Profetia loppuvuodelle

Koska elämme jo marraskuuta, niin nyt voin jälleen kerran profetoida teille Jumalan sanaa, jonka koette täydellisen oikeaan osuneeksi joulukuun viimeinen päivä.

Nyt kertomani täysin 1000 % varma profetia kertoo, että Jeesus ei ole tulossa takaisin seuraavan kahden kuukauden aikana.

Koska olen täysin varma saamastani näystä, voin jo nyt lyödä vetoa kenen kanssa tahansa, mistä summasta tahansa, että profetiani on oikea ja Jeesus ei tule takaisin tänä vuonna. Saletti, mikä saletti.

Oikea profeetta kertoo oikeita profetioita ja koskapa jokainen edellinenkin profetiani on todistetusti täysin tapahtunut juuri kuten profetoin, minun profeetan kyvyistäni ei liene kenelläkään enää pienentäkään epäselvyyttä.

Minun profetioissani on vielä se hyvä puoli, että niissä ei ole mitään tulkinnan mahdollisuutta, ei edes pienen pientä, eli kerroin vain suorasanaisia profetioita, jotka osuvat aina oikeaan.

Bushmanni on jumalien suosiossa, nääs.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No ainakaan mitään "salaisia tulemuksia ja tempauksia" ei tänä vuonna tapahdu. Eikä minään vuonna. Vain suuri ja julkinen autuaallisen toivon täyttymys on tapahtuva kerran, mutta sen tarkkaa aikaa ei kukaan ihminen tiedä.

    • Profetiat ovat silloin hyviä ja täydellisiä, kun niitä voidaan tulkita lukemattomilla eri tavoilla. Jonkun esittämä tulkinta voi nimittäin osua lähelle. Ylimalkaiset ja kuvakielellä esitetyt profetiat ovat siksi parhaimmasta päästä.
      Raamatun profetiat ja tarinat perustuvat sille, että niitä voi jokainen tulkita mielensä mukaan. Tästä nimenomaisesta syystä kristillisiä lahkoja on niin monia. Tärkeintä ja kannustavinta kristillisten lahkojen ja kirkkojen toiminnassa on tietysti raha. Tulkinnanvaraisilla asioilla ja herkkäuskoisia hyväksi käyttämällä kun on helppo tehdä maallista mammonaa.
      Täsmällisesti kohdennetun ja toteutuneen profetian antaminen onkin sitten vaikeaa. Mitkään jumalat eivät ole koskaan siihen vielä kyenneet.

      • Epämääräisyyden lisäksi toinen tehokas tapa saada aikaan hyviä profetioita on se, että ne kirjoitetaan vasta ennustettavien tapahtumien jälkeen. Luonnollisesti teksti antaa ymmärtää olevansa paljon vanhempi ja kirjoittajaksi merkitään joku kauan sitten elänyt henkilö.

        Tällä tavalla on tehty muun muassa Danielin kirja. Ja kyllähän kuninkaan uni kuvapatsaasta selityksineen natsaa hienosti historian tapahtumien kanssa, ainakin siihen aikaan asti, kun juttu on oikeasti kirjoitettu.


    • Jäisi-vain-hiljaisuus

      Tässä sinun vedonlyömisessäsi on se vika että jos sinä häviät ja Jeesus kuitenkin tulee ennen uuttavuotta niin sinua tuskin on ole enää maksamassa velkaasi. Se ainoa mitä tapahtuisi olisi että rehvastelustasi ja Jumalan pilkastasi ei jäisi kaikuakaan. Vain täydellinen hiljaisuus. Istu alas ja kuuntele.

      • >> Tässä sinun vedonlyömisessäsi on se vika että jos sinä häviät ja Jeesus kuitenkin tulee ennen uuttavuotta niin sinua tuskin on ole enää maksamassa velkaasi. >>

        Ei ole. Minä en voi hävitä, koska tämä profetia on annettu minulle 1001 prosentin varmuudella totuudenmukaisena.

        Jo kaksi vuotta olen saanut vastaavia profetioita ja aina on niitä jotka sanovat, että pieleen voi mennä ja että Jeesuspa tuleekin. Profetiani on lyönyt maan rakoon jokaisen epäilijän.

        Jeesus ei tule ennen Uutta vuotta koska näin minulle on kerrottu. Ja se on jumalan tosi se.

        >>> Istu alas ja kuuntele. >>

        Tämä koskee kylläkin sinua suhteessa minun saamiini profetioihin. Yksikään niistä ei ole vielä mennyt pieleen.


      • nytontosikysymyksessä

        Hyvänen aika onko Busman alkanut profetoimaan, noinko pahastiko ateisti uskossasi on mennyt pieleen.


    • Tässä on profetiani ja se tulee toteutumaan:
      Profetia koskee kaukaista aikaa, jolloin aurinko pimenee, kuu ei enää luo valoaan. Yksikään lintu ei enää viserrä puun oksalla, koska puitakaan ei enää ole, eikä maatakaan, jossa puu voisi kasvaa. On vain suuri eloton möykky pimeydessä. Tämä profetia koskee siis äärettömän kaukaista aikaa.

      • Tähtitieteen näkökulmasta se noin meneekin ja menisikin ellei Jumala puuttuisi tapahtumainkulkuun.


      • TäydennysProfetiaasi

        Tämän profetiasi kopioit kai Raamatusta.
        Onneksi Raamattu lupaa myös uuden taivaan ja uuden maan, se jäi pois tuosta sinun profetiastasi.

        Ilm. 21:4
        ja hän pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen. Kuolemaa ei enää ole, ei murhetta, valitusta eikä vaivaa, sillä KAIKKI ENTINEN on kadonnut.


      • Mikä ihana tulevaisuuden kuva meille onkin Ilmestyskirjassa (joka on Jeesuksen Kristuksen ilmestys) annettu: uusi luomakunta, uusi taivas ja maa ja kaikki tämä entinen on kadonnut, eikä niitä tarvitse muistella.


      • TäydennysProfetiaasi kirjoitti:

        Tämän profetiasi kopioit kai Raamatusta.
        Onneksi Raamattu lupaa myös uuden taivaan ja uuden maan, se jäi pois tuosta sinun profetiastasi.

        Ilm. 21:4
        ja hän pyyhkii heidän silmistään joka ainoan kyyneleen. Kuolemaa ei enää ole, ei murhetta, valitusta eikä vaivaa, sillä KAIKKI ENTINEN on kadonnut.

        Höpsis! Raamatussa ei ole yhtään toteutunutta profetiaa.
        En ole kopionut mitään profetiaani Raamatusta, vaan jumalani on ne minulle selvästi näyttänyt. Minulle siis näytettiin. Minulle valitulle ja ainoalle, että kertoisin sen teillekin.


      • totuusfriikki7678 kirjoitti:

        Mikä ihana tulevaisuuden kuva meille onkin Ilmestyskirjassa (joka on Jeesuksen Kristuksen ilmestys) annettu: uusi luomakunta, uusi taivas ja maa ja kaikki tämä entinen on kadonnut, eikä niitä tarvitse muistella.

        >>> Mikä ihana tulevaisuuden kuva meille onkin Ilmestyskirjassa >>

        Niin ajatella! Jumalasi tuhoaa noin 70 % maapallon ihmisistä! Jos vielä viivyttelee, niin aina enemmän menee pätsin puolelle, tai mihin sitten hävitetäänkään.

        Eikös ole ratkiriemukasta! Oikein fanfaarin voisi pärähdyttää silkasta ilosta, kun se tuho, hävitys, tuska ja kuolema, se on kristityn mielestä odottamisen arvoista joka suhteessa.

        >>> eikä niitä tarvitse muistella. >>

        Minusta tuntuu, että siellä ikuisuudessa, kun olet tahdoton jumalasi palvontarobotti, niin sinä et voisi edes muistella, koska jumalasi on pakko pyyhkiä teidän mielestänne kaikki muistot pois, että ei sitten ala harmittaa, että tällaistako tämä olikin.

        Koska teillä jokaisella on varmaan jokin ihana kuva mielessä taivaasta ja yksikään niistä ei tule toteutumaan, koska te vain palvotte jumalaanne seuraavan ikuisuuden jokainen silmänräpäyskin, niin mitään jumalanne ei voi tästä vaiheesta mielissänne säilyttää, ei edes pientä muistoa mistään, ei peinintäkään haavetta taivaasta, ei mitään.

        Te vain palvotte, palvomasta päästyä.

        Kun kaikki pyyhitään, ettekä paremmasta siis voi mitään tietää, niin menetteleehän se huomionkipeän jumalan palvominen ikuisuuden ajan sitten jotenkin, luulisin.

        Koska sitten voisi käydä mielessä esimerkiksi ikuisuuden puolessa välissä, että se saa*anan bushmanni oli sittenkin oikeassa.


    • hyvätoivobusman

      Kas vaan kun busman uskoo Jeesukseen ja hänen takaisin tuloonsa, ihmeiden aika ei ole viellä ohi, hyvä busman jatka noin edelleenkin.

      • >> Kas vaan kun busman uskoo Jeesukseen ja hänen takaisin tuloonsa, ihmeiden aika ei ole viellä ohi, hyvä busman jatka noin edelleenkin. >>

        SInulla on kieltämättä mukavan positiivinen elämänasenne! Jatka samaa rataa.

        Mutta ehkäpä noin 10 vuoden päästä ymmärrät profetiani hieman paremmin.

        Koska ne eivät tule olemaan koskaan väärässä Jeesuksen paluun suhteen. Eivät koskaan.


      • hyvätoivobusman
        bushmanni kirjoitti:

        >> Kas vaan kun busman uskoo Jeesukseen ja hänen takaisin tuloonsa, ihmeiden aika ei ole viellä ohi, hyvä busman jatka noin edelleenkin. >>

        SInulla on kieltämättä mukavan positiivinen elämänasenne! Jatka samaa rataa.

        Mutta ehkäpä noin 10 vuoden päästä ymmärrät profetiani hieman paremmin.

        Koska ne eivät tule olemaan koskaan väärässä Jeesuksen paluun suhteen. Eivät koskaan.

        Mutta uskot kuitenkin Jeesukseen, se on pääasia, hänen tulostaan ei kukaan tiedä koska hän tulee, ei Jeesus itsekkään ainoastaan Isä, mutta sen vain tiedämme että hän sanoi jättäessään tämän maan, että minä tule takaisin ja muutahan me emme tiedäkkään hänen tulosta.


      • hyvätoivobusman kirjoitti:

        Mutta uskot kuitenkin Jeesukseen, se on pääasia, hänen tulostaan ei kukaan tiedä koska hän tulee, ei Jeesus itsekkään ainoastaan Isä, mutta sen vain tiedämme että hän sanoi jättäessään tämän maan, että minä tule takaisin ja muutahan me emme tiedäkkään hänen tulosta.

        \\ Mutta uskot kuitenkin Jeesukseen \\

        Uskon että Jeesus on oikea historiallinen henkilö. Muuhun hänestä en usko.

        \\ hänen tulostaan ei kukaan tiedä koska hän tulee, ei Jeesus itsekkään ainoastaan Isä, \\\

        Olen pahoillani mutta minä tiedän täydellä varmuudella Jeesuksen paluun ajankohdan. Se on hyvin tarkasti ja ilman tulkinnan häivää ilmaistuna ei koskaan.

        \\\ sen vain tiedämme että hän sanoi jättäessään tämän maan, että minä tule takaisin ja muutahan me emme tiedäkkään hänen tulosta. \\\

        Pahasti näyttää siltä, että Jeesus liittyy samaan porukkaan kuin tuo Alabaarin Reiska, joka sanoi toissa vuonna vaimolleen, joka oli juuri laittamassa viittä lasta nukkumaan, että käynpäs baarissa ja tulen kohta takaisin.

        Ei ole tullut, eikä tule. Lupasi kyllä.


    • muitakinprofetioita

      Olisikohan busmannilla muitakin profetioita, mutta ensin pitäisi osata prosenttilasku. 1000 % 60 päivästä on 600 päivää, joten busmannin profetia voidaan vasta tarkistaa 660 päivän kuluttua ....

      Sellaista on tuo prosenttilasku!

      • Sinulla on virheellinen laskutapa. Laskit siis väärä kohdetta. Ennustuksen paikkansapitävyys oli bushmannin mukaan 1000% varmuudella varmistettu, ei siis päivien määrä.
        Ja vaikka käyttäisimmekin nuo sinun virheellisellä laskutavallasi saamasi 660 päivää (n. 2 vuotta) ja odottaisimme siihen saakka (2017 syyskesään) ennustuksen täyttymistä, niin bushmannin profetia pitää siitä huolimatta täysin paikkansa. Jeesusta ei siis pilvivaunuissa tule näkymään.


    • Historijoitsija-Josefus

      Kirkollisissa historian kirjoissa mainitaan eräs Galilean seudulla vaikuttaneesta villitsijästä ja kapinallisesta, joka käytti nimeä Jeshua. Hän oli kerännyt ympärilleen epämääräisen kannattajajoukon, joka sitten teki mitä lystäsi. Kävivät toisten pelloilla röyhkeäasti syömässä ja keräämässä viljaa. Ajoivat joukolla erään maatilan omistajan sikalauman jyrkänteeltä mereen. Kuokkivat toisten häissä ryypiskellen kohtuuttomasti ja panivat juomiinsa viiniastioihin vettä tilalle. Mellastivat pyhäkössä kaataen pöytiä ja hakaten pyhäkössä olijoita köysistä valmistamillaan ruoskilla. Vuokrasivat papiston omistamia tiloja, joissa sitten järjestivät viininhuuruisia juhliaan ja jättivät vuokrat ja juomat sekä ruuat maksamatta. Nukkuivat usein kaupungin puutarhoissa humalaansa pois. Erään juhlan aikaan sitten paikallisten hengellisten johtajien mitta tuli täyteen ja he päättivät pidättää Jeshuan, ettei hän ja hänen joukkionsa aiheuttaisi arvokkaan juhlan aikana yleistä häiriötä. Jälleen oli Jeshuan klaanissa vietetty kostea ilta ja Jeshua jenginsä kanssa oli majoittunut juovuspäissään puutarhaan. Jeshualla oli ylähuoneesta varastettu viinimalja kädessä, kun kiinniottajat saapuivat Jeshuan isän johtamina puutarhaan. Kaikki Jeshuan jengiläiset olivat niin juovuksissa, että heidän johtajansa pidättäminen kävi kohtuullisen siististi, vaikka eräs jengiläisistä yrittikin tappaa miekalla ylipapin palvelijan. Humalatila oli kuitenkin niin suuri tällä miekan heiluttajalla, että pään sijasta miekka osui vain korvan lehteen.
      Tarinaa on tietysti matkan varrella muutettu ja kaunisteltu useaan kertaan ja Jeshuasta tehtiin katollisen kirkon toimesta pyhimys n. 300 luvulla.

    • Usko Jeesukseen voidaan tulkita ainakin kolmella eri tavalla:
      1. Uskoa, että sellainen henkilö on ollut kerran olemassa ja vaikuttanut aikanaan Palestiinan alueella.
      2. Uskoa Jeesuksen suusta mahdollisesti lähteneisiin kommentteihin.
      3. Uskoa, että Jeesuksella olisi ollut jokin ylivertainen tehtävä koskien ihmisen tulevaisuutta.
      Bushmanni taisi itse todeta, että ei kiistä kohtaa 1, mutta muihin kohtiin hän ei usko?

    • papiston.keksimiä

      Kaikki nuo ilmiantajan esittämää kolme kohtaa ovat vain kirkkoisien aikanaan keksimiä valheita.

    • tähäntahtiin

      Steen1 on profeetta: YouTube:steen1-marssi

    • Juuri näinhän Raamatun profetiatkin on tuotu esiin että ymmärtää mitä tulee tapahtumaan - vaikka Raamatun profetiat ovat annettu muutaman vuosi tuhannen tähtäimellä - Jumala nimittäin ymmärsi jo kauan sitten mihin tämä maailma on menossa ja on kertonut Raamatussa siitä niille jotka kuuntelevat.

      Raamattu sanoo esimerkiksi Ilm. 11:18 :
      Kansat ovat vihan vallassa, mutta nyt on sinun vihasi hetki. On tullut kuolleiden tuomion aika, aika palkita profeetat, sinun palvelijasi, ja kaikki pyhät ja kaikki jotka kunnioittavat sinun nimeäsi, pienet ja suuret. On aika tuhota ne, jotka tuhoavat maata.

      alex

      Siis ei mitään uutta auringon alla .

      • Jumalat.ovat.murhaajia

        "Kansat ovat vihan vallassa, mutta nyt on sinun vihasi hetki."
        Kansat ovat aina olleet vihan vallassa. Raamatun jumalat ovat tiennäyttäjiä ja vihaan yllytäjiä, murhaajia, raiskaajia ja väkivaltaisia tyranneja. Ei se mikään salaisuus ole.
        Lue Raamattua ja huomaa jumalten murhanhimon selvästi.


    • pyhpyhpyhpyhpyh

      Olet äärimmäisen typerä kusipää.

      • Jumalat.ovat.murhaajia

        Ei, vaan sinun jumalasi pyhpyhpyhpyhpyh on äärimmäisen typerä paskiainen. Onneksi se jumalasi on vain sinun aivosolujesi ja pastorikuntasi aikaansaama kepponen sinun aivotoiminnassasi. Jumalat ovat siis mielenterveydestä kärsivän pölvästin harhaisen mielen tuotosta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      183
      4243
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      115
      2686
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2234
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      130
      2205
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      54
      1926
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1505
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      111
      1396
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1342
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1170
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1061
    Aihe