jos pyhä henki käskee polttaa elävältä

skinnybob

toimitteko pyhän hengen mukaa kuten menneinä aikoina

9

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sellaiset käskyt eivät ole Pyhästä vaan pahasta hengestä.

      • skinnybob

        voiko henkeä vaihtaa aina tarvittaessa hyvän ja pahan välillä mistä tiedän kumpaa henkeä pappi toteuttaa


      • Jumalaahaluaisinpalvella

        "Sellaiset käskyt eivät ole Pyhästä vaan pahasta hengestä."

        Vaikka käsky olisi pahalta hengeltä, niin eikö käskyä tulisi toteuttaa jos se on Jumalan tahto? Kyllähän tuolla vanhan testamentin puolella on esimerkkejä siitä kun Jumala on lähettänyt pahan hengen. Eikö se ole ollut Jumalan tahto jos Jumala on itse lähettänyt pahan hengen kiusaamaan ihmistä?

        Vai haluaako Jumala laittaa ihmisen tässä koetukselle kun hän lähettää pahan hengen ihmisen kiusaksi? Miksi Jumala haluaa koetella ihmistä? Onko Jumala sama kuin panettelija? No eihän Jumala halua ketään panetella, vai haluaako?

        http://www.evl.fi/raamattu/1992/1Moos.22.html
        - Kun näistä tapahtumista oli kulunut jonkin aikaa, Jumala tahtoi koetella Abrahamia ja sanoi hänelle: "Abraham!" Abraham vastasi: "Tässä olen." (1. Moos. 22:1)

        Nojoo, siis noi Mooseksen tekstit ovat vääristeltyjä, ei niitä kannata lukea. Totuus löytyy uuden testamentin puolelta. Eikö vain?

        http://www.evl.fi/raamattu/1992/Jaak.1.html
        - Älköön kukaan kiusauksiin jouduttuaan ajatelko, että kiusaus tulee Jumalalta. Jumala ei ole pahan kiusattavissa, eikä hän itse kiusaa ketään. (Jaakobin kirje 1:13)

        Miten Jumalan lähettämään pahaan henkeen tulisi suhtautua? Onko se Jumalan tahto jos ottaa liekinheittimen käteen ja polttaa ihmisiä elävältä?

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Tuom.9.html
        - Kun Abimelek oli hallinnut Israelia kolme vuotta, lähetti Jumala pahan hengen Abimelekin ja Sikemin miesten väliin, niin että Sikemin miehet luopuivat Abimelekista (Tuomarit 9:22-23)

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Sam.16.html
        - Käskeköön vain herramme, niin palvelijasi, jotka ovat edessäsi, etsivät miehen, joka taitaa soittaa kannelta, että hän, kun Jumalan lähettämä paha henki tulee sinuun, soittaisi sitä, ja sinun olisi parempi olla. (1. Samuelin kirja 16:14)
        - Niin Saulin palvelijat sanoivat hänelle: "Katso, Jumalan lähettämä paha henki vaivaa sinua. (1. Samuelin kirja 16:15)
        - Käskeköön vain herramme, niin palvelijasi, jotka ovat edessäsi, etsivät miehen, joka taitaa soittaa kannelta, että hän, kun Jumalan lähettämä paha henki tulee sinuun, soittaisi sitä, ja sinun olisi parempi olla. (1. Samuelin kirja 16:16)

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Sam.18.html
        - Seuraavana päivänä Jumalan lähettämä paha henki valtasi Saulin, niin että hän raivosi kotonansa; mutta Daavid soitteli, niinkuin muulloinkin joka päivä, ja Saulilla oli kädessänsä keihäs. (1. Samuelin kirja 18:10)

        http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Sam.19.html
        - Mutta Herran lähettämä paha henki tuli Sauliin, kun hän istui kotonaan keihäs kädessä ja Daavid soitteli. (1. Samuelin kirja 19:9)


      • skinnybob

        eli hyvää ja pahaa henkeä jumala lähettää aina kristityn tarpeiden mukaan kunhan ristin oppi leviää no tiedätkö onko se jumalasta vai uskovaisen päästä


    • Hei!


      Maailmassa on iso joukko langennutta enkelikuntaa pahoina henkinä.

      Raamatun sana oikein ymmärrettynä pitää tiellä, muuten henkien kuuntelu tahtoo viedä vikaan. Pahoilla hengillä on tuhansien vuosien kokemus ihmisen pettämisestä.

      Henkiä arvostellessa pitää aina muistaa että ainoa varma mittari on Jumalan synnin opettava 10- käskyn moraalilaki. Jos on hiukankin tätä lakia vastaan ei henki ole Jumalasta.

      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

    • tekosyitä

      Puurot ja vellit menevät usein sekaisin. Mitä rikoksia kirkko onkin menneinä aikoina tehnyt uskonnon varjolla, on ollut IHMISTEN ITSENSÄ KEKSIMÄÄ valhetta oman maallisen valtansa pönkittämiseksi. ÄLÄ TAPA on kaikille tuttu käsky, jonka pitäisi kertoa mistä kristinuskossa on kyse. Sairaat ja vallanhimoiset ihmiset käyttivät mm. lukutaidottomuutta hyväkseen pitääksen kansat kurissa. ESIM. Paavit ja Mohammed olivat juuri noita jakomieleitautisia, jotka antoivat sen kuvan, että pyhä henki on puhunut heille. Noitavainot esimerkkinä. Saatiin kansa nöyräksi. Jeesus käskee rakastaa jopa vihollista ja kristinuskon sanoma onkin rakkaus toista ihmistä kohtaan.

    • eri.sakkia

      Raamattu (siis juutalaisten pyhä kirja eli meidän Vanha Testamentti) vilisee tappokäskyjä. Miksi se on mukana kristinuskon Pyhässä Kirjassa? Juutalaisten Jumala on aivan eri henki kuin kristittyjen Jumala.

    • Toimiin jos on täysin antaunut Jeesuksen omaksi,kuten ennen apostoleiten aikaankin. Ei toimita ole mihinkään kadonnut,useille on tämä maailma rakkaapi kuin Jeesuksen seurassa kulkeminen hänen tahtoaan kysellen.

    • Anonyymi

      Miksi jos, sillä ei Hän tuollaista käske.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      494
      3581
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      463
      3422
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      141
      3000
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2302
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2170
    6. 210
      1579
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1397
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1280
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1274
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1090
    Aihe