Aihealueet

Listaukset

  S-pankin hitaus

  mikähidastuttaa

  Minulla on S-pankin Debet/Kredit kortti. Jos maksan Debetillä, ei se heti näy saldossa. Parikin päivää voi mennä. Sitten Kreditistä tulee lasku netpostiin. Sen maksan heiti. Silti sekään ei näy kun kolmantena päivänä saldossa. Mikä tässä oikein mättää? Jos Nordea VisaElektronilla maksan kaupassa , se on heti tililtä pois. Jos siirrän DanskeBankista Nordeaan, se on heti seuraavana päivänä Nordean tilillä. Kaikki nämä siis arkipäivinä, ei viikonloppuisin. Sitten S-pankki mainostaa mobiilipankkia, että näet heti mikä on tilanne. En minä ainakaan näe. Mutta koska minulla on Excelissä nämä pankit ja merkitsen heti sinne, saldo pysyy oikeana. Miten nykyaikana S-pankissa voi olla näin hidasta? Siis muissa pankeissa menee maksu toiseen pankkiin päivässä. Onneksi se ei ole pääpankkini.

  9

  152

   Vastaukset

   • Rahat käynee oleilemassa pari päivää korkotilillä. Jos siellä on jatkuvasti vaikka 10 milj.€, niin se tuottaa vuodessa s-pankille n. 20 000 pienelläkin korolla .

   • S-pankki hitautui entisestään kun se naittautui Tapiola yhtiöön hiljattain. Nyt raha pankkien välillä kulkee entistä hitaammin, olen huomannut. Veloitettu saldo saattaa kummitella tilinäytöllä ties monta päivää. Erääntyvät laskut joutuu maksamaan 2 - 3 päivää ennen eräpäivää, jos haluaa olla ihan tunnollinen.

   • Offline-korttien debet-puoli toimii kuten pankkikortti ennenvanhaan, eli maksut näkyy muutaman päivän viiveellä. Tämä siis ihan kaikkien pankkien korteilla. Jos haluat että maksut näkyy heti, hanki online-kortti, joka varmentaa joka ostoksen tililtä.

    Mielestäni S-visa-debetin maksut ainakin S-liikkeiden osalta tulee näkyviin kohtuullisen nopeasti, yleensä parissa päivässä.

    ps. nimimerkille Paskan-myivät: kuluttajan ei tarvitse maksaa laskuja niin, että rahat olisivat vastapuolen tilillä eräpäivänä. Se riittää oikein hyvin, että maksu lähtee sinun tililtäsi eräpäivänä. Ei kannata olla liian tunnollinen sellaisessa asiassa, jossa sillä ei ole mitään merkitystä.

   • Tililveloituksen nopeus riippuu kauppiaasta kuinka nopeasti hän toimittaa maksuaineiston pankille. Useimmat toimittavat ne tosi nopeasti, mutta kuluttajan on osattava varautua peräti kolmen vuoden veloitusaikaan.

   • perkele että on hidas, ei pääse kirjautumaan. Miten ihmeessä noinkin iso pankki ei saa palveluitaan edes välttävälle tasolle. Nyt on kuitenkin nykyinen vuosi,

    • Olen yrittänyt kirjautua S-pankkiin jo jonkin kerran. Ei tule mitään. Mikä mättää?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Olen yrittänyt kirjautua S-pankkiin jo jonkin kerran. Ei tule mitään. Mikä mättää?

     Ehkä yritit kirjautua vahingossa S-pankin tunnuksilla R- tai T-pankkiin, jotka ovat aakkosissa lähellä S:ää?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ehkä yritit kirjautua vahingossa S-pankin tunnuksilla R- tai T-pankkiin, jotka ovat aakkosissa lähellä S:ää?

     Käykö itsellesi useinkin niin? Pyritkö myös vääriin asuntoihin?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Käykö itsellesi useinkin niin? Pyritkö myös vääriin asuntoihin?

     Asia näyttää korjaantuneen, oli tilapäistä


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    10874
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    264
    5597
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1016