Onko seksi välttämätöntä?

Kokematon-keikari

Oon 23 vuotias mies ja poikuus on menettämättä. Olin hiukan pulska poika ennen kun lähdin armeijaan. Sieltä lähdettyäni päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja olen laihduttanut 13kg. Tämän hetkinen pituus ja paino ovat 183 cm ja 75 kg. Ajattelin että itsetunto kohenisi ja ujouteni vähenisi solakamman kropan myötä, mutta en ole vielä uskaltanut/ehtinyt aloittaa millään nettideitti-sivulla. Kun eksyin suomi24:n "onko koolla väliä?" - palstalle, niin itsetunto laski entisestään. Kerta kun olen seksuaalisesti kokematon ja oman vehkeen pituus on vain 15 cm, niin aloin miettimään: Onko seksi seurustelussa naisen kanssa välttämätöntä? Ja kuinka kriittisiä naiset ovat miehen pituudesta, ruumiin rakenteesta ja muista mitoista? Olisi mahtavaa jos löytäisi joku päivä naisen rinnalleen, jonka kanssa elää ilman häpeän tunnetta tai tuomitsemista.

11

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kalu15

      Ole huoleti miehet mittailee ja tahtovat suuremman kalun, toki naisetkin unelmoivat ja tahtovat suurta. Mutta 15 sm riittää mainiosti iloitteluun ja lasten tekoon.

      • Kokematon-keikari

        Ok. Entäpä muu kroppa. Tarviiko lihasten erottua kuinka selvästi? Meinasin pudottaa painon sinne 70kg hujakoille ja siitä sitten käsipainoilla, punnerruksilla yms.
        Kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta yritän muokata itsestäni mahdollisimman käypää ihmistä. Painon pudotus, lihasmassan kasvattaminen, AMK-koulutuksen suorittaminen ja pitäisi murrosiän aknen aiheuttamat arvetkin jotenkin poistaa. Kaikki ne seikat jotka teininä vaikutti itsetuntoon ovat kohta selätetty, mutta silti olen henkiseltä kantilta alkupisteessä. Ujous ja pelko nolatuksi tulemisesta istuu tiukassa.
        Vaikka ihmiset väittää ettei ulkokuorella ole väliä, niin itse olen esimerkki siitä, että on. Osaan kokata perus ruokaa, omaan kädentaitoja rakennus-alan ihmisenä, pidän asumistilat siistinä ja olen rehellinen yms. Silti en ole saanut naisista muuta kuin satunnaisia juttukavereita.
        Jos vehkeen pituus (mihin ei voi vaikuttaa) jätetään pois, niin mitä muuta naiset mieheltä haluaa? Kaikki lapsuus ajan kaverit on häipynyt sitä mukaa kun ovat löytäneet kumppanin ja olen ollut yksin ilman kavereita ja kumppania melkein koko elämäni. Ideoita? Kokemuksia?


    • SamanKokenut

      Kroppasi kiinteydellä ei ole vaikutusta siihen, kuinka helposti löydät naisystävän. Se voi korkeintaan vaikuttaa hieman siihen, kuinka kiinteän naisen kanssa päädyt yhteen - sitten kun niin käy - koska ihmiset etsivät vertaistaan.

      Naisten mielestä tärkeintä miehessä on itsevarmuus - olkoon sen itsevarmuuden lähde sitten iso vehje, kiinteä kroppa, paksu lompakko, tai päihteet.

      Olet oikealla tiellä, kyllä se siitä. Vehkeesi on riittävän iso. Muista panostaa ulkoisten seikkojen lisäksi myös sosiaalisiin taitoihin.

      • Kokematon-keikari

        Jaa... Opiskelija kun olen niin lompakko ei ole paksuimmasta päästä. Kropan kiinteytys työn alla ja vehje on mitä on. Sosiaaliselta kantilta en ole kovin kokenut kuten jo mainitsin. En ole suomi24:n lisäksi missään muussa somessa, mutta kaikki tuttavat tai pikemminkin sukulaiset pitävät minua hauskana tyyppinä. Mitä päihteisiin tulee, niin en käytä mitään päihteitä ollenkaan. En alkoholia, tupakkaa (ei taida olla päihde) enkä etenkään huumeita. Toisaalta minusta tuntuu, että päihteetön elämäntyyli on rokottanut sosiaalista puolta eniten. Minä kun luulin, että naiset pitävät raittiista miehistä? Täällä AMK:ssa ainakin joka ilta pidetään jonkin sorttisia juhlia.


    • hhh555

      15cm riittää aivan mainiosti, 51% miehistä on lyhempi penis ja 49% pidempi kuin tuo. (about)

    • hskjdhfkjdlhsjfhdjk

      Mulla on vähä sama ongelma. En vaan osaa (siis ole koskaan opetellut) iskeä naisia. Ei koskaan ole ollut sellaista seuraa jonka kanssa olisi lähtenyt baariin jossa, joissa naisten iskeminen olisi tuntunut luontevalta.
      Lähdetäänkö yhdessä baariin - vaikka limsalle - ja kokeillaan olla toistemme wing manejä? Mistä päin oot?

    • radalle

      Armeijan käyneenä, tiedät ettei 15 senttinen kalu ole mikään nysä, vaan monen naisen päiväuni. Nyt rohkeasti radalle ja mimmejä iskemään, ei ne kotoa tule hakemaan!
      Jätä lukematta "onko koolla väliä palsta" siellä ne nysäkullit kehuvat itseään, huonon itsetuntonsa takia ja paskaa jauhavat muutekin.

      • Kokematon-keikari

        Okei... okei... Entäs muut piirteet? Jotenkin tuntuu, että oman ikäryhmäni naisia ei löydy muualta kuin baareista. Itse kun en juo, niin mikä neuvoksi? Onko jossakin joitakin 24/7 - raittiiden ihmisten ryhmiä tms? Jotenkin outoa, kun olen saanut sellaisen kuvan, että naiset pitävät miehistä jotka eivät örvellä ja oksentele loppuillasta. Käyn kyllä välillä oman opiskelija porukan kutsumana jos jonkin näköisissä juhlissa, mutta en kyllä sovi joukkoon vaikka muuten olisi mukavaa.
        Vai onko nämä raittiista miehistä pitävät naiset jotakin 30v jotka katselevat miehiä perheen perustamisen kantilta? Itse olen lievästi sanoen liian nuori sen tason hommiin, niin luonteeltani kuin taloudelliselta kantilta.


    • Radalle

      Kyllä niitä paikkoja on - asut ilmeisesti isommallakirkolla, kun opiskelija piireissä liikut. lue lehtiä, siellä niitä ilmoituksia seurakunnasta - sadismiin tapahtumia :) . Kapakkaan voi mennä ihan vaan tanssimaan, ei siellä perseitä tarvitse vetää. Tunnen paljon naisia jotka käyvät vain tanssimassa ja seurustelemassa kapakoissa ja ovat raivoraittiita, se ei pitäisi olla mikään ihmetyksen aihe tänäpäivänä. Älä sotke itseäsi mihinkään netti juttuihin - siellä voi vain tulla kävyyksiä.
      Ja kyllä ne puumat pian erottaa siellä kapakassakin. Tuo on omituinen käsitys että, naiset <30> molemminpuolin etsisivät vain lapsen siittäjää. Olet aivan liian nuori isäksi ja niin on moni nainenkin, siis äidiksi. Rohkaistu ja radalle - siitä se lähtee ja seksi on tosi kivaa, kun siihen vaiheeseen pääset(pääsette). Ihminen on nuori vain kerran ja silloin pitää nauttia, KAIKESTA. Vuodet vierii ja viisitoistasenttisellä ei jossain vaiheessa ole enään käyttöä.. Enkä tarkoita että vain seksin vuoksi pitää nainen löytää - mutta kokeilla voi aina ja jos muuten symppaa, niin, mikä sen mahtavampaa.
      En yritä leikkiä mitään terapeuttia, mutta itse olen kokenut ujoutta ja arkuutta ja vaikka mitä, aikoinani. 21-vuotiaana luulin että elämä on "ohi" ja poikuus tallella. Mutta sitten tuli kesä ja lavatanssit - hikoilin ja hikoilin, mutta vihdoin tuli mentyä. Mukavaa oli ja tulipa koettua kaikenlaista ja poikuus meni ja tulipa noita tuttavuuksia enemmänkin - ja kokemuksia, hyviä ja huonoja.. muta kivaa oli ja itsetunto kasvoi kohisten. Ja yhtenä elokuuniltana se oikea vaan sattui paikalle, heti se tunne oli molemmin puolinen. Puheltiin, pussailtiin, tavattiin ja tehtiin kaikkea hauskaa yhdessä, meni reilusti toistakuukautta, ennen kuin yhteiseen sänkyyn hypättiin ja se oli menoa se... Kaikki natsas yhteen, seurusteltiin, kolmisen vuotta (opiskeltiin eri paikkakunilla) mutta rakkaus kesti ja oh niitä viikonlopun tapaamisia, puhuttiin, pidettiin hauskaa ja naitiin. Sitten pari vuotta valmistumisien jälkeen, perustettiin synnin pesä - yhteinen koti- ja katseltiin mihin elämä vie. Ja naimisiinhan sitä mentiin oikein kunnon juhlien kera. siitä neljänvuoden jälkeen, meille siunaantui pieni poika (oli suunniteltu, ei vahinko - ) Arki muuttui melkoisesti, mutta nyt meitä on kolme ja rakkaus kukoistaa, välillä leiskahtaa, muta puhumalla niistä on selvitty ja seksielämäkin leiskahtelee - elämä kulkee radallaan ja luulen, että elämä meitä kuljettaa, näin hautaan asti - tai sitten ei. Mutta nyt eletään tätä päivää ja täysillä, iloineen ja murheineen.
      Meidän "pikkuukko" tuolla jo untenmailla ja me käperrymme kohta omaan sänkyymme.
      Vielä se on jossain ihminen sinuakin varten, etsivä löytää, joten radalle! ja nauti !

      P.s.meidän rouvan kanssa, eksyttiin tänne sivustoille ip. ja hän kannusti kirjoittamaan sinulle. Nyt tosin moittii kirjoitusvirheistä, mutta viis siitä.
      Eli alahan painua radalle, oikea tähti odottaa jossain sinua!!

      Onnea matkaan, meiltä molemmilta!

    • Jo12vuotta_ilman
    • Anonyymi

      Kaksi kertaa olen ravintolasta tansseista saanut jatkoille nuoria miehiä.
      Yhdellä kertaa olivat kaksi kaverusta, toisella kertaa oli yksi vieras nuori mies.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe