Hulluksi menee! Aina hullumaksi!

roxxon

Keskusteluketjuille tunkeutuu jatkuvasti merkillisiä ja fanaattisia maahaanmuuttovastaisia kirjoituksia. Kirjoitukset ovat alatyylisiä , vastenmielisiä suorastaan rivoja. Kirjoitukset eivät sisällä mitään järkevää. Pelkästään alkeellista ja tunnepitoista purkautumista verkkoon.. Melkeinpä seksuaalisorientautunutta alemmuuskompleksia ja tästä johtuvaa mustasukkaisuutta ja vihaa muita kohtaan.
Kyllä suomalainen mies osaa, ainakin lapanen oikeassa kädessä tai joskus vasemmassa.
Suomi 24 päästää läpi mitä tahansa, Valitettavasti. Ryhtiä 24.

41

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6plus16

      Kannattaa ilmoitella asiattomista viestiketjuista ylläpitoon.
      Nyt ne on ainakin siivonneet viimeöiset oksennukset pois.

    • gestisläinen

      Älä sinä viherpunikki hyysärihuora siellä kitise. Tästä on taas mukava aloittaa aamu. Ja sitten töihin jotta saadaa vero euroja. Niillä maksetaan loisijat, niin omat kuin vieraat, meillähän on varaa. Ja jos fyrkka meinaa loppua, otetaan pari miljardia lisälainaa. Mitä väliä, lapset, lapsenlapset ja lapsenlapsenlapset maksaa sitten kun ehtivät ja haluja löytyy.

    • WENUTHEADS

      TÄMÄHÄN ONKIN JUOPPOHÄIRIKKÖSOSIAALIPUMMILUUSERIEN LEMMIKKIPALSTA

    • Sivullinen66

      Suomi 24:stä pitäisi tehdä jo ilmoitus viranomaisille.

      • Jumalaonsuuri

        Ja sinusta hullujenhuoneelle


    • Totuudenhetki

      Keski-Euroopassa on jo haastettu nettisivusto oikeuteen kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan. Se on edessä.

      • kirveelläpäähän

        Vittuakos se meille kuuluu mitä ne tekee keski euroopassa. Kunhan ei vaikuta tänne suomeen.


    • TätäSeOn

      Maahanmuuttovastaista = kaikki sellainen, mikä ei hyväksy hallitsematonta maahanmuuttoa.

      Kaikki tänne elämään ilmaiseksi tulonsiirroilla!

      • roxxon

        Mikä paniikki tällä keskusteluketjulla vallitsee? Tunkevakto pakolaiset koteihinne?
        Onko Kirkkonummi piiritystilassa? Istuuko täällä pari kolme "hurmerintaista" kirjoittamassa näitä hätähuutoja paniikkinappulla pohjassa? Tuut, tuuut ,tuuuut!
        Tuskin tietävät missä Lähi-Itä on tai Hindukush. Epäilen etteivät tiedä missä Tukholma tai Pietari sijaitsee. Epäilen etteivät tiedä millä suunnalla on Helsinki.
        Kamalasti on mörköjä liikkeellä täällä Kirkkonummella. No, missä on Suomen Urhot? Kopissa kirjoittamassa? Huppu päällä. Taskulampun valossa. Tuut, tuuut, tuuuut. Jos niille sanoo päivää päivänvalossa, ne hyppäväät seinille. Ja lapanen käy.
        Tuut, tuuut, tuuuut.


      • roxxon

        Kävin läpi tämän ketjun. Lopputuloksena lukemastani on se että Kirkkonummella asustelee pari , kolme henkisesti vammautuneita indiviidiä, jotka alvaarinsa paukuttelee mielipiteitään ketjulle. Tarkoitan Kirkkonummea koskevaa keskustelua Suomi 24:ssä. Kovasti on suomalainen hukassa ja paljon on meillä hulluja kansan seassa. Niin myös Kirkkonummella .En olisi uskonut vaikka aikoinaan vanhemmat kaverit Helsingissä puhuivat "sarvikuonojen maasta".


    • vakkivak

      Itse pidän vakiosuomalaista melko tyhmänä tunneihmisenä. Ei muuta.

    • blutt

      Osalla suomalaisista on geeniongelma. Perinnöllinen handikappi.

    • MuslimiMulkku

      Aloittajan pittää pitää turpansa kiinni ja nyt heti.Apina olet!

      • roxxon

        Nå siinä tuli kuitti ja todiste.


    • Reihnwacht

      Selailin näitä suomi 24 kirkkonummi viestejä. On aloittaja suht koht oikeassa. Kirkkonummella (tai kunnan ulkopuolelta) on pari, kolme hurahtanutta tyyppiä, jotka pommittavat keskutelupalstoja muukalaisvihamielisillä viesteillään. Tuskin mitään rohkeita miehiä. Tuskin edes töissä. Tuskin kouluja käynneitä. Niin sanottuja veteliä suomipoikia. Kuten joku totesi yllä kyseessä saattaa olla geenivikaisia suomalaisia. Pahasti alakanttiin ja vinoon katsovia yksilöitä. Tämmöisesta" suomipojasta" ei Suomen kansan pidä olla ylpeitä. Mitäs jos nämä pojat ahdattaisiin konttiin ja kuljetettaisiin jollekin Saimaan suurelle saarelle? Lepämään hetkeksi. Pielinenkin kelpaa.

      • Flak

        Heh,heh.suomipojat, kädet syvälle housuntaskuun. Kukaan ei kysy mitä kädet tekevät iltamyöhään. Äitikään ei huomaa yhtään mitään. Onnea junkutukselle.


      • wieik

        ei näillä suomipoikaisilla ole edes äitiä. Onnea lapatontuille. Isäkin on teillä tiettymättömillä. Orpoja omassa maassaan.


    • ykskihy

      Ilmoitin viestisi ylläpitoon, se lietsoo vihaa ja halveksii suomalaisia.

      • Reinhnwacht

        Nimimerkki "ykskihy" olet rohkea poika. Koeta pärjätä ja pidä kalsarit jalassa. Muista sukat. Pidä avaimet taskussa. Älä pyydä äidiltä rahaa. Isä ei varmaan anna senttiäkään.. Kylmällä säällä lakki päähän, ettet paleluta järkikultaa. Ja tottakai tumput käteen etteivät sormet palellu. Oletko nyt oppinut asiat ja turvassa?
        Koeta hakea töitä. Käy sotaväki. Opiskele ja tule mieheksi. Joskus se aurinko paistaa sullekkin. Älä murehdi, mene pilkille esim.heikolle jäälle ja kaikki ongelmat kirkastuu kummallisesti, silmänräpäyksessä. Illanjatkoksi voit hyräillä Porilaisten marssia so jos osaat sävelen. Mopoon älä tartu. Uutta vuotta.


    • OlettekoNoinLapsellisia

      Tämä on aivan älytön ketju. Fanaattisuus on samaa luokkaa kuin uutisoitujen kahden Itävältalaistytön(14 ja 16v), jotka kirjoittelivat iskulauseita koulunsa seiniin. Lähtivät vapauteen isis-soturien lapsivaimoiksi, esiintyivät propakandavideoilla, väitetään tulleen raskaaksi, ja kohtasivat lopullisen kohtalonsa.
      Uskoivat asiaansa, mutta joutuivat pettymään. Osanottoni lapsensa menettäneille vanhemmille.

    • erimirltä6

      Tyypillinen suvakin kirjoitus ,, jossa ihmetellään kuinka muutkin voivat kirjoittaa mielipiteitään .. ,, eri mieltä olevien pitää suvakin mielestä vaieta .. Suvakit ovat pahimpia mielipidenatseja

    • MustaMustiMustin

      Joko Kirkkonummella on omat tietullit??Mutiaiset tuoneet vähän jännitettä teidän elämään.Onko VOK jonkun tänne kirjoittavan työpaikka??Suvakki räyhää että vaahto suusta räiskyy.Ei se varmaan se teidän VOKki taida olla Suomen kansantaloudelle kannattava yritys/hanke Satapäinen mutiaislauma makaa ja hieroo muniaan ja suunnittelee mitä milloinkin??(terroria,raiskausta???)Ei siitä hyvä seuraa.Kohta sillä perukalla täytyy hankkia Passit jokaiselle päästäkseen kotia, tai kulkulupa.Ei kuulosta kivalta näin Lapissa elävältä ihmiseltä ja samalla tunnen mielessäni kiitollisuutta että saan elää vapaana kaikesta siitä saasteesta mitä teillä siellä on!!!HyvääUuttavuotta!!!

    • ritsrats

      Täällähän on pikku jengi tuppupäisiä kirjoittamassa täyttä roskaa. Ennen vanhaan kunnan politiikassa vaikutti yksi perussuomalainen. Henkilöllä oli jokin vakava hermohäiriö. Onneksi muutti salomaille. Ei kai se tollo taas hyppää näillä palstoilla? Ei Kirkkonummella voi olla näin kaistapäistä sakkia paitsi sen tollon pari kaveria mahdollisesti. On härskiä tekstiä kerrassaan. Kirkkonummen tumppuryhmä. Ja terveiset saloille.

      • VihreäTäti

        Samaa mieltä. Pois kirkkonummelta natsit ja fasistit!! Nyt ei partapojat meinaa uskaltaa edes pelata kulttuuriinsa kuuluvaa taharrush gameaan!!! Rasistien ja fasistien vika!! Kohta ei SPR:n työntekijätkään uskalla lämmittää partapoikien hetekoita kun rasistit ja fasistit vaan möykkää!!


    • rokoko

      Se mikä tässä muukalaismuutossa on hyvää on se että vihdoinkin tulee ilmi tämä suomalaisten viha-alemmuuskompleksi. Varsinkin miehet ja nimenomaan "peräkammarin" pojat puhkuvat ahdistusta, vihaa ja kateutta. Nyt kun Venäjältä tulee lisää näitä muukalaisia, mitä teette? Ilmoittakaa itsenne vapaaehtoiseksi rajavartioksi, eräänlaiseksi rajan katupartioksi. Teette maalle palveluksen. Turha on täällä hakata tietokoneen näppäimistöa, menkää näyttämään mistä puusta olette veistettyjä. Suomen ja Venäjän rajaa vuotaa ja nyt tarvitaan miehiä. Miehiä tarvitaan rajalle. Teillä on mielipiteet ja te menette ensimmäisiksi näyttämään esimerkkiä miten mielipiteet muuttuvat teoiksi. Vauhtia pojat. Aika on kallis. Teitä tarvitaan. Nyt. Saatte miehuutenne takaisin. Rohkea rokan syö, eikö niin perkele?

      • barokki

        Tosiaan koko Kirkkonummen keskustelupalsta on suolattu näillä "runkkausteksteillä". Ei nämä pojat rajalle lähde, eivätkä ole töissä. Nämä pojat kuuluvat siviiliosaston autettavien joukkoon ns käpertyvien kaartiin. Nämä pojat tukehtuvat rokkaan.


      • volksturm

        Katupartiot ja rajapartiot. Joo, ei me mitään katupartioita tarvita mutta nämä rajapartiot tarvitaan vaikkapa tuonne Sallaan. Onko vapaaehtoisia? Muodostetaan tietokonenäppäiliöistä vapaaehtoisia rajapartioita. Muutkin kelpaa. Pääasia on että osaa kävellä ja jonkun verran hiihtää. Ja karvalakki päähään näin talvella. Kesällä hyttysverkko naamalle ja kävelysauvat mukaan ja läppäri.


      • grief

        Ja nyt ei ole saksalaiset apuna. Saavat näyttää ihan yksinään miten pärjäävät Sallan rajaasemalla. Nämä näppäilijät eivät ole mitään erikoisjoukkoja mutta hyvä jos yrittävät siellä Sallassa . Vaikkapa läppärillä. Aina voi tekstailla äidille.


      • aleaacta

        Muistakaa että meillä on 1340 kilometrin raja Venäjän kanssa (hokema ja totta) nyt verkko/raja vuotaa. Venäjä työntää vierasveikkoja läpi rajan. Verkon/rajan paikkaa Suomen "läppärimiehet" ja eturivissä Kirkkonummen "läppärikomppania".


      • rokoko

        Ei kirkkonummen parista läppärinuoresta ole rajapartioksi. Totta on että itäraja vuotaa. Katupartiot eri kaupungeissa? Mitä ihmettä ne tekee siellä? Nyt tarvitaan miehiä rajalle. Ja pari,kolme naista kanssa. Salla ja Raja-Jooseppi kutsuu. Mitäs kun ollaan Vaalimaalla?


      • meretskov

        he.he Kirkkonummen läppäripojat, Suomen uudet jääkärit? Onko suunnitelmissa Kirkkonummelle polkujääkärit läppärit kainalossa? Vaikkapa sinne Evitskogin maanteille? Savolaiset johdossa?


      • haarakaukoputki

        Onhan tämä itärajan vuotaminen vakava juttu, ei kannata nauraa. Kirkkonummen "läppäripojille" mitä niille sanoisi. Perustakaa kaukopartio suuntana Evitskog. Ei nämä pojat rajapartioita perusta mutta Evitskogin metsissä voisivat lymyillä ja tarkastella "vihollisen" liikkeitä.


    • roxxon

      Keskustelupalstat myrkytetään järjestelmällisesti jonkun tai jonkun porukan toimesta näillä pakolaisvastaisilla alatyylin kirjoituksilla. Kuka tätä puuhaa johtaa?

      • alakurtti

        Veikkaan ettei sitä johda kukaan. Pari takakammarin poikaa tai joku turhautunut "sisu-suomalainen" eläkeläinen, kirjoittelevat turhautumiaan auki. Eräänlaistaa. Freudilaista leposohvassa ajattelua internetissä.
        Onhan tämä pakolaisaalto Suomelle kamala shokki. Tämmöistä kansainvaellusta ei pitännyt tulla tänne Suomeen. Suomi on kuitenkin Suomi. Suomessa ei koskaan tapahdu mitään, paitsi nyt. Häkellyksissään jussit nostavat olematonta päätään. Jussi on jussi vaikka grillissä paistais. Mitäs sitten tehdään kun Venäja avaa rajansa? Jos avaa.


      • Annnikaaaa

        Alakurtti ei ole ilmeisesti seurannut politiikkaa. Jussi Halla-aho ja kumppanit ovat vuosikausien ajan arvostelleet maahanmuuttopolitiikkaa, kotimaista ja eurooppalaista. Ei tämä mikään uusi asia ole. Tässä ketjussa joku tai jotkut aliarvoivat pahasti hereillä olevien suomalaisten ymmärrystä asioista ja yrittävät alatyylisesti väheksyä heitä. Samalla väheksyy myös suomalaisten enemmistöä joka on kyselyiden mukaan syystäkin huolestunut tilanteesta.


      • alakurtti

        Nimimerkki "Annikaaaa", Joku saksalainen marssilaulu? Näilllä palstoilla ei kirjoitella asiallisesti pakolaisasiasta. Näille keskusteluketjuille työnnetään silkkaa sitä iitteään. Kommentisi on ensimmäinen " sivistynyt" vastaus ketjuun. Muilla palstoilla (Kirkkonummi) riehuu barbaarit. Täällä ei väheksytä suomalaisia ym. mutta kyllä näitä "mutaturpa" kirjoittajia, jotka hekin ovat suomalaisia, valitettavasti." Hereillä olevat suomalaiset", olipa vitsikkäästi sanottu. Tottakai tämä yht´äkkinen pakolaisaalto on tasavallalle jymähdys päähän. Ei tämmöistä voi tapahtua Suomessa. Vanha mantra, mutta nyt se tapahtui. Törkykirjoituksilla asiaa ei korjata, se on ihan jämptti. Ja lopuksi ei täällä aliarvoida "hereillä olevia suomalaisia" vaan on todettuu että jotkut suomalaiset pukkaa kakkaa kanaville minkä ehtivät. Nämäkö ovat ne suomalaiset jota paimennat tai puolustat.
        Uusi asia on että Venäjän raja rakoilee. Puhuiko Halla-Aho asiasta jo vuosia sitten?
        Perussuomalaiset (etninen kategoria?) möivät poliittisesti asialistansa viime syksynä.
        Mitä itse tekisit pakolaisprobleemalle?


    • näintämätoimii

      keskustelupalstoilla on se hauska puoli että henkilö voi kirjoittaa yhdellä nimimerkillä yhtä asiaa (vaikka jotain asiatonta) ja sitten toisella nimimerkillä jotain muuta asiaa, esim asiallista tekstiä tai arvostella rajusti sitä ensimmäisellä nimimerkillä kirjoitettu tekstiä, provosoidaakseen muita osallistumaan keskusteluun jne

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe