hoitajat varasta potilaiden.

Loymardz

On Huutoniemi sairaala Vaasassa Suomessa osastoon 1, joka on vanha 10 §, nyt uudelleennimetty Osasto 1 on mätä omenoita hoitajille, jotka varastavat rahaa ja tupakkaa ja nuuskaa kaapista säilytystä potilaille omaisuutensa.

Tämä on jatkunut vuodesta 2004, eli 11 vuotta, kun mitään toimihenkilöille ottaa tämän vakavasti, ja kun potilas valittaa, että se menetti rahaa tai tupakkatuotteita kaapista jossa he pitävät potilaiden tavaransa ilman peittelemättä kuten harhaluulot tai kuvitelmat sairaus potilaan joka valittaa.

Monet potilaat saavat niiden huoltajan tai uskotun miehen vain muutaman taalaa fivckpengar joka viikko ja kun Vietin juuri 8 päivää osaston 1, minulla oli 50 euroa, kun saavuin sitten kaksi 20 euron seteleitä ja 10 euroa seteli, mutta se katosi 30 euroa minulle samana päivänä saavuin siis 20 € huomautuksen ja 10 euron seteli.

Ja kun myöhemmin osti laatikko 10 laatikkoa tupakan niin samana päivänä katosi 2 laatikkoa tupakan ja sitten huomasin, että laatikko avattiin, ja oli kahdeksan laatikot tupakan ja seuraavana päivänä taas katosi kaksi laatikkoa tupakan uudelleen, sitten se oli vain 6 kappaletta laatikot vasemmalle niin se katosi aikana 8 päivää olin siellä 30 euroa käteistä ja 4 laatikkoa tupakan.

Oma yksi ystävä toiseen kaupunkiin Suomessa oli myös siellä ja hänelle se katosi 70 eurokäteisen näin kaiken hän sattui olla plåmboken ja hänellä oli torni 10 avaamattomia purkkia nuuskaa osan mutta kaikki aukenivat ja sitä aikaisemmin voitti noin puolet pois kaikki tölkit.

Kun olin siellä vuonna 2011, joten nimetty naaras hoitajien niille osastolla oli aiemmin ollut kioski, jossa voit ostaa makeisia ja vastaavia, mutta kioski kassalla on varastettu ja hän myönsi, kun se oli toimihenkilö olivat varastaneet sen, ja myöhemmin olin jossa olen todennut tämän asian, mutta sitten kiisti isännät tällaiseen aikaisemmin tapahtunut.

Vuonna 2004, kun olin siellä, minulla oli 140 euroa minun plåmbok mutta kun olin ostoksilla, minulla oli vain 120 minun plåmbok niin totesin, että se katosi 20 euroa minulle, mutta isännät järkeistetty tätä mielikuvitukseni ja minä hyväksynyt tämän ja ajattelin Ehkä olisin voinut laskea väärin, vaikka alldrig aiemmin tehnyt niin.

Joten vaihdoin 20 euroa ja oli € 100 jäljellä minun plåmbok mutta ensi viikolla vain 80 euroa niin puuttuu ei 20 euroa ja nyt olin sata, on täydellinen ei iinbillning mutta isännät järkeistettävä muutenkaan kuin mielikuvitus.

Syynä jatkaa niin kauan kuin 11 vuotta tai jopa kauemmin on, että vårdrna selittää pois tätä mielikuvitusta, ja kun kioski kassalla oli varastettu, ei ollut ehkä ole vakava hoitajille joka myönsi kuten tapahtunut, mutta jostain syystä ne ovat kuitenkin päättäneet myöhemmin kiistävät tällaisen tapahtunut.

Tämä on varsin ongelmallista potilaille, kun mukaan sairaalan säännöt ovat pitämään käteistä ja tupakkatuotteita ja arvotavarat kaapissa, jossa ne on tallennettu, ja saat pienen määrän rahaa, kun mennä ja ostoksia ja tupakka noin laatikko kerrallaan, niin potilaat täysin voimaton kun mätä omenoita hoitajien varastaa niitä, kun ne vielä että Praksis ostaa tupakkaa ja ottaa rahaa viikon kerrallaan ja usein dessuton johtaja tajunnut, miten paljon rahaa se kuluttaa ja tarjoaa vain muutama dollaria taskurahaa niin se riittää tupakkaa viikossa.

Nyt, koska yksi mahdollinen syy voi olla, että yksi sairaanhoitajien ole minkäänlaista kaikujen endeeminen ongelma ja mahdollinen syy voisi olla esimerkiksi huumeiden väärinkäyttö mahdollisena tapa saada tietää, mistä alkaa etsiä epäilty olisi huumeiden testi koko henkilökunta mutta ei ilmoittaa testi on tulossa, eikä neuvoa kun Testi on suoritettava.

Sitten toinen asia koskee palo heillä oli samalla osastolla vuonna 2014, kun potilas kuoli, hälytys laukesi mutta henkilökunta noncalerade tämän ja jatkoi istua kahvin huoneessa ja puhua roskakoriin toisilleen kun he luulivat oli tulipalo muun osaston oli, tietenkin he eivät tarkistanut valtion.

Eivätkä he vain tehneet, kunnes palokunta säröillä oven ja ilmoitti, että se paloi oman osaston ja oli tällä hetkellä P ** ***** joka toimi kerran noin 50 vuotta sairaalassa, ja R ** ja molemmat hoitajien on harkittu erittäin toimivaltainen maalivahti mutta valigtvis niin hyvin varsinkin, kun kaksi ovat työpaikkoja, jotka on myös erikoisuus, että he valitsevat lohkoja tässä että ne useimmiten saada molemmat työskentelevät samassa vuorossa.

Ja yleensä niin ovat kaikki pitäjät välillä 16-19 kahvin huoneessa ja puhu paskaa toisiinsa tekemättä mitään tarpeettomia asioita kuten tarkkailun jossa palohälytys tulee sisään. Mutta hälytys laukesi noin 20:30, kun he ovat ilmoittaneet, ja henkilöstö siirtyy vielä niin kuin henkilökunta, ja varsinkin iltaisin istua mahdollisimman paljon ja puhua paskaa toisiinsa kahvin huoneessa ja usein peittelemättä heille tämä, että heillä on ylimääräistä rapporrt..

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

        Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
        Maailman menoa
        382
        1463
      2. Minua itkettää tämä tilanne

        Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
        Ikävä
        104
        1263
      3. Miksi koulut pakottavat

        Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
        Maailman menoa
        114
        1187
      4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        158
        1082
      5. Mitkä oli suurimmat

        Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
        Ikävä
        44
        967
      6. Minulla oli tunteita

        Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
        Ikävä
        63
        886
      7. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        32
        806
      8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

        Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
        Suomi24 Blogi ★
        0
        790
      9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

        Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
        Maailman menoa
        90
        784
      10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        166
        662
      Aihe