Mielenkiintoista mainoksista kuinka ovat kuin ...

Jehovan.todistajien

oppikirjoista, antaen unelmallsia lupauksista ihmisen ihanuudesta.

24

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jumalan_Raamatussa

      Jeesuksessa on ihmiselle annettu toivo ristinsä kantamisesta eli itsensä kieltämisestä.

    • kiinnostavaa.natseista

      että vainosivat juutalaisia ja jehovan todistajia, ja olivat kristittyjä.

    • Jumala.tahtoo

      totuutta salatuimpaan saakka ihmisiltä, ensin juutalaisilta samoin jehovan todistajilta, ja kristityt heitä molempia vainoaa, ja tässäkö totuus.

    • Olen.ihmisenä.Jumalaa

      etsivänä nähnyt Jehovan todistajan tyttären ja ihan monella tapaa.

      • Näin.uskon.että

        neitsyt tämä tytär ainoastaan verrattuna juutalaisten tyttäriin tai kristittyjen tyttäriin, ihan puolueettomasti todistaen, enkä tiedä tietenkään Jumalassa, vaikka olisin oikeassa tässä, että onko se Jeesus Nasaretilaisen todistus totuudellisesti, sillä Jehovan todistajien oppikirjan valheellisia monessa mielestäni, ja Raamatun alkuperäinen todistus aidompaa ja totuudellisempaa, mutta tiedän että uudestisyntymiseni jälkeen, ensin Jehovan Todistajat olivat luonani, ja oli rukoillut Jeesuksen Isän ja Jumalan apua, ihan täydellisesti totuudellisesta syystä ja syntiä tehneennä, eikä tässä ole mitään epäselvää varmuudella, kuten ei Daavidillakaan ollut varmaan Naatanin antaman sanoman jälkeen.

        Tämän jälkeen vapaista suunnista annettin vaimoehdokas minulle, ja todella kaunis nainen, ihan äärimmäisen kaunis, mutta koska Aabraham koki kauniin vaimonsa tähden ja sanoi "kerro että olet sisareni", koin että ei hyvä kuvankauniin kanssa avioitua, ja erkanin tästä vaimokandidaatista, toki en osaa sanoa, mikä minusta ja mikä tästä naisesta, joka lääkärin kanssa avioituu ja soitteli puhelimella kun olin luonaan.

        Tämän jälkeen sitten Jumala soi naisen, joka ei ihmisten mielestä kaunis, mutta joka oli ikäänkuin sovelias vaimoksi, ja koska tämä asia on keskeneräinen vielä, en tästä tämän enempää tahdo kertoakkaan.

        Tämän jälkeen näin unen ja ruskea silmäisen naisen ja sanat, joita en saa kertoa, ja toki ymmärrän, että äitini on ruskea-silmäinen, ja esillä tämäkin ja samoin sain selville että äitä-dna-linjan viittaa Marokon juutalaisiin, ja Espanjasta paenneet kaikkialle noin 1500, ja samoin USA:n juutalainen otti yhteyttä minuun, ja kysyi tietojani sukuhistoriastani, ja päättyivät 1700-luvulle äiti-linjassa, ja hyvin eri asia kuin isä-linjassa tietysti.

        Uskon täydelleen Jeesuksen Kuninkaallisuuteen, eikä tässä epäilystä, mutta ihmisenä en enää tiedä muuta, kuin että Jeesus Nasaretilainen on Israeln Herra, ja pian antaa Isä Jumala hyvän evankeliuminsa, ja tämä on toivoni, kuten Jeesusta olen tunnustanut Herrakseni nyt noin 20 vuotta.


      • Kristittynä.Raamattu

        opistolla oli myös Saara niminen nuori nainen, joka kenties olisi tahtonut avioitua kanssani, ja olin aktiivinen rukousryhmässä aamurukouksissa, ja tietysti tämä oli parasta aikaa elämässäni noin kaksi vuosikymmentä sitten, mutta jostain syystä ei tämä menestynyt, ja syy saattoi olla myös siinä että arvostelin vapaan suunnan johtoa silloin uudesta raamatun käännöksestä, ja tästä syystä myöskään ei vapaan suunnan johtohahmot pitäneet minua mahdollisena mihinkään tehtävään, ja näin asian ymmärsin ihan konkreettisesti, ja sain kuulla myös kunniani vapaiden suuntien opinahjossa ainakanani, toki jättivät sen parannuksen tekomahdollisuuden, vaikka kenties johtajilla itsellään olisi ollut se parannuksen teko mahdollisuus, mutta kuten olen kuullut näiltä vapaan suunnan edustajilta omakohtaisesti, sopii näiden edustajille ainoastaan se ihmisten pelko sen Jumalan pelon sijaan totuudellisesti.

        Jos juutalaisuuteen nyt jotain tahdotaan näissä asioissa, niin vielä kristittyjä enemmän tahdon painotaa Jumalan eli Herraan eli Jeesuksen pelkoa sen ihmisten uskonnollisuuden ja haptuksen ja ulkokultaisuuden sijaan.


    • Ihan.oikeasti

      En ihmisenä ole enää varma mistään.

    • Olen.täysin.varma

      Raamatusta ja Isästä Jumalasta ja Pojasta Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä, mutta ihmisten uskollisuudesta juutalaisuudesta ja kristillisyydessä ja muissa Raamattuun uskovissa yhteyksissä, puhumattakaan Raamatun ulkopuolisista islamista tai idän uskonnoista, en juurikaan enää luota mihinkään näistä, sillä omakohtaisesti olen kokenut paljon elämässäni, ja nykyinen vaimoni on ortodoksuudsta eli idästä.

      • Nykyinen.vaimoni

        tahtoo tuhota minut täysin, siitä olen varma.


      • Olen_sitä_mieltä

        ja uskon että olen oikeassa, kuten myös naiset itse todistaneet, että ainoastaan Jehovan todistajan tytär oli neitsyt, eikä yksikään toinen tämä jälkeen.


      • Jos_immen_kalvolla

        mitään merkitystä Jumalan luomana tai evoluution kannattajien mielestä myös, niin voidaan kysyä myös ihan totuudellisesti, mikä on se asia, että Jumala tahtoo totuutta salatuimpaan saakka kaikessa tässä mitä voimme kokea ja juutalaiset ja Jehovan todistajat olivat vainottuja Euroopassa natsien hallitsessa, tietysti omakohtaisesti voin myös todistaa siitä, että miksi eivät pysyneet Raamatun ilmoituksessa, kuten esittävät itsensä juutalaisten korvaajina, kuten myös kristityt tekevät poikkeuksessa Israelin juutalaisiin nähden, ja myös minua voidaan tästä syyttää, ja silti todista varmuudella, että Pietari ja Johannes ja Jaakob ja muut Raamatun uuden liiton Jeesuksen seuraajat ovat juutalaisia, ja näin teen nyt myös, syyttäkööt minua kuka tahtookaan, tahdon totuutta salatuimpaan saakka.


    • Jos_yksi_uskonto

      Raamatussa on Jumalasta, niin silloin myös yksitoista muuta ovat Saatanasta, näin uskon, ja Raamatussa myös todistus tässä, mutta ihan konkreettisesti totuuden tietäminen erilaisissa ihmisten elämäntilanteissa on ihmisille ihan mahdoton tehtävä ja Saatana tämän tietää ja käyttää hyväksi täysin, mutta Jumala toimii vain siten että omansa kantavat ristinsä kuin Jeesus, ja pyhien täytyy tämä ymmärtää, näin uskon, ei helppoa, sillä Jumala Isänä tahtoo totuutta salatuimpaan saakka, ja ihmisten maailmassa valheet toimivat pahantekijöiden peitteenä ihan salatuimpaan saakka, ja paha valheen isänä tämän ymmärtää paremmin kuin yksikään ihminen varmuudella, ja siksi Isä Jumala tahtoo lasten pyhittyvän totuudessa ihan salatuimpaan saakka, ja myös muista syistä ja kenties vielä tärkeämmistä syistä.

      • Jumalan.tahto.totuudessa

        miten ymmärrät tämän, ajattelen ihmisenä että tästä on kysymys Raamatussa ja Aabrahamissa ja Iisakissa ja Jaakobissa ja Jeesuksessa.


    • Ihmisenä_todistan

      rakastan juutalaisuutta, sillä Jeesus on juutalainen ja myös Juutalaisten Kuningas.

      • Toki_ihmisenä

        tahdon hyvää kaikille ihmisille myös Jeesuksen nimessä, sillä on Herra!


    • Vakava.kysymys

      kaikille lukijoille, miten aloittajan tulee ymmärtää Jumalan johdatus, kun Jeesuksen nimessä on kaksi vuosikymmentä sitten aloittanut rukouksen Isän Jumalan hyvästä lapseudesta Jeesus Nasaretilaisessa ja Totuuden Hengessä. Mikä tässä on Jumalasta ja mikä muusta lähteestä?

      Tietenkin hyvä ymmärtää jokaisen vastaajan myös, ettei minua mikään horjuta enää Jeesuksessa Isän Jumalan todellisuudesta vaan ainoastaan siitä, mikä on Isästä Jumalasta: juutalaisuus ja protestanttisuus vai ortodoksisuus vai Jehovan todistajien vakaumus vai jokain muu?

      • vai.onko.viisi.kaikki

        Jeesuksen isästä ja Jumalasta?


      • vai.olenko.minä

        vain pahasta, kun halveksin mammonaa ja rakastan Jeesusta?


      • Varma.olen.ainoastaan

        siitä, että tämä maailma on pahan vallassa, toki myös itse olen pahaan eksynyt näissä asioissa, vaikka en sitä ymmärtäisi, voi sen näinkin olla, ja Jeesus varmuudella on Israelin Herra ja Juutalaisten Kuningas, ja ainoastaan tästä olen varma, sillä Raamatussa näin kirjoitettu, eikä mitään meistä ihmisistä, paitsi tietysti Jeesuksen yhteydessä, näin yleisesti.


    • Ymmärrän_hyvin

      valheen isän lapsien helppouden elää maailmassa, senkun ahneytta harjoittavat ja valheita levittävät ja ulkokultaisina sitten esittävät "minä en mitään väärää ole tehnyt". Näin se menee ero Jumalan lasten ja valheen isän lasten välillä ihan Jeesuksen tulemukseen asti, mutta sen jälkeen nähdään myös ero ihan totuudellisesti, eikä tässäkään mitään iloa Jumalan lapsilla, ei lainkaan.

    • Maailma.ei.tasa-arvoinen

      Ei lainkaan vaan laittomuuden salaisuus on paremmissa voimissa kuin koskaan ja pilkkopimeää ainostaan ihmisten valtakunnissa, näin Jeesuksen nimessä todistan, amen, halleluja, ja kiitos yksin Luojalle Isälle Jumalalle Jeesuksen nimessä, joka myös ristinsä kantoi eikä mielistellyt pahaa tekeviä, amen, halleluja!

    • Tärkeää.ymmärtää

      ero Jeesuksen, joka kielsi itsensä ja ristinsä kantoi ja vastaanotti ruoskinnan ja häväistyksen vaikka oli Immauel verrattuna näihin tämän ajan oman-edun-tavoittelijoihin, ihan lähes kaikkiin, kuinka vain antavat katteettomia lupauksia, ja Jeesus ainostaan täydellisen katteellisia lupauksia, sillä hänellä on kaikki valta taivaassa ja maassa, ja samalla tärkeä ymmärtää se ero Jumalan valtakunnan ja ihmisten pahuuden järjestelmien sen mukaan kuin sitä siunausta Jumala antaa, ja voimme lukea Joosefista ja Danielista, kuinka olivat Egyptin ja Babylonian hallitsijoiden viranhaltijoita, ja Loot Sodomista joutui pakenemaan ja kuulemaan kuinka sinä tahdot täälla hallita ..."

      Tämä maailma on pilkkopimeyden vallassa, näin Jeesus todisti Herran päivän läheisyydestä, toki iankaikkinen evankeliumi annetaan kaikille iankaikkisen Isän toimesta Juutalaisuudesta, näin uskon ja Jeesukseen samoin, mutten enää ihmisiin, sillä minua on lyötä poskille niin monta kertaa ja Jeesuksen todistuksen tähden.

      • Tietenkään.en.syytä

        Jeesusta, vaan kiitän ainoastaan, kuten on meitä opettanut, ja näin on maailmassa vuonna 2015, ja osin parempaa vuonna 2016, ja pahempaa myös sen jälkeen ajallaan, sillä Saatana alas taivasta heitetään.


    • asdfgasdrfgwer

      Joko joku on kännissä tai muuten pihalla. Mitä ihmeen sekoilua tämä koko viestiketju on täynnä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      3053
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      419
      2906
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2282
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      99
      2209
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1924
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1874
    7. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1868
    8. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1860
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      335
      1846
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1692
    Aihe