Kun Jeesus palaa, alkaa hyvä valtakunta

maan_päällä

Tärkeä jokaisen ihmisen uudestisyntyä ja rakastaa Luojaa Jeesuksessa ja Pyhän Hengen hyvä totuus annetaan sitä anoville ja samoin hyvä hedelmä elämäänsä moninaisesti. Tietysti tässä maailmassa voidaan vainota moninaisesti hyviä ihmisiä, jotka rakastaa kaikkia lähimmäisiä ja Jumalan hyviä opetuksia ja pyhää ilmoitustaan. Tärkeintä ihmisen ymmärtää syntien anteeksiantaminen ja pyhitys Jumalassa, jotta ei elä laittomana Jeesuksen kieltäjänä sanassa tai teossa tai edes sydämen sopukan ajatuksessa.

36

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohta.hyvä.evankeliumi

      Kohta hyvä evankeliumi julistetaan ihmisille, ja sen jälkeen tulee paha laittomuuden järjestelmä, ja sen jälkeen palaa Jeesus ja alkaa hyvä Jumalan pyhille ja lakkaa laittomuudet maan päältä. Voi pahan seuraajia, sillä ei ole toivoa päästä Jeesuksen hyvään valtakuntaan heillä ilman parannusta. Tee parannus, jos et vielä rakasta Jeesusta.

    • satujahve

      14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään"

      Millainen jumalaolento vaatii linnulta pään revittäväksi irti ja veren roiskimisen ympäri omaa alttariaan? ... Arvasit oikein, nimittäin se narsistinen, sadistinen, moraaliton ja paha jumalaolento, jonka paimentolaismies loi oman kuvansa mukaiseksi.

      • Sinäpä olet juuttunut vanhan liiton uhrikäytäntöihin, kun niistä kuukaudesta toiseen kirjoitat. Ne eivät onneksi koske enää meitä, koska Jeesus teki ne yhdellä uhrilla ikuisesti tarpeettomiksi.


      • Niin joku kirjoittaa jotakin, kuten yllä,en tosin sitä toistoa hyväksy mutta toisaalta tämän palstan suurempi toistomäärä on jeesustelijat ja ne jotka alvariinsa työntävät uskonnollista jargonia. No se on sentään hyvä asia kun on sananvapaus.


      • satujahve

        "Ne eivät onneksi koske enää meitä, koska Jeesus teki ne yhdellä uhrilla ikuisesti tarpeettomiksi"

        Parahin Tipale. Sillä ei itseasiassa ole mitään merkitystäs ketä tämä on koskenut, vain sillä että se on koskenut jotain. Tämä jumalaolento siis mässäilee verellä ja lihauhreilla pitkin vanhaa testamenttia ja tämä kaikki huipentuu ihmisuhriin. Ja et näe tässä mitään omituista? :D

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Jokainen ymmärtää että liha,veri ja ihmisuhreja vaativa jumalaolento on paimentolaismiehen keksimä. Luulisi tämän olevan päivänselvää.


      • abortit.väärin

        ihmisten keskuudessa, samoin murhat.


      • Millainen.ihminen

        tuhoaa Jumalan antamaa elämää itsessään?


      • höpönassukka

        jumalat ovat ihmisten keksimiä satuolentoja


    • Raamatussa.kirjoitettu

      laittomuuden salasuudesta ja siitä kuinka pedon merkki tulee valheen kaikella voimalla ja hedelmistään tunnetaan ahneet maailman hallitsijat.

      • On se todella huvittavaa kun jotkut jaksavat koohkata tuosta pedon merkistä.
        Osaako ne myös kirjoittaa tämän vuoden 2015 roomalaisin numeroin.
        Peräti omalaatuisia tyyppejä.666 :D


      • Raamatussa.hyvää

        Jumalalta jokaiselle ihmiselle, ja tietysti ei kaikki tahdo tätä esilläpidettämän.


    • Jaaaha. Taas joku on löytänyt uskonnosta suuria viisauksia.
      Ihan tiedoksi, että elämässä on muitakin arvoja kuin uskonnot ja ne ovat huomattavan paljon ihmismyönteisimpiä kuin aabrahamilaisten uskonnot.
      Varmaan teille profeetoille löytyy omia palstoja, jossa voitte keskustella toisen hurskaiden kanssa ja vaihtaa lainauksia Raamatusta.

      • viisaus.Jumalassa

        varmuudella jokaiselle ihmiselle viisaus on Jeesuksessa.


      • viisaus.Jumalassa kirjoitti:

        varmuudella jokaiselle ihmiselle viisaus on Jeesuksessa.

        Ei ole totta. Telluksella on yli 7 miljardia asukasta ja vain noin 2 miljardia lajitoveria kuuluu kristittyihin. Minä en kuula ja varmaan suuri osa kristityistä on ns. nimikristittyjä.
        Jeesuksen historiallinen tausta on erinomaisen epäselvä samoin sanat jotka on pantu hänen sanomakseen.


      • viisaus.Jumalassa kirjoitti:

        varmuudella jokaiselle ihmiselle viisaus on Jeesuksessa.

        Taitaapa olla hyvinkin olla niin ettei Jeesus ole mitään "viisauskirjoja" kirjoittanut ei muutakaan vaan historia väittää, että Paavali on se biblian kirjoittaja.


      • Tee_parannus

        Epikuros.


      • Tee_parannus kirjoitti:

        Epikuros.

        Nyt olet kertonut hyvin kattavasti tulevaisuudesta mutta millainen olisi se parannus?
        Ei dogmaattinen uskonnollisuus vie maailmaa parempaan suuntaan vaan ihmisten välinen avoin vuorovaikutus.


      • fbgj

        "... elämässä on muitakin arvoja kuin uskonnot..."

        Mistä päättelet että uskonto on arvo? Vaikuttaa aika pahalta newspeakiltä!

        Uskonto harhainen todellisuuskäsitys, ei todellakaan mikään arvo.


    • Jeesus.parasta

      jokaiselle ihmiselle varmuudella Jeesus on parasta, mutta että tämän voi ymmärtää, täytyy uudestisyntyä vedestä ja Hengestä, eikä jäädä Jumalan valtakunnan lupauksien ulkopuolelle.

      • sdghdgfhdg

        Ei kukaan halua vapaaehtoisesti tulla tuollaiseksi sekopääksi. Mikset yksinkertaisesti ota kynää ja paperia ja kirjoittele pöytälaatikkoosi? Eivät nuo omituiset aivo-oksentelusi ketään muuta kiinnosta.


      • olet.suora.hyvä

        Tee parannus.


      • asdfgasdfg
        olet.suora.hyvä kirjoitti:

        Tee parannus.

        Ei kenelläkään ole mitään syytä muuttua tuollaiseksi pölvästiksi.


    • Jumala.hyvää

      Jokaiselle ihmiselle, ja tämä on evankeliumia, ja Jeesuksen nimessä saadaan Jumalalta hyvää varmuudella, ja ihmisen hyvä anoa ja uudistua hyvään, kuten Raamatussa esitetty tästä asiasta. Jeesus on hyvä, ja vastustajansa eivät häntä tunne ihmisinä, sillä jos tuntisivat, niin eivät vastustaisi.

      • höpönassukka

        jumalat ovat ihmisten keksimiä mielikuvitusolentoja


      • Miten sulla voi olla aikaa jankata täällä samaa jankkausta päivät pääksytysten? Minäkin viihdyn täällä enemmän kuin lääkäri määrää, ja sinä päästöilet vielä kymmenen kertaa enemmän – sanomatta koskaan mitään uutta.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Miten sulla voi olla aikaa jankata täällä samaa jankkausta päivät pääksytysten? Minäkin viihdyn täällä enemmän kuin lääkäri määrää, ja sinä päästöilet vielä kymmenen kertaa enemmän – sanomatta koskaan mitään uutta.

        Lisäksi on merkillistä se kun nämä jeesustelijat kirjoittavat, ne ovat poikkeuksetta rekkaamattomia. Muutama poikkeus on kuten Mark5, Juhani19..

        Ehkä he pyrkivät olemaan Jeesuksen tarkka-ampuja plutoona kun käyvät heittämässä suuren ja osuvan lauseen ja katoavat yöhön?


      • Raamatussa.pyhistä

        Jeesuksen seuraajista, kannattaa lukea anoen Herran Hengen armoa ja siunausta.


    • asdfgasdfg

      Näitä yksinpuhelevia hevonpaskauskonjulistajia. Onko mitään ei-väkivaltaista keinoa päässä tuollaisista eroon?

      • Itse.tee.todistuksesi

        tyhjäksi. Tee parannus.


      • asdfgasdfg
        Itse.tee.todistuksesi kirjoitti:

        tyhjäksi. Tee parannus.

        Jos tuo "parantuminen" saa käyttäytymään tuolla tavalla, kukaan ei halua parantua. Lopeta häiriköinti ja massaroskapostitus.


    • Ei jeesus...vuosi on 2015 ja edelleen se Jeesus on palaamassa. Ollaan aikuisia jooko?

      • Nimenomaan.aikuisia

        totuuden ymmärtämäisessä: Jeesus palaa hyvinkin pian, ja sitä ennen Ilmestyskirjan iankaikkinen evankeliumi julistetaan kaikille kansoille ja kaksi säkkipukuista Jeesuksen todistaa on tekee työtään Jerusalemissa sen 3,5 vuotta kuten Mooses ja Aaron Egyptin faaraon edessä. Tämän jakson jälkeen tulee ihmiskunnan pahin 3,5 vuoden jakso, ja se toki alkaa jo ennen tätä jaksoa, mutta saavuttaa sen huipentumansa laittomuuden salaisuutena, ja Saatana heitetään alas taivaassta, kun 144 000 Jeesusken apostolia surmataan maan päällä.

        Jeesus tulee näiden kahden jakson ja sen alusta 7 vuoden päästä, ja tuhoaa pahat maan päältä, ja ensimmäisessä ylösnousemuksessa pyhänsä pääsevät tuhatvuotiseen valtakuntaan, ja Uudessa Jerusalemissa, kuvaus Ilmestyskirjassa, saamme elämän vetten lähteelle ja Jumalan lapsuden sapatin lepoon mennä, kuten lauantai se on viikon seitsemäntänä ja Luojan pyhittämänä päivänä varmuudella. Pyhitytään totuudessa ihan kaikessa, eikä eletä turhaa elämää ihmisinä Jumalassa. Pelastus on Jeesuksessa ja juutalaisuudesta, varmuudella, ylistetään Isää Jeesuksen nimessä ja Pyhässä Hengessä!


      • 7.v.jakso.voi.alkaa

        hyvinkin 2016 jKr.


    • Jumala.Isänä.tietää

      milloin vuodattaa voimansa taivaasta Jeesuksen apostolien ylle, ja edelleen jakaa sitä hyvää tahtoville ja Jeesuksen valtakuntaan kutsutuille ihmisille, ja kestää tämä aika sen 3,5 vuotta alkamisesta. Olkaa viisaita, älkää olko tyhmiä, jos tahdotte hyvää tulevaisuutenne suhteen Jeesuksessa ja tuhat vuotisessa valtakunnassaan.

    • Jeesuksessa.ihmisellä

      hyvä tulevaisuus ja toivo.

    • Taas yksi joka ei ole raamattua lukenut, Jeesushan tulee ja TUOMITSEE elävät ja kuolleet,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2939
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      413
      2830
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      99
      2247
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2050
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1904
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1844
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      151
      1805
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      322
      1629
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1623
    Aihe