KELLOKOSKEN sairaalaan pakolaiskeskus

Blondijuoksee

Sairaalan poistuessa hyötykäytöstä,voidaan vapautuviin tiloihin sijoittaa monisatalukuinen pakolais- ja koulutuskeskus. On mielenkiintoista tietää kuinka pitkällä näissä kaavailuissa mahdollisesti jo ollaan......

7

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kulturell

      Melko pitkällä.....

      • closeoff

        Kellokosken sairaala lakkautetaan pääosin
        Talouselämä - STT2.11. 13:28päivitetty 2.11. 13:28
        JAA ARTIKKELI
        Kellokosken sairaala Tuusulassa lakkautetaan pääosaltaan. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS päätti tänään, että luopumisesta käynnistetään valmistelutyö.

        Tarkoituksena on luopua sairaalakampuksen tiloista siinä vaiheessa, kun tilalle on löydetty tarkoituksenmukaiset tilat. Aikataulua tilojen lakkauttamiselle ei vielä ole.

        Toimitusjohtaja Aki Lindénin mukaan on mahdollista, että osa Kellokosken tiloista jää sairaalakäyttöön.


    • kellokoskicultureklub

      sittenhän kellokoskelle voidaan sijoittaa HOITOON

      Helsingin käräjäoikeus vangitsi viikonvaihteessa miehen, jota epäillään Tapanilan

      IL tänään

      Tapanilan raiskauksesta epäilty jäi heti kiinni - mukana hyvää tuuria

      Jälleen raiskausepäily Tapanilan asemalla - poliisi kaipaa havaintoja

      Viime keskiviikkoiltana Tapanilan aseman liepeillä tapahtuneelle raiskaukselle ei toistaiseksi ole ilmaantunut ulkopuolista silminnäkijää.

      Raiskaus tapahtui, kun keski-ikäinen nainen ja raiskaaja poistuivat N-junasta yhtä matkaa Falkullantien suuntaan. Läheisen metsikön kohdalla mies raahasi naisen sivuun ja raiskasi tämän. Kello oli tuolloin 21:30-22:00.

      26-vuotias vangittu

      Iltalehden tietojen mukaan uhri oli sekä kuulo- että näkövammainen. Vammaisuudestaan huolimatta nainen pystyi ilmoittamaan raiskaajasta niin tarkat tuntomerkit, että lähistöllä ollut poliisipartio sai epäillyn nopeasti kiinni.

      Tutkintaa johtava rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharju ei suostu kommentoimaan tietoja sen enempää uhrin vammaisuudesta kuin epäillyn taustoista. Helsingin käräjäoikeus vangitsi lauantaina 26-vuotiaan ulkomaalaisen miehen raiskauksesta epäiltynä.

      - Tutkinta jatkuu normaalein tavoin. En voi kertoa asiasta enempää. Koskenmäki-Karaharju toteaa.

      Hänen mukaansa poliisilla on suurin piirtein selkeä näkemys tapahtumien kulusta. Silminnäkijöitä kuitenkin kaivataan edelleen.
      kaikki nämä kulttuurin rikastuttajat

    • anskuudeli

      Ja loput voi laittaa lukioon, voivat pakolaiset kytätä koululaisia tien toisella puolella grrrrRRrrr

    • piikkilankaa.ympärille

      Joku oli laittanu tonne keskusteluun Kuningas Jaakon käännöstä Habakukin
      profetiasta, onko ne tosiaan niitä kaldealaisia, sieltäkö ovat lähtöisin kaikki?


      http://keskustelu.suomi24.fi/t/11147909/ihmeet-ovat-vakeva-eksytys-!


      http://www.ooa.fi/Ajankohtaista/ TARKOITATKO TÄTÄ "OUT OF AFRICA.n"

      Michael Howardia. Pätevä voimakas julistaja, kävin kerran Hankasalmella kuulemassa, ja luin jokun kirjankin, Esirukouksesta.
      http://www.ooa.fi/Uutiskirjeet/Michael-Howard-kirjoittaa-uutiskirjeessa-2015-10.html

      #""...Kristityt ovat maailman valkeus, ja kaikki se, mitä teemme, tuo valkeutta ja elämää, koska meidät on siirretty pois pimeydestä Hänen ihmeelliseen valkeuteensa.
      Ps.119:105 Sanasi on jalkaini lamppu ja valkeus minun tielläni.
      Pakolaiset tuovat Eurooppaan ja USA:han pelkkää pimeyttä, hämmennystä ja kaaosta. Kaiken sen takana on suunnitelma, eikä se ole paremman elämän saaminen vaan sen tuhoaminen, mitä vuosisatoja kestänyt juutalaiskristillinen kulttuuri on rakentanut...


      ...Totuus juuri tekee ihmiset vapaiksi, mutta me uskomme valheen. Jopa seurakunta uskoo valheen, koska me olemme joutuneet humanismin ihmiskeskeisyyden uhreiksi.

      Kysy Herralta, mitä oikein on tapahtumassa. Luonnollisessa maailmassa tapahtuva länsimaiden valloitus on maailman eliitin suunnitelma hämmennyksen, epäjärjestyksen ja kaaoksen luomiseksi.

      Eliitin tavoitteena on saada ihmiset taistelemaan keskenään ja vihaamaan ja vastustamaan toisiaan, niin että Obama voi kutsua merijalkaväen hätiin ja julistaa poikkeustilalait ja eurooppalaiset voivat hoidella pois tieltä kaikki ne, jotka vastustavat heidän antikristillistä järjestelmäänsä.

      Mikä on tämän valloituksen syy? Yksinkertaisesti Jumala. Raamattua on todistettava Raamatulla. Länsimaat ovat avanneet linnoituksen portit, ja puuhevonen on jo sisällä.
      Meidät on todella eksytetty, kun tietämätön paavi voi julistaa Koraanin ja Raamatun olevan samanarvoisia, kutsua Allahia Jumalaksi ja Jumalaa Allahiksi (miten häpeällistä) ja puhua yhdestä maailmasta ja uudesta utopiasta.

      Katselin kauhuissani, kun USA:n kongressi ja senaatti osoittivat seisten suosiotaan miehelle, joka eksytti ja vietteli julkisesti koko kansakunnan johtajat. Myös Ison-Britannian parlamentti vieteltiin ja eksytettiin juuri tuolla uutiskuvalla. Kysyn sinulta: onko nykyinen humanismi eksyttänyt ja vietellyt myös sinut?

      Salli minun antaa sinulle Herran Sana Hab. 1:6–7, 9–11

      ”Sillä katso, minä nostan kaldealaiset (tulijat ovat nimenomaan kaldealaisia), tuiman ja rajun kansan, joka kulkee maata lavealti ja ottaa omaksensa asuinsijat, jotka eivät ole sen.

      Se on hirmuinen ja peljättävä, siitä itsestään tulee sen oikeus ja sen arvokkuus. –

      – Se tulee väkivallan tekoon, heidän kasvojensa suunta on suoraan eteenpäin
      kuin itätuulella; he kokoavat vankeja kuin hiekkaa.

      Ja he pilkkaavat kuninkaita ja nauravat ruhtinaille. He nauravat kaikille varustuksille, kasaavat kokoon hiekkaa, ja valloittavat ne.

      Sitten hänen mielensä muuttuu ja hän kulkee ohitse ja syytää loukkauksia, tuo, jonka voima tulee hänen omalta jumalaltaan.” (Hab. 1:6–7, 9–11, Kuningas Jaakon raamatunkäännös.)

      Koska länsimaat ovat hyljänneet Jumalan, myös Jumala on jättänyt meidät täysin vihollisen armoille.

      Kristityt eivät ole suurimmaksi osaksi olleet niitä ihmisiä, joita meidän tulisi olla, vaan he ovat rakastaneet mammonan jumalaa, enemmän kuin pyhää, vanhurskasta ja majesteettista Jumalaamme ja Herramme Jeesuksen Isää.

      Nyt maksamme hintaa.""

    • Ohkola

      Totta puhut, pitäisi edetä asiassa, jotta saadaan Kellokoskelle uutta vireyttä ja mainetta

    • Rozellan_tarinaa

      Joku lainasi Michael Howardin teksti tuolla edellä. Samaan aikaan netissä kiertää hänen sisarensa Rozellan kirjoittama tarina, joka ehkä antaa kuvaa siitä, mikä kyseinen profeetta on miehiään.

      Juttu englanniksi täälltä:
      https://michaelthomashoward.wordpress.com/victim-testimonies/rozella-heyns/
      Vapaa suomennos osasta juttu seuraavassa:

      "Tätini kertoi, että jotkut hänen tyttärensä ystävistä, jotka opiskelivat samassa yliopistossa kuin hän (Michael), olivat kertoneet, että Michael oli homoseksuaali. Se tiedettiin koulussa yleisesti, sillä tuo joukko liikkui yhdessä kaikkialla. Rhodesia oli tuohon aikaan melko liberaali, sillä Cecil John Rhodes oli itse homoseksuaali.
      Viimeisenä yliopistovuonnaan Michael antoi elämänsä Herralle, liittyi Assemblies of God -seurakuntaan (helluntaiseurakunta) ja täyttyi Pyhällä Hengellä. Yliopiston jätettyään hän palveli maataan kotimaan joukoissa Rhodesian sodan aikana. Palveluksen jälkeen hän opetti St. Stevensin lukiossa ja sitten Umtali Boys High –koulussa. Siellä hän joutui jälleen tarkastelun kohteeksi homoseksuaalisten taipumustensa vuoksi. Huhut kulkivat. Valitettavasti hän oli koulun erään asuinparakin valvojana.
      Lopulta hän jätti opetustyön meni Rhodesian Assemblies of God –seurakunnan palvelukseen. Hän otti vastaan pastorin paikan Chipingessä, jossa hänellä oli suhde miespuolisen, häntä avustavan pastorin kanssa.
      Minä asuin silloin lasteni kanssa Hararessa. Michael ja yksi seurakunnan vanhimmista olivat lähdössä julistusmatkalle Intiaan. He viettivät yön minun luonani. He tulivat myöhään ja minä olin huolissani. Silloin ei ollut kännyköitä, eikä monissa kodeissa ollut edes lankapuhelinta. Olin luovuttanut vuoteeni tuolle vanhimmistoveljelle ja hänen vaimolleen ja jaoin itse makuuhuoneen Michaelin kanssa.
      Päivä oli ollut pitkä ja olin juuri nukahtamaisillani, kun kuulin Michaelin sanovan minulle vuoteeltaan:
      - Minulla on jotain kerrottavaa sinulle. Minulla on ollut suhde.
      Olin lamaantunut ja kimposin vuoteeltani.
      - Kenen kanssa? Onko se Jackie?
      - Ei. Se on se minua avustava pastori.
      Se oli niin lamaannuttava uutinen. En hevillä unohda, mitä hän sanoi.
      Apulaispastori oli nuori mies, jolla oli vaimo ja lapsi. Michael jatkoi kertoen, että eräs kiertävä julistaja, oli nähnyt hänestä unen. Saarnaaja oli soittanut, ja hän pyytänyt heitä apulaispastorin kanssa osallistumaan rukoukseen ja vapauttamiseen. He olivat suostuneet ja tuo kollega oli vapautunut.
      Soitin tuolle saarnaajalle ja tarkistin, etten ollut nähnyt unta, vaan että muistamani tiedot pitivät paikkansa. Tiesin Michaelin vielä väittävän, että minä olisin uneksinut koko jutun. Saarnaaja vahvisti tarinan olevan juuri niin kuin minä muistin. Samalla hän kertoi kokeneensa, että apulaispastori vapautui, mutta Michael ei. Saarnaaja kertoi edelleen, ettei hänellä ollut sen jälkeen ollut mitään tekemistä Michaelin kanssa. Hän kertoi tunteneensa, että Michael oli äärimmäisen vaarallinen mies.
      …. Ajattelin, että kenties Michael oli tullut vapautetuksi ja että kaikki oli hyvin. Kaikki ei ollut hyvin. Mitä siitä seurasi, on kaikki ollut yhtä painajaista. Joka kerta, kun hän on sotkeutunut johonkin nuoreen mieheen, minä olen yrittänyt kehottaa häntä ja olen saanut vastaani äärimmäisen sanallisen solvauksen. Kerran Chipingessä hän löi minua vasten kasvoja sellaisella voimalla, että minä melkein kaaduin. Hän on aina puolustanut niitä, joiden kanssa hänellä on ollut suhde. Näin siitäkin huolimatta, vaikka nämä olisivat valehtelijoita, huijareita, varkaita, korruptoituneita, ja vaikka he olisivat varastaneet tuhansia hänen järjestöltään. Kun he ovat lähteneet, hän on mustannut heidän nimensä. Hän on kertonut ihmisille, että hänen on pitänyt potkia heidät pois ja erottaa..."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe