakuilu muiden ihmisten kanssa ei ole meidän juttu valitettavasti.
Tietääkö kukaan missä olisi mahdollista lomailla niin että on mahdollisuus esim alaston uintiin jne nakuiluun vain kahdestaan? Googlettanut olen mutta ei ole löytynyt mitään sopivaa. Rahaa ei ole vuokrata omaa saarta Tyyneltämereltä tai kokonaista spa osastoa. Italiassa on yksi saari josta voi löytää oman rauhallisen rannan pienellä riskillä "paljastua".

14

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nakijakiko

      Kalajoen hiekkasärkät on hyvä paikka jos haluaa sellaisen paikan että muita nakuja ei näy.

    • Nadurist

      Mikä muissa ihmisissä pelottaa?

    • Naku-Niina

      Hanki oma kesämökki. Meillä on mökki vilkasliikenteisen vesistön varrella, mutta kyllä me rannassa ollaan aina ihan alasti sään sallisessa. Ei ole kukaan katsonut pahasti ohiajavista veneistä. Joku joskus tiiraa kiikarilla ja me vilkutetaan takasin. Jotenkin luonnollista tällainen mökkiranta ja nakuilu.

    • sjap

      Oikeastaan aika hankalaa löytää semmoinen paikka jossa saisi vain olla kahestaan tietysti jokin saari johon ei pääse kun veneellä.
      Monesti jotku ajattelee lähteä jonnekin kanarialle ettei nyt ainakaan tuttuja, mutta me ainakin on tavattu joka kerta sielä nakuna niitäkin tuttuja joita ei ajattelisi kyseinen juttu kiinnostavan.
      Mökki kun on että sinne pääsee autolla niin aika usein tulee yllätys vieraita, no nykyisin aika moni tietää niin ne jotka on arkoja niin soittaa ensin että tiedetään pukea.
      Oikeastaan parhain paikka missä ei tuttuja ole nähty niin "Pihlis" tosin sieläkin pitää tottua muihin nakuihin ja yleensä kun ollaan parina niin siihen lähelle tulee toinen pari kun haluavat jutella ja sitten ne ramppaavat miehet ei pääse ihan niin läheltä kulkemaan, tosin sekään ei meitä häiritse koska sekin on tavallaan hyväksyttävä ja usein kun kauniimpi osapuoli käy uimassa niin hengenpelastajia löytyy ja kyllähän sitä naisena haluu kans katsella hyvinkehittynyttä miestä.

      • Mukavia-tapaamisia

        Mitä sitten jos tapaa tuttuja?
        Silloinhan olette samassa veneessä.


      • sjap

        Niin mitä sitten :) ei mekään olla milläskään ja tietysti se on aina mukavaa kun mökki tapaamisesta tulee kaikinpuolin tyyliin meidän mökillä.


    • Purkki51

      Rauhallisia paikkoja löytää mistä tahansa luonnosta, järvien ja merten rannoilta, myös metsistä ja kallioilta. Tunnetuista alueista Kopparnäs sopii teille, sillä sieltä löytää rauhallisen kolon omaan olemiseen. Joku voi lähistöllä kulkea, mutta ei tule kiinni kylkeen. Ajo-ohjeen löydät yhdistysten sivuilta.

      • naturistiguru

        kylpylöiden yhteishöyrysaunat ovat naturistien ykköspaikkoja talvisin


      • Vain-mielikuvissasi
        naturistiguru kirjoitti:

        kylpylöiden yhteishöyrysaunat ovat naturistien ykköspaikkoja talvisin

        Niin, sinähän käyt niissä vain mielikuvituksessasi.


    • Naku-Niina

      Ei sitä mökin osoitetta tarvitse kellekkään kertoa. Ja mitä väliä on kuka tulee pihaan? Me ollaan meidän mökillä ja kutsumattomat menkööt pois ellei omistajien luonnollinen nakuilu sovi. Muutama tosi ystävä on, joka on soittanut ennakkoon ja kysynyt saako tulla meille ja ottaa myös vaatteet pois? Onhan se sopinut. Ja nyt pervertikot: tämä ei ole koskaan johtanut kimppakivaan, eikä johda!

    • Menkää naturistiliiton sivuille ja valitkaa sopiva jäsenjärjestö. Uinti- ja saunajuttuja on tarjolla, sekä muitakin mukavia tapahtumia. Kannattaa ainakin kokeilla. Parina pääsee jäseneksi tosi helposti ja yhden tapahtuman saa käydä kokeilemassa liittymättä.

    • Ei tartte mihinkään sauna/uimahalliporukkaan liittyä,mitä rauhaa sellainen laumassa oleminen? Minä olen yli 30v ottanut joka kesä rajattomasti aurinkoa,eikä tulis ikinä mieleen,että rannan sijaan lähtisen sisälle lauman sekaan. Se ei ole naturistin paikka! Tiedän rauhaisan paikan,jos kiinnostaa aidosti..ottakaa yhteys nimimerkkiini. Tarjoan yöpaikankin aidolle!

      • Olet-jäänyt-ilman

        Mutta ethän ole silloin saanut seurata nussimanäytöksiä etkä osallistua niihin. Olet jäänyt tyystin vaille nakurannan huveja.


      • Anonyymi
        Olet-jäänyt-ilman kirjoitti:

        Mutta ethän ole silloin saanut seurata nussimanäytöksiä etkä osallistua niihin. Olet jäänyt tyystin vaille nakurannan huveja.

        Aito naturisti laskee spermat vieraan pilluun


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2394
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2141
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1961
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe