Yksinhuoltajan väsymys ja parisuhteen mahdollisuus

roger___xx

Hei,

Avaudunpa itsekin tänne nimettömänä, kun hieman ahdistaa.

Olen seurustellut hieman yli puoli vuotta aivan upean naisen kanssa, ja ensimmäistä kertaa minusta tuntuu, että haluaisin perustaa perheen. Olen jo reilusti yli kolmikymppinen mies. Naisella on kuitenkin hyvin erilainen elämäntilanne kuin itselläni, hänellä on uhmaikäinen tytär aikaisemmasta suhteesta, ja paljon kiireitä työnsä kanssa. Itse työskentelen aika lailla maltillisemmin, ja aikaa suhteelle ja rakkaudelle olisi paljon enemmän. Asumme toistaiseksi eri paikkakunnilla.

Tapaamme aika harvoin jo tällaisenaan, mutta olen päässyt osaksi naisen elämää. Olen hyvä ystävä hänen lapsensa kanssa, ja vietän lapsen kanssa toisinaan aikaa kahdenkin. Tunnen suurta kiintymystä myös hänen lastaan kohtaan. Naiseni ei kuitenkaan ole erityisen rakastuneen oloinen, ja on jo useamman viikon ajan vältellyt fyysisiä rakkaudenosoituksiani. Hän selittää sitä uupumisellaan ja sillä, että kokemus omasta kehosta on hyvin erilainen lapsen kanssa päivittäin ollessa: lapsi tarjoaa niin paljon läheisyyttä ja vaatii niin paljon huomiota, että rakkauden eleeni tuntuvat hänestä vaativilta. Hän jopa sanoi, että voin vaikka hakea seksiä muualta odotellessa, että hänen tilanteensa jotenkin normalisoituu. Olen sitten tietysti yrittänyt parhaani mukaan auttaa häntä arjen pyörittämisessä jne., jotta voisin helpottaa tuota uupumusta. Kaukosuhteessa en kuitenkaan voi olla kovin merkittävästi avuksi. Toki tunnen lievää kiinnostusta myös muualla sekstailuun, mutta olen aidosti rakastunut tähän naiseen, joten epäilen, että se ei kuitenkaan parantaisi oloani, ja olen päättänyt turvautua sivusuhteisiin vain, jos minusta tuntuu, että se auttaa rakkauteni kohdetta saamaan haluamansa tilan.

Naisellani on varmasti käsittelemättömiä asioita edellisen eronsa tiimoilta (ero tapahtui samoihin aikoihin lapsen syntymän aikoihin), ja uskon että hän ihan oikeasti tarvitsisi aikaa niiden käsittelyyn. Itselleni tilanne on kuitenkin tietysti myös vähintäänkin tuskallinen. Suhteemme alussa kaikki vaikutti hyvin auvoiselta, mutta ongelmat alkoivat toisaalta myös tosi pian. Uskon että ne johtuvat hyvin suurilta osin erilaisista elämäntilanteistamme, ja minulla on suuremmat mahdollisuudet vaikuttaa omaan tilanteeseeni. Omatkin tarpeeni ja rakkauden kaipuuni ovat kuitenkin tosiasioita, olisi kiinnostavaa kuulla, millaisia ajatuksia tämä teissä herättää? Olemme naisen kanssa hyviä ystäviä, ja rakastan ja kunnioitan häntä todella syvästi. Usein mielessä on kuitenkin tietysti myös pelko siitä, että läheisyyden välttely johtuu siitä, että hän ei oikeaksti tunne minua kohtaan fyysistä vetoa. (Ja siihenhän tilanne on johtanut, oli syy mikä oli.) Hän sanoo, että epäseksuaaliset vaiheet ovat hänelle muutenkin aika yleisiä. Kuulisin erityisesti teiltä naisilta mielipiteitä siitä, miten voisin tilanteessa edetä. Tällä hetkellä strategiani on yrittää vain muuttaa omia odotuksiani jutun suhteen ja olla kuuntelevalla kannalla niin pitkään kuin mahdollista. Yritän välttää hänen nurkkaan ajamistaan omien toiveideni kanssa. Omien tunteiden ja halujen laiminlyöminen kuitenkin herättää myös katkeria tunteita rakastamaani naista kohtaan, enkä tiedä kuinka kauan tälläinen voi jatkua. Ystävyytemme tulee varmasti jatkumaan kävi tässä miten kävi, mutta minuun sattuu, kun fyysiseen rakkauteeni ei vastata. Liikkumavarani tilanteessa on loppujen lopuksi todella vähäinen.

4

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oppeliini1

      Nainen on selvääkin selvemmin ilmoittanut ettei ole kiinnostunut intiimistä suhteesta kanssasi.
      Hän arvostaa sinua hyvin, hyvin paljon rehellisesti ystävänä.

      Sinä kaipaat enemmän intiimiä ja paljon läheisempää kanssakäyntiä.

      Se ei onnistu tuon naisen kanssa, vaikka kuinka paljon rakastaisitkin häntä ja hänen lastaan. Joten helpottaaksesi kaikkien elämää, voit luopua siitä ajatuksesta.

      Ellei naisen kristallin kirkkaasti sanelema ystävyys riitä sinulle, olisiko aihetta etsiä aviovaimoehdokasta muualta? Aviovaimoa jonka tunteet vastaisivat omiasi.

      Hyväksyisikö vaimoehdokkaasi nykyisen ystävyyden jatkumisen, onkin eri asia.

      • roger____xx

        Itse asiassa hän on selvääkin selvemmin ilmoittanut, että haluaa intiimin suhteen kanssani ja rakastaa minua, mutta kokee nyt läheisyyteni ja hyökkäävyyteni ahdistavana. Hän on myös pyytänyt selvästi, että antaisin aikaa hänen omille prosesseilleen, koska ei halua erota. En minä tässä toki muuten enää roikkuisi.


    • nainen19811

      Minä olen vähän päälle kolmekymppinen yksinhuoltaja nainen. Tilanteeni on aikalailla sama kuin naisellasi. Olen itse tavannut puoli vuotta sitten miehen johon rakastuin. Miehellä ei ole lapsia.

      Olemme olleet alusta asti hyvin aktiivisia seksin suhteen. Omasta puolestani voin sanoa että kaksi vuotta elin lapseni kanssa ilman kiinnostusta tavata ketään, äitiys tuntui rankalta ja työt siihen päälle. Suurin ongelma oli ehkä kuitenkin se, että en tuntenut raskauden jälkeen heti avoimuutta seksuaalisuuteeni. Jollain tavalla yksinhuoltajuus ja vanhemmuus oli kadottanut minussa sen tunteen mitä seksissä pitää olla.

      Kuitenkin tavattuani nykyisen mieheni ja tunteiden kehittyessä seksielämämme on vain vilkastunut entisestään. Siksi uskonkin että naisellasi voisi olla vielä raskauden jälkeistä kehin etsiskelyä.

      Toinen asia mikä minun suhteessani on vaikeaa on vähäinen yhteinen aika. Tämä suhde on verrattavissa kaukosuhteeseen koska mieheni tekee niin paljon töitä että näemme joskus kerran kaksi kuukaudessa vaikka asumme lähekkäin. Olen tämän takia aika ajoin epäröinyt hänen tunteitaan. Kuitenkin turhaan.

      Olen nyt jo näin lyhyen yhteisen taipaleemme aikana muodostanut vauvakuumeen itselleni. Luulen suureksi syyksi palavan rakkauden ja varmaan iänkin. Ja halun perustaa perheen, yhteisen. Otinkin puheeksi lapsen alulle laittamisen hiljattain ja mies vastasi että ei aivan heti mutta pian voisimme yrittää.

      Suhteen haasteellisuus on aika. Mikä ei tunnu minun ponnisteluista, muistutteluista ja huomautuksista huolimatta lisääntyvän. Toki on ollut aikoja jolloin hän on viikon aikana ollut useammankin yön, jopa arkena luonani mutta sekin vaihtelee.

      Itsekin olen miettinyt suhteen jatkoa mutta näkisin että meidän ongelma olisi ratkaistavissa, sinun tapauksessani varmaan kasvotusten ottaisin asiat puheeksi kuitenkin kuunnellen ja kunnioittaen toista, syyttelemättä ja ajamatta nurkkaan.

      • roger____xx

        No, mutta teidän tilanteennehan kuulostaa tosi hyvältä, onnea! :) Ajanpuute ja muu nyt ovat vain semmoisia arjen tosiasioita, joiden kanssa täytyy opetella elämään, pääasia että yhteinen halu suhteen rakentamiselle on olemassa. Itse en nyt halua naistani näillä kaipuillani enempää vaivata, vaan kärsin mieluummin hieman hiljaa itse ja annan hänelle tilaa selvitellä ajatuksiaan. Toki jokin aikaraja tällekin on olemassa, ja jos käy niin että ihastun johonkuhun toiseen ennen kuin hän on tullut kuorestaan, tilanne ratkennee itsestään. Aivan lähiaikoina niin ei tosin varmaan käy, koska hän näyttäytyy minulle nyt kaikin puolin ylivertaiselta naiselta keneen tahansa verrattuna. :( Kiitos sinulle kuitenkin vastauksestasi, mukavaa saada jotain feedbäkkiä tähän ahdinkoon.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe