Pakolaisille nuiva Kauniainen - Veronica Rehn-Kivi

Olette-rumia-ja-ilkeitä

Kauniaisten valtuuston puheenjohtaja Veronica Rehn-Kivi antaa Kaunis Grani lehdessä selostuksen miksi Kauniainen ei mitenkään pysty ottamaan vastaanottokeskusta, vaikka se NIIN KOVASTI sitä haluaisi.
http://www2.kauniainen.fi/kaunisgrani/lehti/nro12_2015/KaunisGrani20102015.pdf

>>> Veronica Rehn-Kivi 20.10.2015
"MAAILMANKIRJAT OVAT SEKAISIN
Pakolaisvirtojen vyöry on yllättänyt Euroopan. Myös Suomeen on saapunut ennätysmäärä turvapaikanhakijoita, joiden väliaikainen majoittaminen eri kuntiin on käynnissä.
Kauniaisilla ei ole mahdollisuuksia perustaa omaa vastaanottokeskusta, koska sellaisen minimikapasiteetiksi on määritelty 200 henkilöä. ">>>
____
Espoossa ei ole kuultukaan mistään tuollaisesta 200 henkilön minimirajasta. Espoossa on vastaanottokeskuksia jo 5 kappaletta. Tässäkin Espooseen perustetaan 40 alaikäiselle turvapaikanhakijalle taas uusi vastaanottokeskus:

“Espooseen avataan lähiviikkoina kaksi uutta vastaanottoyksikköä alaikäisille turvapaikanhakijoille. Pelastakaa Lapset ry:n vastaanottoyksikköön mahtuu 40 alaikäistä turvapaikanhakijaa ja SOS-lapsikyläsäätiön vastaanottoyksikköön 14 turvapaikanhakijaa.
Espoossa toimii nyt jo viisi alaikäisten turvapaikanhakijoiden vastaanottoyksikköä.”
http://www.hs.fi/paivanlehti/29102015/a1446009778190

Ihmettelen sitä, että milloin tasa-arvosta, vähemmistöjen ja muunkielisten oikeuksista niin kovaa melua pitävä ruotsinkielinen Kaunisinen alkaa osallistua turvapaikkatalkoisiin?

Mitään 200 henkilön minimirajaa ei ole olemassa. On vain olemassa **sydämettömiä ja kylmiä,** varakkaan ruotsinkielisen Kauniaisten asukkaita.

8

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bättrefolk

      Vantaa omistaa Kaunialan sairaalan. Potilaat voidaan siirtää Jorviin.
      Jorvissa on 200 paikan ylikapasiteetti.
      Kaunialan sairaalaan ja henkilökunnan asuntoihin voi helposti sijoittaa 200 ja enemmänkin pakolaisia.
      Maahanmuutto viraston ja poliisin olisi helppo asioida Kauniaisissa

    • Tiloja-kyllä-on

      Tyhjistä liiketiloista ja kaupungin omistamista tarpeettmiksi jääneistä kouluista ja sosiaalitiloista ym. saa aivan hyvin tehtyä tuollaisia 40 hengen vastaanottokeskuksia.
      Onko Kauniaisten asemarakennuksellakaan enää mitään funktiota olemassa? Myös Työväen Akatemian tontilla on vapaata tilaa.

      Espossa on rakennettu tyhjille parkkipaikoille elementeistä pakolaisten asumuksia, kuten tässä Siikajärvelle.
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kontti-muuttuu-nopeasti-kodiksi-tastako-apu-turvapaikanhakijoiden-majoitukseen/5352850

      Jos Kauniaisten kaupungilla on yhtään auttamishalua ja yhteisvastuun henkeä olemassa, niin on kymmenittäin tiloja ja mahdollisuuksia jonne esim. 40..50 pakolaista saadaan mahtumaan.

      Laitetaan pitkään mieleen muistiin, miten ruotsinkielinen Kauniainen tässä asiassa aikoo menetellä. Jos ei minkäänlaista asuntolaa koko Kauniaisiin perusteta, niin se lyö hyvin pahan leiman koko suomenruotslaisen väestön päälle. Hävettävää olla kovasydäminen, ja vain rahaa ja mammonaa ajatteleva suomenruotsalainen

    • seonrikastuttamista

      Jos edes ottaisi asumaan Kauniaisiin niin varmasti tekisivät senkin valiokoivasti ja nännäisesti muutaman niinkuin Ahvenmaa tekee.
      Ei varmasti tulisi yhtään solttupoikaa ja somaleista (väärä pigmentti) puhumattakaan heidän sisäsiittoiseen yhteiskuntaansa viheltelemään ja puristelemaan heidän tyttäriään.
      Kaunialan sairaalahan on hyvä VOK:n paikka.

      • Ollaan-auttavinaan

        Kauniainen ei meinaa ottaa edes valikoivastikaan sellaista 40-50 pakolaisen määrää. Valkoihoisten ruotsinkielisten Kauniainen aikoo maata rahakasojensa päällä, eikä korvaansa lotkauta vaikka hätä ympärillä olisi kuinka kova.

        Luotetaan siihen että kyllä suomenkieliset tuonkin asian hoitaa. Niinkuin suomenkieliset hoitavat jo Kaunaisten vahukset ja hoitavat kauniaisten päiväkodit ja hoitavat lasten kouluttamisen ja terveydenhoidonkin Jorvin sairaalassa.
        Tässä mielessä se osa Suomea ja suomalaisuutta joka puhuu äidinkielenään ruotsia, se on elätti ja syöpäläinen.

        Koko Kauniaisissa asuaa tällä hetkellä seitsemän (7) tummaihoista henkilöä joilla on pakolaistausta. Nämä ovat jo vuosikymmen sitten maahan tulleita ja sillä tavalla kotiutuneita.
        Kylmäkiskoinen Kauniainen on valtuustonsa puheenjohtaja Veronica Rehnin suulla sanonut, että he eivät perusta vastaanottokeskuksia lainkaan. Muutaman uuden tummanvärisen asukkaan he sen sijaan voisivat ottaa. Tai ainakin julkisuuteen päin lupailla ja olla ottavinaan. Mikäli joku kauniaislainen tarjoaa sellaisille jostakin asuntoa.

        Jos ei joku tarjoa asuntoa, niin sitten ei voi mitään. Ruotsinkielinen, pakolaismyönteinen Kauniainen on kaikkensa asian eteen tehnyt.


    • Vokki-on-saatava

      Kaunialan sairaalaan pitää ehdottomasti perustaa vokki. Se on aivan turhanpäiväinen viihdehoitola varakkaille vanhuksille, henkilökuntaakin siellä on satamäärin.
      Tästä pitää kerätä adressi!

    • Tänne-100-poloista
    • ceiska

      Kauniaisiin täytyy rakentaa vokki jos ei oo sellaista paikkaa. Kaunialan sotaveteraaneja ei kohta oo enään siellä joten sinne vokki. Kyllä Kaunislaistenkin täytyy ottaa vastuu pakolaisista kuten Espoo ja moni muu paikkakunta tekee. Olenko ymmärtänyt väärin vai onko kysymys siitä ettei oo tarvittavia tiloja.

    • tännetänneheti

      Eikö mikään paikka Suomessa saa pysyä rauhallisena ja turvallisena. Muuttakaa itse Kauniaisiin, niin ei tarvitse valittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe