Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Raanta teki historiaa!!!

PhallusImpudicus

Neljä voittoa neljästä ensimmäisestä pelistä Ny rangerssissa aloittavana maalivahtina. Vastaanvaan suoritukseen kuulkaas ei ole pystynyt yksikään maalivahti NY Rangerssissa aikaisemmin. Ei edes henrik Lunqvist.
Mies nimeltä Antti Raanta kirjoitti viime yönä nimensä historiankirjoihin.

9

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FaktatEsiin

      Niin, mutta on kyllä kompattava ketjun aloittajaa siinä, että Raannan taakse lurahti jälleen kerrankin heti hänen penkiltä pelaamaan päästyään n. 3-5 aika naurettavan helppoa kiekkoa - etupäässä siniviivavippauksia. Ainoastaan Raannan oman joukkueen New Yorkin Ratsupoliisien kenttäpelaajien tuima taistelu pelasti sarjapisteet heille, vaikka vastassa oli jo vuosikymmenien ajalta NHL:n huanoin ja köyhin joukkue Toronto Maybel Leaves.

      Rehellisesti sanottuna Toronton veräjänvartija Bernier kuitenkin voitti maalivahtien välisen taiston tässä ottelussa melko selvästi. Hän on myös pitkäaikainen NHL:n ykkösmaalivahti, jonka monet muistavat jo LA Kingsin vuosilta hänen viedessään pelipaikan maailman parhaalta maalivahdilta Jonathan Quickilta. Voisiko kukaan missään kuvitella Raannan tekevän jotain vastaavaa?

      Vain jääkiekkohistoriallinen tilastoihme pelasti Ratsupoliisit, jotka joutuivat ottelussa ratsastamaan taisteluun ilman ruotsalaista päällikköään Henrik L:ää.

      Toivotaan Antille kuitenkin onnistumisia jatkoon.

      • PhallusImpudicus

        Monet asiantuntijat, minä mukaan lukion ovat miettineet onko Henrik L enää päällikkö rangerssissa.
        Monet ovat sitä mieltä että rangerssin ykkös maalivahti tällä hetkellä on uskomattomassa vireessä oleva, historian kirjoihinkin nimensä kirjoittanut, nhllän tämän hetken kenties paras maalivahti Antti Raanta. Mies jonka torjunnat ovat siivittäeet Rangerssin uskomattomaan lentoon.
        Onnistumisia edelleen me toivomme ja niitä me tulemme näkemään Antilta matkalla kohti suomalaisen jääkiekko maalivahdin kaikkien aikojen saavutusta.
        Stanley cupia numero kaksi.


      • FaktatEsiin

        Varmistelin asiaa Muumeilta, ja he olivat myös samaa mieltä lukioiden kanssa: Raanta voi mainostaa vapaasti maskillaan, jos ei kerran joudu käyttämään sitä. Tilanne on ns. "win-win": Ratsupoliisit olisivat voittava joukkue ja Cup-contender myös ilman maalivahtia, kuten ovat olleet viimeiset 20 vuotta joka syksy.


    • ValF

      Filppula nöyryytti raannan Esimies-Kingiä joukkueineen edelliskierroksella viimeisen minuutin voittomaalilla.

      • PhallusImpudicus

        Näin teki. Juuri näiden nöyryytysten takia monien asiantuntioiden mielestä, minun mukaan lukien Antti Raanta on ollut kauden alussa Henrik Lunqvistia parempi.
        Toki ei häntä nöyryyttänyt huono mies.
        Filppula on kiistatta paras suomalais pelaaja nhl kentillä, sekä yksi Tampa bay lightingin avain pelaajista.
        Korjattakoon nyt vielä että Henrik Lungqvist ei ole Antti Raannan esimies. He ovat virkaveljiä ja kilpailevat ykkösmaalivahdin paikasta, legendaarisessa NY Rangerssissa.


      • ValF

        Kyllä käytännössä Lundqvist on selkeästi Esimies- ja Mestari-asemassa, sillä Raanta on kertonut kisällinä oppivansa L:lta paljon tämän tekemisiä seuraamalla ja hyviä, opettavaisia kysymyksiä kyselemällä. Kyseessä on siis selkeä Ruotsalaismestari-porilaisoppipoika -suhde, jollaiset Raannan synnyin-, koti- ja lähtökaupungin Porin taannoisena siirtomaa-aikana olivat itse asiassa hyvin yleisiäkin.

        Val Filppulan parhaudesta voidaan siitäkin olla montaa mieltä, vaikkakin maali New Yorkin ratsupoliisimestaria vastaan oli silkkaa parhautta. Lukemattomien asiantuntijoiden tavoin nostamme kuitenkin Filppulankin edelle Suomen ehkä aliarvostetuimman, vihatuimman mutta silti kaikkien aikojen parhaan NHL-ratkaisijan Jussi Jokisen, joka on oman joukkueensa Floridan sydän ja aivot. Jokinen tulee jälleen viemään joukkueensa playoffeihin, joissa totuttuun tapaan vasta alkaakin pelaamaan, vaikka olisi sitä ennen käynyt waiver-listoilla tai mitä hyvänsä.

        Syksyllä pelattavaan World Cupiin Suomen maajoukkueen oululaisluotsi Latekonä Marjamäki tulee nimeämään Jokisen todennäköisimmin Leijona-kapteeniksi. Myös Filppulalla on joukkueessa itsestään selvästi roolinsa, mutta se painottuu kuitenkin enemmän alivoimapeleihin ja pelaajakortteihin, joissa Val on tunnetusti maailmanluokkaa.


      • PhallusImpudicus

        Jussi Jokinen on hyvä pelaaja. Ei siitä sen enempää. Tuosta oululaisuudesta sanottakoon kuitenkin vielä sen verran että jokinen on Kalajoelta ja Kalajoen junkkareiden miehiä.
        Oululaisilta jos kysytään Tsekitkin ovat kärppä kasvatteja.


      • ValF

        Aivan - oikeastaan muistelin, että Jokinen olisi ollut jostain Muhokselta kuten Mikke Granlundkin, mutta junkkarihan hän tosiaan onkin. Itseoikeutettu World Cup -kapteeni yhtä kaikki.


      • y73737

        Hifkin ja Minnesota wildin mies on mikke.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe