Jos pahuus luulee pahalla voittavan hyvän

erehtyy.varmasti

Jeesus Nasaretilainen on jo pahan voittanut, ja uskovinaan saamme tästä iloita, ihan loppuun asti, emme tarvitse enää muuta tässä, ja Isän Jumalan armo annetaan lupauksen lapsille, amen, halleluja!

Tule Herra Jeesus, on pyyntömme Isälle rakkaalle ja Pojalle Jeesukselle ja Totuuden Hengen öljy on astioissamme, ja riittää, ja pahaa odottaa Helvetin kauhut varmuudella!

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelit.on.pelattu

      lopputuloksen kannalta varmuudella, ja toki pahuudella enää se äärimmäisen pahuuden ilmentymä jäljellä, ja mitä kylvää sitä niittää.

    • Jumalan.hyvyys

      on Jeesuksessa ja kaikessa siinä hyvässä hedelmässä, mitä ihmisenä saamme, ja pahuuden osaksi jää vain se pahuutensa ja loputon pimeys vailla valoa, säälittävää on pahuuden osa tässä maailmassa varmuudella.

    • Jokaiselle.ihmiselle

      hyvä tehdä parannus Jeesuksen opetuksen mukaan, ja ilman tätä pahuus kohdallanne varmuudella voittaa. Jeesuksen hyvyys kutsuu parannukseen ja hyvän hedelmän tuottamiseen, ja pahuus ei mitään näistä tiedä, mutta pahuutensa yhä lisääntyy hävityksen kauhistukseen asti, voi sitä pimeyttä ja ymmärtämättämyyttä ja täydellisellista olemusta ilman viisautta, eli Herran Jeesuksen pelkoa, ja jokainen ihminen saa parannuksen tehdä ja syntinsä anteeksi, mutta pahuutta seuraavat eivät valitettavasti tätä ymmärrä, voi heitä.

    • Katelkaas uutisia ja kysykää itseltänne onko paha todellakin voitettu?

      Tällaista idioottimaista jauhamista voi kestää vain vakavasti aivovammainen uskovainen.

    • Jumalan.hyvyys

      annetaan jokaiselle sitä anovalle Jeesuksessa, joten ymmärrä tämä myös ihan omalta osaltasi, äläkä syytä toisia ihmisiä missään tilanteessa. Jeesus on Pelastaja ja Isän Jumalan siunauksen ja lupaukset jokaiselle hyvää tahtovalle, ja jos tämän hylkäät, niin hylkäät hyvän Jumalan. Ymmärrä Raamatun ilmoitus, sillä pian alkaa iankaikkinen evankeliumi ja sen jälkeen hävityksen kauhistus, ja ensin tulee kalastajat hyvältä Jumalalta, ja jokaiselle anovalle annetaan, ja sen jälkeen tulevat metsästäjät ja pahasta Saatanasta, ja Helvetin kärsimykseen menee ja seuraajansa myös varmuudella. Jumala on hyvä ja Saatana on paha.

    • Maailma.täynnä

      Jumalaa pelkäämättömiä, näin myös Nooan aikaan ja samoin Sodoman aikaan, näin myös nykyään, ja sanoistaan heidät tunnemme.

    • Jumalaton.tuhoutuu

      varmuudella, ja luulee voivansa Jumalan tuomiot välttää, mutta on väärässä, sillä pimeys on sokaissut sydämensä, eikä pelkää Jumalan tuomioita eikä Herraa Jeesusta, ja tästä tunnemme jumalattomat varmuudella.

    • Ole_viisas_ihminen

      ja pelkää Jumalaa, jos pahaa teet, ja tee parannus jos et ole uudestisyntynyt vedestä ja Hengestä, ja edesmenneet tuomitsee Jumala, samoin myös meidät, ja edes menneiden kohdalla huomioitaan jokainen pyhän rukous varmuudella puolestaan, kuten myös Jeesus rukoili pahantekijöiden puolesta, ja näin on myös meidän kohdalla, ja autuas se ihminen, jonka puolesta Jeesus itse rukoilee Isän oikealla puolella, ja uskooko valheelliset ihmiset tähän tehdessään pahaa, sen kenties itse ymmärtävät elämässään.

      Ole viisas ja Herran Jeesuksen pelko ja Jumalan tuomioiden pelko vetää sinua Jumalan rakkauteen ja evankeliumi on tätä, eikä soimaa hyvää anovia ja hyvään uudistuvia, mutta jos anot kelvottomasti ja tahdot pahaa vain jatkaa elämässäsi, niin tee parannus!

    • Valitettavasti.pahuutta

      paljon tässä maailmassa ja tässä ajassa, kuten Jeesus opetti Herran päivän läheisyydestä ja pahimmat voivat jopa luulla olevansa toisia parempia ja syyttävät Jeesusta ja opetuslapsiaan, sillä elävät pimeydessä ja näin eivät tahdo hyvää elämäänsä parannuksen kautta ja eivät voi pyhittyä hyvään totuudelliseen ja Jumalan evankeliumin esilläpitämiseen ja Jeesuksen todistamiseen, mutta ovat ahkeria silti omalla sarallaan, näin myös natsit ja kommunistit ja kaikki pahuutta harjoittavat ajallaan, ja hyvä ymmärtää nämä asiat, myös tässä erityisen pilkkopimeässä ajassa, ja Saatana palkkaa maksaa omilleen varmuudella.

    • Jeesusta.syyttivät

      pahat, samoin apostolejaan syyttivät pahat, eikä tämä ole muuttunut lainkaan, sillä vielä ei Jeesus ole tullut ja pahaa sitonut alas maan alle, ja vielä ei ole Jumalan tuhatvuotinen valtakunta tullut Jeesuksessa, mutta pian Jumalan evankeliumi julistetaan kaikille kansoille ja sen jälkeen tulee se pahan valtakunta, ja nämä molemmat kestävät sen 3,5 vuotta, ja sen jälkeen tulee Jeesus Tuomarina ja Pelastajana, ja kumpaan joukkoon tahdot kuulua, riippuu siitä ketä tahdot tässä ajassa palvella eli Jumalaa vai Saatanaa, valinta on sinun!

    • Mistä.kirjoitan

      on täyttä totuutta ihan tässä ajassa ja jokaista ihmistä koskevana, et ole mikään poikkeus ihmisten keskuudessa sillä samaa lihaa ja verta olemme Nooasta isä-linjassa, ja äiti-linjasta ei todennäköisesti kukaan ihminen tiedä mitään, eikä väliä sillä todellisuudessa, sillä uudestisyntyminen vedestä ja Hengestä Jeesukseen on tärkeä ainoastaan, amen, halleluja! Jos et ole uudestisyntynyt niin tee parannus. Älä katso toisia ihmisiä ja vertaa itseäsi heihin, sillä Jumala tahtoo juuri sinuun sen suhteen ja sinun pelastuksesi, ja helposti voit sen hyljätä tahtoessasi, ja samoin helposti voit anoa tahtoessasi elävää vettä ja Pyhän Hengen armolahjaa Jeesuksen nimessä, ja evankeliumi on tätä, eikä mitään ihmisten uskonnollisuutta tai ihmisten seurakuntien valtarakennetta tai muuta kaavoja ja vallankäyttöä lainkaan ja varmuudella.

    • Valittaen.maailmassa

      ei vielä ole Jeesuksen valtakunta maan päällä, ja hedelmät tämän todistavat.

    • Hyvä.ymmärtää.jokaisen

      paha Saatana käyttää vain ihmisiä hyväkseen pahuutensa leviämiseen ja kun hävityksen kauhistus tulee, käytää Saatana siinäkin ihmisiä vain hyväkseen, eikä katso ihmiseen oli sitten presidentti tai sotapäällikkö tai mikä muu ihminen hyvänsä, pahalla vain pahaa ihmisille ja ihmiskunnalle tarjottavana, ja evankeliumin menestymisen estäminen se ykkösasiansa ihan kaikkialla, ja samoin ihmistkunnan tuhoaminen toinen vaikka vielä ei sitä voikaan suoraan esittää, mutta kun pedon merkki tulee, niin ei kenellekkään Raamattunsa tuntevalle ihmiselle enää epäselvää, mutta pelolla hallitsee paha täällä, ja tärkeä ymmärtää, kenellä on valta maan päällä, ja Jeesus ristiinnaulittiin.

    • satujahve

      5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

      Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea huomatakseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Siksi tämä uhreilla ja verellä mässäilevä narsistinen, sadistinen ja moraaliton jumalaolento on täysin luojansa, paimentolaismiehen kaltainen.

    • Älkää.olko.tyhmiä

      Älkää olko Juudas Iskariotin kaltaisia, sillä vaikka Jeesus antoi hänelle vallan pahuutensa toteuttamiseen, niin tahtoi parempaa eikä sitä pahaa mihin Juudas ryhtyi häntä vastaan, ja ymmärtäkää tämä Jumalan totuudessa ja hyvyydessä, eikä pimeydestä käsin.

      Raamatun Ilmestyskirjassa selvästi lähitulevasta, kuinka Jumala antaa pahalle vallan sotia pyhiään vastaan, ja tahtoo paha ja seuraajansa sitä, miettikää nyt asiaa Juudas Iskariotin kannalta, ja mahdollisen tulevan kirouksen kannalta, jos alatte sotimaan Jeesusta ja pyhiään vastaan, vaikka eivät mitään pahaa ole teille tehneet, ja paha tuo pedon merkin ja kaiken sen pahan mitä lähitulevassa tapahtuu.

      En osaa sanoa, ymmärtääkö pahat tästä mitään? Toivon että ymmärtävät, ja pahuuden valtakunta ei tule hyvän iankaikkisen evankeliumin julistamisen jälkeen, ja tärkeä ymmärtää Mooseksen ja Aaronin osa Israelin kansassa, ja samoin kahden säkkipukuisen osa Jerusalemissa 3,5 vuoden ajan, kun tekevät sen hyvän Jumalan johdatuksen Pyhässä Hengessä, ja miten paha tämän maailman ruhtinas ja seuraajansa tämän näkevät, tietysti eri valossa, kuten myös Israelin profeettojen ja Jeesuksen Mestarina ja pelkästään hyvää tekevänä, ja samoin kahdentoista juutalaisen apostolinsa työn, ja samoin Paavalin ikään kuin keskosena tässä ja pakanoiden apostolina, ja autuaat ymmärtävät, ja muiden hyvä ymmärrystä anoa, amen.

    • Jeesus.opetti

      tähän aikaan sopivaksi: "muistakaa Lootin vaimoa!" Jokaisen kannattaa tutkia tätä asiaa Raamatusta ja anoa Jeesuksen nimessä hyvää ymmärrystä tästä asiasta, sillä maa poltetaan vielä tulella, ja Pietari opettaa meille jokaiselle "millaisia teidän tuleekaan olla tässä", lukekaa loput Raamatusta.

      Tahdon tässä ottaa myös esille Juudas Iskariotin, ja sen huonon esikuvan rahan halusta Jumalaa palvelevan Jeesuksen apostolin kohdalla, ettei kestä rakennuksensa, ja hänet Jeesus valitsi tehtäväänsä ja kehotti tekemään sen kavalluksen rahan halusta, ja hyvä ymmärtää jokaisen Jumalan palvelijan tämä, sillä lähitulevaisuudessa uskovat vihaavat toisiaan ja antavat toisiaan alttiiksi maailman vihalle ja rahan halua käyttävät pahat hyväkseen, sillä tietävät sen ihan omakohtaisesti kokemuksesta pahan yhteydessä olevana tosiasiana.

      Hirtetyksi Juudas ajautui omasta tahdostaan, sillä rakasti rahaa eikä Jeesusta, ja tässä hyvin tärkeä ja keskeinen opetus meille tässä ajassa, jossa kaikkea mitataan rahalla eikä rakkaudella enää väliä, paitsi kenties sanoissa ja ulkokultaisuudessa näin ihmisten maailmassa, kuten voimme ymmärtää ihmisinä Jumalan kuviksi luotuina ja arvostettuina ja valta on Saatanalla kaikessa tässä mammonassa, ja hyvä ymmärtää tämäkin ihan totuudellisesti, ja myös kaikessa uskonnollisuudessa, eikä vain sekulaarina maailman ihmisenä. Juudas oli Jeesuksen rahakukkaron haltija, ja varasti itselleen, amen.

    • Kas kummaa kun taas jeesuksia ponnahtelee arvot ja etiikka palstalle.
      Totta maar kunnioitan sananvapautta mutta valikointi olisi joskus paikallaan.

    • Arvoista.keskeisimpiä

      hyvä ja paha

      • valkeus.ja.pimeys

        rakkaus ja välinpitämättömyys


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3013
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2354
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2102
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1933
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 163
      1234
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe