Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ydinase lopettaisi Isis terroristit ja heti

prorussia

Rajoitettu ydinaseen käyttö lopettaisi Isis:in. Se olisi myös vakava varoitus muille jihadisteille.
Kuinka monta ihmistä heidän annetaan tappaa, ja miten paljon ihmisiä heidän sallitaan ajaa pakolaisiksi Eurooppaan, ennen kuin se lopetetaan.

31

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosiasiaaa

      Jos Eurooppaan ei päästettäisi yhtään paskanaamaa, ei olisi ongelmiakaan.

      • werfwwwww

        Se olisi ns helppo ratkaisu, kun omat eivät saa omiaan pidettyä kurissa niin kaikki kärsii, näinhän tehdään monessa muussakin asiassa eikä vain tälläisessä aiheeseen liittyvässä. Esimerkiksi niinkin arkinen asia kuin liikenne, jos liikenteessä on liikaa omavaltaisesti sääntöjä rikkovia niin siitä rangaistaan kaikkia, junttien takia kärsii kaikki.


    • oletSovjeetti

      Neuvostoliiton metodeja.

    • Ydinsota

      Jos terroristit saisivat ydinaseen, niin he olisivat jo käyttäneet ydinasetta.

    • qaasvo

      Se olisi liian helppo ratkaisu. Sen jälkeen nousisi uusi terroristiryhmittymä.

      Paras keino olisi oikeasti etsiä se neula heinäsuovasta ja keksiä miksi joku on yksinkertaisesti niin idiootti, että alkaa terroristiksi. Selvää on, että noilla suuravalloilla ei ole puhtaat jauhot omissa pusseissaan, mutta ei se silti oikeuta yhtään terroristitekoa.

    • hgftgh

      Itselläni kävi myös mielessäni ydinase mutta ei ehkä kuitenkaan mutta kovin pieniltä näyttää nuo pommit mitä hävittäjät ISIS:n niskaan syytää, hieman järeämpää pitäisi olla, pitkän kantaman ohjuksia noiden hävittäjien lisäksi, onneksi hävittäjien vierailuja lisätään roimasti, alkaa olemaan sandaalipeikoilla kuumat paikat, sitähän ne toivovat, sotaa, sitä saavat nyt.

      Nyt pitäisikin panostaa todella massiiviseen iskuun, niin ettei minuuttiakaan ole terroristeilla aikaa levähtää, kaikki maat jotka voivat osallistua hävittäjineen, ei muuta kun pommikuorma kyytiin ja lentoon.

      • fghjnhb

        Ranska on julistanut sodan ISISiä vastaan ja ovat pistäneet muukalaislegioonan hommiin. Ne ovat kovia ammattisotilaita. Jos joutuvat ISISin sakin kanssa kohdakkain, niin siinä rättipäät lentävät, jälkimmäisten bravuuriin kun kuuluu lähinnä aseettomien teurastaminen.


    • sotasodanoikeudesta

      Kemiallinen sota parempi. Joku tappava joka ei leviä tarttumalla vain 'pommina'.
      Ei syytä tuhota rakennuksia tehtaita tai peltoja tappo ilman tuhoa.

      Jopa luonnossa on tauteja jotka tappavat tarttumatta kanssaeläjiin. Kemiallistasotaan on tutkittava ja se on laillistettava.

    • 867867a

      Luuletko, että isis on tämän maailman pahuus? Ei todellakaan ole. Se on poliitikot, pankit, sika rikkaat, eliitti jotka kehittelee muka yhteisiä vihollisia jotta saa toteuttaa sairaita suunnitelmiaan.

    • Hallaahon-äänestäjä7

      YDNASE OLISI POISTANUT KOMMUNISMIN 1945

      USA PUDOTTI BERLIINIIN TARKOITETUT POMMIT PIKKURUISEEN SAAREEN JAPANIIN KUN OLISI PITÄNYT TUHOTA SAATANANPALVOJIEN PESÄ TOISEN MAAILMANSODAN ALOITTANUT MOSKOVA JA LENINGRAD

      ITÄ-EUROOPPA OLISI PELASTUNTU KOMMUNISMITYRANNIALTA

      MUSLIMITERRORISMI EI OLISI NOUSSUT VENÄLÄISTEN MYYDESSÄ ASEITA IRANIIN JA SITÄ KAUTTA LÄHI-ITÄÄN TERRORISTEILLE

      YLE, HESARI JA SPR PYRKIVÄT KASVATTAMAAN SUOMALAISIA MAMUJEN JA MATUJEN HYYSÄREIKSI

      HELLA WUOLIJOEN KOMMUNISTIPROPAGANDA JA REPORADION AIKA ON PALANNUT KESÄSTÄ 2015 ALKAEN

      Hieno juttu jos tänne tulee ihmisiä elätettäväksi jauhavat SPR, Yle ja Hesari propagandassaan

      KOMMUNISTIANARKISTISET SUVAKIT VAUHDISSA, PERUSSUOMEN AJATUSPAJA, katso video

      SUOMI KONKASSA JOS PAKOLAISIA EI ULOSTETA

      valt kand. SIMON ELO, dosentti, yliopistolehtori ARTO LUUKKANEN, fil. maisteri SIMO GRÖNROOS
      https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/ht4ve19e

      https://www.suomenuutiset.fi/aarimaisen-synkka-arvio-kaikki-leikkaukset-turhia-jos-turvapaikkakriisia-ei-hoideta/

    • roodldp

      Voihan se olla, että hetkeksi hiljenisi kun koko paikka on maan tasalla. Mutta jos yksikin termiitti on karkuteillä ja valmis radikalisoitumaan uudelleen, niin lisää alkaa muodostua terroristejä kotvan kuluttua. Terroristejä on aina ollut ja varmaan tulee olemaankin.

      Pitäisi posauttaa koko pallo taivaantuuliin, että kaikki saisi eliminoitua. Siinä menisi sitten ihan kaikki muutkin mukana.

    • JokaIhmiselleAse

      Aselliset siviilihenkilöt suojaamaan yleisötapahtumia tai vapaa asenkanto-oikeus pysäyttää terrorismin!

      • parisuhdehaulikko

        En kannata, ei missään nimessä. Kaikilta mielummin aseet pois ja aseet valtion omistukseen. Jokainen metsästystä harrastava on potentiaalisesti vaarallisempi kuin aseeton. jotkut putsailevat haulikkoaan ja kivääriään olohuoneessa tai siis tuon aseen putsailu alkaa heti, kun on vähänkin parisuhdeongelmaa.


      • puuttputin
        parisuhdehaulikko kirjoitti:

        En kannata, ei missään nimessä. Kaikilta mielummin aseet pois ja aseet valtion omistukseen. Jokainen metsästystä harrastava on potentiaalisesti vaarallisempi kuin aseeton. jotkut putsailevat haulikkoaan ja kivääriään olohuoneessa tai siis tuon aseen putsailu alkaa heti, kun on vähänkin parisuhdeongelmaa.

        höpö höpö...suomalainen mies omistaa aseita ja ei uhkaile omiaan. onhan se mahtavaa kun on monisataatuhantinen metsästäjien joukko joka on erittäin hyvä maanpuolustus reservi. talvisodassakin ammuttiin ensimmäiset maahantunkeutujat nimenomaan metsästysaseilla. suomi on erittäin hankala valloittaa vaikka ei kerittäisi suorittaa liikekannallepanoa,,,,,sen tietää jokainen valveutunut ihminen ja varsinkin venäläiset.


    • ci2cwd

      Suomessa ei ole vielä aihetta mennä tähän että siviilit kantaisivat asetta terrorismin vuoksi ja tuskin koskaan sellaista lakia tuleekaan.

      • sivviliiipolli

        kyllä nytkin moni suomalainen on valmistautunut terrorismiin.....meiränperällä on pantu aisoihin ilman viranomaisia mm pedofiilit ja vastaavat muut luikerot.


    • ijuhg
    • ikuisuudenloppu

      Sota terrorismia vastaan on yhtä toivotonta kuin sota huumeita vastaan, sitä ei voi voittaa, ei ainakaan sotilaallisella voimalla. Oikea kohde olisi sota köyhyyttä ja vastaan ja kouluttamisen puolesta. Tämä olisi aikaa vievää eikä toisi tuloksia lyhyellä tähtäimellä, mutta pitkässä juoksussa se olisi varmempaa. Eihän se tietenkään olisi yhtä hohdokasta kuin oikea sota, tuo machokulttuurin lempilapsi.
      Jos jollain ihmeellä nuo ilmaiskut todella tehoavat ja akuutti ongelma saadaan hoidettua, olisi aika miettiä pidemmän aikavälin ratkaisuja.

      • hymmonisti

        saatiinhan se kommunistienkin terrorismi loppumaan euroopassa...et silleen


    • neutronatom

      Hei mites se on? Syyriassahan lie tehdään neutronipommituksia, kokeilussa.

    • NiinVarmasti

      Maasotajoukot Syyriaan tuhoamaan isisjoukkoja. Kun paikka seulana, Kaikki maahamme tulleet turvapaikanhakijat palautettava sinne, eikä haittaa vaikka muutama ylisuvakki lähtisi myös.

      Nythän Suomi maksaa kaikki perheenyhdistämiset ym terveydenhuollosta lähtien. Suomessa eläkeläiset mietti ottaako lääke vai söiskö. Arabikörmy valittaa ilmaisesta eteensä annetusta ruuastaankin.
      Työssäkäyvä harkitsee tarkasti menisikö töihin vai uskaltaisiko jäädä sairaslomalle, syystä tietenkin.

    • Erkki1

      Tämä menossa oleva kolmas maailmansota päättyy ydinaseiden käyttöön. Kymmenenkin vuotta kun kylvää pikkupaukkuja niille hiekkakasoille saamatta mitään muuta aikaiseksi kuin kaaoksen Euroopassa, joku tulee järkiinsä, ja alkaa savustaa isosti.

      • carpetbombing

        kunhan nyt saisivat tuhottua edes ne isisin valtaamat/omistamat öljylähteet ja -tankkiautot, jolla se porukka rahoittaa toimintaansa.


    • lkflfl

      Ei ei ydinaseita, se helposti eskaloituu ja on koko maailman tuho. Onhan näitä muita hävittäjiä ja mitä lie pommeja nyt sinne kohta menossa monesta maasta

    • NiinVarmasti

      Varmaan näinkin, mutta aattelin, että pääsisimme vähemmällä siviiliuhrimäärällä.

    • oikeat_aseet_käyttöön

      Ei ydinaseella kannata lopettaa isisiä, kannattais naatiskella. Esim. jenkeillä on niitä suuria ilmatankkauskoneita. Miksi he eivät tankkaa niihin sian kusta ja paskaa ja laske
      oikein matalalta ählyjen niskaan. Olis sankarillinen loppu ählyille, kun deodorantit pettäisivät eivätkä pääsisikään paratiisiin, kun hukkuu sianpaskaan.

    • rauhantekijä

      Siellä vois käyttää vähän isompaakin paukkua,sellaista että israel lähtis myös.

    • Aboriginaali
    • kovenevin_ottein

      Sota terrorismia vastaan tuo esiin valtioterrorismin. Terrorismin torjunta vaatii aina kovemmat pakkolait ja tehokkaamman valvonnan eli koventuneen valtiodiktatuurin.

      Olemmeko kuulletkaan Pohjois-Korean sisäisestä terrorismista mitään? Ei, koska tuossa maassa eri sellaista ole. Tuossa maassa ei anneta tilaa valtion vastaiselle toiminnalle.

      Miksi lännen politiikot eivät hae sieltä oppia? Täällä harrastetaan vain politiikkojen keskustelukerhojen kokouksia varsin tiheästi. Eikä saada aikaan tuloksia.

      Terrorismi saadaan kuriin vain kovalla valtioterrorismilla. Tätä mallia on toisinaan kokeiltu myös länsimaissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe