Lopun ajan tapahtumia

Aarteenpäivän.aamu

Näin unen, että olin ottamassa merimatkaa tai jotain. Ajattelin, että sittenpähän tiedän, mitä sen aikana tapahtuu. En kuitenkaan ehtinyt sen enempää edetä järjestääkseni reissua, kun tuli jokin ilmoitus, että vuonna 2019 tulee isku, jokin iso ja merkittävä. Sanottiin Jumalan vihan maljoista. Ymmärsin niiden tulevan uskottomille ihmisille. Mieltäni alkoi askarruttaa sellainen asia kuin ihmisten säteilytys. Sehän piinaa ihmisiä.

Sitten minun oli määrä mennä suviseuroihin, ja mukaani piti tulla joitakin maahanmuuttajia. Kuitenkin vain yksi thaimaalaisen näköinen nainen tuli mukaani, ja hänkin hävisi pian saavuttuani suviseurapaikalle. Menin jonkun puhujan (siis miehen, vanhoillisilla on vain miehiä saarnatehtävissä) juttusille kyselemään mieltäni askarruttavista asioista. Kysyin siitä säteilytyksestä. Puhuja vastasi jotenkin niin, että se tulee sekä uskovaisille että uskottomille. Ymmärsin siten tuon vihan maljojen olevan eri asia, nehän tulevat uskottomille eikä uskovaisille. Puhuja puhui minulle paljonkin ja pidempään, muuten kyennyt painamaan enempää asioita mieleeni. Kiittelin puhujaa, ja sanoin, että voin kysellä vielä muiltakin, kun on käsketty kyselemään.

Edelleen olin tuolla suviseurapaikalla. Menin seuraavaksi jonkun naisen luo. Hän vastasi jotenkin suviseurajärjestelyistä ja joistakin asioista. Nainen sanoi minulle, että seuraavat vuodet ovat erilaisia taloudellisesti verrattuna tähän vuoteen 2015. Hän näytti minulle jotenkin sen, että tulee laskua. Ymmärsin siis, että on köyhempää ja tämä vuosi 2015 on eri sarjassa tulevien vuosien suhteen. Siellä oli jokin iso noppa, jota nainen siirsi ikään kuin merkiksi vuosista. Kun nainen siirsi nopan vuoteen 2016, hän sanoi: "Pyhälä." Ymmärsin sen tarkoittavan suviseuroja. Sitten hän sanoi: "Tämä on." Sen ymmärsin tarkoittavan, että ne vuoden 2016 suviseurat pidetään. Sitten hän siirsi nopan vuodelle 2017. Minä toivoin kovasti etten heräisi, koin unen olevan niin heikon, että se saattaisi lehahtaa pois. Mutta halusin kovasti olla siinä unessa. Kuitenkin se tapahtui, minä heräsin. Kello oli jotakin varttia vaille seitsemän Aarteen päivän aamuna tänä vuonna.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aarteenpäivän.aamu

      Huomasin, että pieni ajatusvirhe tuossa "noppa"-sanassa. Pitäisi olla jokin nappula, ei se siis ollut noppa, sellainen jota heitetään ja tulee ykkösestä kutoseen, vaan ennemminkin nappula. Tai ehkäpä vaan punnus.

    • Aarteenpäivän.aamu

      Muistan hämärästi sellaisen kohdan myös unesta, että naisen siirtäessä nappulaa siirto tapahtui oikealle päin. Se ei kuitenkaan niin voimakkaana jäänyt mieleeni. Karttanäkymä muistutti ikään kuin Suomenlahtea. Siellä siirto tapahtui oikealle päin. Jokainen voi katsoa karttaa ja havaita, mihin päin katsottaessa karttaa oikealle-suunta sijaitsee.

    • Pakkstori

      Kun Jumala tuomitsee maailmaa, ei syyllinen ole koskaan ihmisen ruumis vaan se henki, joka puhui ihmiselle. EI Jumalallekaan ole mitään hyötyä tuhota ruumitamme, vaikka se ruumis olisi tehnyt mitä tahansa pahaa, eikä niitä rankaista, koska pahinkin DRAGONI voisi olla hyvä, jos se aivopestäisiin, ja uudestisyntyisi ylhäältä. Kuitenkin pahuuskaan siinä anna periksi, että jokaista syytetään mukamas omista ansioistaan, ja vaikka ihmiset on jopa päällepäin melkein samankokoisia - ja näköisiä, toiset mukamas arvokkaampaa työtä tekevät, koska joihinkin on vain mennyt, "ERINOMAISEMPI HENKIOLENTO". Luultavasti henki ei silti hylkää usein alkuperäistä "temppeliään, eli ruumista"; ja tokihan aivoihin jaa muistoja ja tallenttuja taitoja, joko pahoja tai hyviä sellaisia, eli siitä syystä Jumalatkin silti aika ajoin pistävät ihmisiä kuolemaan, jos koko aivojensa päätelmät pelkästään pahoja.

      Jumalan Tuomio on AINA oikea, ei kukaan kuole syyttömästi, eikä Jumala aiheuta turhia vammoja, jos nimittäin Jumalan antaa olla itselleen tuomari, mutta paholaiset sun muut demonit aiheuttavat kehoillemme ennenaikaisia kuolemia. Paha vaan ei ymmärrä vielä, ettei ennenaikaisen kuoleman aiheuttaminen ole mikään voitto, kenellekään, koska pahahan itsekin kuolee, viimeistään vanhuksena, ja kuka suuren pahan ottaisi vastaan kuoleman jälkeen, ei ole kuin Hellvetti jäljellä heille, vaikka inkarnaatio luultavasti antaa heillekin vielä jatkuvasti uusia alkujaan. En tiedä, onko enemmistö maailman uskonnoista tässä asiassa väärässä, tuskin on. Tai, no Kristittyjä ja muslimeita, on kai yli 4 mrd, eli loput 3 mrd ovat enimmäkseen hinduja ja buddhalaisia, ja kristityhän uskovat vähän mitä itse lystäävät, kun vain lukevat aihetta käsittelevän kirjan. Raamattu vaatii uskoa vain Raamattua - niinkö? EI, vaan sellainen joka haluaa tietää lisää, "Hän on vailla Jumalaa", eli hän saa Jumalansa silloin kun saa tietää lisää, jos uskoo sen kaiken vain. Valheeseen uskominen on vaikea asia, mutta he ovat harhassaan vain suurempia kuin oikeassa todellisessa maailmankin elämässään.

      Vihan maljat tarkoittavat tietysti esim. viinan juontejaan.

    • Aarteenpäivän.aamu

      Muutamia pahoja syntejä, joista pitää pysyä kaukana: ahneus, ylpeys ja Jumalan vastustaminen. Nöyrä ihminen pyrkii etsimään Jumalan tahtoa, ylpeä ei. Ylpeä ihminen myöskin näkee oman erinomaisuutensa suhteessa muihin ihmisiin. Ylpeä saattaa nähdä muitakin itsensä kaltaisia, ja saattaa arvottaa ihmisiä sen perusteella, miten paljon on maallista mammonaa ja asemaa yhteiskunnassa pystynyt saavuttamaan. Ylpeys ja ahneus näin kulkevat rinta rinnan. Kaikkivoipaisuuden tunteen kun siihen vielä ylpeät lisäävät, niin ovat keittäneet sellaisen sopan, ettei siitä hyvä seuraa. Nimittäin omiin voimiinsa luettaen lähtevät tätä maailmaa seilaamaan. Mutteivat huomaa sitä, että kun tulee oikea myrsky, omatekoiset purjeet hukkuvat mereen - kuin pienet oljenkorret, jotka häviävät nopeasti pauhaavaan aallokkoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe