ISIS ja turvapaikanhakijat

Angelagate

Suomi teki suuren virheen, kun ei sulkenut rajoja siinä vaiheessa, kun Rautarouva Angela Merkel teki poliittisen uransa suurimman virheensä toivottamalla turvapaikanhakijat EU-maihin.

On aivan selvää, että turvapaikanhakijoiden joukossa on ISIS:en terroristeja. Ainoa hyvä asia on siinä, että Suomi on edelleen muiden maiden silmissä takapajula, joten ISIS ei saa kaipaamaansa huomiota maailmalla järjestämällä terrori-iskuja täällä.

Turvapaikanhakijoita ei ole rokotettu ja he tuovat mukaanaan Suomeen tauteja, joita täällä ei aikaisemmin ole ja joita vastaan suomalaisella ei ole immuniteettia. Tämä on todellinen ongelma, johon terveydenhoidon pitää reagoida nopeasti.

Ja nyt ne suomalaiset lasten vanhemmat, jotka eivät rokota lapsiaan rokotusohjelman mukaisesti - kannattaa miettiä tarkoin miten leikkivät lapsensa terveydellä.

Se osa muslimiväestöstä, joka ei tue terrorismia, pitäisi organisoitua vastustamaan terrorismia ja ISIS:stä. Valitettavasti uskontonne tuomitaan, näiden ääriedustajien vuoksi.

Käsittämätöntä, että joku voi olla niin täysin vailla järkeä, että pitää tappamista "Jumalan tahtona". Sellaista Jumalaa ei ole olemassakaan.

Soinin Persut tulee seuraavassa vaaleissa kokemaan melkoisen jytkyn, kun äänimäärä romahtaa. Eivät ole lupauksiaan lunastaneet. Olisi kannattanut pysyä oppositiossa eikä myydä sieluaan.

Presidentti Niinistöltä vaaditaan nyt kovia otteita: turvapaikanhakijoiden tulo lopetettava heti. Aivan sama mitä Angela sanoo.

Pariisin terrori-iskut valitettavasti kääntyvät ISIS:stä vastaan, koska nyt USA ja EU lähtevät Syyriaan ja Lähi-Itään. Terroristien on turha kuvitella, etteikö näiden maiden sotilaallinen kyky kykene nujertamaan heitä. Valitettavasti samalla menee muslimeita, jotka eivät ole terroristeja, se on sodan hinta.

Se, että ehtivätkö EU:n alueelle tulleet terroristit järjestämään lisää terroritekoja, jää nähtäväksi. Joka tapauksessa, Pariisin iskujen jälkeen, muslimien pidätykset lisääntyvät EU:ssa ja jokainen muslimi joutuu tarkkailun alle. Rasismi kasvaa sitä mukaan kuin ISIS-terroristien teot lisääntyvät

45

399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vihainens

      No mutta eikö se ookkaan ihanaa kun meille tulee ählämeitä?
      Nehän hoitelee vaimon ja lapsetkin sukupuolesta ja iästä riipumatta ja jos eivät saa riitävästi meitä "vääräuskoisia" niin eiku pommia perseeseen, sitte niillä on neitsyitä raiskattavaksi ählämitaivaassa jota ei ole olemassakaan.
      Voi sitä pettymysten määrää kun mato syö korvasta sisään ja vituttaa

    • lässäynlässynlässy

      Uskontoanne tuomitaan sen vuoksi, että sen opit ovat täysin perseestä. Naisten ja lasten alistamista, epädemokratiaa ja imaamitorveloiden käskyjen noudattamista yli kansalisen lainsäädännön, muiden uskontojen halveksimista... lista on kilometrin pitkä.

      Avaa silmäsi ja lopeta toisen nimittelemien rasistiksi. Muita uskontoja ja kulttuureja halveksivat muslimit ovat maailman pahimpia rasiteja.

      Mistähän muuten johtuu, että erään kaukoidan suurkaupungin tasokkaan hotellin ovaessa oli kyltti, jossa luki, että we don't serve arabs???

    • KolmenÄssänSuo

      Niinpä, iskuja tullaan varmaan näkemään Suomessakin tavalla tai toisella. Sipilä tulisi tällaiseenkin sanomaan vain, että yksittäistapaus, teemme kaikkemme että vastaavaa ei enää pääsisi tapahtumaan ja keskitämme kaiken voimavaramme tämän asian hoitamiseksi blaablaablaa.
      Pitää näyttää ulospäin Niin suvaitsevalta että suorastaan oksettaa.
      Pressakin piti eilen puhetta, mutta ei sanonut mitään uutta, velvolisuudestaan vaan.
      Terrorismin vastaiseen taisteluun saatava lisää työkaluja ja valtuuksia, niin alkaa tapahtua, mutta kun...

    • pelossaelävä

      Olen erittäin huolestunut tilanteesta. Onko yhtäkään islaminuskoista maata joka elää rauhassa? Tulijat ovat aivopestyjä syntymästään saakka, ei heistä voi kukaan mennä takuuseen miten traumatisoituneita ovat ja koska pienikin vastoinkäyminen (näitä tulee elämssä kaikille) Suomessa saa heidät radikalisoitumaan. Kuka on tästä vastuussa? Minusta nykyinen rahanahne hallitus.

      • kokorptoto

        Joku voisi tosiaan ottaa selvää, onko yksikään maa, jossa islam on vallassa, ns. kehittynyt maa, jossa ihmisten on hyvä elää rauhassa.


    • Islamistapäästävä

      Jokainen turvapaikan hakija pitää erota kokonaan islaminuskosta ja sen
      noudattamisesta ,joka maahamme pyrkii.Islaminusko maassamme on kiellettävä
      moiskeijoineen ,opetuksineen ja pyllistelyineen.Joka ei siihen pysty,hän palatkoon kotimaahansa uskonsa kanssa.

    • KylläHuolestuttaa
      • suomi100japaskat

        tai aseenkanto oikeus jokaiselle syntyperäselle suomalaiselle


    • Putina

      Pariisin jälkeen tuntuu siltä että unkarilaiset olivat ihan oikalla asialla. Rautaesirippu pystyyn. Taidettiin olla pakon edellä jotta ruotsalaiset yms angelalaiset eivät rupeisi meitä pilkkaamaan jos emme suostuisi tuhansien pakolaiseten vastaanottoon. Kolmella sadalle on tiedossa terroritausta. Nämä 300 ovat nyt täällä pienessä Suomessa.
      Ajan kyse milloin täällä myös uidaan veressä.
      Soini Soini miksi ryhdyit takinkääntäjäksi?

    • HuolestuneempiKuinEnnen

      Aamulla uutisissa Maanpuolustuskorkeakoulun Tutkijaupseeri Antti Paronen kommentoi Suomessa pinnalle nousseesta terrorismin uhasta. Hän sanoi mm. Terroristeja olevan n. 25-35 000 henkilöä, joka on hyvin marginaalinen määrä suhteutettuna koko maailman väkilukuun. Ei syytä huoleen.

      Oman näkemykseni mukaan tuo on kyllä huolestuttavan suuri luku ja varovaisesti sanottu, eikä pidä väheksyä yhtään. Otetaan nyt esiin vaikka Ranskassa juuri tapahtunut terroriteko, joka vain muutaman henkilön toimesta tuli toteutettua noinkin suurta tuhoa ja kärsimystä aiheuttaen.

      Suomessakin on kerrottu olevan jopa noin 300 terroristia tai sellaisiin yhteyksiä, ei siis syytä huoleen?
      Oletetaan, että tuo määrä edes osittain päättäisi tehdä vaikka Suomessa terroriteko, niin mihinkä saattaisivat pystyäkään kun muutamalla henkilölläkin saivat koko Euroopan varpailleen. Nyt tarvittaisiin niitä kunnon työkaluja, kuten puhelin- ja verkkotutkintaa ajatellen. Tällaisiin ei ole vielä valtuuksia, mutta lakimuutoksellakin tuo hoituisi, eikö terrorismin uhka Suomessa siihen muka riitä?

      Tänne sopeutumattomien käännytystä nopeutettava ja lopetettava suoranaisen rahan jakaminen turvapaikanhakijalle ja annettava ostoskuponki esim. turvapaikkakeskuksen kauppoihin saaden rahan jäämään Suomeen, eikä niinkään lähetettäväksi ulkomaille.
      Tällaisesta käytännöstä näkisi hyvin pian Todelliset turvapaikanhakijat, eikä niinkään elintasoturistit, joita olemme jo saaneet nähdä. Loppuisi monenlaisen asian rahoittaminen heidän toimesta ja kun turvapaikkaa tulivat hakemaan, niin eikö siihen riitä ruoka ja katto pään päälle inhimillisin oloin ja asianmukainen vaatetus vaikka kirppikseltä, käy sellaisessa usein kantasuomalaisetkin?

      • ertipertre

        300 terroristia ja ympäri kyliä eri paikkakunnilla saa valtavan tuhon aikaan näin pienessä maassa kuin Suomi. Ei pitäisi vähätellä uhkaa. Sukkelaan rajat kiinni ja kaikki epäilyttävä aines takaisin rajan taakse.


    • pattiin_ottaa

      Eihän tätä todellisuutta meidän paskiaiset usko vaikka kuinka totuus tulee julki heidän naamionsa edessä. Sossutantat pyytää lisää veroja että saadaan leikkiä Jeesusta. Vähä-älyistä sakkia.

      • tosiasiassa

        Onko Merkelillä vielä niin huono omatunto Hitlerin tekojen vuoksi, että hänen pitää tuhota koko Eurooppa.


      • adonaiisback

        jospa jahve (‏יְהֹוָה) kostaa näin saksalle natsien tekemät rikokset, laittoi vihollisensa asialle piinaaman eurooppaa vanhoista synneistä ?


    • tcerce

      Euroopan ei olisi pitänyt koskaan sallia vapaata liikkuvuutta rajojen yli Euroopan sisällä.

      Ehdottomasti pian kumottava tämä laki ja rajat kiinni, mielestäni kaikki rajojen yli tapahtuva liikenne olisi kontrolloitava tavalla tai toisella. Vielä parempi jos Suomessa suljettaisiin kaikki läänien rajatkin, ei pääsisi nuo Savolaiset tuolta Savosta mihinkään, no vitsi tuo viimeinen.

    • IsisOnSitäItteään

      Parin päivän takaisissa uutisissa sanoivat raiskausten olevan yksi sodan muoto ja on lisääntymään päin. Saavat näin synnytettyä jälkeläisiään samalla nöyryyttäen kantajaansa. Raiskatun elämä on aina pilalla ja läheisillä kytevä silmitön kostomieliala, saati itse uhrilla. Joten väärintehneet varokaa, aina löytyy kaatajasi, ei ehkä tänään, mutta...

    • LakimmeKuulemmaKohillaan
    • Hjjcjkkjj

      Aloittaja laittoi kaiken Suomessa tapahtuneen persujen syyksi, kuinkas ollakaan..... sitä sanoisin jo valtavaksi tyhmyydeksi Sipilän johtamassa hallituksessa.

      • Syöksettävä_vallasta

        Nyt olisi korkea aika syynätä Sipilän tiliotteet, että kenen lukuun haalii noita maahanmuuttajia tänne. Ei voi olla vain humaanista, tekee kuitenkin suurta tiliä pelkästään mamutouhusta.


      • valkeasaasta

        Aivan, tyhmä kansa kääntää välittömästi kelkkansa vaikka vähän vähemmän tyhmä tietää, ettei persuilla ole mitään sanomista eu-lakeihin.
        Suurin osa suomen kansasta on käsittämättömän tyhmää porukkaa jotka ensinnäkin äänestivät persuja sen populistisen viestin takia ja nyt kääntävät kelkkansa yhtä fiksuin pohdinnoin.
        Ei mitään sisältöä ensimmäisessäkään ajatuksessa tällä tositeevee-porukalla!
        Valkoista roskaa.


      • Voi.olla.erimieltä
        valkeasaasta kirjoitti:

        Aivan, tyhmä kansa kääntää välittömästi kelkkansa vaikka vähän vähemmän tyhmä tietää, ettei persuilla ole mitään sanomista eu-lakeihin.
        Suurin osa suomen kansasta on käsittämättömän tyhmää porukkaa jotka ensinnäkin äänestivät persuja sen populistisen viestin takia ja nyt kääntävät kelkkansa yhtä fiksuin pohdinnoin.
        Ei mitään sisältöä ensimmäisessäkään ajatuksessa tällä tositeevee-porukalla!
        Valkoista roskaa.

        Kaivattaisiin rakentavia kommentteja huolestuneiden kansalaisten tueksi, ei kaivata moitteita. Huomannut monien lailla hallituksen pettäneen ja syöneen sanansa. Tällaisen tapahduttua ei voida syytä vierittää äänestäjille, jotka valitsivat heidät paikoilleen.

        Hajotetaan hallitus, ei mikään mahdottomuus, ovathan pettäneet kansalaiset totaalisesti.
        Nyt kyseessä myös kansalaisten turvallisuus, jota ei näillä resulsseilla pystytä täyttämään lukuisista korulauseista huolimatta. Lausuvat itsekin että kannettava vastuu, no nyt hallitusen ero tai sama sakki syytteeseen maanpetoksesta.

        Kun punnitsette rajuja kommentteja huomioitte varmaan suuret lieveilmiöt mitä hallituksen ajama holtiton maahanmuutto on saanut aikaiseksi.


    • Partalapsoset
    • ei.käy.päinsä

      En ymmärrä sitä että Irakkilaiset MIEHET pakenevat suomeen jättäen NAISET JA LAPSET vaaraan Irakkiin. Me menemme perjaatteella: naiset ja lapset ensin.

      • Lapsenomaista_kyselyä

        Eikö nuo muut persut ole sulle sitä saaneet vieläkään selvitettyä. Lue se nyt vaikka siitä persujen raamatusta, MV-lehdestä.


    • SadamHussein1234

      ALLAHU AKBAR

      • rami2peeniiss

        hei urpo SadamHussein1234 oot vammanen paska ja aika jonne saatanan pelle


    • VoiyhrenKerran

      Tänään lennätetty 100 turvapaikanhakijaa takaisiin lähtömaahansa Irakiin. Artikkelin mukaan valtaosalla on poliisi tai sotilas taustaa. Tämäkin oli jo tiedossa, mutta suvakit vähättelivät asiaa. Tämä suomessa oleva sakki kun hurjistuu on leikki kaukana. Saa olla useampi poliisi yhtä partalasta kohti että olisi voiton puolella. Nämä tulokkaat ovat lapsesta asti tutustuneet aseisiin ja niiden käyttämiseen sekä väkivaltaan.
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001121426.html

      • kenensota

        Paneehan se miettimään, että kenen ne kriisit pitäisi näiden siirtolaispakolaisten puolesta sitten ratkaista, jos koulutetut sotilaat ja poliisit lähtee maasta? Ihanko suosiolla jättävät kaiken sille, joka nyt sattuu sitten joskus voittamaan. Ei ilmeisesti ajatustakaan palata kotimaahan?

        Huolettaa se ajatus, että maahan tulee satoja?tuhansia? sotaa ja väkivaltaa ammatikseen tehneitä miehiä. Mihin heidät integroidaan? Ei taida olla koulutustaustasta täällä iloa, haittaa kylläkin.


      • rgppprk
        kenensota kirjoitti:

        Paneehan se miettimään, että kenen ne kriisit pitäisi näiden siirtolaispakolaisten puolesta sitten ratkaista, jos koulutetut sotilaat ja poliisit lähtee maasta? Ihanko suosiolla jättävät kaiken sille, joka nyt sattuu sitten joskus voittamaan. Ei ilmeisesti ajatustakaan palata kotimaahan?

        Huolettaa se ajatus, että maahan tulee satoja?tuhansia? sotaa ja väkivaltaa ammatikseen tehneitä miehiä. Mihin heidät integroidaan? Ei taida olla koulutustaustasta täällä iloa, haittaa kylläkin.

        Jenkkien, ja heiän liittolaisten..


    • Valoatunnelissa
    • Pakolaiseteuroopassa

      Syyriasta ja Irakista sodan muovaamia miehiä ja Afrikasta lapsisotilaita Eurooppaan.Kylläpä on Euroopalla tässä tulevaisuutta kerrakseen.

    • arkku2

      Suomessakin sakki jakaantuu karkeasti kahtia. Ne joilla on vara-asunnot jossakin maapallon paremmassa paikassa ja ne jotka jää tänne sodan syttyessä. Ei kai hyväosaisilla ole mitään riskiä rahastaessaan näillä bisneksillä. Ne käärii ensin hyvät rahat ja häipyy hädän hetkellä muualle. Niin yksinkertaista se on, jos ei välitä muusta kun itsestään, omasta hyvin voinnistaan ja isoista rahoista.

      • tyutttut

        Niinkö?
        Onpa sinulla kuvitelmat, että täältä lähtis porukka..

        :D Hahahaha!!!


    • Jättivaipat

      Jaahas. Täällä taas maahanmuutosta sekopäisyyteen asti kiihottunut persu marinoituu paska-manioissaan.

    • kultturirikastui

      SALZBURG, Austria — On a crisp morning last October, 198 migrants arrived on the Greek island of Leros, all of them seemingly desperate people seeking sanctuary in Europe. But hiding among them were four men with a very different agenda.

      The four were posing as war-weary Syrians — all carrying doctored passports with false identities. And they were on a deadly mission for the Islamic State.

      Two of the four would masquerade as migrants all the way to Paris. There, at 9:20 p.m. on Nov. 13, they would detonate suicide vests near the Stade de France sports complex, fulfilling their part in the worst attack on French soil since World War II.

      https://www.washingtonpost.com/world/national-security/how-europes-migrant-crisis-became-an-opportunity-for-isis/2016/04/21/ec8a7231-062d-4185-bb27-cc7295d35415_story.html

      "Eräänä aamuna viime vuoden elokuussa 198 turvapaikanhakijaa saapui Leroksen saarelle Kreikkaan. Neljä heistä oli ISIS terroristeja, joilla on tehtävä Euroopassa suoritettavana.Kaksi heistä jäi kiinni vääristä henkilöllisyyspapereista. toiset kaksi jatkoivat matkaa muiden joukossa. He saapuivat myöhemmin Pariisiin ja suorittivat itsemurhaiskun marraskuun 13. päivän ISIS- iskuissa jalkapallostadionin lähettyvillä. Pommi-iskuissa kuoli sinä päivänä yhteensä 130 ihmistä.

      Kaksi muuta, jotka jäivät kiinni henkilöllisyytensä valehtelusta, olivat pakistanilainen Mohamed Usman ja algerialainen Adel Haddadi. He väittivät olevansa syyrialaisia. Jo muutaman viikon päästä miehet tavattiin Itävallassa, jossa heidät lopulta pidätettiin. Miehet kertoivat saaneensa ISIS-komentajaltaan seuraavan käskyn:

      “Tehtävänne on mennä Ranskaan tappamaan tullaksenne marttyyreiksi”.

      Euroopan turvallisuusviranomaiset kertovat, että ISIS on lähettänyt taistelusolujaan Eurooppaan viimeisen vuoden ajan. Tämä on onnistunut, koska Eurooppa itse on epäonnistunut pakolaiskriisin hallinnassa."

      http://mvlehti.net/2016/04/25/nain-isis-terroristit-tulivat-eurooppaan/

    • vihrori888888

      Nyt se tapahtui....

    • Cardios

      Karkotus joka ahmedille,Marokossa ei ketään vainota,äijät loisii kadulla ja muijat raataa niska limassa,se on totuus,eivät käy koulua,tappaminen on ammatti ahmedeilla ja raiskaaminen.kiitos sivarit,poliitikot ei uskalla mitään,Jussi H on ainut totuudenpuhuja Suomessa

    • demarienvihollno1

      ..maanpuolustus kaveri väärässä.
      Terrorismi on islamin huipua tai muslimien.
      Sitä ennen ovat moskeijoissa tehdyt opastukset ja pitkät koulutukset, joissa pyritään ihmisiä sotimaan kotonaan länsimaisia tapoja vastaan. Lopulta halveksunta koskee ihmisiäkin ja puhutaan vääräuskoisista jne. Muslimi vähemmistö on uhka rauhalle ja kehitykselle. Tosin jokin muukin ihmisryhmä suurena vähemmistönä länsimaassa voisi aiheuttaa samaa.
      Muslimeissa on mielenkiintoista jonkinlainen ryhmä ajattelu. Turkista voimme nähdä sitä juuri nyt. Esim. Israelin puolella ei ole ainutkaan muslimi siinä 1,5 miljardin ryhmässä.
      300 potentiaalistab terroristia on kauhea määrä tappajia. Ja pahaksi sen tekee, että muut muslimit ovat heidän suojelijoinaan, ymmärtävät tekoja.
      Kannattaa vaan muistaa se wtc isku, 9 miestä tappoi kohta 10 tuhatta amerikkalaista...

    • HauskaMuistotilaisuus

      Tällaisessa tilaisuudessa ei yleensä naureskella, mutta ainakin matuilla tuntuu olevan ilo ja hymy herkässä:
      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005334893.html

      On tekopyhien suvakkien ja matujen teatteri.

      Itse osallistun terrorismin vastaisuuteen, en veljeilemällä terroristista uskontoa tunnustavien ja maahamme vain siipeilemään tulleiden vierasmaalaisten kanssa, vaan tuomalla totuuden julki, sitä mukaa kuin suvakkimediat sensuroivat edellisiä kirjoituksia, uutta tulee.

      On siellä nyt piispaa ja pappia paikalla! Herranen aika! Ortodoksiukkokin kaapuineen! Ja ruusut firman / suomalaisen yhteiskunnan puolesta, ettei matuilta mene vähät rahat yhteen ruusuun, kultakin. Saman tötterökirkon edessä, jonka luona suvakkilaumat pilkkasivat meitä jotka vaadimme Rajoja kiinni ja naisrauhaa kaduillemme.

      Ei mitkään mediat lähettäneet suoraa videota meistä. Mutta lähettivät kyllä valhetoimittajiaan kiusaamaan mielenilmaisijoitamme. Erääseen uutislähetykseensä YLE oli kuvannut rähjäisiä, rumpuja hakkaavia ja pellenaamareilla kasvonsa peittäneitä suvakkeja ja laittaneet kuvan alle tekstin: "Hommafoorumilaisia". Sitten oli kuva meistä, rauhallisista Rajat kiinni-ihmisistä, kahdesta puhdaskatseisesta suomalaistytöstä joilla lappu "Ei rasismille". Siis meidän ryhmässämme. YLE kuitenkin laittoi kuvan alle tekstin "Vastamielenosoittajia".

      Olin itse siinä mielenosoituksessa joten tiedän ainakin itse ketkä olivat ja mitä.
      .

    • NeVieAhmatin
      • MatuLähtiParatiisiin

        No ny tuo vävypoika päättikin itse lähteä Allahin luo, muttei ehtinyt ottaa muita uskovia mukaansa:
        http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005334951.html

        Mäkisen islamkirkolla nyt tehtävä hankkia uudet ruusut Narinkkatorille. Ehkä niissä hautajaisissa matujakaan ei enää naurata.
        .


    • wqw

      Joo menisin ite mielelläni Rautarouva Angela merkelin ottopojaksi, sais elellä rikkaan tädin hoteissa eikä ois huolia sittenkää ;)

    • ..ärsytti suunnattomasti Pariisissa , kun he marssivat terroristi hyökkäyksen takia ja mukana näitä islamin imaameja ja mullaheja. noin kuukauden kuluttua murhattiin 200 ihmistä kadulla. Jotenkin nämä luvut vasta nyt tuntuvat todelta. Siis ihan tavallisia ihmisiä ryhdytään lahtamaan kaduilla!

      On älytöntä puhua rauhanomaisesta uskonnosta tai "muut" muslimit eivät edusta terrorismia mitenkään.
      Pakistanissa on anarkia ja terrorismi osa elämää, sieltä tuetaan Afganistanin terroria ja kaikkea muutakin. Lähi-idän kaaos on muslimien itsensä tekemää. Missään missä muslimit ovat vallassa, ei ole ihmisillä asiat hyvin tai kunnossa, jokaisessa maassa jonkin tasoista terroria osana elämää.

      Tänne tultuaan he eivät osaa elää ihmismäisesti, työttömyys suurta ja rikoksia tehdään , ei voida mennä uimahalleihin jne. lähetetään lapsia koraanikouluihin lähi-itään ja "taistellaan" imaamien ja mullahien kanssa länsimaisia tapoja vastaan. Joka itse asiassa on taistelua lakejamme vastaan....

    • naksukarkki

      Eikö suurin osa muslimeista on rauhallista porukkaa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe