Ilmestysmaja seurakunnan vanhimmisto

Miten.on

En ole kuullut ilmestysmaja seurakunnan vanhimmistosta. Onko niissä sellaista .

9

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pohtinut

      Eipä taida olla, kun ei niitä tarvita, kun on "profetaalinen seurakunta". Johtuisiko siksi. Ymmärrän hyvin, miksi seurakunnassa pitää olla vanhemmisto. Pysyy seurakunta raittiina ja siinä on Raamatun mukaiset miehet, kun Tim kirje sen sanoo. Näissä seurakunnissahan kuten ilmestysmaja on paljon naisia vastuullisina. Kukahan sitten arvioi, että opetus on raitista ja Sanan mukaista. Jos Sanaa opetetaan pitäisi sen olla myös se suurin auktoriteetti ja toimia sen mukaan!

    • EiNeMiehetVielä

      "Pysyy seurakunta raittiina, JOS siinä on Raamatun mukaiset miehet..."

    • Pohtinut

      "Pohtinut " tarkoittikin juuri tuota, että tulee olla Raamatun mukaiset miehet, eli raittiit uskossaan. Kirjoitus tuli vähän epätarkasti, jota pahoittelen.

    • Vai.onko.neljä

      Miten viidelle jäsenelle tarvitaan vanhemmisto?

    • Ihmemieskö

      löytyi numero
      soita ja kysy
      044 939 59 15

    • Majan.lapset.paetkaa

      Ilmestysmaja näyttäisi olevan tällä hetkellä 9:llä paikkakunnalla.

      http://ilmestysmaja.fi/fi/paikkakunnat.html

      5:llä paikkakunnalla johtajaksi on merkitty Johanna Tunturipuro. Voi miettiä miksi näin on. Liikkeessä sisällä olevat tai siitä lähteneet tietäisivät.

      Järvenpään Ilmestysmaja on lopettanut toimintansa 2014 ja Pieksämäen Ilmestysmaja 2015. Mikkelin ja Vaasan Ilmestysmajat ovat lopettaneet toimintansa. Jotain hämyä tuossa on?

    • Hei!

      Asia on hiukan hankala.

      Mutta sanoisin että seurakunnat toimivat yhdistystoiminnan normein, ja silloin toimielin on vastuussa ryhmän toiminnan päätöksien tuloksien vaikuttavuudesta.
      Yleensä ei ole tietoa hyvän hallintotavan tai yhdistystoiminnan asioista paljoakaan.
      Erilaisia vastuunkantajia on yhdistyksen sääntöjen mukaan demokratian menetelmin valittuja tasa-arvoisten ihmisten joukosta äänestyslappu-periaatteella, ja toimielimissä istuu tasa-arvoisia ryhmän jäseniä itseäisenä toimivaltana äänestyslappu.

      Uskonnollinen maailma on täsä hankala, että ei aina huomata perustaa uskoa ja rakkaussuhdetta Jumalaan henkilökohtaisella tavalla. Kukaan ihminen ei voi kenenkään uskoa kantaa ja ymmärtää vastata jokaisen jokaiseen emotionaaliseen odotukseen.
      Siellä missä ihmisiä syntyy aina ristiriitojakin. Jos joku persoona hetken toimisikin uskossa auttavana tekijänä tukena, se päivä koittaa että ihminen pettyy aina ihmiseen jos katsoo ihmisiin uskossa.
      Pettymykset ovat sitten hankalia kun on kyse niin voimakkaasti emotionaalisista asioista ja tarpeista. Ihmiset ovat tietämättömiä koko Raamatun suhteen, ja taitamattomia yhdistystoiminnankin kaiken mahdollisen tiedossa.
      Toimielin on aina se joka tekee päätökset, ja näissä tulisi noudattaa hyvän hallinnon vuorovaikutuksellista metodia.
      Toisinaan jotkut ottavat laajaa vastuuta ja ryhtyvät jossakin määrin hallitsijoiksi ja vallitsijoiksi jollakin esim. seurakuntavuosien tai harmaiden hapsien määrän perusteella.
      Harmaat hapset ovat hyvin "petoliset" siinä merkityksessä että jos nuori uskossaan palava pistää toivonsa ja uskonsa jonkun harmaiden hapsien kannettavaksi, harmaiden hapsien takana onkin sitten vain ihminen joka on jäänyt viisaudessaan vajaaksi asettamalla aina omat ehtonsa, ja itsekkäät omat edut- omat perhe-edut, itsensä viihdyttämisen, oman kunnian pyynnön, omat asiat 100% pyhityksen ehtojen tielle. Tyhmyys on vain sitten tiivistynyt harmaiden hapsien myötä.
      Varovaisuus siis ja luottamus- ja henkilökohtainen suhde pitää solmia vain ylipappiin; Hebr 8:1-2, 1:14, 2:17-18, 7-8, 4:14-16, Joh 10:1-21 14 luvut. (Lue nuo Raamatusta) Pyhä Henki, Ylipappi itse, enkelit toimivat ihmisen uskoon tulon, uskon säilyttämisen, pelastuksen eteen jatkuvasti. Tähän vaan pitää ihmisen per/ nuppi yhtyä.
      Yhdistys- järjestötoiminnan pyörittämisessä on pakko pitää ihmisiä joilla jotakin vajaatakin ymmärrystä on miten homma toimii suunnilleen, ja mitää luulee osaavansa, työmäärä on runsas eikä palkattuja riitä.
      Jokaisella on joku ns. armolahja uskossa ryhmän hyväksi, ja jokainen "evän heilahdus" on tärkeä työn toiminnassa.
      Puolessa minuutissa ja yhdellä evän heilahduksella joskus onnistutaan karkottamaan palavia uudestisyntyneitä vastakääntyneitä ensirakkaudessaan lopullisestikin maailman teille. Toinen ei tunne sitten usein mitään huolta että toinen lähti.


      Seurakunnan toiminta on oikea metodi yhteisiä arvoja ajavien ihmisten ryhmiin liittymisessä. Niin armaassa Suomen maassa menetellään että erilaisiin etujärjestöihin ja arvoja ajaviin järjestöihin/ yhdistyksiin liitytään.
      Taivaan kirjat eivät kuitenkaan ole sama asia kuin jonkun järjestön jäsenkirjat.
      Ilm 20:12-15, Luuk 10:20.
      Joh 10:16. Ihmisiä on maantieteellisistä ja inhimillisitä syistä erilaisissa Raamattua lukevissa piireissä yksilöinä, ja omassa himassa Raamattu kädessä uskossa.
      >>>> Mutta ihmisiä kohtaan ei saa olla ankara, sillä kukaan ei vältä erehdyksiäänkään. Jaak 3:2. >>>>>>>>>> Pitää muistaa ihmisen inhimillisyys, ja Jumala itse paljastaa jokainen omat erehdykset ihmiselle itselleen.
      Ihmisen elämään kuuluu pettymyksiäkin aina. Usein maailman ihmiset ovat lujilla ja potevat masennustakin toisinaan ettei voimia ole aina niin että kestokykyä olisi tarpeeksi jaksaa ja sivuuttaa kaikkea mielipahaa.

      Seurakunann toiminta on asiaan kuuluva funktio. Aina Jumalan omat ovat ryhmiin kerääntyneet. Inhimillisiä tekijöitä on olemassa, -ihmiset eivät enkeleitä ole.
      On hyvä asia jos on joku asiaa tunteva vanhempi seuranana ja "tukena" mutta nk. sanoin harmaiden hapsien takana voi olla usien muu etu tärkeimpänä, kun rakkaus, tuki ja myötätunto vastuu olevaiseen yksilöpersoonaan. Ihmisten aika ja voimat kuluvat työssä ja perhehuolissa ja -parissa, sekä itsekkyydessä ja omissa ehdoissa joka ajaa -narsismi toisen persoonan edun edelle. Aikaa ja voimia on rajoitetusti, ja ihmisillä omat läheiset ja rakkaat ja lisää ei mahdu_Yhdistys kokoontuu ja hajaantuu.
      Monenlaisia hankaluuksia sattuu.

      Lisään alle vielä vähän heti>>>>>>>>>>>>>>

      • Lisäystä edelliseeni;

        Kokeneilta voi kysellä, mutta omaa harkintaakin ja -varausta käyttää aina!

        Esimiesasemaan suhteessa toiseen ihmiseen ei pääse yhdistystoiminnassa.

        Demokratian funktiot ovat monilta hakusessa ja mielipidejohtajina sitten voi olla vaikeuksiakin joidenkin toiminnasta seuranneita mahdollisia.

        Pitäisi osata hoitaa demokratian äänestyslappu-metodin pestejään toimielimissä aina.
        Toimielin kantaa juridisen vastuun ryhmän päätöksien vaikuttavuudesta, ja toimielimen jäsenet henkilökohtaista vastaavaa vastuuta_

        Vanhemmisto on tätä taustaa vasten lähinnä mielivaltaa, eikä velvollisuuksia mielivalle koskaan kenelläkään ole olemassa.
        Narsismi em. tavalla on hyvin haitallista. Ystävyys loppuu aina kun oma etu loppuu, ja ystävä muuttuu uhkaksi.
        Tasa-arvoisten ihmisten joukossa ollaan jokainen näissä per/ nuppi.
        Pitää ymmärtää mainitsemani toimielinmetodi toiminnassa.

        Seurakuntatoiminnan ryhmissä ollaan vain ihmisten parissa. Jos joku kantaa vastuuta, niin kantaisi sitten vastuuta positiivisen synergian syntymisestä.
        Johtajuus ei ole oikein oikea nimike hengellisessä maailmassa. Vain vasttuuta, palvelua, rakkautta, nöyryyttä, asiantuntemusta, tunnollisuutta ja ahkeruutta Herran evankeliumin parissa voi olla.

        Monet keskittyvät oppineiden opettamiseen, eivätkä koskaan näe itseään missään käytännön Matt 28:18-20 mission metodissa jotakin suorittamassa niiden hyväksi joilla ei mitään tietoa ole.
        Mutta jokaisella on jotakin armolahjaa, ja kaikki eivät voi samaa tehdä, ryhmä toimii yhdessä, paljon on erilaisia tehtäviä joissa ei arvojärjestystä voi olla vaan ovat pakollisia että yhdistys voisi toimia. Liian kriittinen ei voi olla ihmisten harrastus-arvo-yhdistystoiminnassa. Palkatut ovat erikseen sitten tiedollisuuden vaatimuksin palkattuja. (teologinen tiedekunna maisterin tutkinto, tai ryhmän arvostuksien mukaan tiedollinen maallikko)
        Työssään ja perheellisenä kiireinen kaivaa ainakin lompsaa Jumalan työn hyväksi.
        Elämän varrella on erilaisia voimavaroja. Pienikin palvelu on yhteiseksi hyväksi.

        Ihmisten henkilökohtaisia asioita ei voida päättää missään ohi subjektin subjektin henkilökohtaisissa asioissa. Sellaista virkamiespaikkaa ei missään ole missä voitaisiin ohittaa subjekti päätöksenteossa kun on subjektin henkilökohtaisista asioista kyse. Jonkunlaista johtajuutta ja arvostelijan paikkaa moni hamuaa.
        Hengellisessä elämässä on vain yksi johtaja_ Pyhä Henki ja Ylipappi Jeesus Kristus. Hengellisissä ryhmissä voi olla vain palvelua ja vastuuta.
        Kukaan ei anna palaakaan ihmiselle "sydämestään" siitä paikasta mikä kuuluu Jumalalle-. ei palaakaan toiselle ihmiselle koskaan. Ihmisen johtajaksi ei pidä pyrkiä koskaan. Työsuhteen työnjohto on eri asia jossa on sitten esimiesasema suhteessa toiseen ihmiseen vastike-suorite-perusteisin työsopimuksin ja rahaliikenteineen työntekijän pankkitilille.

        Jumalan siunausta
        Jari Laurila
        keskustelija


    • Vielä;

      Yhdistystoiminnan säännöt on yhdessä kirjoitettu! Säännöistä löytyy aina vastausta. Ilman sääntöjä ei yhdistyksiä voi rekisteröidä Suomessa.
      Sääntöihin on sitouduttu ryhmän mukana jos ollaan ryhmässä.
      Sääntöjen pitäisi elää ajan mukana. 1920 luvun metodit eivät päde koulutettuihin ja yhteistyökykyisiin ihmisiin.

      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5378
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1927
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      8
      1253
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe