KÄRPÄSLÄTKÄ LYÖ HELBILLÄ

Mattimölli

Kymmenisen vuotta sitten ajettiin kuin käärmettä pyssyyn yhtiöittämistä ja romutettiin säästösyiden varjolla monta toimivaa systeemiä. Linjavaalit ja henkilökuntakuljetukset ym lakkautettiin säästöihin vedoten sekä monta muutakin ja kuinkas kävikään.
Mutta nyt uudet kärpäslätkät lyövät mikä tietää lähtöä kaljupäisille päälliköille sekä heidän suosikkikärpäsilleen.
Uusi omistaja kun ei tarvitse , heillä on jo omat.
Eipä taida olla kellään kommentoitavaa ?

47

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Talkoo-Taavetti

      Se vielä että henkilöstön pohjasakka lähtee samalla ovenavauksella. Sinne katoaa luottamusmiehet ja työltäsuojeluvaluutetut ja muut ay aktivistit. Samalla oven avauksella heitetään koko sakki ulos ja sen jälkeen niillä ei ole mitään asiaa tontille enää ikinä.

      • Yksakti

        Eipä taitane olla oikean Talkoo-Taavetin sepustuksia tuo edellinen ,sillä Taavettihan on ollut ja tarvitessa edelleenkin oleva lakkovahtien apuna ruuttapartiomies joka huolehtii ettei rikkurit pääse myyräntyötä tekemään.
        Ei ole irtisanomisperuste ay-aktiivisuus , eikä luottamusmies , eikä työsuojelutoimintakaan.
        Mitä pohjasakkaan tulee ,niin siihen kuuluu eittämättä johtajisto perskärpäsineen johon tuo lätkämaininta sopivasti osuu. Ne on sopan hämmentäneet. Joissain maissa moisesta väärästä toiminnasta , veronmaksajien rahojen tuhlaamisesta yhtiöittämisen keinoin saattaisi saada vankeustuomioitakin jopa.
        Lähtö tulee syvämulkut ja mikkihiiret.


      • Talkoo-Taavetti

        No kyllä se minä itse, aito ruuttahomo, tuossa yllä kirjoittelen iha ite.
        Olen näet tullut järkiini ja tajunnut että ay homma on pelkkää tyhmän karjan kusettamista. Samaan aikaan kun piirainen käy jäsenmaksuilla pattajalla harrastamassa "vesiurheilua".
        T. Se ainoa ja oikea, aito alkuperäinen Talkoo-Taavetti


      • Ååååööö

        Ei luottamusmiehet lähde mihinkään


    • kontulanpss

      Selvästi Kikkuran tekstiä taas, kokee antipatioita tätä Taavettia kohtaan kun kikkura nobinalla rikkurina toimiessaan sai kusiruutasta kasteen lakkotaavetilta, että rivien välistä huomaa katkeruuden ja kun vielä kaljoitteli hyvän työpaikkansa jonka oli pullankantamisella varmistellu, mutta ei auttanut pulla ei rikkurointi, kun pilliin puhalsi lukemat, niin vain läksi.
      Kontulassa oltiin samaan aikaan Persujen puoluetoiminnassa mukana, selkärangaton mies ja saikin lähteä, nyt kokkareissa eteismattona toteuttaa oikeistopolitiikkaa ja huutaa homojen oikeuksia ja kumartaa matuja.
      Posketonta juttua, mutta toisaalta ymmärtää kun ei depatti enää riitä siihen vähimpäänkään, niin koittaa olla oma itsensä.

    • JarkkoY

      Aloittaja ei ymmärrä, että Helbillä on johtajia paljon koska suuri ammattitaito pitänyt ison laivan liikkeellä, pienellä johtaja ja päällikkö määrällä ei isoa yritystä pyöritetä ja Helbille on saatu ne parhaat voimat kun heille maksetaan hyvin on tuloskin hyvä.
      Kilpailijoilla on vähemmän johtajia eli osoittaa heidän huonon yrityskulttuurinsa, varmasti Koiviston auto palkkaa kaikki Helbin johtajat ja palkkaa lisääkin päälliköitä ja todennäköisesti saavat tuntuvan palkankorotuksenkin, kuljettajan hommia pystyy tekemään kuka vain, mutta johtajan ja päällikön tehtävissä pitää olla älyä ja hallita riskit, olla sosiaalisesti taitava sekä verbaali lahjakkuus ja siitä pitää myös maksaa kunnon palkka.
      Minun mielestäni kuljettajien palkkojen pitää joustaa alaspäin ja työpäivää voisi myöskin pidentää, johtajien palkkoja pitää kasvattaa ylöspäin, näin syntyy riittävät tuloerot ja asianmukainen kunnioitus ylempiä kohtaan, tästä ovat puhuneet myös Sipilä ja Stubbikin arvostetut hallituksen ministerit.

    • buldoggi2

      Heko, heko, sanovat että Hebulille pääsi johtajiksi ne jotka muualla ei pärjänneet ja tulivat intistäkin maitojunalla, nämä reppanat, onhan tuo vene kaatunut kun huonosti johdettu ja itse isoa palkkaa nostettu.
      Koivarin luulisi laittavan järjestyksen peliin ja palkkaavan oikeita toimijoita.

    • masaheadhill

      Nuo esimiesten tulot voi helposti tarkistaa netistä-tietenkin pitää olla vähän älliä siihenkin. Buldoggihan voi näyttää nyt fiksuutensa, ja penkoa ne netistä. Jää nähtäväksi onnistuuko?
      Kerro samalla, ketkä Helbin johtajat ovat lopettaneet armeijan kesken. Noo...., niitä nimiä nyt kehiin, ai ei sekään onnistu?
      Uskotko kaiken, mitä sinulle joku kertoo, se on varmaan järkevää, onko?
      Ja hei, minua saat haukkua-anna tulla kun muuhun et pysty. En ole provosoituvaa sorttia! Taitaa ottaa vähän nuppiin.
      Todista nuo em. väitteesi, niin nähdään onko sinusta seisomaan sanojesi/kuulemisiesi juttujen takana.......niinpä!

      ps. laita samalla toimiva esimerkki siitä, miten itse olisit Helbin johtotehtävissä toiminut. Ai, eikö siihenkään löydy taitoa-no miten se nyt silleen??

      • Berttalasse

        Entiseen tapaan vaan ilman mitään yhtiöittämistä ,niin tappioty oisi olleet ainakin pienempiä. Syöksykierre alkoi uusien tuulien alettua puhaltaa. Sä masa et tajua noista hommista mitään. Kuultu ja luettu on että olisit vähän ja aikas paljonkin sellaista b-rappupoika-sorttia ja miehenkipeä.


      • höylääjä

        jumalauta aikuiset? miehet taas vauhdissa kirjotuksineen.kasvakaa jo hei aikuisiksi.


    • kauhistunutmatkustaja

      Ei hemmetti, tuollaisten imbesillien lapsenmielisten kavereiden kyydissäkö mä matkustajana olen, kun matkustan Helbin busseilla. Kun tätä palstaa lukee niin ihmetyttää miten yhdelläkään näistä kuskeista on tarpeeksi älliä edes siihen bussinrattiin. Varsinkaan jos tulisi joku yllättävä tilanne.

    • Tominat

      Miten näiden imbesillien käy kun koivarin kurikomppania vaatii kravatin ja suorat lahkeet ja pomojen häntämiehet eli persnuolijat, jatkuuko sama yhä, epäilen että ei, kun uusi johto niin ei makkaraa enää nuolaista niin nopsasti.
      Kovat puhallukset myö tulee ei tulla jurrissa töihin, ei oel mikään Tammelundi tämä Koivisto ja siellä on kunnollinen johtajisto, kokoomuspuolueen jäsenkirja ei riitä vaan vaaditaan kovaa tulosta ja työntekoa, siellä ei hävitä kilpailuta pillkuvirheillä ja sen jälkeen taputella päälakea "täydellä "vastuulla", näinhän oli hebulilla periaate ja itsearvo.

    • helbfleet

      Kyllä ja kalustoonkin aletaan satsata. Ei tule enää mitään Scanian romuja. Omnipommeja tai sellaisia . Ainoastaan kunnon VDL:iä. Scaniat on susiksi todettu jykylässä ja se niistä.

      • Alavaihdettu

        Ei voi muuta kuin todeta että mitäs minä sanoin aikoinani .


      • VDL

        Miten pääset VDL-merkkisellä liikkeelle, jos tulee yllättäen pakkasta yli 2astetta?


      • VDL

        Väännän avaimesta/painan starttinapista.
        Helppoa.


      • Märtfinland

        Pian siellä ei radiota kuunella ajon aikana ja kraka kaulassa tiukassa . Varustettuna firman logollisella solmioneulalla. Tulee sulkeisia olemaan.


      • Helbkuskii

        Tuliko jo lähtö Syvämulkulle ja Mikkihiirelle ?


      • Herkkueki

        Hiii hii ! Lähtö tulee Syvä , ym mulkuille ! Hii Hii !
        Vintillä käynnissä joulusiivous mikä olis pitänyt tehdä jo kauan sitten Hii Hiii !


      • vastaajoo

        Onko tosi?


    • Talkoo-Taavetti

      Kyllä nyt on tuuletus käynnissä. Sieltäollaan ihan lähiaikoina heittämässä peltoon sekä työltäsuojeluspedet että ay-jäärät. Pojille tuli lähtö nyt. maksoi mitä maksoi. Helpompi maksaa akt.en pohjattomaan kassaansopimussakko kuin antaa rottien valssata pöydillä. Siinä tulee vielä monelle vasemmistopellelle huonot housuun kun tehopuhdistus alkaa.

      • Karjuheinolasta

        No entäs ne eläkeukot jotka yhtä turhia ellei turhempiakin spedejä.
        Eikä sieltä olla heittämässä ketään kuljettajista , kun ja jos ei ole vähennystarvetta.
        Perusteeksi ei riitä Ay-aktiivisuus tai TS. toiminta.


      • Talkoo-Taavetti

        Otappa selvää karju (mikset muuten ole jo uunissa, nyt on porsaiden paistoaika)
        Ainoastaan viranhaltija joudutaan ottamaan takaisin työhön jos irtisanomiselle ei ole perustetta. Mikä tahansa muu työntekijä voidaan potkia vaikka ajankuluksi mäkeen. Siitä voi joutua maksamaan liitolle korvausta mutta siis potkut voi antaa ihan millä syyllä tahansa.


    • Kuljettaja_Tammelund

      Onko jotain kitkeryyttä liittoa kohtaan? Kuule ei sitä noin vain ulos potkita luottamusmiehiä, Koivarilla ei siihen rahat riitä ei tosiaankaan ja kyllähän duunissa pitää olla ne jotka pitää työntekijänkin puolta ettei kokoomus/kepuhallitus vie tuhkaakin pesästä.
      Varmasti kyttäävät kyllä pillin kanssa ja sillä tavalla pääsee halvalla eroon, mutta kun hoitaa asiansa kunnolla, niin tuossakin hebulifirmassa on duunia, ainoa on jos kilpailun kautta häviävät lisää, niin mono soi, mutta ei luotoille, pomoilla voi olla ahdastakin.

      • Aito-Talkoo-Taavetti

        Siinä lähtee luotto kun kuka tahansa muukin. Koivarilla nimenomaan on sitä massia. Niin lähtee luotot kun ts:tkin jos ei yhteistyö konsernijohdon kanssa suju. Esimerkkejä siellä riittää. Niin nopeasti lähti eräskin ay-spede ettei edes reppua tai työkuteita ehtinyt vaihtaa.


      • Karjuheinolasta

        Minä olen lukenut täältä ja kuullut muualta , että Nobinalta olis joku TS mies lähtenyt niin nopeasti ettei pillinpuhallustaan kunnolla ehtinyt loppuun saattaa kun tuli riittävät lähtölukemat.
        Siinä ei tarvittu edes sitä massia. Se kun kaikkein halvin ja helpoin keino päästä epämiellyttävästä henkilöstä eroon.
        Niin ja siihen eläkeukkokeskusteluun vielä kun kysyit miksen ole duunissa , kun porsaiden paistoaika, niin eläkeläinen kun EI TEE DUUNIA ja piste.


    • Kummelundintaluttaja

      Lähtölaskenta vintillä kuin ilotulitusraketeille meneillään !!!
      Ei tule lähtöä ts , eikä muillekaan ay .
      Koivarilla omat koirat. Ei ne tartte Syviksiä eikä mikkihiirejä. Tuplaweekin tutisee.

      • Talkoo-Taavetti

        Kohta Koivarilta kajahtaa !


      • Karjuheinolasta

        Tekeekö se joku entinen Nobinan Ts. mies eläkeukkoduunia siellä ?
        Vai oliko pilliinpuhallus se Nobinalta lähtö ?
        Ei ne silloin sinne ota jos blosannut.


      • Talkootaavetti

        Täällä Espoon lakkoportilla , missä sen takavuosina hyvin uitin henkilökohtaisesti , sitä ukkelia odotellaan vierailulle , että saatais harjoitella, koska rikkureita ei ole. Lakko-osallistuminen on 100%.


      • Partajugi

        Kuulemma odottelee kärpäslätkälyöntiä Ruhan portilla esitellen koirannaamaansa.


    • Pirukka

      No siitä ei suurta vahinkoa tulisi jos työsuojeluvaltuutettu saisi kenkää,sellainen tossukka koko äijä. Siltä lähti vaimokin paremman miehen mukaan. Joten kyllä suuresti ihmettelen että on edes valittu ko.hommaan.

      • Sikavirala

        Täällä on monta muutakin mikkihiirtä jotka valittu hommaan ja toisia pätevöityneitä, jopa ulkomailla työkokemusta hankkineita sivuutettu sen vuoksi.
        Enää täällä ei kyllä pärstää katota, joten tulevat tuntemaan sen jos kelpaavat edes kuljettajiksi. Lisäksi ennen oli prätkät ,mutta nyt fillaristipellehinttarit valtaavat jalansijaa pomojen suosiossa.


      • Karjuheinolasta

        Ainoa missä olen samoilla linjoilla kanssasi, Sika Mika, on tuo että fillaristipellehinttarit..jne. Muilta osin olen paljonkin skeptinen hehkuttaessasi ulkomailla pätevöitymiseesi viitaten. Et vanhoja kunnioittanut ja sitä niität nyt mitä kylvät.


    • kaljumake

      Joku oli käynyt ajelemassa Englannissakin,mutta takasi piti päästä.Ei ollut poika pomojen mieleen niin joutui hyllytetyksi.......

      • Karjuheinolasta

        Ei ollut pomojen mieleen eikä tullut miehistönkään kanssa toimeen ja niin siinä sitten kävi että porukka kun tarpeeksi valitti ja tarpeeksi ylös asti, niin pikkupoika palautettiin puusta alas maanpinnalle. Ei auttanut vaikka oli olevinaan prätkä ja kova jätkä. Sille naurettiin kun alas pudotettiin. Kundit varotteli sitä kyllä kun isotteli, mutta eipä uskonut ennenkuin iso lätkä läsähti. Jotkut ei opi koskaan. Silti mieheksi luokitellaan. Ei ole hepeneissä kuulemma kulkenut.


      • Ullakähärä

        Onko toi Englannissa ajellut pridekulkuemiehiä, tai tyttösiä jos noin on käyttäytynyt ? Onko sama joka itsekin kirjoittaa joku Mika ?


    • Karjuheinolasta

      On se sama vaimojenhakkaaja. Englannissa takavuosina mukamas pätevöitymässä.
      Kehtasi mokoma vielä elvistellä sillä.
      Ainoa missä pätevöityi oli päällikkö Jaskan nuolemisessa ja pelasi hänetkin, hyvän miehen, talosta pois kun yllytti hullutuksiin.
      Jos kehtai, tekis mieli käydä jotain pridekulkuetta katsomassa onko se sama mikkihiirennäköinen prätkähiiri sielläkin.

    • Anonyymi

      Vittu jos minusta puhutte niin erehdytte !
      Minä uskallan pistää Syväkyrvällekin vastaan toisin kuin toiset jotka tottelee !

      Olin pikällä saikullakin kun rupes vittuilemaan loma-ajankohdasta.
      Näytin sille että poidin pitkän saikun ja sitte vielä loman sen perään.
      Nyt se on aika kiltisti ollut tämä meidän Tanhutalipalleroisemme !!

      Mika Vee

    • Anonyymi

      On se Syvältäoleva Tanhutalipalleromme saanut paljon pahaa aikaan , kun monet kokeneemmat konkaritkin siirtyneet toisen yhtiön leipiin kun eivät viitsi kuunnella sen reuhaamista ja diktatuurimaista käytöstä.
      Mutta minusta ei niin vaan päästä !
      Teen samalla tavalla kuin Mikakin tarvittaessa ja se puree Syvältä.

      Helbheikki

    • Anonyymi

      Niinhän siitä juttua oli ent. Helmessä pe.illansuussa.
      Mulkku mikä mulkku ja Syvältä kuulostaa todellakin olevan.
      Muistan vähän sitä itsekin Koskelan ajoilta.
      Seuraavassa porttipäivässä teidän pitäisi istahtaa se sieltä samalla hemmettiin !!!
      ps. Eipä ollut kenestäkään tissiposkesta perjantaina tulijaksi eikä ainakaan vastukseksi.

      Partajugi

    • Anonyymi

      No nähtäväksi jää onko tänäänkään perjantaina , nyt siis siellä uudessa Pikkulinnussa Kontulassa.
      Olisi kiva nähdä viimeinkin se Kähärä ja vaikka myöskin jos tämä Syvätanhupallokin tulisi jutustelemaan. Olisi mukava nyt kun eläökkeellä, kertoa vähän miten ennen tulivat päällikötkin paremmin juttuun alaistensa kanssa ja ilman huutoa ja itkupotkuraivareita.
      Tervetuloa myös minunkin puolestani kaikki aiemmin poisjääneet tissiposket !

      Karju Heinolasta

    • Anonyymi

      Perjantai se on tulevakin perjantai ja siellä voisimme jutella, mikäli Helbinäijä rohkenee saapua fillarillaan, mutta mieluiten miesten pukimissa paikalle . Vaikkapa niistä Helbin pekkasista joita ei kuulemma tahdo saada. Ei mulla vaan ollut mitään ongelmia. Ainakaan Syvällisiä.

      Helbheikki

      • Anonyymi

        On se komiaata kun pian alkaa lakko ja tissiposket jää koteihinsa sovittaan hamekankaita ja imemään äitiään.
        Samaan aikaan me tosimiehet tehdään pitkää päivää linjalla ja ylitöitä saa painaa niin paljon kuin jaksaa. Tänä vuonna tienataan kirkkaasti yli 70000€


    • Anonyymi

      Kukaan ei tee yhtään pitkää eikä lyhyttä päivää lakkojen alettua.
      Siitä tulevat pitämään huolen jo paikalle valmiiksi kutsutut ja lakon alkaessa saapuvat Talkoo-Taavetin valjastamat kusiruuttapartiot.
      Siinä se Helbinäijä / Helbinneiti sukkahousuissaankin fillareineen tulee ruutatuksi mikäli ei malta pysyä poissa .

      Helbheikki

    • Anonyymi

      Syvärillä kuulemma kuumat paikat kun Koivari on otettu Capmanin pyynnöstä operatiiviseen johtoon ja siellä omia miehiä tulossa tilalle.
      Aiheesta lisää Pikkulinnussa tänään klo 18 jälk.

      Parta-Jugi

    • Anonyymi

      Nykyään Pub Parisissa mutta eipä ketään uskaltautunut juttusillemme. Puhumattakaan että ois Jugia parrasta nykäissyt.

      Helbheikki

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe