Erilaisuus vai samanlaisuus

samanlainen

Erilaisuus on muotia, sillä hyväksytetään kaikenlaiset huonot teot ja tavat. Meidän tulisi puhua enemmän samanlaisuudesta kuin erilaisuudesta. Kaikkiin sattuu kun kiusataan. Kaikki ovat samanlaisia siinäkin suhteessa, että ovat kaikki jossain suhteessa erilaisia. Yleensä ihmiset joiden tapoja ei hyväksytä selittävät olevansa vain erilaisia ihmisiä. Kätevä tapa selittää, kun ei halua muuttaa omia huonoja tapojaan. Minua kiusataan koulussa, kun olen erilainen. Erilaisuuus on totuus, mutta sen kanssa on oltava varovainen, ettei siitä tule jonkinlainen pätevä selitys kaikille omille mielihaluille ja huonoille ajatuksille. Kun olen alkoholisti olen vain erilainen, kun olen huumeiden käyttäjä, olen vain erilainen, kun olen seksuaalisesti poikkeava, olen vain erilainen. Kaikki ihmiset ovat jälleen samanlaisia siinäkin suhteessa, että voivat jäädä koukkuun mielihaluihinsa.

25

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Thatsit

      Ihmiset ovat erilaisuudessaan samanlaisia tai toisinpäin; samanlaisuudessaan erilaisia. Riippuvuudet ja kaikki muut ihmisten ongelmat ovat sitten asia aivan erikseen.

    • Kenen.vastuu

      työttömyydestä yhteiskunnassa, ja enemmistöllä töitä? Jos yksilön pitää pystyä itselleen työtä synnyttämään kohtuullisella toimeentulolla, niin eikö tällaisten ihmisten tulisi antaa työpaikkansa työttömille ja sitten itse se työpaikkansa luoda, ja näin kaikilla olisi yhteiskunnassa työtä.

      Tahtooko todellisuudessa eräät yhteiskunnassa että on työttömyyttä ja sitä kautta voidaan sitten yhteiskunnan pelisääntöjä muutta mieleisekseen? Ihan vakavasti tästä hyvä keskustella ja vielä tahdotaan yhteiskuntiin, missä työttömyttä lisää työvoimaa, että varmuudella pysyy työttömyys yhteiskunnissaan, tässä totuus tästä ajasta.

    • Aika_härskiä

      eräiden yhteiskunnassa puhua työvoimiapulasta ja pahenevasta, kun työttömiä monta sataa tuhatta, todella härskiä pahuutta!

    • Yhteiskunta.tukee

      härskiä pahuutta, ei tässä voi muuhun johtopäätökseen totuudellisena tulla!

    • Tietysti.ihmiset

      tahtoo jotain yli-ihmis-oppia kuten natsit mutta eivät ymmärrä mitään laupeudesta ja oikeudesta, näin se on totuudellisesti tässäkin ajassa!

    • Valitettavasti.ihmiset

      juuri sellaisia, kuin näemme tässä ajassa kuten Jeesus toi esiin Nooan ja Sodoman ajasta.

    • Pian_tulee_pedon_merkki

      ja sen jälkeen Jeesus Tuomarina, ja riittää uudestisyntyneelle Jumalan lapsella ja samoin pimeyden lapset eivät mitään ymmärrä mistään.

    • Jännittävä näkemys rinnastaa alkoholismi, huumeiden käyttö ja seksuaalinen poikkeavuus. Epäilemättä aloittajaneiti on syvästi sivistynyt ja humaani ihminen.

    • Älkää_luulko_väärin

      vihasta ja rakkaudesta, sillä Jeesus ristiinnaulittu ja maailman ruhtinaat elävät rauhassa elämänsä tietämättä totuudesta juuri mitään, ja tässä totuus.

    • Jos_et_rakasta_ristiä

      rakastat maailmaa.

    • Jeesus_esikuvana

      Immanuelina, ja tärkeää ymmärtää mitä se tarkoittaa ihan konkreettisesti.

    • Tietysti_maailmassa

      uhrilampaat kuten Jeesus Uhrilammas, näin se menee varmuudella, ja Jeesus ihan sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti, samoin maailman herrat, kuten herrakansa myös kolmannessa valtakunnassaan.

    • Jeesuksen_valtakuntaa

      pääsevät ne, jotka eivät ota pedon merkkiä, varmuudella.

    • Raamatun_mukaan

      pelkurit ja muut valheita rakastavat menevät kadotukseen, amen.

    • Jeesuksen_pelko

      ihan konkreettisesti on jokaiselle ihmiselle viisauden alku.

      • asgdfasdfg

        Sinun typerät nettisekoilusi eivät viisautta hehku.


    • Jumalan_tahto

      Jumalan tahto jokaiselle ihmiselle on palava rakkaus Jeesusta ja Raamatun ilmoitusta kohtaan, ja varmuudella kohtaa jokaista ihmistä eläessään maan päällä, ja kahdesti - kolmesti Jumala Isänä kutsuu ihmistä, eikä heitä ulos ketään Jeesuksesta, mutta joka Jeesuksen tunnustaa saa armonsa ja joka Jeesuksen kieltää on jo tuomittu, näin se menee totuudellisesti, ja autuaat ymmärtävät, ei omasta viisaudestaan, vaan ovat sitä anoneet Isältä Jeesuksen nimessä, ja maailma on pahan vallassa, näin se myös on valitettavasti, ja pedon merkki tulee varmuudella, kuten Ilmestyskirjassa edeltä kerrottu, ja pahat voittavat pyhät maailmassa ruumiillisesti, mutta Jeesuksessa pahat tuhotaan ja sielunsa Helvettiin, ja pyhänsä maailmassa voitettuna Jeesuksen tuhatvuotiseen valtakuntaan varmuudella. Ylistetään Isää Jeesuksen nimessä ja Pyhässä Hengessä!

      Vasta ennen seitsemän vuotta ennen Herran Jeesuksen päivän koittamista, voimme tarkemmin alkaa ymmärtämään, miten tämä iankaikkinen evankeliumi Raamatussa menestyy eri ihmisten keskuudessa, ja sitä ennen tai sen aikana ei ihmisinä Jumala tahdo meidän ihmisinä olevan tuomareita, vaan kaiken tuomion saamme jättää Isälle Jumalalle Pojassa Jeesuksessa ja kaksiteräinen miekka on suussaan kuten sanansa ovat meille annetut kaikkinensa Raamatussa.

      Valvotaan ja rukoillaan, on Jeesuksen opetus meille kaikille, emmekä tässä vaiheessa vielä ymmärrä näitä asioita, kuten Jumala tahtoo, sillä profetoiminen ja tieto jokaisella ihmisellä on vajavaista Raamatun ilmoituksen mukaan, ja tärkeä arkuus tässä asiassa säilyttää ihan loppuun asti.

    • Raamatussa_totuus

      ihmisistä ja siitä että rahan halu on kaiken pahan alku ja juuri, ihan konkreettisesti.

      • Raamatun_totuus

        Saatana on tämän maailman mammona herra, eikä pedon merkki voisi muuten tullakkaan! Ihmiset itse valitsee rakkaansa tässä maailmassa.


      • Tietysti_ihmisten

        syytökset Jeesusta kohtaan ovat kovat juutalaisuudessa ja muutenkin. Jeesus kantoi Jumalan Poikana ristinsä, eikä kumartanut Saatanaa, kun paha tarjosi tämän maailman valtakuntia hänelle, näin se on nykyäänkin varmuudella.

        Ihmisten ulkokultaisuus ja petollisuus nähdään Raamatun ilmoituksesta myös hyvin selvästi ja säälittävää tietysti tällainen.


    • Ihmisten_petollisuudella

      Ihmisten ulkokultaisuudella ei tunnu olevan mitään rajaa enää nykyisyydessä!

    • Onko_Jeesus_vallassa

      tässä ajassa, kuten nähdään kaikki tämä laittomuus ja pedon merkin läheisyys? Tutki hyvä ihminen Raamattua ja ano Jeesuksen nimessä hyvää Pyhän Hengen armolahjaa, niin voit ymmärtää Raamatun ilmoituksesta enemmän, näin se on jokaisen ihmisen kohdalla, ja vallassa ne, jotka maailmaa rakastavat pääsääntöisesti ellei sitten ihan kokonaan.

    • Kun_valheet_menestyvät

      yhteiskunnissa, ei siinä enää tarvitse juuri kysyä, kuka hallitsee.

    • Tietysti_hyvä_ymmärtää

      meidän jokaisen ihmisen, että Jumala tuomitsee Jeesuksessa, ja tähän meidän jokaisen tyytyminen varmuudella, joten jos olet varma asioista, ole kuitenkin arka Jumalan ilmoituksen mukaan, sillä vain Jumala tietää mikä on sydämesi tila, ja rakasta Jeesusta ja ristiään ja itsesi kieltämistä ja kaikkea sitä mitä Jeesus opetti sanoillaan ja esimerkillään, ja tämän jälkeen rakastaa jokaista lähimmäistäsi kuten Jeesus, ja pyhity totuudessa salatuimpaan saakka, sillä muutoin voit olla kuin ulkokultaisen fariseuksen juutalaisuudessa Jeesusta syyttäessäsi, ja rakkautta tämä kaikki mitä esitän, ja kun olet varma ihmisenä näistä kaikista, voit sitten hyvällä omallatunnolla tehdä tekojasi, etkä kuten natsit juutalaisia syyttäessä Saksassa tai muut laittomuuden ihmiset ihan viranomaisen asemassa, näin se menee ihan totuudellisesti tässäkin ajassa, ja hyvä ymmärtää arka tunto Jumalan ja totuuden edessä, eikä vain ihmisenä toimia kuten tahtoo itse toimia.

    • Erilaisuus_tässä

      Jeesus hyvä aina, ja ihmiset pahoja yleensä, toki yksi tuhannesta voi hyvä olla yhteiskunnissa Salomon mukaan, ja Salomo viisautensa saanut Jeesukselta Daavidin poikana, ja Daavid Jumalan profeettana Jeesusta kutsui Herrakseen.

      Toki voi olla myös niin, että jopa 25% ihmisistä sitten lopulta pelastaa ja monet toimineet kuten Pietari Jeesuksen suhteen ennen ristiinnaulitsemistaan ja vasta ylösnousemuksensa jälkeen alkavat ymmärtää, kuten myös tässä ajassa hävityksen kauhistuksen tullessa kuolee kolmas osa ihmisistä, ja lukematon joukko kaikista pakanakansoista pelastuu, toki ei sitä välttämättä ihan näinkään ole meille esitetty, sillä tätä tärkeä tutkia lisää, ennenkuin antaa tästä näkemystään vajavaisena ihmisenä ihan Raamatun ilmoituksena, ja kenties tässä se hyvä seuraava tutkimisen aihe.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      548
      4017
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3464
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3090
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2382
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2240
    6. 227
      1688
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1329
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe