Tatuonnit ovat mielettömän rumia

taaltapesee

Joka korttelista löytyy vähintään yksi piikityspaikka ihonsa ikiajoiksi pilaajille. Tatuointi kun on kuulemma muotia. Onhan se tänään, mutta entä muutaman vuoden tai kymmenen vuoden kuluttua? Silloin ihonsa pilaajille tulee tukalat ajat, koska tatuointeja ei saa ikinä niin hyvin ihosta pois, etteikö jälkiä niistä näkyisi iholla.

Kaiken lisäksi tatuoinnit ovat mielettömän rumia, olkoonpa tatuoitu kuva mikä tahansa.

Teinitytöt antavat tatuoida selkäänsä, käsivarteensa tai pakaraansa rakkaansa nimen ja kohta tatuoinnin jälkeen rakkaus lopahtaa ja toisenniminen kaveri tuleekin poislähteneen tilalle. Arvatkaa harmittaako sitä uutta kaveria katsella tyttöystävän pakaraan tatuoitua entisen rakkaan nimeä?

21

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IutkaIeima

      Ihminen jolla ei ole yhtään tatuointia voi olla ylpeä itsestään. Se on myös yksi merkki korkeammasta älykkyydestä.

      • Olen seurannut ihmisia jotka ovat tyottomia tai muuten eivat halua tehda, elaavat valtion (CA) avustuksella, heilla on varaa tatuointeihin nakojaan kovin.


    • No ovat kun pakana maan karttoja nuo tatuoidut. Aikoinaan näytettiin koulussa elokuvia noista pakanmaista joissa oli samanlaisia tatuointeja ja huuli-, ja korva ym. kehonlävistyksiä. Että silleen.

    • MB-76

      Tatuoinnit maksavat! Miksi ottaa tatuointi, kun voi ottaa vaikka Sveitsiläisen kellon ja näyttää paljon tyylikkäämmältä? Oris, joka jo laatua, maksaa noin alk.1000€ ja huomiota saa silläkin junttimaista tatuointia enemmän!

    • shbix

      Tatuointistudiot ovat yleisilmeeltään aina jotenkin synkkiä ja tympeitä. Piikityspaikkojen ikkunoista pursuaa aina niitä iänikuisia ikäviä pääkalloja, louhikäärmeitä, tikareita, veripisaroita, silmäpyramideja, petoeläimiä sun muuta yybercoolia tribaalipiikkilankaa. Samoin henkilökunta kaikenlaisine läväreineen ja implantteineen on kuin jostain helvetistä siinneitä sarvipäitä, kuin myös ympäriinsä rumaksi tatuoituja. Vaistomaisesti pysyttelen kaukana moisista loukoista.

    • THE_HOMOLAT

      FOX kanava mainostaa jokaisessa mainoskatkossaan vähintään 3 kertaa "tasapainoista perhettä" the tuomolat, jossa jätkä on tatuoitu varpaanvälistä korvien taakse. Vissiin kersoillakin jo HELLink tatsat. Oksettavaa mökellystä lisäksi vääntää tämä takaperäinen perse.

      Hesassa ei vissiin nykyään mikään muu mene "viihteessä" läpi kuin tatskat, homot ja mamut?

      • No just niin " Tasapinoinen perhe ". Että silleen.


    • Oksettava_näky

      Katso varastojen metsästäjät Texas Jennyä, miten tatskan saa piilotettua. Tatuoidaan exän nimen ja sydämen päälle helevetin iso luomi / palovamma.

    • Tatskaton

      Mutta kun on tatskoja ja naamassa niittejä niin se vasta typerän näköistä onkin. Onneksi ei ole minun murheeni.

    • Usein ne nayttavat kuin likaiselta sotkulta mista ei saa mitaan selvaa. Nuo kokokasivarsien sotkut , kasvojen, kaulan ja muun osien sotkut ovat rumia. Mustassa ihossa ne ei nay niin hyvin, miksi eivat kayta varillista mustetta niihin.. valkoista...
      Jotkut tribal, eskimo tai inka isot selvat kuvat ovat ok.

    • helvetin_rumia

      Jos naisella yksikin tatuointi, se tappaa seksin siihen paikkaan.

    • jvjgjyg

      Siideriä lipittävä leimattu eukko ei saatana..

      • No aikoinaan yhdellä makkaratehtaalla leimasivat yhden huora akan persiiseen, sen leiman joka lyötiin sian takapuoleen. Siinä luki " Tarkastettu Mäen makkara " ja päiväys päälle. Että silleen.


    • ite_otin

      jokusen leiman 37v sitten enkä ole katunut. En kyllä itsekään perusta näistä jotka leimaa itsensä täyteen, koska se ei näytä hyvältä.

    • teen4life

      Minulle tatuointi kertoo aina tiivistetysti LAPSELLISUUDESTA.

    • entykkää

      Kamalan näköisiä. Säälittää miten nuoret kauniitkin naiset ovat tuollaisia muotivillityksessä ottaneet, jopa kaulat ja kaikki.

    • ehdoton.kielto

      Tatuoinnin näkyvään paikkaan ottaneelta pitäisi evätä ainakin kaikki sosiaali- ja työttömyystuet. Ei jumakauta kukaan ota ikinä jotain naamatatuoitua töihin.

    • upeitaon

      Seksikkäämpi ovat kaikki maailman tatuoinnit! Ja mitä tuli työttömänä olemiseen, ni kyl mul ainaki aina ollu töitä siitä huolimatta että on 2 isoo tatuointii, että se siitä sossupummiudesta.

    • xkhgs

      Markkinatalouden lieveilmiö.

    • ananas3

      Katso mitä Markku Veilo sanoo YouTubessa tatuoinneista niin ymmärrät minkä asian kanssa ollaan silloin tekemisissä.

    • fdhfjhj

      En tykkää tatuoinneista, vaikka jotkut mestarien tekemät ovatkin kauniita, mutta en nyt sen anna mieltäni häiritä, jos joku niitä on halunnut, ittepähän kantaa ja ehkä joskus katuukin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe