Kasvot piilossa

Uteliassss

Miksi pitää peittää kasvonsa jos ajaa asiaa eteenpäin/tai mellakoida,,sitä ihmettelen ??

32

1255

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 773738

      1) He ovat itse valmiit käyttämään väkivaltaa yms. sivistymättömiä keinoja mielenosoituksissa => olettavat siis muiden olevan vähintään samalla tasolla tai vielä törkeämpiä keinoja käyttäviä.
      2) Anarkistien toimintatapoihin kuuluu mustamaalaaminen, yhteiskuntarauhan rikkominen ja virkavallan vastustaminen, sekä laittomien kuvatiedoilla olevien henkilörekisterien ylläpitäminen. => olettavat myös muiden toimivan samoin, joten he ennalta ehkäisevät itseensä kohdistuvia kostotoimia

    • kaheleita

      Kaikesta huvittavinta heidän touhussaan on se, että he luulevat olevansa uskottavimpia kuin vastustamansa camohousu-suamileijona-natsit. Ovat helvetti ihan hermoheikkoina jos heitä kuvataan ja ovat naamarit päässään kovasti kyselemässä mitä varten heitä kuvataan. Heitä ei tietenkään saisi kuvata, mutta heillä on oikeus levitellä ihmisten osotteita, otella kuvakaappauksia ja valokuvia, joilla voidaan osoittaa kohteensa henkilöllisyys.

      Heidän epälooginen ajattelunsa ja uusien, heitä myötäilevien lakipykälien uusiksi tekeminen kertoo paljon heidän mielenterveyden tasostaan. He kärsivät ns. supersankarisyndroomasta ja kuvittelevat lakien ulkopuolella olevan niitä oikeita ihmisiä määrittelemään miten asioiden oikeasti kuuluisi mennä.

      Jos ei uusnatsit voi hyvin, niin ei kyllä noikaan.

      • vainmummikk

        Noi onkin noita matuja. ..siksi yrittävät peittää kasvonsa.


    • naamaripellethaisee

      naamarit on päässä koska se näyttää niin viileeltä.

    • somalistan

      Ne on niin kovia nuo vassarit. Yritti ne olla sitä myös vapaussodassa :D

    • Anarkista

      Syitä on monia. Yleisin varmasti se, ettei halua tulla tunnistetuksi (=joutua esim. natsien puukotuslistoille).

      • Juustoperuna

        Missä niitä natseja on? Missä näet sotilaita kadulla ohjaamassa vääränvärisiä kaasukammioihin ja ampuvan kaikkia vääränvärisiä siinä samalla, no, annas tulla kertoillen, sen jälkeen varaa aika pysyvästi lukittuun pehmoiseen selliin.


      • kukkahattutäti_

        Natsi on lyhenne kansallissosialistista. Kansallissosialistisia järjestöjä ja vaikuttajia on useita, esim. PVL
        PVL:n jäseniä oli mm. Jyväskylän mellakan ja kirjastopuukotuksen, sekä Pride kaasuiskun takana.


      • Eivaikea
        kukkahattutäti_ kirjoitti:

        Natsi on lyhenne kansallissosialistista. Kansallissosialistisia järjestöjä ja vaikuttajia on useita, esim. PVL
        PVL:n jäseniä oli mm. Jyväskylän mellakan ja kirjastopuukotuksen, sekä Pride kaasuiskun takana.

        Lässyti, lässyn.


      • FredLeuchter
        Juustoperuna kirjoitti:

        Missä niitä natseja on? Missä näet sotilaita kadulla ohjaamassa vääränvärisiä kaasukammioihin ja ampuvan kaikkia vääränvärisiä siinä samalla, no, annas tulla kertoillen, sen jälkeen varaa aika pysyvästi lukittuun pehmoiseen selliin.

        Eivätpä ne natsit aikoinaan tuollaista harjoittaneetkaan. Tuo visio on ihan bolsevikkien ja kommareiden keksintöä. Sen sijaan kommarit itse pistivät tuhottomasti ihmisiä kylmäksi sankarinsa Stalinin johdolla.


      • kysynpähänvaan

        Jos sana natsi on lyhenne kansallissosialistista, niin ovatko takkutukka, kromiturpa, vellihousu, soskupummi ja puskistahuutelija lyhenteitä sanasta anarkisti?


      • Oikeallajavasemalla

        Sana natsi kuten myös sana rasisti on kokenut valitettavasti inflaation näiden kukkahattuidioottien takia.
        Nykyää natsiuteen ja rasistisuuteen riittää että on eri mieltä kukahattuidiootin kanssa.


    • Joxanen

      Minusta tuntuu !
      Että kyseessä on kiltteys.
      Anarkistit eivät halua pelästyttää lapsia !
      Siksi naamari...

      • jjjhgfgnb

        anarkistithan ovat niitä samoja kommunistien pentuja ,joittenka vanhemmat ja isovanhemmat ovat jyrsineet suomea ja yrittäneet saada aikaan sekasortoa....lue leninin kootut tekset tai paremminkin valheet.siellä on oppi kieroiluun ja kaksinaamaisuuteen....mutta kyllä sosiaali apu kelpaa.


    • kieroilua

      Mielenosoitus ei ole karnevaalikulkue, mutta toisaalta anargistit eivät tee kulkueestaan ilmoitusta viranomaisille eli se ei sitten ole mielenosoituskulkue toisin kuin perinteitä vaalivien ihmiste kulkue, mutta heidän ei tarvitsekaan aseistautua tai peittää kasvojaan.

    • Juustoperuna

      Poistetaan kaikki tuet anarkisteilta, miksi noille mitään apuja annetaan kun nehän vihaa valtiota.

      • LucyP

        Millähäntavalla anarkistejä tuetaan?
        Muuten, anarkisti ei vastusta valtiota, vaan valtion johtamista.
        Eli persujakin voidan kutsua anarkisteiksi?


      • kyyrä

        Ei herranjumala sinä olet tyhmä. Anarkia= An-Arkhe(esivalta, hallinto)=hallintoa vastaan. Te haisevan kommuunipillun perässä juoksevaat soijapojat ette tiedä edes oman aatteenne merkitystä.


      • Uutiset
        LucyP kirjoitti:

        Millähäntavalla anarkistejä tuetaan?
        Muuten, anarkisti ei vastusta valtiota, vaan valtion johtamista.
        Eli persujakin voidan kutsua anarkisteiksi?

        Sossun elättejä joka saatanaan anarkistipelle.


      • räkäräkäräkäräkäkää
        Uutiset kirjoitti:

        Sossun elättejä joka saatanaan anarkistipelle.

        Sossun elätti oli Räkä-Jimikin. Räkä-Jimin takia nyt käydään kalliita oikeudenkäyntejä. Mutta tietenkin Räkä-Jimilläkin oli vanhemmat, joista ei kylläkään tiedä kaipaavatko vai ei.


      • LucyP
        Uutiset kirjoitti:

        Sossun elättejä joka saatanaan anarkistipelle.

        Elättäminen ja tukeminen ovat täysin eri asioita..?


    • Vanhaope

      Kaikissa valtioissa anarkistit saavat ideologista " kasvatusta ", menettelytapa neuvontaa ,aseellista (esim. AK-47 ts. "Kalashnikov " rynnäkkökivääreitä ) varustelua mm. rahtilaivojen sahatavaralasteihin piilotettuna , taloudellista apua RIKOLLISTEN perustamalta valtiolta . Tuolla ryöstömurhaajien valtiolla on "sielunsa myyneitä " jäsenkirjoilla kiipineitä tukijoita vaikutusvaltaisissakin viranhaltijoissa. Nuo mätämunat jarruttavat ja useasti estävät omia etujaan edistämällä tekijöiden asettamisen Haagin kansainvälisen tuomioistuimen rangaistaviksi. Koska idiootitkin huomaavat Länsimaiden toimettomuuden kansainvälisten laittomuuksien käsittelyssä innostuvat naamioituneet paskiaiset riehumaan yhä törkeämmin .
      Heti muistuu muutamia tapauksia : YK:n pääsihteerin Dag Hammarsköldin lentokoneen alas ampuminen Eestin rannikolla , Estonia laivan upotus , Kurilien niemimaan lähistöllä matkustajalentokoneen alas ampuminen, matkustajalentokoneen " hävittäminen " Intian valtameren yllä , Itä Ukrainan valtaus ja Hollantilaisen matkustajalentokoneen tuhoaminen , Skripalien murhayritys Englannissa .
      Trumpin kaudella on havaittavissa orastavaa ryhdistäytymistä kansainvälisen SIKAILUN torjumiseksi . " Suvakkidemareille " ja pärstänsä peittäville anarkisteillehan kehitys ei sovi. On vaarana joutua vain kykyjensä edellyttämiin hanttihommiin !
      On tulevaisuutta linjaavaa todeta johtaako Hollantilais Australialainen todistusaineisto paskanpuhujien turvan tukkimiseen ja" maailmanparantaja " melskaajien kaduilta vaikkapa valtion työleireille siirtämiseen. Alkaa normaalikansalaisten mitta vuotaa yli ...

    • anarkisti_on_pelle

      Raukat häpeävät toimintaansa jopa itse mutta sitä se huumehörhöily teettää. Hahaha =D

      • LucyP

        Eipä täälläkään omalla nimellään esiinny edes kaltaisesi oikeamieliset...


    • arkajalat

      Pelkuruus,häpeä ja piiloutuminen ovat perusluonteenpiirteitä anarkisteilla. Ahvenanmaalla olisi hyvä anarkistien, jokaisen heistä asua. Pois ilmaa pilaamasta, joutilaat PIF- turhakkeet. :)

    • bdghhhh

      Jos heidän naamat näyttävät petolinnun perseeltä aamupaskan jälkeen, niin pakkohan sitä on peitellä.

    • Juustoperuna

      Anarkit on rikuja paskahousuja eivät uskalla ilman naamaria esiintyä, usassa sai nauraa kun yksi ainoa mies pyöritti miten halusi 4 anarkistipaskaa samaan aikaan.

      • Juustoperuna

        Onko muuten muut huomanneet minkä olen ite huomannut, elikkä kun kirjoitatte jotain ja painette lähetyshommaa, kirjoitus ei lähde heti vaan se kestää joskus lähes minuutin ja kun kirjoitus tulee esille, siitä puuttuu kirjaimia ja kirjoitus näytää siltä kun sen olisi kirjoittanut joku aivovammainen, eli tämä paikka tekee tekstistä vajaamielisen näköistä saaden omasta mielestään kirjoituksen näyttämään vammaisen tekemältä, sillä minulla ei ole mitään kirjoitusvirheitä muuta kun suomi24 foorumeilla, pistää miettimään.


    • KuvataanRupusakkia

      Kukapa tuollainen nuori laiha pikkupoika tai -tyttö, resuvaatteissaan näyttäisi aknen runtelemia kasvoja. Joten huiveihin yms täytyy turvautua. Onko teillä edes tietoa että paljastutte kun otatte huivit pois, kameroita on kaikkialla. Normi ihminen, asian omaksi ottava kuvaa koska vaan ilman naamioitumista äidin pikku mussukoita. Siviili vaatteissa eri jaostojen poliisit ovat kuvanneet teidät moneen kertaan. Tunnistuksia tulee. Olen myös kuvannut varsinkin Tampereen vastavirralla kävijöitä, karsee mesta sekä kävijät.

    • elintasoanarkistit

      Nykyiset anarkistit ovat sangen usein pilalle hemmoteltuja keskiverto-, tai elintasovanhempien kasvattamattomia jälkeläisiä, joilla on taipumus ja vietti yrittää muuttaa maailmaa oman naivistisen mielikuvansa mukaiseksi. Herätyksenomainen vasemmistolainen elämänkatsomus on kehittynyt vertaistapaamisissa samanlaisten kultalusikkaluusereiden kanssa. Kaiken he ovat jo saaneet, mutta yhä lisää ja niin paljon helpommalla huutavat nämä vastuuttomalla rettelöinnillään, jonka he itse laskevat humaaniksi edistykseksi = maailmanparantamiseksi. Piiskattavia elintasopentuja ovatten. Rajusti pamppua lapaluiden väliin vaan.

      • LucyP

        Väkivallalahan sitä yhteiskuntaa pidetään yllä.


    • KöyhäMies

      Mä en ole hullu mä olen sairas sä oot ongelma täs maailmas Ite elänyt päin vittu mut en ole anarkisti silti tarvitse sitä jokainen rahaa ja valtaa uusi hallitus ehk auttaisi meit

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe