Swedenborg ja yhteiskunta

Swedenborgilainen

Emanuel Swedenborgin kautta ilmestynyt Taivaallinen Oppi valaisee Jumalan Sanan sisäiset merkitykset, suoden siten avaimen ihmisen henkisen älykkyyden ja intuition kehittymiselle. Swedenborgin ilmoitus Raamatun sisäisistä merkityksistä paljastaa myös kansainvälisten sionistien eli juutalaisen eliitin salakavalat pyrkimykset kansainvälisen hegemonian saavuttamiseksi. Juuri tästä syystä Raamatun sisäisten totuuksien ja hyvyyksien paljastuminen on myrkkyä sionistisen mafian kansainvälisille pyrkimyksille. Swedenborgin teokset ovat painettu mediapimentoon.
Aidot Swedenborgilaiset tulevat murskaamaan kyykäärmeen pään eli kansainvälisen sionismin. Israel on kirjaimellisesti perkeleen maanpäällinen valtakunta.
Mikäli valtamedia olisi coelestiaalisten (taivaallinen) tai spirituaalisten (henkinen) ihmisten hallinnassa yhteiskunnan kehittymisellä ei olisi rajoja. Tällöin alkaisi maailmassa todellinen valistusfilosofian kausi, eikä vai filosofisessa mielessä, vaan yhteiskunnan kullakin sektorilla. Oikea ja rehellinen tiedonvälitys virvoittaisi myös luonnollisia ihmisiä ja kenties tiettyihin motiiveihin vedoten aistillisia ihmisiä suorittamaan lähimmäisenrakkauden tekoja jo siitäkin syystä, että niistä koituu hyötyä myös tekijöilleen. Jo valehtelevan propagandistisen tiedonvälityksen tyrehtyminen ohjaisi luonnolliset, ja ehkä myös aistilliset populaatiot äänestämään oikeudenmukaisia, isänmaallisia ja viisaita kansanedustajia.
Jo luonnollisella tasolla ihminen ymmärtää Taivaallisen Opin avulla seuraavat asiat: Eheytyneet avioliitot ovat yhteiskunnan perusta; Yhteisen kodin rakentaminen edellyttää onnistuakseen uskollisuutta, jota jo luonnollisen asteen moraalikäsitys vaatii. Hyvän parisuhteen onnistumiseen heijastuu myös hedelmälliseen vuorovaikutukseen ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Onnellisista kodeista syntyy tasapainoisia lapsia yhteiskunnan jäseniksi ja sen tuleviksi rakentajiksi toisin kuin nykyajan rikkirevityistä uusperheistä ja sukupuolineutraaleista liitoista.

Valaistuneelle ihmiselle on itsestään selvyys, että ihmisellä on kuolematon sielu ja että on taivas ja helvetti, ja että Herra Jeesus Kristus on Jumala. Ihmisellä on näistä asioista luja varmuus, sillä ne istutetaan ihmiseen taivaasta jo lapsuudessa. Ihmisen luonnollinen mieli on kuitenkin helvetillinen, joka tukahduttaa taivaasta tulevan virtauksen.
http://muutosvoima.com/2015/05/01/ihmiskunnan-valistumisesta/
http://muutosvoima.com/2015/05/01/epajatkuvien-asteiden-filosofiaa/
Apocalypse Revelata
Arcana Coelestia
http://www.novahierosolyma.fi/
Uusi Jerusalemi ja sionismi

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttkkl

      Vanhan käärmeen pää onTurkki, joka on kartalla kärmeen päänmuotoinen ja Jumalan Poika polkee sitä rikki, ja sentähden siellä järisee jatkuvasti, kun kallliot murtuu rikki!

    • Anonyymi

      "Aidot Swedenborgilaiset tulevat murskaamaan kyykäärmeen pään eli kansainvälisen sionismin."

      Tuollaisia uskontoja kun on olemassa niin ei ole ihmekään että Adolf Hitlerin ajatuksille oli helppo löytää tukea kansansa keskuudessa. Samanlaisia kuin ne Martti Lutherin kirjoitukset juutalaisista.

      Ihmiset unohtavat että monet vanhan testamentin profeetoista sekä Jeesuksen maanpäällinen äiti ja kristillisen seurakunnan ensimmäiset jäsenet (apostolit ja muut) olivat juutalaisia.

      • Anonyymi

        Sitä paitsi tuo "kansainvälisen sionismista" ei ole mitään todisteita sen enempää kuin Trumpin väitteistä. Jos on todisteita niin tuokaa ne sitten esiin (todisteet eivät ole vain väittämiä).

        Ateistisessa Neuvostoliitossa juutalaisia kanssa vainottiin pogromeissa. Noilla ateisteilla ja kaiken maailman "jumalan palvoljilla" on ainakin yksi asia yhteinen: väkivalta toisia kohtaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5391
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2232
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2216
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      870
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      753
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe