Venäjän historiassa paljon ristiriitaisuuksia

tartaria

Onko kukaan koskaan kuullut Suuresta Tartariasta?

Saattaa kuulostaa aluksi uskomattomalta, mutta Suuri Tartaria on pyyhitty kokonaan pois historiankirjoista ja korvattu Mongolivaltakunnalla, jota ei ole koskaan ollut olemassa, ainakaan siinä muodossa kuin se on esitetty nykyisissä historiankirjoissa. Tuossa on aitoja eurooppalaisten kartanpiirtäjien karttoja Suuresta Tartariasta: goo.gl/FU0fB5

Tartaria esiintyy kaikissa 1800-lukua edeltävissä kartoissa. Sillä oli raja Muskovian kanssa. Muskovia tai Muskovian Tartaria oli varhainen Venäjän Keisarikunta, joka aikoinaan irtautui Suuresta Tartariasta. Tämä irtautuminen tapahtui noin tuhat vuotta sitten, kun niin kutsuttu Kiovan Venäjä syntyi. Virallisen historian mukaan Kiovan Venäjä syntyi valmiissa muodossa omine lakikirjoineen, kehittyneineen valtiohierarkioineen, uskontoineen ja muine myytteineen. Ristiriitaisuuksia on siis paljon. Mielenkiintoista on myös se, että Tartarian ja Kiinan välinen raja kulki niin kutsutun Kiinan Muurin kohdalla.

Encyclopedia Britannican ensimmäisessä painoksessa (1771) sanotaan:

"TARTARY, a vast country in the northern parts of Asia, bounded by Siberia on the north and west: this is called Great Tartary. The Tartars who lie south of Muscovy and Siberia, are those of Astracan, Circassia, and Dagistan, situated north-west of the Caspian-sea; the Calmuc Tartars, who lie between Siberia and the Caspian-sea; the Usbec Tartars and Moguls, who lie north of Persia and India; and lastly, those of Tibet, who lie north-west of China." (goo.gl/B6qSqk)

Tartarialla oli myös oma lippu, jossa oli kuvattuna aarnikotka: goo.gl/TZjh2h

Mutta mihin tämä valtio hävisi? Muskovia nielaisi Suuren Tartarian ja sen kansan suuressa sodassa, joka tapahtui vuosina 1773-1775. Nykyhistoriassa tuo sota tunnetaan nimellä "Pugatshovin kapina".

Tutkijat väittävät, että Pietari Suuri oli lännen liittolainen. Hänen vallan alla Venäjällä toteutettiin suuria "uudistuksia" ja Venäjä länsimaalaistettiin oikein urakalla, esimerkiksi vanha slaavilainen kalenteri korvattiin juliaanisella. Silloin vanhan slaavilaisen kalenterin vuosi 7207 muuttui juliaanisen kalenterin vuodeksi 1700. Pietari Suuri poisti venäläisestä symbolistosta useita symboleja sekä siirsi pääkaupungin kauemmaksi Tartariasta (Moskovasta Pietariin).

Outoa on se, että nykyinen Venäjän historia on luotu 1700-luvulla ulkomaisten historioitsijoiden toimesta. Venäjän historian kirjoittivat pääosin saksalaiset Gottlieb Siegfried Bayer, Gerard Friedrich Müller ja August Ludwig Schlözer. Venäjän historiaa on siis väärennetty...

20

1089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äiti_Venäjä

      Suomen historia luotiin vasta 1800-luvulla, kun Ruotsin yhdistämille metsäläisheimoille tarvittiin nationalistisiin puitteisiin sopiva menneisyys. Tässäkin pääarkkitehtina toimi Venäjä, jota ilman suomalaista kansallisvaltiota ei olisi koskaan syntynyt.

      • Anonyymi

        Hölynpölyä.

        Suomen historia oli osa Ruotsia Ruotsin historiaa.
        Sen ensi versiot kirjoittivat ruotsinkieliset Suomen autonomian kansalaiset,lähinnä Turun ja Helsingin Yliopistojen professorit.
        Venäjällä ei ollut osaa asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hölynpölyä.

        Suomen historia oli osa Ruotsia Ruotsin historiaa.
        Sen ensi versiot kirjoittivat ruotsinkieliset Suomen autonomian kansalaiset,lähinnä Turun ja Helsingin Yliopistojen professorit.
        Venäjällä ei ollut osaa asiaan.

        Vapaa-aikanaan harrastivat rotu-oppia ja lahtaamista?


    • Anonyymi

      Ruotsin historia luotiin vasta 800-luvulla. Krapulssa, kun menettivät ensin Suomen ja sitten Norjan, loivat suuren menneisyyden viikinkeihin asti, joissa on totuutta vain vähän siteeksi

      • Anonyymi

        800- luvulla viikingit olivat kylläkin vasta aloittelemassa toimintaansa.


      • Anonyymi

        Nyt sinulla kyllä heittävät ajankohdat aika reippaasti!
        Ruotsin historiasta ennen jotain 1000- lukua on melko vähän tietoja, 800- luvulla asuneet tuskin ymmärsivät luovansa oikein mitään.
        Ruotsin suuruuden aika (maantieteellisen suuruuden) oli reilusti 1000- luvun alun jälkeen, lähinnä 1400- luvulta eteenpäin. Se oli sitä ns. hakkapeliittojenkin aikaa...Ja siitä ajasta on paljon tietoa muualatkin kuin vain ruotsalaisten kertomana, ei siinä mitään jälkikäteishistoriaa luoda, ei ole tarpeen...


      • Anonyymi

        Suomalaisia asui suurimmassa osassa ruotsia aiemmin, ja varaan Norjassakin sama juttu-

        vain eteläisimmät osat oli Viikinkien... miksi Viikingit olis edes halunneet kylmään pohjoiseen...


    • Anonyymi

      Tartar-pihvihän tulee juurikin Tartariasta!

      Hurjat ratsumiehet asettivat raa`an pihvin satulan alle lähtiessään päivän taisteloihin!

      Ja vot,helteisen päivän ratsastuksen jälkeen pihvi oli juuri parahultaisen kypsä syötäväksi suoraan satulasta,toki maustamisen jälkeen!!!

    • Anonyymi

      Tässä on meille tietämättömille uutta tietoa Tartariasta.
      https://theserapeum.com/putin-declassified-the-tartaria-archives-the-official-history-is-false/
      Jopa 1700-luvulla tiedettiin enemmän Tartariasta kuin me nykyihmiset. Kysymys kuuluukin, miksi tämä tieto ja koko muukin historia on vääristeltyä?

      From Encyclopedia Britannica, first edition, Volume 3, Edinburgh, 1771, p. 887:
      “Tartaria, a huge country in the northern part of Asia, bordering Siberia in the north and west, called the Great Tartary. Tartars living south of Muscovy and Siberia are called Astrakhan, Cherkasy and Dagestan, living in the north-west of the Caspian Sea, called Kalmyk Tartar and which occupy the territory between Siberia and the Caspian Sea; Uzbek Tartar and Mongols, who live north of Persia and India, and finally Tibetan, living to the north-west from China. “

      Asialla ovat tuon aikaisten rappareiden (Khazarian) jälkeläiset, jotka haluavat hallita maailmaa kaaoksen kautta. He ovat peittäneet meiltä menneisyytemme ja pakottaneet käyttämään energiana öljyä ja maakaasua, jotka eivät ole fossiilista alkuperää, vaan niitä muodostuu maaperässä jatkuvasti suuria määriä, Kuka hallitsee energialähteitä, hallitseen maaiman rahaa ja sen avulla valtioita.
      Nyt on menossa taas valtioiden alasajo, jotta pankkiirit saavat kaapattua luhisruvien valtioiden kansallisomaisuuden haltuunsa. Se käy kätevästi noita valtionvelkoja vastaan, joita typerät politikot ovat käskystä ottaneet muutamilta pankkiirisuvuilta. Keskuspankit ovat yksityisiä pankkeja pääsääntöisesti kaikkialla maailmassa. Myös EU:n keskuskankki on Rothscheildien suvun omistama yksityinen rahalaitos, jolle ei-vaaleilla valitut tahot ovat antaneet oikeuden velkojen antoon ja rahan painamiseen, sekä korkoprosenttien määrittämiseen asti. Siis kaiken vallan, mitä rahamaailmassa voi vain saada.

    • Anonyymi

      Kiovan loivat viikingit

      • Anonyymi

        Kiova tosin oli ptkään vain yksi hallintoalue, muita vastaavia olivat esim. Novgorod ja Suzdal tms. mutta Kiovan johtajat siavt monien tappeluiden ja riitelyiden jälkeen ylivallan muihin nähden ja kehittyi sitten se Kiovan Olgan hallinto. Ainakin väitetään että eräästä Rurik- nimisestä viikintaustaisesta hallitsijasta alkaen tiettyyn ajankohtaan asti hallitsijat olisivat olleet viikinkitaustaisia. Itse asiassa varsinaisen Venäjän katsotaan syntyneen vasta kun tuli ensimmäinen ei- viikinkisukuinen hallitsija joka kykeni yhdistämään hallintopiirit ja jolloin tietysti sitten seurasikin Moskovan hallinto.


    • Anonyymi

      Historiaan jää voimakas teksti siitä, miten Putin tuhosi Venäjän kymmeniksi vuosiksi.
      Mutta lopullinen Putinin historian vaihe on kerrottu videossa:
      https://youtu.be/jKhN_zuSGBg

      • Anonyymi

        Kannattaa lukea myös kirjat CIAN HISTORIA ja DEMOKRATIA AMERIKASSA!


    • Anonyymi

      Lukekaa tuo CIA:n dokumentti laitoksen omilta sivuilta: https://t.me/DUMBSandCloning/495627
      Kaikki mitä meille on opetettu, on väärennettyä. Varsinkin historia ja luonnotieteet.
      Entäpä uskonnot? https://www.youtube.com/watch?v=TnPV24hfSDE

    • Anonyymi

      Tartariaa koskeviin salaliittoteorioihin liittyy teoria mutatulvasta ja jotkut uskovat, että tuo tulva tuhosi Tartarian ja tapahtui kuulemma vain noin 200 vuotta sitten. Todisteina tuosta tulvasta esitetään videoita ja kuvia rakennuksista Euroopasta ja Amerikastakin, joiden alimmat ikkunalliset esiin kaivetut kerrokset ovat maan alla. Eräällä videolla taas esitellään vanhoja 1800-luvun valokuvia mm. Helsingistä ja Pietarista ja ihmetellään, että missä ovat ihmiset ja vihjataan, että kaupungit olisi tyhjennetty tulvaan valmistautumisen takia. Voisiko tuollainen melko tuore laaja katastrofi olla mitenkään salattua tieoa, jota historiakaan ei tunne?

      • Anonyymi

        Mutatulvat olisi ollut kaikkialla maapallolla- Tartaareilla korkeampaa tekniikkaa- joka myös salattiin tai tuhottiin.

        Helpompaa tuo salailu varmaan kuin nykyään, koskapa oli vain lehdet tiedonvälityksessä, joita johtivat valtapiirit. Suuri salaliitto.

        Nuo kamera ja filmipätkät otettu vasta kun koko homma oli jo pääasiassa ollut ohi- aiemmin ei ollut kamerointi-tekniikkaa.


    • Anonyymi

      Mielenkiintoista.

      • Anonyymi

        Minä uskon että Julle Ankanpää perusti Ankkalinnan. Lisäksi Norman Mailer kirjoitti CIA historia teoksessa Porton Haamu. 🌚🌚🌚


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä uskon että Julle Ankanpää perusti Ankkalinnan. Lisäksi Norman Mailer kirjoitti CIA historia teoksessa Porton Haamu. 🌚🌚🌚

        Saahan sitä uskoa mihin haluaa, mutta muistathan ettei se tarkoita sitä että se olisi totta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saahan sitä uskoa mihin haluaa, mutta muistathan ettei se tarkoita sitä että se olisi totta.

        Uskoohan monet viralliseen tieteeseenkin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe