Työhaalareissa ja saappaissa

lomittaja_biM

Olen 4-kymppinen bi-lomittajamies, ja minua on nuoresta asti kiihottanut niin isännät kuin emännätkin navetalla työhaalareissaan. Varsinkin liukaspintaiset enstex-haalarit ovat kovasti mieleen.

Monesti olen siinä työn ohessa katsellut isännän tai emännän kiiltävän haalarin verhoamaa takapuolta, ja salaa puristellut oman navettahaalarin pullottavaa etumusta. Monta kertaa töistä lähdettyä on pitänyt pysähtyä metsätaipaleella, ja päästää paineet ennen kotia. Onpa joskus pitänyt kesken töidenkin päästää paineita.

Mahtaakohan kellään muulla maalaisella tai miksei muillakin työkamppeissa (rakennus-, rekkamiehet ja naiset, jne.) kulkevilla immeisillä olla samoja ajatuksia? En ole koskaan uskaltanut edetä mielihalujen kanssa toimintaan asti, mutta unelmien täyttymys olisi löytää asiasta kiinnostunut, vaitiolotaitoinen ja luotettava emäntä tai isäntä leikkikaveriksi kesken töiden. Mahtaako teitä olla muita samasta asiasta kiinnostuneita täällä?

23

1913

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • moikka kampehomo itekkin olen kampehomo uudeltamaalta mistä päin suomea sä olet.

    • kiiltäväjaliukashaalari

      Olen liukkaassa ja kiiltävässä ohuessa nailonhaalarissa, Keltainen, punainen, sininen. Tähän lisättynä leikkimistä. Sitomis-ja kiusaamisleikit tekisi hyvää monella tavalla.

    • raksahousut

      Isokalunen rakennusmies vailla vastaavaa haalarimiestä.
      100% luottamus molemmin puolin ja siisteys, pohjanmaa.
      Onhan se niin himoittavaa katsoa kun iso mulkku roikkuu sepaluksesta, olen ukm/ bi.

      • liukasjakiiltävähaalari

        Mikäs sen parempaa, kun toinen tykkäisi näkemästä. Sidottuna tolpaan kiinni ohuissa tuuliasu haalreissa, kumisaappaat jalassa, suu tukittuna leikkisi avuttoman kanssa.


      • jepulis_2016

        ..itekki tykkään pitää rakennus halareita ja kumisaappaita
        pohjanmaa


    • Dimexi

      4-kymppinen raksa ja työvaatteisiin pukeutuva ja niissä touhuava kaveri täällä. Saappaat ja turvakengät myös touhuissa mukana.

      • i8i8

        Minkä kokoset sulla saappaat on?


      • moikka laita viestii niin touhutaan kamppeissa kaikkee kivaa


    • ToivoHaaveksija

      Kyllä tekee hyvää avata haalarisepalus, ottaa oma mulkku esille ja käsille sekä ruveta runkkaamaan. Kun sen omatoimisen onnen tekee vielä kumihanskakäsin, niin kelpaa siinä nautiskella. Siihen asetelmaan kumisaappaat sopivat huipennuksena. Kyrpä on miehen hyvänolon herkkukeskus. Monet kerran olen netin pornosivuilla katsellut miehiä, joissä kuvissa sojottelee kalu sepaluksesta. Samalla siinä itsekin runkatessa mielikuvitus lähtee laukalle ja alan haaveilla useamman miehen porukasta, jossa kaikilla äijillä sepalus auki ja siittimet sojollaan sekä urosten "tositoimet" mielessä...

      Haalareitten ohella minun mielestäni yhtä hyviä näkymiä ovat kaikki muutkin erilaisten housujen sepaluksista sojottavat miesvehkeet. Siinäkin on hohtoa, kun kravattipaitaisten pukumiesten prässihousujen sepaluksesta törröttää kyrpä pystyssä, kun liituraitamies on kokoustauolla.

      Kuitenkin käytännössä omakohtaiset toiveet taitavat jäädä toteuttamatta, kun on tullut oltua tanakasti naimisissa jo vuosikymmenet eikä Rouva ole kiinnostunut näistä kuvioista, vaikka saisi itsekin siinä emännyys itsekin mulkkua enemmän kuin meillä kotioloissa.

      Kun on tullut silmäiltyä kontaktipalstoja, niin taitaa olla aika yleinenkin tilanne, jossa ukkomiehet haluaisivat löytää mieskaverin tai useampiakin mieskavereita, mutta vaimo ei ole asialle altis. Niinpä ukkomiehet lähtevät yksin liikkeelle niin naisten kuin toisten miestenkin seuraa haeskelemaan. Siinä on samalla omantunnon ongelmaakin, kun aviollisen uskollisuuden perinnetapaan ei kuulu vieraissa käyminen. Aviokumppanilta salaa syrjäsuhteitten harrastamisessa on sitten aina oma riskinsäkin. Ja kuitenkin tekee mieli ottaa se riski ja löytää miesystävä, jonka kanssa voisi "homoilla", vaikka ei varsinaisesti homo olisikaan. Tai yhtä lailla monien ukkomiesten toiveissa on päästä touhuamaan esim. saapasjalkaisen "huorahtavan" naisen kanssa. Hameen helman alla ei olisikaan edes pikkupöksyjä vaan jo kosteutta hersyvä pillu nussimavalmiina...

      • TyöasuistaKiihottuvaRva

        Kyllä asiaa puhut ToivoHaaveksija... ovat monet muutkin avioparit samaa miettineet. Joskus yhdessä ja joskus erikseen... Eli nainen kaipaa työasuista miestä kiihottamaan sekstailuja ja joskus mies kaipaa miestä tai naista jossain asussa siihen mukaan! Pettämään ei ole kiva lähteä, yhdessä se olisi kaksinverroin mukavampaa... todella kiihottavaa!!

        Minä naisena kaipaan myös vastaavaa kiihotusta erilaisten työasujen muodossa, tiedä sitten onko jonkinlainen fetissi... Joskus haluaisin naida raksamiestä, jolla haalarit päällä, työkaluja roikkuen, ilman paitaa, hikisenä, työkengät jalassa.. kyrpä vaan esiin housuista...aah! Tai pukumiehen kanssa vehtailua vaikka neukkarissa... saisi sille kalun kovaksi housuissa...mmm

        Aai että, olisi makeaa kiihottaa tuo mies kovaksi.. nainen kevyissä kesähepeneissä, tiukka toppi päällä, josta isot rinnat tursuisi ja nännit näkyisivät läpi... stayupit ja korkkarit jalassa, eikä tietenkään mitään pikkareita alla... hame vaan hulmuisi!

        Oli se sitten raksamies vetimissään, tai palomies tai pukumies... aivan jäätävän upeaa olisi kiihottaa tuon miehen kalu kovaksi ja antaa sen nähdä mekon alta märän mirrin... saisi sitten vaikka sormella koittaa, miten märkänä... siitä vain kyrpää esiin sepaluksesta ja lipaisemaan... ehkä jopa kiimaista nussintaa seisaaltaan takaapäin... Kiihottaisiko sinua tuo ToivoHaaveksija?? Laillisesti mukavan pariskunnan kanssa ja oma rouva mukana...


      • ukm54v

        ToivoHaaveksijan ajatukset ovat lähellä omiani. Liukkaat enstex haalarit päällä, kumihanskat kädessä ja vähän liian isot kumisaappaat jalassa. Pienellä erotuksella tosin, laittaisin haalareiden alle sukkahousut. Kumpparit "hölskyisivät" jalassa ja sukkiskulli sojottaisi.


    • ParakkiMasa

      Laitanpa minäkin tähän pari riviä.

      ”Kampehomo” on hassu sana, mutta jotakin omaa kokemusta siinä on.

      Olen rakennusalalla. Joskus nuorempana seurustelin pitkään yhden naisen kanssa, jonka mielestä rakennusmiehissä nimenomaan oli sitä jotakin. Toisaalta se tuntui nuoresta rakennusmestarista kiihottavaltakin, kun hän joskus halusi naintia niin, etten saanut riisua kunnolla työkamppeita pois. Kuulemma hien ja rakennustyömaan haju oli kiihottavaa. Olin itsekin nuori ja vähän ihmettelin joskus asiaa, mutta mikäs siinä. Jos vaikka naisen käsi alkaa repiä munaa esille haalarin sepaluksesta, niin mikäs siinä. Kun vielä on nuori niin aika jöpötystähän se monta kertaa oli. Ja sperma lensi haalareille.

      Samaten opin, että nämä krouvit saappaat ja kengät ovat seksillä ladattuja. Sängyssä oltiin aika ajoin turvasaappaat jalassa. Ja saivat jalkanikin sitten erikseen huomiota ja hyväilyjä. Yleensä sen jalkojani kovin mieluusti esillä ollut tottunut pitämään, mutta kiihottavaksihan ne asiat kyllä siitä sitten omasta mielestänikin muuttuivat.

      Tiemme sitten erosivat, enkä nykyisen vaimoni kanssa ole välittänyt tuolle suunnalle mennä.

      Mutta itselle on kuitenkin jäänyt vähän sellainen värinä näistä kamppeista. Joskus on kiva vedellä kamppeet päällä. Joskus menee ajatukset myös lajitovereiden suuntaan. Mistäs sitä tietää, vaikka tässä ympärillä olisi muitakin.

      • moikka parakkimasa mä kampemies uudeltamaalta löytysköhän yhteistä tekemistä kamppeissa.


      • ParkakkiMasa

        Kauksi olen pk. seudulta joutunut. Millaista puuhaa harrastat?


    • Olen ollut kesän vietossa sukulaisten luona maalla. Jonkinlaisena renkinä siis. Tilaa pitää nuori bi-pariskunta. Pitää pukeutua niillä aina haalareihin ja kumisaappaisiin. Sitä miestä kiihoittaa riisua ne mun haalarit ja vetää ne sitten alas kumppareiden päälle. Olen jotenkin sidottuna silloin. Vaimo puuhasteli vieressä ja kommentoi miehen panemista. Jutteli aina isäntä-piika juttuja.

    • kesätalli

      Mielestäni taasen hevostallit ovat kiihottavia paikkoja jossa tekisi mieli harrastella erilaista seksiä hevosten lähettyvillä.

      Naisen kanssa tai vaikka sponttaanit ja vapauttavat kimppamasturboinnit jokin siistin miehen kanssa. Voisi olla kiihottavaa tuntea toisen miehen kuuma kalu sormissa ja lopulta sperman purkautuminen nautinnon huipussa, ei kokemusta.

    • turvavaljaat

      Työhaalarit ja niissä turvavaljaat, tosi kiihottavat - mukavasti pullottaa.

    • lehmipoika

      kyllä ehdottomasti emäntä haalareissa ja näillä lämpimillä
      kyykkimässä lypsyllä parsinavetassa. kyllä jos pääsisi niitä
      alushousuja haistamaan lypsynjälkeen niin voi voi!

    • Mulla on kamppeina maastopuku ja Nokian varsimaiharit. Ei ole paljon käyttöä, kun kaupunkilaistuin ja lähes uusi puku sekä käyttämättömät saappaat jäi vaatehuoneeseen odottamaan "parempia aikoja". Asun Kaakkois-Suomessa ja nuorempana oli ihan riittävästi renginpaikkoja. Mutta nyt, kun pientilat ovat kadonneet, on rengin paikkaa vaikea löytää. Minua vielä kiehtoo siinä yhteydessä sitomis- ja muut SM-leikit. Niistä ei kokemusta ole aktiivisesti, mutta kuitenkin joskus. Täytyykö alkaa katsomaan Maaseudun Tulevaisuuden työpaikkailmoituksia :)

    • Anonyymi

      Oranssit työhousut ja Sievin maiharit usein runkkuvarusteina. Ihan parasta kun pääsee sniffailemaan jankkailemaan jonkun työkaverin turvakenkiä salaa.

    • Anonyymi

      Duunikampemiehet kumisaappaissa on kyllä hottia.

    • Anonyymi

      Kesällä näin keski ikäisen nais lomittajan vihreissä puoli haalareissa
      ja leipurin myssysssä . Haaveilin että han olisi lypsänyt myös minut.

    • Anonyymi

      Täällä sama juttu. Navettakamppeet saavat kiiman heti. Juuri enstexit, takit, housut, haalarit, rukkaset, lypsyhanskat ym. Oli sitten miehellä tai naisella..

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      154
      11273
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3143
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2994
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2187
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1948
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1795
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1774
    8. 86
      1759
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      19
      1758
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe