Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Johan Bäckman

jdiasudiow

Tuo Vladimir Putinin salainen seksiorja, koska hän aikoo toteuttaa vallankaappauksen Suomessa ja tehdä maastamme Ihanan Onnelan, Euroopan Pohjois-Korean?

3

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bäkkäri-out

      supolta kun ei löydy selkärangallista tutkiaa! bäkkäri pitäisi asettaa vastuuseen suomen arvostelusta vieraalla maalla tappioksemme! kuka suojelee vasemmisto paskaa? tämmöinen intohimoinen suomen mollaaja olisi jo tukittava naama,ei todellakaan nosta meidän mainetta ulkomailla? kiuitenkin hän voi riehua suomen maineella vapaasti?
      mitä me tehdään supolla ja ylipäätään koneistolla joka pitäisi vahtia vahingollisia aineita ulkomailla? ihmettelen että mies on proffa-kuitenkin kommari- eihän kommariksi tarvii kuin hanslankari, ja avot kommari, ei siihen tarvitata sivistystä kun kommariksi kelpaa ihan mikä pelle tahansa? bäkkäri pitää suomikoulutusta pilkkanaan! ja sotii maamme arvoja vastaan joten ehdotan koulutus arvon peruuttamista ja mitätöimistä yleisen arvon alenemisen vuoksi! kommari ei myöskään tarvii palkkaa ollenkaan ,sotii vassuperusteita vastaan!
      äijähän on vain tavallinen paskiainen kyllä sille pitää voida sanoa EI!
      hän edustaa vaarallista ainesta joten voimme sotia häntä vastaan,ihmettelen kuinka meillä virkavalta katsoo hänen toimiaan läpi sormien! ikäänkuin hyväksyy toimet!

    • kaveruksiakoovat

      - muistaakseni näin päkkiksen ja ilkka kanervan samassa pöydässä rinnakkain, jossain, lounastellen ja rupatellen mukavia.

    • korruptoitunut

      joo, ilkka oli pannu päkkiksen vakkaria, ja tarjosi päkkärille ilmasen kanahampurilaisen, kaljan sai itse maksaa, no onhan kommareilla aina tuopin tai kaksi kolikoita tadessa! ne sopi että ilkka ei nyt joka yö tuu heittelee kiiviä partsin ikkunaan! pitää päkkärilläkin olla edes yksi rauhallinen panopäivä! sovun merkiksi päkkäri tarjos ilkalle 4-tuoppia ja muijan avaimet et ei tarvii partsin alla yöllän mekastaa! ja pojat eros hymy huulilla! päkkäri jäi venttaa muijaansa joka sitten 4-tunnin kuluttua saapui riutuneen ja väsyneen näköisenä hymy huulillaan, päkkäri ei mitenkään umpikännissä reakoinu kuin että kiva kutulit! päkkäri totes muijalle että näin ilkan ,muija sano niin mäkin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe