Komeus ja seksuaalinen häirintä

Komeudesta voi joskus olla etua, mutta sen aiheuttamat haitat tekevät elämästä helposti sietämättömän. Hankaluuksia aiheuttavat ennen kaikkea naiset. En tiedä mikä heitä vaivaa. Olin sitten julkisella taikka yksityisellä paikalla, heitä alkaa parveilla ympärilläni.

Nuorista tytöistä ujoimmat vain kikattelevat keskenään, mutta rohkeimmat tunkevat syliin, oli tilaisuus luonteeltaan mikä tahansa. Heidät on kuitenkin helppo karkottaa ymmärtävällä katseella, selkeällä puheella ja rauhallisella olemuksella. Rouva-ikään ehtineet lähestyvät puolestaan hienovaraisemmin, mutta häpeilemättömästi tuijottaen kuitenkin. Tyttö- ja rouva-ikäryhmien väliin jää suuri joukko naisia, jotka tunkevat syliin tyttöjen innolla, mutta tekevät sen rouvien hienovaraisuudella.

Esimerkiksi marketin vihannesosastolla kun valitsen sopivaa kurkkua itselleni, huomaan laarin vastakkaisella puolella olevan naisen tuijottavan lantioni seutua. Samalla hän silittelee molemmin käsin laarissa olevaa pitkää ja käyrähköä vihannesta. Kun nainen huomaa tulleensa yllätetyksi kesken makumatkansa, nostaa hän varovasti katseensa silmiini asti, avaa huulensa hieman raolleen ja kostuttaa niitä varovaisesti kielellään.

Tällaisissa jokapäiväisissä tilanteissa hymyilen kohteliaasti, punnitsen vihannekseni, lätkäisen hintalapun paikalleen ja jatkan matkaa leipäosastolle.

Olen rapean patongin ystävä, mutta minun oli pakko luopua mielihalustani. Eräässä vaiheessa kauppiaan oli jopa pakko sijoittaa patongit palvelutiskiin, koska niitä sormeiltiin niin paljon osastolle tullessani.

Kassajonossa koen jatkuvaa lähentelyä. Takanani olevat naiset lähes poikkeuksetta koskettelevat takamustani samalla kun nostelevat ostoksiaan hihnalle. Edessäni olevat puolestaan työntävät lantiotaan taaksepäin yrittäen ilmeisesti koskettaa minua takamuksellaan taikka ilmaista halukkuutaan johonkin asiayhteyteen liittymättömään toimintaan. On kiusallista siirtyä jonon mukana eteenpäin kun edellä oleva hidastelee ja pyllistelee tarkoituksellisesti ja perässä tuleva kourii takapuoltani jos hidastan vauhtia vähääkään.

On erittäin vaikea yrittää asiallista kanssakäymistä missään yhteydessä. Koettaessani asioida millä tahansa tavalla, kohtaan ensimmäisenä haaroihini kohdistuneen katseen. Voin suorastaan kuulla heidän ajatuksensa "onkohan sen koko suhteessa muuhun kokoon". Samalla he tekevät tutuksi tulleita eleitä, kuten kohottavat poveaan, heilauttavat hiuksiaan, avaavat huuliaan ja kostuttavat niitä kielellään. Saan joka kerta odottaa pikku lomamatkan loppuvan ja katseen kohoavan hitaasti. Katseiden kohdatessakaan ei asiointia voi aloittaa heti, vaan odotettavissa on muutama kiusallisen pitkä hetki silmien räpsyttelyä ja kulmien alta katselua. Ikään kuin he odottaisivat tai pyytäisivät minulta jotain.

En ole vuosiin voinut matkustaa julkisissa kulkuvälineissä. Huomasin, että oli ollut ruuhka-aika tai ei, oli ympärilläni aina ruuhka. Jostain syystä linja-auto, juna, raitiovaunu, metro, hissi, laiva ja lentokone heiluvat niin paljon, että lähelläni olevat naiset horjahtelivat minua vasten. Yleensä ainoastaan heidän takamuksensa työntyi haarojani kohden, mutta suoranaista kouralla kokeilemistakin esiintyi usein. Ette voi kuvitella epätoivoista kouraisua, kun kone vajoaa ilmakuoppaan.

Mikä naisia oikein vaivaa? He kohtelevat minua kuin olisin joku kävelevä jättikokoinen hieromasauva. Sopivan huomaamattomasti pakattu, heti käyttövalmis.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NäinMeillä

      Ja sitten heräsin...

      • ettasellainentrolli

        Ja tajusin että minähän olen rintava nainen - näinhän se elämä menee - paitsi että ne liian lähelle tulijat ja "vahingossa" hiplaajat ovat miehiä!


    • päiväunet

      Saisipa saman seksuaalipsykoosin, yleensä todellisuudentaju hämärtyy negatiivisluonteisesti=))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4902
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      288
      3019
    3. 134
      1787
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1607
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1149
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1109
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    Aihe