Onko Luke Skywalker kääntynyt pimeälle puolelle???

Veteranfan

Spekulointi alkoi heti viimeisimmän Force Awekens trailerin jälkeen.
Lukea ei nähdä trailerissa kuin ehkä mekaaninen käsi R2:n kosketuksessa.
Ohjaaja Abrams on kertonut haastatteluissa olevan hyvä syy siihen miksei Lukea nähty trailerissa,tulee mieleen heti Imperiumin Vastaisku,jossa myös pyrittiin salaamaan ensi-iltaan asti Darth Vaderi henkilöllisyys Luken isänä.
Force Awekens elokuvassa on jokin yllättävä juoni Luke Skywalkerin osuudesta elokuvassa.
Elokuvasta on julkaistu posteri kuvia elokuvan päähahmoista,mutta Lukea ei nähdä posterissakaan.
Force Awekens leffan on kirjoittanut sama Lawrence Kasdan Vastaiskun tekijä,joten Kasdan varmasti mietti pitkään(30 vuotta) jatkoa Jedin Paluu elokuvan jälkeen,eli miten hän tekisi jatko-osasta yhtä intenssiivisen elokuvan kuin alkuperäiset Star Wars elokuvat.

17

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elsa-Pekka

      Ehkä hän on vain kadonnut.

    • GloriaLemonade

      Toivottavasti ei ole kääntynyt. Minusta Star wars olisi voinut jäädä tähän ja päättyä onnellisesti, kun Valittu tuhoaa viimeiset sithit. Mutta ei joku random ohjaaja hyppää kuvioihin ja uudet viholliset astuvat kehiin:(
      Vaikka muuten aivan huikea leffasarja, mahtavia hahmoja ja täydellinen juoni.

      • LutkutaJormoo

        Ihan tosi? Hahmot on pääosin urpoja ja juoni on niin lapsellisen korni että ihan yököttää. Pidin itsekin teini-ikäisenä Star Wars ep 4:sta kun se tuli ekana leffana 70-luvulla teattereihin. Loput leffat ihan täyttä paskaa suoraan sanottuna.


      • GloriaLemonade

        Senpä takii juoni oliki mahtava,ku oli nii hemmetin lapselline:DDD


      • legolas_the_elf
        LutkutaJormoo kirjoitti:

        Ihan tosi? Hahmot on pääosin urpoja ja juoni on niin lapsellisen korni että ihan yököttää. Pidin itsekin teini-ikäisenä Star Wars ep 4:sta kun se tuli ekana leffana 70-luvulla teattereihin. Loput leffat ihan täyttä paskaa suoraan sanottuna.

        Älä JAKSA! Jos olet muka katsonut teini-ikäisenä 4 osan kun se tuli leffaan niin sinun pitäisi olla jotain 50 vuotta. Miten sen ikäinen jaksaa tulla jonnekkin keskustelupalstalle vääntämään kättä mielipideasioista jonku 30 vuotta nuoremman kanssa?


    • Veteranfan

      Force Awakens tuotantokuva jossa pääpahis Kylo Ren katsoo Darth Vaderin pahoin palanutta kypärää aivan kuin shakespearen hamletissa .Jedin Paluun loppukuvassa Luke polttaa isänsä Vaderin roviolla,joten on mahdollista että Luke olisi ainoa joka voisi Vaderi kypärän ottaa haltuunsa.
      Joten siinä on yksi mahdollinen linkki jossa Luke olisi uusi pääpahis.

    • Elsa-Pekka

      Ehkä Luke on se naamioitunut henkilö trailerissa. Se sama, joka on siellä jonkin aluksen hylyssä.

    • voihannes
    • Scifisti1977

      Ei tietenkään ole. Luke on eristäytynyt jonnekin kauas pois ihmisten ilmoilta. Kun sitten tämä uusi pääpahis Kylo Ren aloittaa hyökkäyksen, tulee hän ilmaantumaan näyttämölle pelastajana. Hänen voimansa Force:n käytössä on aivan tajuttoman suuri ja hän pieksee pahikset eeppisessä lopputaistelussa. Kylo Ren on varmaan trilogian pääpahis, joten hän pääsee leffan lopussa karkuun tietenkin, mutta pahoin kärsineenä. Hän aliarvioi Jedien voiman ja erityisesti Skywalkerin voiman. Chewbacca taitaa kuolla leffassa. Ainakin Chewbacca kuoli expanded universe kirjoissa. Tosin EU tarinat ovat täysin oma kaanoninsa ja eivät enään virallisia. Disneyllä on oma kaanoninsa.

      Näin itse epäilen. Ja se naamiohahmo siinä trailerin alussa on tietenkin se naispääosaa esittävä nuori nainen. En nyt muista hahmon nimeä. Se jolla on se sauva ja se uusi pyörivä robotti. :D

      En katso leffateatterissa vaan ostan blurayn sitten 5 kk:n päästä. Kuten aina olen tehnyt.

      • MystinenViittamies4

        Kuulin noin 10 vuotta sitten star wars sarjakuvia tai jotain muita kirjoja lukeneelta, että luke opetteli myös pimeän puolen voimien käytön 4,5,6-elokuvien tapahtumien jälkeisinä aikoina. Syytä siihen en kuullut, sitä ei kai ollut kerrottu. Uskon että se on osa alkuperäistä juonta, mihin se sitten onkin kätketty... Loppuosa kai onkin hämärän peitossa, enkä tiedä mitä tapahtumia osat 8 ja 9 sisältävät, mutta eeppisiä varmasti. En ole vielä 7:aa käynyt katsomassa, mutta käyn ennen vuodenvaihetta! On sitä odotettukin PRKL! Ja juuri tuo asia on kummitellut vuosia mielessä, että kääntyykö Luke pimeälle puolelle tosiaan ja miksi?


    • Olenväsynytpikkukoeyö

      Mä ostin vanhan Mossen, kunnostin ja, jos en. Niin, Jedin tarinaa. Huumoria. Olen pahoillani, jos ei kiinnosta. Voihan tätä kokeilla. Siis. Mä ostin vanhan Mossen, kunnostin ja jos en vaihda heti uuteen, soitan kello kuuteen. Älä selitä yhtään. Sulla on kalsarit väärinpäin. Se kuuluu Sosseen. Ihanko. Älä selitä. Käännä vanha velinä. Sulla on upeet jutut. Tunnet kaikki tutut. Jasso ja kelli. Vanha velli. Väännä. vain kasaa, kaikki on vanhaa basaa. Olet siis tosi kiva? Kyllä. Mulla on pappila ja renkilä. Vai niin. Kiinnostuin heti. Ois lämmin peti. Ihanko tosi. Multa puuttuu koti. Katohan, vanha konna. Ota yksi lämmin ralli. Tuossa on palli. En osaa lypsää. Vilja on kypsää...

    • Lukelukevaantässähetki

      Toinen osa. Otetaan vähän kierroksia. Luke Skyvalker... Olen, niin, vanha. Raina. Lauantaina. Häät, vai, mitä? Suksi kuuseen. Kiitos. Missä on WC. Hei, kato ralli saapu kylään. Sämpylää? Kyllä. Puhtaat jauhot. Mene pois. Katso itää. Kaikki kaatuu. Lehdet maatuu. Mitä tässä jauhaa. Vellikin on kauha. Mutta, ilta on nuori. Perunan kuori. Muistatko? Lämmin peti. Kiinni veti. Eikö me olla tavattu? Sulla on liian iso nenä. Kaikki täällä tietää, että minä olen vetävä Pirkko. Ymmärrätkö. En. Minne täällä mennä. Tiet on tehty autoille. Ihmisen on hyvä olla. En tahdo keskustelua jatkaa. Voisitko hieman vatkaa. Mitä? Olet iso kello. Maailman suurin sello. Missä? Yksi kerran lauloi. Et ole coybou. Et osaa kieltä. Puhut liian suuri. Missä on luusi?

    • LuisvanHaal

      Mulla on hyvät jutut. Kaikki tutut. Niin. Et taida kääntää. Selloni vääntää. Hyvät jutut. Yön tutut. Velli suuhun. Karhut puuhun. Usko tai et, vielä kuulet. Se konna lipu ohi rysän, kaatui koti sänkyyn. Niin, puhui ukko, lauloi ja jatkoi. Hän on nyt kuu- ukko. Iso kieli. Kaali velli. Ahven. Saalis. Säde auringon. Kehrä pallon. Paljon on tiellä. En tiedä. Kunhan kujeilin. Olen työtön. Järkeä vailla. Ihmiset pelkää. Kaikki kääntää minulle selkää. Sytytän röökin. Alla tuulen. 50 levyy tangoo. Kaikki on kypsää mangoo.

    • Teidätonmerkitty

      Kokeen tulos. En tiedä. Heitin menee yhdellä lauseella ihmissuhde soppaa. Olen keskustellut psykiatrin kanssa. Hän suositteli minulle lääkitystä. Vedän sellasen rallin tänne tuuttiin, jos joku tulee mulle sanoo jotain. Kuula rallii. Toivo Kuulaa Tavohvon mäelle. Kuuleeko pohjanmaa. Teidät ammutaan kaikki seuraavassa sodassa. Olen reserviläinen. Jääkäri komppaniasta. Santahaminasta. Niin. Stooalainen perinne. Kuka ei lopeta paskapuhumista ja lasten kiusaamista. Hänet ja hänen sukunsa tuhotaan. Venäjän pellet pelkäävät. Minä en. Oulusta alotetaan. Toppilaa ei tule olemaan komppanian päällikön päiväkirjassa. Se on kerrasta poikki. Loppu.

    • Lastentähdeneiminullaole

      Namisedät ja tädit. Sota on sotaa. Royal air force. Tulkaa hakee. Ukkonen tuhoaa. Ei rakenna. Monta unta minun on nähtävä. Taivaan isä . Hän ei minua tuomitse. Hän, vain, poistaa. Myös oppineet. Lappi on Suomea. Pitääkö aloittaa Tahvon mäen puhdistus. Esikoisista aloitetaan. Israelissa pelätään. Lappi kuuletteko te. Vetäkää puukkoa esiin. Saitte mahdollisuuden. Olen alikersantti tässä maassa. Montako reservin upseeria mahtuu laatokaan. Kysykää Venäjän presidentiltä. Älkää taivaan isältä. Jeesus Kristus delegoi. Minäkin. Niin. Mitä sitten. Teitä ei enää ole, jos. Niin. Teille ei kukaan mahda mitään. En minä, eikä Jeesus Kristus. Mutta. Niin. Kutsutaan paholainen telttaa. Saatte kaarmeen. Minä annan. Minä sain vallan. Saatte valita. Te hallitsette tulevaisuudessa maailmaan. Cecna jengi on olemassa. Teidän kujeenne onnistui.

    • Olinhermonasanotaannäin

      Vanhaa legendaa Neuvosto ajoilta. Billy Carson tuli toosaan oikealta. Oli sen näköinen, että sanoo jotain mukavaa. Ei sanonu mitään. Jauho soopaa. Mutta saatiin kännykät. En jaksa enää. Tämä on sekoiluu. Lapissa on otettu taivaan isään yhteyttä. Viekää sinne jasso. Pelatkoon sitä laatu peliä. Minäkin tykkään. Kiitos.

    • pokspiufffzipzap

      Han Solo kuolee, tai ainakin niin annetaan olettaa. Luke Skywalker on Sith lordi.
      Han Solon ja Leian lapset alkavat taistelemaan setäänsä vastaan muiden mukana.
      Tästä saadaan vielä monta Disneyn rahastus leffaa ja oheis tuotetta, monta vuotta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe