Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Varoittakaa ihmisiä!

Nokianloppu

www.nokianuutiset.fi/Uutiset/1195005760375/artikkeli/nokialle puuhataan sittenkin alaikaisten turvapaikanhakijoiden perhekotia.html
perhekotia


Vielä kaksi viikkoa sitten Nokian kaupungin perusturvalla ei ollut minkäänlaista tietoa Nokialle suunnitellusta alaikäisten, turvapaikkaa hakevien lasten vastaanottokeskuksesta, mutta juuri julkaistulla perusturvalautakunnan esityslistalla komeilee esitys alaikäisten turvapaikanhakijoiden perheryhmäkodin perustamisesta Nokialle.
Koskenmäessä jo toimiva Kumpuniitty Oy on halukas perustamaan jo oleskeluluvan saaneille, ilman vanhempia saapuneille alaikäisille turvapaikanhakijoille perheryhmäkodin Nokialle. Ryhmäkoti sijaitsisi Koskenmäessä kiinteistössä, jossa nyt toimii Kumpuniityn perhekuntoutusyksikkö Koskiniitty.
Yritys arvioi, että perheryhmäkotiin voitaisiin sijoittaa 14 lasta. He olisivat iältään vauvasta 17 vuoteen.
Kumpuniitty Oy hakee tähän kaupunkia yhteistyökumppaniksi.
Nokian kaupunki vastaisi lasten perusopetuksesta. Lisäksi sen tehtäviin kuuluisi muun muassa laatia kotoutumissuunnitelma ja seurata sen toteutumista, vastata mahdolliseen lastensuojeluun liittyvistä viranomaistehtävistä ja lasten terveydenhuollosta.
Valtio maksaisi tehtävistä korvausta Nokian kaupungille 3 vuoden ajan. Yli 7-vuotiaista korvaus olisi 2 300 euroa vuodessa ja alle 7-vuotiaista noin 6 845 euroa vuodessa. Lisäksi kaupungin olisi mahdollista saada Sylvia-hankkeelta ylimääräistä korvausta 1 000–1 485 euroa lasta kohden vuodessa.
Valtio maksaisi myös mahdolliset toimeentulotukimenot, ja esimerkiksi terapiakulut. Valtio maksaisi myös tulkkauksesta ja hallinnosta ja lapsen edustajasta koituvat kulut.
Ensimmäiseksi asiaa alkaa Nokialla käsitellä perusturvalautakunta. Se tarttuu aiheeseen kokouksessaan ensi viikon keskiviikkona 18. marraskuuta, ja tekee asiasta esityksensä kaupunginhallitukselle.
Vielä 2 viikkoa sitten, 30. lokakuuta, henkilöstöpalvelualan yritys Innolink Staff haki internetin työpaikkailmoituksessa työntekijöitä Nokialle perustettaviin, lapsille tarkoitettuihin vastaanottokeskuksiin. Kaupungin edustajilla ei ollut mitään tietoa asiasta. Tällöin Nokian kaupungin sosiaalityönjohtaja Erja Kovalainen totesi Nokian Uutisissa, ettei perusturvalla ole minkäänlaista tietoa asiasta.
– Meiltä ei ole kysytty yhtään mitään, hän totesi.
Myös kaupunginjohtaja Eero Väätäinen totesi olevansa täysin tietämätön siitä, että Innolink Staff etsii työvoimaa Nokialle perustettavaan vastaanottokeskukseen.
– Tiedän ainoastaan yhdestä aiemmasta yhteydenotosta, joka tuli nimeltä mainitsemattomasta yrityksestä, mutta yksikään kaupungin toimielin ei ole käsitellyt asiaa virallisesti, Väätäinen kertoi tuolloin.
Innolink Staff sulki työpaikkailmoituksensa yllättäen 29.10. Yrityksen edustaja, aluemyyntipäällikkö Jani Nieminen kertoi syyksi sen, että toimeksiantaja oli antanut epäselvää informaatiota paikkakuntaa eli Nokiaa koskevista tiedoista. Työpaikkailmoitus koski vastaanottokeskusta, ei nyt suunniteltavaa ryhmäperhekotia.

Onko nokian ainoalla suvakilla (ei osaa muuta sanoa kuin kuulapää) yhteys tuohon firmaan? Voisko se suvakki kertoa paljonko näitä on vielä tulossa näiden jälkeen?

71

1765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voittovoitto

      Naurattaa kun Nokian ainut skini (joka ei työkseen osaa muuta kuin postata tälle unettavia Google viestejä) saa totaaliraivarin tämän takia. :-)

      Oikea demokraattinen Suomi ja Nokia voittivat, kuulapää hävisi.

      • sadisti.ahmed

        Irakilaiset on kivoja! Totea vaikka itse, YOUTUBE: IRAK TORTURE.


      • Voitollayöhön

        https://www.suomenuutiset.fi/yle-islamista-tullut-nopeasti-suomen-toiseksi-yleisin-uskontokunta/

        Yle: Islamista tullut nopeasti Suomen toiseksi yleisin uskontokunta

        Muslimimaista Suomeen kohdistuva siirtolaisvirta on on muutamassa kuukaudessa nostanut islamin maan toiseksi suurimmaksi uskontokunnaksi. Muslimeja on nyt Suomessa Ylen arvion mukaan yli 70 000.

        Ortodoksit putosivat kolmanneksi noin 61 000 jäsenellä. Evankelis-luterilaisuus on edelleen suurin uskonto neljällä miljoonalla jäsenellä.


      • Anonyymi
        Voitollayöhön kirjoitti:

        https://www.suomenuutiset.fi/yle-islamista-tullut-nopeasti-suomen-toiseksi-yleisin-uskontokunta/

        Yle: Islamista tullut nopeasti Suomen toiseksi yleisin uskontokunta

        Muslimimaista Suomeen kohdistuva siirtolaisvirta on on muutamassa kuukaudessa nostanut islamin maan toiseksi suurimmaksi uskontokunnaksi. Muslimeja on nyt Suomessa Ylen arvion mukaan yli 70 000.

        Ortodoksit putosivat kolmanneksi noin 61 000 jäsenellä. Evankelis-luterilaisuus on edelleen suurin uskonto neljällä miljoonalla jäsenellä.

        Joista 10% vaan uskoo, ja 0.005 käy kirkossa. Ateisteille koittaa kovat ajat, Koraani suura käskee jokaista muslimia katkomaan päät uskottomilta.


    • Koskenmäkeläinen

      Minkä ihmeen takia ihmisiä pitäisi varoittaa? Vai saavatko maihinnousukenkäiset kuulapäät nyt jonkun väkivaltakohtauksen?

      Eiköhän poliisi kuitenkin pamputa nuo äärioikeiston roskasakit äkkiä ojennukseen.

      Mua ainakaan haittaa jos tänne tulee muutama Suomi-juoppojen sekaan.

      • nimi.googleen

        TUULI IKONEN.


      • TUULI.IKONEN

        VAI PITÄISIKÖ VAROITTAA RAMIN AZIMIN KALTAISISTA SUVAKKIEN SANKAREISTA ??!


      • Jfkgllgf

        Tässä yksi hyvä syy varoittaa:

        Ali-Sisto: THL varoittaa laittomien rajanylittäjien vaarallisista taudeista – media vaikenee
        Hali-halit ja pusi-pusit kannattaa jättää laittomien rajanylittäjien kanssa tekemättä!

        Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, tuo sama taho, joka Pekka Puskan johtamana törkeästi ja vastoin ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilän nimenomaisia varoituksia vastuuttomasti altisti Suomen nuorison narkolepsialle, on jakanut ohjeen terveysalan ammattilaisille, jotka joutuvat tekemisiin laittomien maahantunkeutujien kanssa.

        Ohjeessaan THL varoittaa yleisesti muun muassa meningokokkitaudista, toisintokuumeesta sekä syyhystä. Suomen valtamedia ehti jo levittää uutista, että eiväthän maahantunkeutujat välttämättä itse ole syyhyä maahan tuoneet, vaan syy voi olla suomalaisessa kantaväestössä.

        Nähtävästi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tietää paremmin kuin valtamedian vilpilliset toimittelijat, jotka eivät anna totuuden pilata hyvää uutista.

        Sairaalahoitoa vaativilta laittomilta rajanylittäjiltä laitos kehottaa seulomaan moniresistentit bakteerit jo sairaalaantulovaiheessa!

        THL nimeää mahdollisia paperittomien maahantulijoiden kantamia infektiotauteja:

        lavantauti
        malaria
        toisintokuume
        viskeraalinen leishmaniaasi
        tuberkuloosi
        influenssa
        kolera
        suolistoparasiitit (ascaris, piiskamato, koukkumadot)
        syyhy
        iholeismaniaasi
        ihodifteria
        tuhkarokko
        vihurirokko
        vesikauhu
        vaikeat yleisinfektiot (Neisseria meningitidis, Haemophilus influenzae type b, Streptococcus pneumoniae) ja
        polio

        Ohjeessaan laitos luettelee mahdollisia “vektorivälitteisiä infektiotauteja” laittomien maahantulijoiden alkuperämaittain seuraavasti:

        Syyrialaisilla ja irakilaisilla iholeismaniaasia sekä sisäelinten leismaniaasia ja virtsateiden skistosomiaasia.
        Afganistanilaisilla malariaa, iholeismaniaasia sekä sisäelinten leismaniaasia ja ampumahautakuumetta (Bartonella quintana).
        Pakistanilaisilla malariaa, iholeismaniaasia sekä sisäelinten leismaniaasia.
        Eritrealaisilla ja somalialaisilla malariaa, iholeismaniaasia sekä sisäelinten leismaniaasia, virtsateiden skistosomiaasia ja toisintokuumetta (Barrelia recurrentis)
        Ohje ei mainitse joillain laittomilla rajanylittäjillä esiintyviä tarttuvia virustauteja, kuten HIV:iä tai eri hepatiitteja. Niistä on todennäköisesti oma ohjeensa.

        En kyseenalaista THL:n ohjetta. Päinvastoin, sille on varmasti hyvät perusteet, ja tuollainen ohje on paikallaan meidän suomalaisten oman edun vuoksi.

        Se mitä ihmettelen, on valtamedian haluttomuus uutisoida “vääriä” uutisia. Kansa joutuu lukemaan kaiken negatiivisen tiedon muualta kuin Hyysärin Sanomista.

        Se, että viranomaiset varautuvat ongelmiin, ei pitäisi olla “väärä” uutinen, mutta kansan ei haluta tietävän, että keskuudessamme kävelee vaarallisia tarttuvia tauteja sairastavia kehitysmaalaisia. Kansan halutaan ajattelevan, että kaikki partalapset ovat niin hali-halia ja pusi-pusia.

        THL:n ohje kuitenkin kertoo karusti sen, että hali-halit ja pusi-pusit kannattaa jättää tekemättä. Koskaan et voi tietää varmasti millaisen tautipesän kanssa olet kontaktissa, kun joudut tekemisiin laittoman rajanylittäjän kanssa!

        mvlehti.net/2015/11/12/ali-sisto-thl-varoittaa-laittomien-rajanylittajien-vaarallisista-taudeista-media-vaikenee/


      • vihnuskrill

        Nääku alkaa kaikki vääntää suomalaisille kepaappia nii on maha sekasi pikkasen aikaa.
        Koska on vastailmaus tuolle ryhmäkodille? ja missä ja kenen toimesta?


      • Korjaus
        Jfkgllgf kirjoitti:

        Tässä yksi hyvä syy varoittaa:

        Ali-Sisto: THL varoittaa laittomien rajanylittäjien vaarallisista taudeista – media vaikenee
        Hali-halit ja pusi-pusit kannattaa jättää laittomien rajanylittäjien kanssa tekemättä!

        Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, tuo sama taho, joka Pekka Puskan johtamana törkeästi ja vastoin ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Antti Heikkilän nimenomaisia varoituksia vastuuttomasti altisti Suomen nuorison narkolepsialle, on jakanut ohjeen terveysalan ammattilaisille, jotka joutuvat tekemisiin laittomien maahantunkeutujien kanssa.

        Ohjeessaan THL varoittaa yleisesti muun muassa meningokokkitaudista, toisintokuumeesta sekä syyhystä. Suomen valtamedia ehti jo levittää uutista, että eiväthän maahantunkeutujat välttämättä itse ole syyhyä maahan tuoneet, vaan syy voi olla suomalaisessa kantaväestössä.

        Nähtävästi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tietää paremmin kuin valtamedian vilpilliset toimittelijat, jotka eivät anna totuuden pilata hyvää uutista.

        Sairaalahoitoa vaativilta laittomilta rajanylittäjiltä laitos kehottaa seulomaan moniresistentit bakteerit jo sairaalaantulovaiheessa!

        THL nimeää mahdollisia paperittomien maahantulijoiden kantamia infektiotauteja:

        lavantauti
        malaria
        toisintokuume
        viskeraalinen leishmaniaasi
        tuberkuloosi
        influenssa
        kolera
        suolistoparasiitit (ascaris, piiskamato, koukkumadot)
        syyhy
        iholeismaniaasi
        ihodifteria
        tuhkarokko
        vihurirokko
        vesikauhu
        vaikeat yleisinfektiot (Neisseria meningitidis, Haemophilus influenzae type b, Streptococcus pneumoniae) ja
        polio

        Ohjeessaan laitos luettelee mahdollisia “vektorivälitteisiä infektiotauteja” laittomien maahantulijoiden alkuperämaittain seuraavasti:

        Syyrialaisilla ja irakilaisilla iholeismaniaasia sekä sisäelinten leismaniaasia ja virtsateiden skistosomiaasia.
        Afganistanilaisilla malariaa, iholeismaniaasia sekä sisäelinten leismaniaasia ja ampumahautakuumetta (Bartonella quintana).
        Pakistanilaisilla malariaa, iholeismaniaasia sekä sisäelinten leismaniaasia.
        Eritrealaisilla ja somalialaisilla malariaa, iholeismaniaasia sekä sisäelinten leismaniaasia, virtsateiden skistosomiaasia ja toisintokuumetta (Barrelia recurrentis)
        Ohje ei mainitse joillain laittomilla rajanylittäjillä esiintyviä tarttuvia virustauteja, kuten HIV:iä tai eri hepatiitteja. Niistä on todennäköisesti oma ohjeensa.

        En kyseenalaista THL:n ohjetta. Päinvastoin, sille on varmasti hyvät perusteet, ja tuollainen ohje on paikallaan meidän suomalaisten oman edun vuoksi.

        Se mitä ihmettelen, on valtamedian haluttomuus uutisoida “vääriä” uutisia. Kansa joutuu lukemaan kaiken negatiivisen tiedon muualta kuin Hyysärin Sanomista.

        Se, että viranomaiset varautuvat ongelmiin, ei pitäisi olla “väärä” uutinen, mutta kansan ei haluta tietävän, että keskuudessamme kävelee vaarallisia tarttuvia tauteja sairastavia kehitysmaalaisia. Kansan halutaan ajattelevan, että kaikki partalapset ovat niin hali-halia ja pusi-pusia.

        THL:n ohje kuitenkin kertoo karusti sen, että hali-halit ja pusi-pusit kannattaa jättää tekemättä. Koskaan et voi tietää varmasti millaisen tautipesän kanssa olet kontaktissa, kun joudut tekemisiin laittoman rajanylittäjän kanssa!

        mvlehti.net/2015/11/12/ali-sisto-thl-varoittaa-laittomien-rajanylittajien-vaarallisista-taudeista-media-vaikenee/

        Ne taudit tulee kylläkin tehokkaimmin Suomeen kun suomalaiset kiertää ulkomailla lomillaan ja kantaa taudit mukanaan tänne.


      • Korjauss
        Korjaus kirjoitti:

        Ne taudit tulee kylläkin tehokkaimmin Suomeen kun suomalaiset kiertää ulkomailla lomillaan ja kantaa taudit mukanaan tänne.

        Muista sinä sitten että noi on "alaikäisiä", ennen kuin noihin sekaannut. Ja älä mene lähellekkään suomalaisia sen jälkeen ettei viattomat saa näitä eksoottisia tauteja. Ja muistakaa soittaa poliisi paikalle jos nämä jossain baarissa istuu. Tupakkia ja alkoholia näiden ei pitäisi suomessa saada(k18). Muistakaa että pitää olla viralliset henkilöpaperit, jos jotain yrittää saada, mikään spr pakolaiskortti ei ole minkään arvoinen henkkari.


      • Bsksks
        Korjaus kirjoitti:

        Ne taudit tulee kylläkin tehokkaimmin Suomeen kun suomalaiset kiertää ulkomailla lomillaan ja kantaa taudit mukanaan tänne.

        Ainoastaan sinun kaltaiset idiootit käy lomailemassa irakissa, afganistanissa tai syyriassa. Sinun piireissä nämä taudit ovat varmasti hyvinkin tuttuja. Mutta sinä kuulapää nainen olet älykkyytesi meille hyvin selväksi. Muuta pysyvästi sinne kehitysmaahan josta tänne olet saapunutkin tai vanhempasi ovat lähteneet, et sinäkään tänne sopeudu tai ikinä kotiudu. Olet terroristi ja rasisti suomalaisia ja suomalaisuutta kohtaan.


      • Jfkfldp
        Korjaus kirjoitti:

        Ne taudit tulee kylläkin tehokkaimmin Suomeen kun suomalaiset kiertää ulkomailla lomillaan ja kantaa taudit mukanaan tänne.

        mvlehti.net/2015/11/13/onko-tama-tappaja-nyt-suomessa-turvapaikanhakijana-k-18-kuvia/

        Tässä yksi hyvä syy varoittaa suomalaisia, tämä on k18 kamaa enkä suosittele heikko hermoisille. mutta tämä on täällä 10 vuoden kuluttua arkipäivää.

        Mutta tämän nokian kiihko suvakin olis syytä katsoa.


    • Mäskenkokelainen

      Tottahan toki ihmiskunta pitää pelastaa kuolemasta sukupuuttoon. Se käy parhaiten järjestämällä turvapaikka partasuisille Isis-poikasille. Heille oivallinen miehuuskoe on tarjota heille ohravelliä. Se on kauheinta kidutusta, jota he ovat elämässään kohdanneet.

      • Gilettellä

        Kärsivällisyyttä vaan, kyllä sullekin vielä se parta alkaa vielä iän myötä kasvamaan.


      • nimi.googleen

        TUULI IKONEN


      • Maailmanpelastaperse
        Gilettellä kirjoitti:

        Kärsivällisyyttä vaan, kyllä sullekin vielä se parta alkaa vielä iän myötä kasvamaan.

        Muista olla sekaantumatta lapsiin, soitan heti poliisille jos näen aikuisen suvakin liikkumassa näiden "lasten" kanssa, soitan myös poliisin jos näen matun olevan kähelläkään suomalaisia lapsia. Oletko pedofiili? Väijytkö "viattomia" lapsia jotka ovat vieraassa maassa? Kuten noikin pedofiilit täällä suomalaisia lapsia väijyy, ahdistelee, lähentee tyttöjä ja poikia. Painu sinne irakiin jo! Yks ja sama suvakki= (suvaitsevainen) täällä pyörii. Näitä matuja taitaa olla suomessa jo enemmän kuin nokialaisia.
        Tota yhtä vatipäätä ei voi kyllä nokialaiseksi sanoa :)


      • Mäskenkokelainen
        Gilettellä kirjoitti:

        Kärsivällisyyttä vaan, kyllä sullekin vielä se parta alkaa vielä iän myötä kasvamaan.

        Kärsivällisyyttä vaan. Kyllä ne partasuiset isispoikaset vielä vielä ja vielä sullekin terrorismia kasvattavat.


      • Jxkdkdndk

        Tais saada suvakit orgasmin ranskan terrori iskuista :) paljonko näitä jihadistejä suomeen haluatte? Rajat kiinni ja suvakit irakiin!


      • ählämit.on.poikaa
        Jxkdkdndk kirjoitti:

        Tais saada suvakit orgasmin ranskan terrori iskuista :) paljonko näitä jihadistejä suomeen haluatte? Rajat kiinni ja suvakit irakiin!

        Suvakit ovat isisfaneja.


      • tuuli.ikonen

        Totta! murhia,raiskauksia, ja pommituksia fanittavat. Suvakit ovat vaarallisia idiootteja.


    • mamujen.uhrit.ry

      Nokian uutiset(ämmät) vaan jaksaa tyrkyttää ja tuputtaa näitä mamuja tänne!! Me emme halua mamuja suomeen, eikä nokialle! Tajutkaa jo !

      • Djskbdbd

        Mvlehden lukian hyvä kommentti:

        Osa suvakeista rikastuu matutuksella ja se toinen osa heistä on vaan yksinkertaisesti hyväuskoisia hölmöjä, jotka median aivopesemänä kuvittelevat olevansa oikeassa...

        Sitten on SUUUUURI joukko, jotka eivät suvaitse maamme miehittämistä vieraan vallan sotilailla, vaikka kävellen tulevatkin rajan yli.

        Isänmaallisia ja viisaita, maamme tulevaisuudesta huolta kantavia henkilöitä on kansastamme suuri enemmistö.

        Hallitusherroja vituttaa, kun kansa ei usko millään heidän lanseeraamaansa valhetta!

        Meillä on myös pitkä muisti, jonka johdosta maanpetturit joutuvat vielä teoistaan vastuuseen.

        Suvakit joutuvat jo nyt häpeämään hyväuskoisuuttaan ja lausuntojaan.

        Muistakaa myös tervon herjaukset isänmaallisia ihmisiä vastaan!


      • Me_enemmistö

        "Me emme halua mamuja suomeen, eikä nokialle! "

        Mutta teidän muutaman haluamisilla ei olekaan niin väliä. Riittää kun ylivoimainen enemmistö Nokialaisista haluaa.

        Sinuna muuten tekisin jotain tuolle naisvihallesi, ammattiapua voisi löytyä terveyskeskuksesta.


      • Jzjzkzkslsk
        Me_enemmistö kirjoitti:

        "Me emme halua mamuja suomeen, eikä nokialle! "

        Mutta teidän muutaman haluamisilla ei olekaan niin väliä. Riittää kun ylivoimainen enemmistö Nokialaisista haluaa.

        Sinuna muuten tekisin jotain tuolle naisvihallesi, ammattiapua voisi löytyä terveyskeskuksesta.

        suvaitsevaisuus asettaa Suomen turvallisuuden vaakalaudalle

        Vaikka ongelmat on nähtävissä muissa Euroopan maissa, Suomen suvaitsevaiset kuvittelevat osaavansa tehdä jotakin paljon paremmin.

        Tämä muslimien valloitusretki Eurooppaan on johtamassa siihen, että kansallinen identiteetti, uskonrauha ja maamme kokonaisturvallisuus häviää. On musertavaa että Suomi, jossa kulttuurisesti ja historiallisesti tarttumapintaa islamismiin ei ole, saatetaan nyt pakotetusti kyseisen ideologian muovattavaksi.

        Huomattavaa onkin, kuinka lapsenomainen käsitys ”turvapaikkaa” hakevien islamistien hyväntahtoisuudesta kansallamme on. Suhtautuminen vakavaan turvallisuutta ja olemassaoloamme uhkaavaan ongelmaan on törkeän välinpitämätöntä.

        Tarinat vainoista hellyttävät hyväuskoiset suomalaiset, vaikka monet todisteet osoittavat invaasion kylmän ja laskelmoivan maamme hyväksikäyttämisen.

        Länsimainen typeryys ei tunnista uhkaa muslimien, juutalaisten ja kristittyjen välisessä vihanpidossa. Muistan Charlie Hebdon terrori-iskun jälkimainingeissa valtiovallan ja papiston julistaneen, että juutalaisen yhteisön turvallisuus on taattava, mutta maamme kristittyjen turvallisuus ei heitä huoleta. Kolonialismin ja sionismin käynnistämä arabimaailman viha ei ole saavuttanut lopullista päämääräänsä.

        Nyt valtiovaltamme asetti kansallisen turvallisuuden kyseenalaiseksi täyttämällä maan radikaalia ääri-islamia tukevilla pakolaisilla. He varmistivat, että myös kristityt ”vääräuskoisina” saatettaisiin vainotuksi omassa syntymämaassaan. Tämä jos mikä osoittaa täydellistä ymmärtämättömyyttä menneisyydestä, kuin myös tulevaisuuden turvallisuuden hallinnoinnista.

        Pääministeri Sipilä, sisäministeri Orpo, ulkoministeri Soini ja valtionvarainministeri Stubb ovat järkyttäviä esimerkkejä maanpetoksellisesta johtamisesta. Narsistisella luonteella he toteuttavat suomalaisen yhteiskunnan suunnitelmallista murhaa, tuntematta syyllisyyttä siitä.

        Myös Supon tiedottaminen turvapaikanhakijoiden määrän aiheuttamasta turvallisuusuhkasta ei ollut mikään uusi tai yllättävä uutinen. Se uhka on ollut todellinen niistä ajoista lähtien, kun Euroopan Unioni -niminen valhe ja siihen liittyvä pakolaispolitiikka seliteltiin turvallisuutena Euroopalle. Mielestäni Supo suurimmalta osin kantoi vain huolta kotimaisen ääriliikkeen aktivoitumisesta, vaikka se osoittaa kansakunnan halua nousta taistelemaan ulkoista vihollista vastaan tilanteessa, jossa valtakuntaa suojelemaan tarkoitetut tahot itse kieltäytyvät siitä! Jos ääriliikkeen toiminnaksi tuomitaan kansalaisten halu suojella maata tai läheisiään, niin millä valtionjohdon, Supon, poliisin, rajavartiolaitoksen tai puolustusvoimien toimintaa kuvailtaisiin? Kaikki ne, jotka asettivat etusijalle vieraan vallan terroristien suojelemisen ja sotilaskarkurien puolustamisen.

        Olisin odottanut, että tämä kansa olisi paremmin sidottu maahansa! Päättäjien tie piti olla velvollisuuksien määrittelemä, mutta jokainen heistä on paennut sitä raukkamaisesti.

        Vaikka kaikki tieto on ollut käytettävissä ja ongelmat nähtävissä muissa Euroopan maissa, kuvittelevat maamme suvaitsevaiset osaavansa tehdä jotakin paljon paremmin.


      • Jfjdkd
        Me_enemmistö kirjoitti:

        "Me emme halua mamuja suomeen, eikä nokialle! "

        Mutta teidän muutaman haluamisilla ei olekaan niin väliä. Riittää kun ylivoimainen enemmistö Nokialaisista haluaa.

        Sinuna muuten tekisin jotain tuolle naisvihallesi, ammattiapua voisi löytyä terveyskeskuksesta.

        Olette ensinnäkin suuri vähemmistö (suvakit), toisekseen sinä olet naisten vihaaja, kun haluat näitä naisten alistajia tänne, oletko niin ruma ja ärsyttävä ettet suomalaisilta saa? Yritätkö sen takia kostaa mamutuksella suomalaisille? Muista sitten että nämä ovat alaikäisiä, näillä ei sun fantasioita saada vielä tyydytettyä. Lapsiin sekaantuminen suomessa rangaistava teko, näiden muslimien kulttuurissa se on normaalia mm. Lapsivaimot, kyllä ne poikiakin raiskaa.


      • TUULI.IKONEN
        Me_enemmistö kirjoitti:

        "Me emme halua mamuja suomeen, eikä nokialle! "

        Mutta teidän muutaman haluamisilla ei olekaan niin väliä. Riittää kun ylivoimainen enemmistö Nokialaisista haluaa.

        Sinuna muuten tekisin jotain tuolle naisvihallesi, ammattiapua voisi löytyä terveyskeskuksesta.

        TUULI IKONEN, hän sai kohdata naisvihaa MAMULTA.


      • tuuli.ikonen.muisto
        Me_enemmistö kirjoitti:

        "Me emme halua mamuja suomeen, eikä nokialle! "

        Mutta teidän muutaman haluamisilla ei olekaan niin väliä. Riittää kun ylivoimainen enemmistö Nokialaisista haluaa.

        Sinuna muuten tekisin jotain tuolle naisvihallesi, ammattiapua voisi löytyä terveyskeskuksesta.

        Jep, mites tuo TUULI IKOSEN KOHTALO ??? suvakit kahlaavat suomalaisten veressä...


    • Mihinvalitantästä

      Mua pelottaa kahden lapsen isänä yksi asia eli koulukiusaaminen. Tiedän kaksi tapausta siis kaksi pahaa tapausta joissa pääkiusaaja on /oli mamu. Veti kantaväestöö mukaan kiusaamiseen.
      Opettaja sanoi kiusatun vanhemmille että valitettavan usein mamu nuoret ovat kiusaajia ja jotenkin ikäisiään vanhemman oloisia ja sitä kautta pelottavampiakin.

      Eli harmeja tiedossa....

    • Nokianainoallesuvakille

      Nyt se viimein myönnetään, suurin osa tulijoista elintasosurffareita.

      Sisäministeri Petteri Orpo (kok.) sanoi sen viimein ääneen: vain joka kolmas Suomeen pyrkivä turvapaikanhakija täyttää turvapaikkakriteerit. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo (ps.).


      – Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, Slunga-Poutsalo toteaa.

      ”Poliittisen opposition ja median torjuntareaktio oli äärimmäisen voimakas, mutta kuten nyt nähdään, arviomme oli oikea.”
      Perussuomalaiset totesivat Slunga-Poutsalon mukaan jo kuukausia sitten, että suurin osa Suomeen pyrkijöistä on tulossa leveämmän leivän perässä eikä todellista turvaa hakien.

      – Teimme tuolloin tarkan analyysin toteutuneista turvapaikkatilastoista. Päädyimme arvioon, että noin neljä viidestä hakijasta ei täytä kriteerejä. Sanoimme tämän ääneen ja vaadimme, että elintasosurffarit on käännytettävä pikaisesti. Poliittisen opposition ja median torjuntareaktio oli äärimmäisen voimakas, mutta kuten nyt nähdään, arviomme oli oikea.

      Suhteutettuna väkilukuun Suomeen saapuu tällä hetkellä neljänneksi eniten turvapaikanhakijoita Euroopassa. Pohjoismaat ovat voimakkaan siirtolaisvirran kohteena. Jopa erittäin sallivaa maahanmuuttopolitiikkaa harjoittanut Ruotsi on joutunut toteamaan, ettei uusille tulijoille ole enää tilaa.

      Suomen on nyt ymmärrettävä tilanteen vakavuus ja toimittava ripeästi sen edellyttämällä tavalla.

      – Kansalaisten oikeustaju ei hyväksy sitä, että elintasopakolaiset lasketaan rajan yli eikä heitä käännytetä heti takaisin turvallisiin lähtömaihin kuten Ruotsiin. Suomen puolella turvapaikanhakijat ovat suomalaisten veronmaksajien kontolla vähintään kuusi kuukautta, pahimmillaan vuosia.

      – Suomen valtiolla ei ole varaa tällaiseen ”turvapaikkaturismiin”, korostaa puoluesihteeri Slunga-Poutsalo.

      https://www.suomenuutiset.fi/nyt-se-viimein-myonnetaan-suurin-osa-tulijoista-elintasosurffareita/

    • Kokemuksiaislam

      Näin ei-Nokialaisena oikeasti varoittaisin juuri mamuista. Lapset ja nuoret tytöt ovat vaarassa joutua väkivallan uhriksi. Isis on levittäytymässä pohjoisen kautta neukun naapuriin ja aloittavat vielä 3:nnen maailman sodan.

      • Fjidjsv

        Ei puuttini hyvällä katto islamfinladia, turha puolustaa silloin enään kun nytkään ei puolusteta. Nää apinat kun menee tekeen pari terrori iskua suomen kansalaisina moskovassa, niin se on menoa sitten. Sais venäjä ampua jollain risteily ohjuksilla kaikki vokit maan tasallle, silloin kun suvakit olis siellä persettään jakamassa.


    • Liianhauskaa

      Vai oikein varoitus? Buhaahaaaha :-)

      Tekeekö meidän kuulapääpojat nyt oikein polttopulloiskun kun noin varoitetaan?
      Varokaa sitten, ettei moposta lopu bensa kun osa tankista menee siihen polttopulloon. Pääsette sitten kanssa karkuun...
      Lisäksi on noloa jos sormet palaa kun turaatte sen kanssa, iskä suuttuu kotona. Buhaahaahaaa..

      • sodassaonvaaransa

        Anarkistit Siperiaan, maihareiden kanssa.


      • Buhahhhahaa

        suvaitsevaisuus asettaa Suomen turvallisuuden vaakalaudalle
        Vaikka ongelmat on nähtävissä muissa Euroopan maissa, Suomen suvaitsevaiset kuvittelevat osaavansa tehdä jotakin paljon paremmin.

        Tämä muslimien valloitusretki Eurooppaan on johtamassa siihen, että kansallinen identiteetti, uskonrauha ja maamme kokonaisturvallisuus häviää. On musertavaa että Suomi, jossa kulttuurisesti ja historiallisesti tarttumapintaa islamismiin ei ole, saatetaan nyt pakotetusti kyseisen ideologian muovattavaksi.

        Huomattavaa onkin, kuinka lapsenomainen käsitys ”turvapaikkaa” hakevien islamistien hyväntahtoisuudesta kansallamme on. Suhtautuminen vakavaan turvallisuutta ja olemassaoloamme uhkaavaan ongelmaan on törkeän välinpitämätöntä.

        Tarinat vainoista hellyttävät hyväuskoiset suomalaiset, vaikka monet todisteet osoittavat invaasion kylmän ja laskelmoivan maamme hyväksikäyttämisen.

        Länsimainen typeryys ei tunnista uhkaa muslimien, juutalaisten ja kristittyjen välisessä vihanpidossa. Muistan Charlie Hebdon terrori-iskun jälkimainingeissa valtiovallan ja papiston julistaneen, että juutalaisen yhteisön turvallisuus on taattava, mutta maamme kristittyjen turvallisuus ei heitä huoleta. Kolonialismin ja sionismin käynnistämä arabimaailman viha ei ole saavuttanut lopullista päämääräänsä.

        Nyt valtiovaltamme asetti kansallisen turvallisuuden kyseenalaiseksi täyttämällä maan radikaalia ääri-islamia tukevilla pakolaisilla. He varmistivat, että myös kristityt ”vääräuskoisina” saatettaisiin vainotuksi omassa syntymämaassaan. Tämä jos mikä osoittaa täydellistä ymmärtämättömyyttä menneisyydestä, kuin myös tulevaisuuden turvallisuuden hallinnoinnista.

        Pääministeri Sipilä, sisäministeri Orpo, ulkoministeri Soini ja valtionvarainministeri Stubb ovat järkyttäviä esimerkkejä maanpetoksellisesta johtamisesta. Narsistisella luonteella he toteuttavat suomalaisen yhteiskunnan suunnitelmallista murhaa, tuntematta syyllisyyttä siitä.

        Myös Supon tiedottaminen turvapaikanhakijoiden määrän aiheuttamasta turvallisuusuhkasta ei ollut mikään uusi tai yllättävä uutinen. Se uhka on ollut todellinen niistä ajoista lähtien, kun Euroopan Unioni -niminen valhe ja siihen liittyvä pakolaispolitiikka seliteltiin turvallisuutena Euroopalle. Mielestäni Supo suurimmalta osin kantoi vain huolta kotimaisen ääriliikkeen aktivoitumisesta, vaikka se osoittaa kansakunnan halua nousta taistelemaan ulkoista vihollista vastaan tilanteessa, jossa valtakuntaa suojelemaan tarkoitetut tahot itse kieltäytyvät siitä! Jos ääriliikkeen toiminnaksi tuomitaan kansalaisten halu suojella maata tai läheisiään, niin millä valtionjohdon, Supon, poliisin, rajavartiolaitoksen tai puolustusvoimien toimintaa kuvailtaisiin? Kaikki ne, jotka asettivat etusijalle vieraan vallan terroristien suojelemisen ja sotilaskarkurien puolustamisen.

        Olisin odottanut, että tämä kansa olisi paremmin sidottu maahansa! Päättäjien tie piti olla velvollisuuksien määrittelemä, mutta jokainen heistä on paennut sitä raukkamaisesti.

        Vaikka kaikki tieto on ollut käytettävissä ja ongelmat nähtävissä muissa Euroopan maissa, kuvittelevat maamme suvaitsevaiset osaavansa tehdä jotakin paljon paremmin.


    • venäjäköauttaa

      Koska SAK ja sosialistiset puolueet uskaltavat puuttua asiaan? Suomalainen veron maksajan selkä eikä valtion velkaantuminen kestä tätä rallia, kohta loppuu työt, mitä sitten tapahtuu...

      • DuunariKetolanmäestä

        Todellakin, turha itkeminen ja internetin typerävihapuhe on saatava loppumaan. Tää maa ei nouse ja menesty uikuttamalla ja sisäänpäin käpertymällä. Pitää kääriä hihat ja tehdä työtä. Autetaan niitä joilla hätä on kansojen välisen solidaarisuuden hengessä ja elintasopakolaiset lähetetään tietysti pois, kuten on tehtykin. SAK ja oikeat työväenpuolueet on tehneet paljon, mutta työtä on sinnikkäästi jatkettava. Tätä suomalaiset haluaa.


      • eisotaaenään

        Kreikallakin menee paremmin? Vai miten se nyt uutisoitiin....

        Asioilla on yleensä kaksipuolta ei ole vain yhtä oikeaa, ei siis vihaa/väkivaltaa mistään suunnasta, ja asioista pitää myös puhua eikä kieltää niitä. Ehkä olemme kääntämässä taas yhtä sivua historiassa emmekä tiedä mitä sieltä tulee, mutta pelkään asioiden menevän huonompaan suuntaan missä olemme olleet. Tälläiseen aikana ihmiset muistelevat millaista oli ennen ja aika kuultaa muistot kun sanotaan.. Omasta mielestäni suomi on aikoinaan hoitanut todella hyvin asiansa jos vaikka mietitään vaikka sisällissodan jälkeistä aikaa, siis sillä miten suomen olisi voinut käydä ja että meitä jälkeläisiä on ylipäätään syntynyt, tästä pitää kiittää niitä urhoollisia suomalaisia jotka ovat henkensä uhalla puolustaneet suomea, ja myös heitä jotka ovat rakentaneet/raataneet hyvinvointi yhteiskunnan puolesta ja myös heitä jotka ovat uskaltaneet vaatia parempia työoloja/aikoja/palkkoja ja etuja.
        Olisi mahtavaa jos pystyisimme vielä nostaa tämän maan jaloilleen. Eikä vain oltaisi siinä pelastusveneessä joka on uppoamassa..


      • Muslimitpois
        DuunariKetolanmäestä kirjoitti:

        Todellakin, turha itkeminen ja internetin typerävihapuhe on saatava loppumaan. Tää maa ei nouse ja menesty uikuttamalla ja sisäänpäin käpertymällä. Pitää kääriä hihat ja tehdä työtä. Autetaan niitä joilla hätä on kansojen välisen solidaarisuuden hengessä ja elintasopakolaiset lähetetään tietysti pois, kuten on tehtykin. SAK ja oikeat työväenpuolueet on tehneet paljon, mutta työtä on sinnikkäästi jatkettava. Tätä suomalaiset haluaa.

        Joo sais itkeminen ja valittaminen muuttua teoiksi, kaikki muslimit ja kehitysmaalaiset pois suomesta, mielummin koko euroopasta. Rk62 kaulaan ja saattamaan näitä terroristejä rajan yli pois täältä.
        Saataiskohan ensimmäinen terrori isku suomeen vielä tämän vuoden puolella?
        Ranskassa nähtiin juuri monikulttuurisuuden tuomia rikkauksia.


    • Raiskarilahtarit

      Vittuun ne saatananpalvojaapinat suomesta.

      • Xjkdf

        Nokialle onneksi eivät vieläkään pääse, kiitos nokian päättäjille :)

        www.nokianuutiset.fi/Uutiset/1195006801639/artikkeli/turvapaikanhakijat perheryhmakotihanke ei edennyt perusturvalautakunnassa.html


    • Koskenmäkeläinen

      Katsotaan vaikka suoraavissa vaaleissa mitä suomalaiset oikeasti haluaa. Kokoomus, Persut,keskusta tippuu.
      Toivottavasti ja luultavasti vasemmistopuolueet saavat veret seisauttavan voiton. Aika saada Suomi nousuun.
      Lisäksi veikkaan että joku uusi "rajat kiinni ja pois EU:sta äärioikeisto ei saa edes 0.1%" äänistä.

      • eienäänsotaa

        Eikös Nokialla ollut aika pitkään vasemmisto ennenmistöinen kunnallispoliittinen jako?. Ajat ovat tainneet muuttua(koko suomen) myös koko poliittisella kentällä, tosin kokoomuksella on aina ollut omat kannattajansa ja kannatus on pysynyt ja pysyy melko samana(rahamiehet).
        Voi olla, että jossain vaiheessa ollaan erilaisessa poliittisessa järjestelmässä jossa ei ole enään ns.vanhoja puolueita ja oikea/vasen järjestelmäkin on historiaa? No tälläinen ajatus ei oikein vielä ainakaan kuulusta hyvällä näin työläisen korvaan:) . Taitaa ne persut kuitenkin olla vielä hyvä vaihtoehto, mitä voisi tulla.
        Niin, aika moni haluaa hallittua rajan sulkemista/valvomista vene kun alkaa olemaan täynnä, vaikka ennemmin ottaisin naapurikseni vaikka syyrialaisperheen , kuin jonkin huumeluolan. Asiat eivät ole niin yksioikoisia. Onko missään mietitty että voitaisiinko sellaisia velkoja antaa anteeksi mitä valtioilla on mennyt tämän pakolaistilanteen vuoksi?


      • Extamperelainen
        eienäänsotaa kirjoitti:

        Eikös Nokialla ollut aika pitkään vasemmisto ennenmistöinen kunnallispoliittinen jako?. Ajat ovat tainneet muuttua(koko suomen) myös koko poliittisella kentällä, tosin kokoomuksella on aina ollut omat kannattajansa ja kannatus on pysynyt ja pysyy melko samana(rahamiehet).
        Voi olla, että jossain vaiheessa ollaan erilaisessa poliittisessa järjestelmässä jossa ei ole enään ns.vanhoja puolueita ja oikea/vasen järjestelmäkin on historiaa? No tälläinen ajatus ei oikein vielä ainakaan kuulusta hyvällä näin työläisen korvaan:) . Taitaa ne persut kuitenkin olla vielä hyvä vaihtoehto, mitä voisi tulla.
        Niin, aika moni haluaa hallittua rajan sulkemista/valvomista vene kun alkaa olemaan täynnä, vaikka ennemmin ottaisin naapurikseni vaikka syyrialaisperheen , kuin jonkin huumeluolan. Asiat eivät ole niin yksioikoisia. Onko missään mietitty että voitaisiinko sellaisia velkoja antaa anteeksi mitä valtioilla on mennyt tämän pakolaistilanteen vuoksi?

        Noi keharit (kehitysmaaliset) pitää kuule naapurina sellasta meteliä varsinkin öisin, että en suosittele työssäkäyvälle naapuriksi, tai en kellekkään muullekkaa , ne elää edelleen jollain afrikan aikavyöhykkeellä. Mm. Pyöriä lainataan omin luvin yms.


      • seinilläonkorvat

        Se jos perhe pitää jo yöllä meteliä se on viranomaisasia, se ei kuulu suomalaiseen lapsiperheeseen. Eikä muutenkaan kenenkään tarvi kuunnella meteliä kaikkiin on jokin keino.


      • Apinatkorkeasaareen
        seinilläonkorvat kirjoitti:

        Se jos perhe pitää jo yöllä meteliä se on viranomaisasia, se ei kuulu suomalaiseen lapsiperheeseen. Eikä muutenkaan kenenkään tarvi kuunnella meteliä kaikkiin on jokin keino.

        Odottelet pari tuntia vitutus päällä poliisia, ja unen saantia jotta pääset aamulla töihin, poliisit käy sanomassa näille soosoo? Ja ens yönä sama juttu taas. Sanot niille itte jotain niin kuulet olevasi rasisti.


    • Hfksi

      Nokian nuoret nyt saatte pitää yhtä ja puolustaa omia, jos näette vähänkään näiden kiusaavan, ahdistelevan suomalaisia tai mitään muutakaan sellaista, niin koko kyläpaikalle selvittämään asiaa. Näille pitää näyttää kaapinpaikka, ja tehdä selväksi että niitä ei täällä suvaita ja heidän rikoksia ei hyväksytä. (tota yhtä suvakkia lukuun ottamatta) mutta olkaa varovaisia, nämä luultavasti kantaa puukkoja ja muita aseita mukana.

    • bisnez.bisnez

      Mamut ovat toisille buissnesta. Kyllä joku yrittäjä tykkää kun mamuista ja heidän hyysäämisestä saa rahaa.

      • Pitäkäälinjanne

        Oikeus voitti! Nokian viisaat päättäjät estivät nokiankaupungin lopullisen tuhoamisen, vielä kun saatais hallitukselle sama mieli pide koko suomen tuhoamisesta.

        Turvapaikanhakijat: Perheryhmäkotihanke ei edennyt perusturvalautakunnassa

        Nokialle suunnitteilla oleva perheryhmäkoti Suomesta yksin turvapaikkaa hakeneille alaikäisille ei edennyt esitykseen asti eilisessä perusturvalautakunnan kokouksessa.

        Sosiaalityön johtaja Erja Kovalaisen mukaan lautakunta näkee tässä asiassa niin paljon avoimia kysymyksiä, että kaupungin tulisi ensin laatia suunnitelma turvapaikan hakijoiden vastaanottamisesta ennen yhteistyön aloittamista Kumpuniitty Oy:n kanssa.

        Päätös oli yksimielinen.
        Lupaa perheryhmäkodin perustamiselle hakee Kumpuniitty Oy. Yritys kaavailee perheryhmäkotia Koskenmäkeen.
        Tällä hetkellä kyseisessä Orelinkadulla sijaitsevassa kiinteistössä toimii Kumpuniityn perustama perhekuntoutusyksikkö Koskiniitty, jonka toiminnan tilalle yritys suunnittelee perheryhmäkotia.
        Kumpuniitty hakee Nokian kaupunkia yhteistyökumppaniksi. Suunnitelmassa on arvioitu, että perheryhmäkotiin voitaisiin sijoittaa neljätoista 0–17- vuotiasta lasta.

        www.nokianuutiset.fi/Uutiset/1195006801639/artikkeli/turvapaikanhakijat perheryhmakotihanke ei edennyt perusturvalautakunnassa.html


    • Valhetta

      Mutta Koskiniityssä tehdään kotiin paluuseen tähtäävää lastensuojelua ,eiks vaan????
      Uskoo ken tahtoo....

      • Anonyymi

        Epäilen et sieltä ei ole päässyt kukaan pois .


    • Lyhyt_kysymys

      Paljonko Nokialla on näitä puupääpersuja?

      • ahdistelijamamu

        Oulussa on saatu hyviä kokemuksia matuista. Oulussa suorastaan ylistetään matuja.


      • Lyhyt_kysymys
        ahdistelijamamu kirjoitti:

        Oulussa on saatu hyviä kokemuksia matuista. Oulussa suorastaan ylistetään matuja.

        Et vastannut kysymykseen.


    • Anonyymi

      Tuliko siitä maahanmuuttajien asuntola vai mikä se nykyään on?

      • Anonyymi

        Ei, vaan yksityinen lasten kasvattamo


    • Anonyymi

      Kyllä ois vaikka ja mitä kerrottavaa

      • Anonyymi

        Ehkäpä täräytämme ne julki tässä jokupäivä,lööppeihin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkäpä täräytämme ne julki tässä jokupäivä,lööppeihin

        Miksi odottaa? Kaikki tiedot todisteineen julki vaan, omalla nimellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkäpä täräytämme ne julki tässä jokupäivä,lööppeihin

        Ei ole näkynyt vielä. Ehkä tällä viikolla?


    • Anonyymi

      Ei hätää, kyllä sekoomus hoitaa tästäkin hommasta Nokialla asiat kuntoon (=rahat taskuun). Turhat tästä kenenkään murehtia. Tai äänestää vaaleissa. Jatkaakaa vaan normaalisti.

      • Anonyymi

        Tyhmä on jos ei äänestämällä pyri vaikuttamaan rakenteelliseen korruptioon ja sen häviämiseen. Itse äänestin uutta verta vanhojen tilalle.


    • Anonyymi

      Uusi perusturvajohtaja hankkii uusia kuntalaisia.

    • Anonyymi

      Paska paikka
      Ihan kaikki ei kestäisi päivänvaloa 👍

    • Anonyymi

      Te saatte vain sen mitä olette ansainneet,
      valitkaa oikein päättäjät ja lopettakaa itkunne pikkulapset,
      ihan oikein teille .

    • Anonyymi

      On aloituksen perusteella puuhailtu jo v2015 asti. Joko on puuhastelut loppuneet?

    • Anonyymi

      Nokialla kommarit riahunut iät ja ajat, nyt on hyvä, että tulee kansainvälistä väriä sisäsiittoiseen kommari porukkaan, jos se vaikka parantaisi Nokialaisten geenejä.

    • Anonyymi

      Täys Pelle Paikka

    • Anonyymi

      PerSuista pitää saada presidentti nii loppuu tällainen. Ano Turtiasisesta turvallisuus johtaja niin loppuu pelleilly

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1437
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1409
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe