Pk-seudun talousrikosasianajajat & lakimiehet

Päämies100

Millaisia kokemuksia teillä on?

Kävin itse kahdella ja molemmat leikkivät poliisia ja yrittivät vittuilla. Toinen vasta kun oli palkannut ja toimeksianto loppusuoralla. Tuli hieman lohduton kuva suomen asianajon tilasta.

Huomioita
- Kuulusteluihin ei prepata, ei kerrota oikeuksia, ei mitään
- Vihjaillaan syyllisyydestä ja vittuillaan
- Annetaan todella huonoja ja selkeästi vääriäkin neuvoja
- Jos kysytään oikeasti tärkeitä asioita tehdään passiivista vastarintaa eli heittäydytään typeräksi. En osaa neuvoa mitään.

Alkaa olla aika nähty tämä Suomen oikeusjärjestelmä. Tätä se "Suomalainen rehellisyys" teettää. Kaikki luulee että pelkkä epäily on rikoksen merkki, myös oma asianajaja. Sitten hoidetaan huonosti juttu jotta koettu oikeus toteutuis mahdollisimman tehokkaasti. Aikamoista touhua.

Hyviä / huonoja PK-seudun asianajajia tai lakimiehiä jotka käsittelee talousrikoksia? Kokemuksia? Vastaavia?

11

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tonttu_tollukkala

   Mitä sitä preppaat. Kerrot totuuden oikeudessa mitä teit. Se riittää oikeaan tuomioon. Jos olet jotain väärää tehnyt, ansaitsetkin tuomion.

   • Voisuatonttu

    Voi voi. Heikkoa ymmärrys. Jos kaltaisesi Tonttu joskus joutuu epäillyksi jostakin mitä et ole tehnyt, sinut tuomitaan varmasti. Poliisi esittää tuttuun tapaansa joitakin täysin naurettavia väitteitä (koska jokainen tutkija esittää jotakin hömppää, että poliisin kirjoihin tapaus saadaan "selvitetyksi" ja selvitysprosentit näyttää kivalta ja tutkija voi saada ylennyksen ehkä joskus). Näille hömppäväitteille ei tarvita edes näyttöä, kun sinun kaltainen kunnon kansalainen ei niiltä vaivaudu puolustautumaan. Vastailet rehellisesti niin astut jokaiseen johdattelevaan kysymykseen, johon vastaamalla yhtään mitään syyllistät itsesi tavalla tai toisella ja asia näyttää joltain ihan muulta kuin se todellisuudessa oli. Valitettavasti poliisi osaa valehdella siten, että sinut saadaan näyttämään valehtelijalta.


  • LeipäveitsiHeikki

   Ota yhteys Heikki Lampelaan. Hän on se joka sai tuomion leipäveitsellä uhkailusta ja joka irvistelee seiskan ja muiden höpölehtien palstoilla lainaferrarin katto auki. Heikki varmasti jeesaa ja ajaa asiaasi parhaiten.

   • Pyhäisä

    Tarkoitatko kuristaja lampelaa?


  • Väsyneet

   Kannattaa käydä Hgin oikeusavussa. Sieltä löytyy elämäänsä väsyneimmät ja huonoimmin palkatut, jotka sitten kyllä näyttää sen sinullekin jossain vaiheessa että haluavat vain jutun pois pöydältään. Niihin kun luotat niin ei paljon hyviä neuvoja tarvitse odotella.

  • Hän_joka_tietää

   Höpö, höpö
   Sekä poliisin kuuleminen että asianajajien käyttäytyminen on asiallista. Eikä poliisi syötä tarinaa että saisi sinut huijattua ja merkitä jutun ratkaistuksi.
   Puheesi on tyypillistä WC harhaisuutta.
   Vai,yritätkö salata jotakin ?
   Et kai, rehellinen mies !

   • Hokihoki

    Joo. Ei ole poliisi syöttänyt mitään koskaan. Mitä näitä nyt julkisimmissakin oikeudenkäynneissä jatkuvasti pitää lukea että poliisi on keksinyt ja valehdellut aineistosta. Jos nyt mennään taas kaikille tutuimpaan, niin Auer jutussa poliisi keksi ja kehitti aivan hömppää, kuten jo ilmaistiin. Ei sitä voi millään muulla ilmaisulla sanoa kuin valehteli.

    Tämä on tällainen tabu, että viranomainen ei valehtele edes silloin kun valehtelee. Se joka häntä siitä syyttää on aina harhainen tai itse se syyllinen. Tämän taustalla on taas se kulttuurisesti opittu "poliisi on rehellinen" hokema. No, eihän se kovin rehellinen ole. Tosin siitä varsin vähän on tietoa.

    Yksi tutkimus saatiin, mutta kun siinä Marko Viitanen rehellisesti tutki ja todisti, että Suomen poliisin yleisimmät rikokset ovat tutkinnoissa valehteleminen ja väkivalta, loppuivat tutkimukset kuin seinään. Valitettavasti valitsivat liian rehellisen tutkijan tai tutkija löysi aiheen itse. Poliisihallitus myös kieltäytyi luovuttamasta täysin julkisia poliisirikollisien tutkintaraportteja yli 100 kappaletta tuohon tutkimukseen... varmasti ihan puhtaat jauhot pussissa. Itsekin salaisin omat rikokseni jos olisin poliisi ja siihen annettaisiin valta.


   • Hokihoki

   • Kuulikkona

    Pysy sinä siellä wc fetissi maailmassas, kun ihmiset jakaa kokemuksiaan.


  • 12-3

   Talousrikokset ovat usein vaikeita ja harvempi poliisikaan haluaa erikoistua niitä tutkimaan. Lisäksi niissä on lähes aina asianomistajalla isot rahat pelissä, joka nostaa tunteita poikkeuksellisen korkealle. Vielä jos on käsitys täydellisestä pulmuisuudesta, vaikka todistusaineistossa on selvästi havaittavissa, että kaikki ei ole mennyt nuotilleen myöskään asianomistajan osalta, niin harvempi asianajaja nyökyttää päätään, että kyllä kyllä ja sanoo samalla, että vtuiksihan tämä menee.

  • juuso-VILLE

   Juristit.com on ainakin hyvä. Hoitavat homman ilman turhia mutkia suosittelen!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   146
   6863
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   32
   3318
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   106
   1531
  4. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1501
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   77
   1213
  6. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   204
   1192
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   412
   1129
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   172
   1011
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   913
  Aihe