Pariisin iskut - Jumala ei suojele syntiä

Pariisin terrori-iskut ovat päivän puheenaihe mediassa. On ollut monenlaisia kannanottoja ja "asiantuntijoiden" lausuntoja, kuinka tällaiset teot saataisiin loppumaan. Kaikissa näissä rauhan suunnitelmissa on kuitenkin perustavanlaatuinen virhe. Niissä on unohdettu todellinen syy näihin tekoihin. On unohdettu, että maa tai kansa, joka on poikennut Jumalan tahdosta ja laatii moraalittomia lakeja, jotka sallivat esim. ns. homoliitot, avaa samalla tien saatanan voimille, jotka tekevät tuhoaan yhteiskunnassa.
Jumala haluaa suojella ja varjella maita, kansoja ja yksilöihmisiä, mutta Hän ei halua suojella ja varjella syntielämää. Kun maa tai kansa syyllistyy räikeisiin synteihin, Jumalan luomaan suojamuuriin tulee aukkoja, joista vihollinen pääsee sisään tekemään tuhojaan.
Monissa EU-maissa on otettu käyttöön moraalittomia, Jumalan tahdon vastaisia lakeja ja sen seuraukset näkyvät erilaisina "vitsauksina" ja katastrofeina. Ei tarvitse ihmetellä, mistä johtuu valtava maahanmuuttajien vyöry Eurooppaan, joka aiheuttaa suuria ongelmia. On turha päivitellä sitä, kun maat ovat itse syntielämällään avanneet portit heille. Elleivät EU-maat tee parannusta, niin paljon vaikeammat ajat vielä tulevat. Mikään maa ei ole synnitön. Siksi kaikkien tulee tehdä parannus, jotta Jumala voi siunata niitä ja antaa niille menestyksen ja hyvinvoinnin.
Jeesus: "Varas (saatana) ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja yltäkylläisyys." (Joh.10:10)

13

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jumalasionsatuolento

      Kuulostaapa egoistiselta, pikkumaiselta, narsistiselta ja sadistiselta tämä jumalaolentosi. Juuri sellaiselta jollaisen ihminen olisi itse keksinyt.

    • Minkälaisia homoliittoja Ranskassa harrastettiin 1914 ja 1940, kun Saksa hyökkäsi sen kimppuun? Tuhot olivat miljoonakertaiset verrattuna nykyisiin "vitsauksiin".

      • Silloin ihmiset uskoivat ismeihin kommunismiin ja natsismiin, uskoivat että niissä on ratkaisu ihmiskunnan ongelmiin tämän takia euroopan piti saada kantapään kautta tuleva opetus Hitlerin muodossa. Ranska itsekin piti siirtomaita. Mutta Belgia nyt ainakin ansaitsi miehityksen aivan täysin koska tekivät joukkomurhia Kongossa.


    • viimeinenlohikaani

      Vaikuttaa siltä että jaakobbia vain potuttaa suunnattomasti kun Allahin joukot vetävät Jahven kannattajia lättyyn 100-0 ja tämä jaaakobin jumala se vain istuu sormi persiis eikä tee mitään :D

      Sellaista se jaakobbi on näiden paimentolaismiesten keksimien jumalien kanssa :D

      • a----a

        Päinvastoin, Jaakobin/Marki5: jumalahan se Ranskalaisia tappoi. Näin ovat useat lahkovarajeesukset ilmoittaneet, kyseessä oli Jumalan kosto Ranskalle. Ja noinhan Jaakob/Mark5:kin sanoo. Hänen jumalansa tappoi satoja ranskalaisia.


      • viimeinenlohikaani

        Ainiin tosiaan .. jaakob kun ei usko Allahin olevan olemassa niin kostajan täytyy ollakkin hänen oma jumalansa (se joka jaakobin päässä on ihan aikuisten oikeesti olemassa *wink* *wink*)

        Se on tietysti mielenkiintoista miksi jaakobbi haluaa palvoa ja nuoleskella tällaista kostonhimoista, pikkumaista, moraalitonta despoottijumalaolentoa? Luulisi ikuisuuden moisen narsistin kanssa olevan pahempi kuin helvetti :)


    • ttkkl

      Ilmeisesti on kyseessä kaksi jumalaa, joista toisella on Poika Jeesus Kristus, joka on ilmoitettu Raamatussa ja toisella ei ole poikaa!
      Antikristus ilmaantunut!
      Se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Kristusta lihaan tulleeksi Jumalan Pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Voi vain kysellä, pelastuvatko ne antikristuksen joukotkin!
      "Pilkkaajat eivär peri Jumalan Valtakuntaa!" Raamattu

      • kamelikuskientarinat

        "joista toisella on Poika Jeesus"

        Itseasiassa ei ole. jumala oli tämän satukirjan mukaan itse tämä henkilö ja olipahan jumala itse myös pyhä hönkäys. jumala siis siitti itsensä ja sen jälkeen uhrasi itsensä itselleen.

        On nää paimentolaisten sadut vaan veikeitä :)


      • KTS--

        Uusi Testamentti tarkoittaa niillä, jotka eivät tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi JUUTALAISIA!

        Islamia ei ollut vielä olemassakaan.

        TÖKS! TÖKS! TÖKS! TÖKS! TÖKS! TÖKS!


    • 2020

      Mukavaa että keksi oikean syyn miksi Pariisissa tapahtui mikä tapahtui. Toivottavasti myös pääset itse tai lähiomaisesi nauttimaan tästä rankaisevasta iskusta. Silloin voit itseäsi lohduttaa miten olet väärin asioihin uskonut.

    • tuskainen

      Kun tuli tieto että Ranska alkaa ajaa Palestiinan tunnustamista YK:ssa, sanoin miehelleni, että mitähän kauheata sitten tulee tapahtumaan Ranskassa - ja tässä sitä ollaan, koska Israelin viattomia uhreja ei ole muistettu.

      • Oletpa lapsellinen ja typerä.


    • Tuli elävästi mieleen muutaman vuoden takainen tapaus kohusaarnaaja Pirkko Jalovaarasta, joka väitti ihmisten sairauksien kuten syövän ja masennuksen olevan demonien aiheuttamia. Yhtä vahvalla pohjalla tämä postaus. Jumalan luoma "suojamuuri" johon tulee aukkoja johtuen ihmisten synneistä oli oma suosikkini.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5749
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      495
      3636
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      169
      3453
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2674
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2459
    6. 275
      2100
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1543
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1462
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1409
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1190
    Aihe