Terroristien rahoitus estettävä.

ttigu

Eihän se terrorismi voi ikinä loppua jos niiden asnnetaan hallita öljylähteitä. RAhoitukseen on iskettävä.

Toki sen jälkeenkin kun öljytulot pois terroristeilta, on vaarana että löytyy maita tai muita rikkaita tahoja, jotka rahoittavat terrorismia, mutta terroristien öljytulojen rohmuaminen on saatava loppumaan.

Kuulemma jopa Syyrian hallitus joutuu ostamaan öljyä terroristeilta, viholliselta. JA terroristeilla niin suuri rahan tarve ja himo että myyvät. Ehkä niiden on vaikea löytää ostajaa kaikelle öljylleen muuten.

Mitä Syyrian tilanteeseen tulee, niin siellä kuulemma Qatarilla, Saudi-Arabialla on sormensa pelissä, ajavat omaa etuaan, haluavat hengenheimolaisensa valtaan Syyrian monista taistelevista joukoista.

Tämä tietenkin vaikeuttaa ratkaisua Syyriassa, vaikka jos ja kun esen USA ja RUS pääsisivät jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen.

Kallistun sille kannalle että jonkinlainen ratkaisu, sopimus vaikka sinänsä vastenmielisen al - Assadin kanssa, olisi ok, jos silä saataisiin edes jonkinlainen tolkuu maahan, ja pakolaistulvaakin rajoitetuksi. Ehkä USAkin voisi tässä antaa periksi ja myöntyä siihen että al-Assadilla olisi jonkinlainen asema neuvotteluissa, ja Syyrian tulevaisuudessa.

Minusta on jo tarpeeksi monta kertaan nähty, että jonkun sinänsä vastenmielisen tyrannin kaataminen, monesti USAn toimesta, ei ole johtanut demokratiaan, vaan totaaliseen sekasortoon.

Ei ole paljon huraamista tuloksissa esim. Saddamin kukistamisesta. Irak on edelleen ihan sekasortoisessa tilassa, terrorismi itsemurhapommi-iskuineen jokapäiväisiä.

JA kun RUS kanssa neuvotelllaan mahdollisesta ratkaisusta Syyriassa, niin niistä neuvotteluista pitää pitää Ukrainan ja Krimin tilanteet mahdollisimman kaukana.

Venäjältä ei pidä ostaa mitään kompromissia Syyriassa Urtainan ja Krimin kustannuksella

RUShan tulee Assadia. Annetaan mieluummin Assadin osalta periksi Syyrian ratkaisussa, kuin ostettaisiin Venäjältä Assadin syrjäyttäminen maksamalla Ukrainalla ja Krimillä. Ei kiitos!

Ehkä voisi tyrannien kaatamisen sijaa yrittää varautua tilateeseen jolloin luonnollinen poistuma hoitaa homman. Että oltaisiin siinä tilanteessa valppaana, yrittämässä saada demokraattista muutosta aikaan. Toki se on vaikeata sekin.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttigu

      Radiossa joku suomalainen asiantuntija kertoi etä ISIS on alkanut varautua siihen että jos sen öljystä saama raha lopuu, niin se on jo alkanut periä veroa, hallitsemillaan alueilla asuvilta.

      Epäilemättä ISIS on yhtä tehokas verojen kerääjä kuin mafia suojelurahojen suhteen, Maksat tai kadut ja maksat.

      • IsisNurin

        Isis on keränyt suojelurahaa jo pidemmän aikaa.
        Helppohan se on synnäkkökiväärin kanssa rahaa kerätä aseettomilta.
        Isis on raukkamainen järjestö.
        Isiksen taru alkaa olemaan loppusuoralla, kun alkaa isiksen rivit harventua, kun annetaan isikselle lyijyrokotuksia.


    • toivoa_on_aina

      Valitettavan paljon on muututtava, ennen kuin isisin kaltaiset terroristijärjestöt lakkaavat kokonaan olemasta. Parin miljardin öljytuloilla ostaa jo aika monta asetta "vääräuskoisia" vastaan, ja työttömyys ja köyhyys takaavat sen, ettei terroristisotilaistakaan tule olemaan puutetta.

      Lähitulevaisuudessa tarvitaan länsimaiden taholta jo huomattavasti älykkäämpiä suunnitelmia, kuin vain aseellinen sota terrorismia vastaan. Edes Suomen kokoinen pikkuvaltio ei kykene poistamaan nuorisotyöttömyyttään tai estämään kansalaistensa eriarvoistumista, niin mitähän se on ns. suuressa maailmassa...

      Mutta joka kerta kun Euroopassa räjähtää, syy siihen vaikuttaisi olevan isisin kotirintamallaan kokema tappio, jota yritetään peitellä näyttävällä iskulla länsimaisia arvoja vastaan. Iskujen tahti siis ehkä kiihtyy nyt, kun "sota" on julistettu, mutta samalla jää myös ääri-islamistisen valtion syntyminen pelkäksi haaveeksi.

      Pelolle ei saa antaa valtaa, siitä me jokainen olemme vastuussa itsellemme.

    • TerroRussia

      Kytketään pois venäjä SWIFTista ja terrorismi loppuu samantien.

    • SuuretRahatKyseessä

      Suomessa jaettavat tuet maahanmuuttajille ja turvapaikanhakijoille järkeistettävä. Ei anneta suoranaista rahaa, vaan muita keinoja sovellettava. Ruokakupongit päivittäisiin tarpeisiin tai ei mitään jos keskuksiin majoitettuna. Turvallisempaa heillä kuitenkin kuin lähtömaassaan. Eivät he koko ikäänsä tule siinä keskuksessa asumaan.

    • viddu

      Tuossahan noita olisi ollut mahdollisuus kannattaa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1303
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1298
      vaan umpeen menevät kohta, niitähän näillä on varmasti takaa ajettu, mutta kun ensin pitää muutamat viattomat tapettamaan jonkun ihme kiihkoilun vallassa ennen kun tajutaan ja herätään asian todellisuuden pimeistä puolista.
      Jumaloiden kai tätä http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111920693197_ul.shtml hemmoa joka julistautuu itse korkeimmaksi johtajaksi, täysin k**vän näköinen tyyppi, aivan pöljä senhän näkee jo naamasta täysi sekopää ei mitään armeliasuutta, vaikka eihän se ulkomuoto/näkö aina kaikkea kerro mutta tässä tapauksessa ei jääne epäselvyyttä asiaan.
      Ei ole muuta kun hän ja alamaisensa ja ajatuksensa, varmaan Hitlerkin oli pikkupojan saappaissa tähän äärikiihkoilija itsensä johtajaksi korottajan rinnalla, kahjo mikä kahjo, ennen kun porukka tajuaa millaisista tyypeistä on kyse.
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015111920665603_ul.shtml
      http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201511170140921_v0.shtml nyt ainakin tyypeillä on lämmintä ja ryskettä oikein paikan päällä, kaiken sen päälle mitä ovat tehneet ja niistä kerskailleet.

    • SuuretRahatKyseessä

      Kupongit tulossa käyttöön, jes. Tulee varmasti hillisemään turvapaikkashoppailua.

    • Ärpur

      Oleellista on myös se, että kenen valmistamia aseita ja ammuksia on vapaasti markkinoilla. Niillähän tehdään businesta. Ilman jatkuvaa ammustäydennystä ampuminen loppuisi lyhyeen. kun pelkillä aseilla ei paljoa sodita.

      • SuuretRahatKyseessä

        Aasinsilta sille, että lähtee suomestakin maailmalle tätä täydennystä, mutta ostaja ei tiettävästi kerro keitä vastaan ovat näitä hankkineet, eikä vastauksella varmaan ole väliäkään.

        Itseemme eivät sotaansa kuitenkaan suuntaa syystä, että miksi ruokkivaa kättä puremaan. Businesta tämäkin. Lieveilmiönä saamme sitten tällaista kun suuret rahat puhuvat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2813
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1954
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1806
    6. 157
      1795
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe