Vieläkö puliukko Petri Tirri on komisariona?

Rytkönen-Itä-Suomesta

Vieläkö Espoon kyttiksellä on komisariona Petri Tirri, vai onko se jo ryypänny virkansa taikka ikäsä puolesta jäänyt eläkkeelle?

Kävin taannoin joitakin kertoja Leppävaarassa olevassa ravintola Pinokkion baarissa ja aina kun sinne menin, niin siellä paaritiskillä istui Petri Tirri, jonka paikalliset sen baarin "kanta-asiakkaat" sanoivat olevan komisariona Espoossa.

En heti uskonut sitä, että se Tirri kerrottu henkilö edes olisi komisario ja vieläpä jonkinlaisena huumeyksikön komisariona, (niin kuin ne baarin kansa-asikkaat sen sanoivat olevan) Espoossa.

Luvin kuitenkin Länsiväylä-lehdestä joitakin vuosia sitten jonkin pienen artikkelin, jossa vain sivumennen todettiin, että "komisario Petri Tirri totesi..." jne.
Siitä minä päättelin, että kyllä kait se sitten on komisariona Espoossa.

Ihmettelen silloin ja ihmettelen vieläkin, miten sen Tirrin kaltainen puliukko ylipäätänsä voi komisariona olla? Miten voi komisarion virkaa hoitaa sellainen, joka ryyppää puliukkojen tavoin? ihmettelen myös, onkohan se Tirri (jos se huumekomisariona kerta on), niin onkohan se ollut osallisena siinä Jari Aarnoin huumeliigan Espoon haarassa?

Kyllä minä halveksin tuollaisia Tirrin kaltaisia ukkoja, minkä takia noita edes on olemassa?

18

817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jollitiuko

      Rytkönen taitaa olla sekaisin :) ....
      Nimi on väärä.
      Ja oli vain kesäkomisariona.
      Rytkönen taitaa olla juoppo?

      • Rytkönen-Itä-Suomesta

        Tarkoitan sitä ukkoa, jota sanotaan Tirkkoseksi ja joka istuu muitten bar Pinokkion kanta-asiakkaitten tavoin siellä Leppävaarassa olevan Pinokkion baritiskillä.

        Tietääkseni sen ukon oikea sukunimi on Tirri eikä Tirkkonen, siis Petri Tirri eikä Petri Tirkkonen, vaikka ne Pinokkion kanta-asiakkaat sitä puliukkoa Tirkkoseksi sanookin.

        Vieläkö se puliukko jota siis tarkoitan on virassa oleva, vai onko jo ryypännyt virkansa taikka siirtynyt ikänsä puolesta elälleekke? Ja onko se ukko toiminut huumeyksikössä Espoossa?Jos on, niin ihmettelen, miten sellainen ukko voi olla "huumepoliisi". Eikö senkin ukon tekemisiä pitäs vähän tutkia, nimä ainakin ihmettelen, miten sellainen jätkä voi kyttiksellä komisarion virassa olla.

        Käykääpäs kattelemassa siellä Leppävaarassa bar Pinokkiossa, niin siellä baaritiskillähän se puliukko istuu, herää kysymys, onko vielä virassa oleva???.


      • J.Suhonen

        Jos se Petri Tirri Espoossa, tarkemmin sanottuna Leppävaarassa Pinokkion baaritiskillä harva se päivä ryyppää, niin eikö se yhtään ajattele, että joku elämäänsä katkeroitunu narkomaani vois tulla pistooli taskussa sinne baariin?

        Vai onko niin, että ne narkomaanit onkin sen Tirrin "hyviä ystäviä"? Kyllä noitten Tirrin kaltaisten ukkojen tekemiset pitäs todella tarkistaa.

        Vieläkö siellä Pinokkiossa dokaa se ukko joka on ainakin olut (saattaa olla vieläkin) tullissa jonkinlaisena tullitrkastajana? Tarkoitan sitä pienikokouista ukkoa, joka ainakin joitakin aikoja sitten siellä Pinokkiossa näytti aikaansa kukuttavan.

        Ja vieä yks ihmettely, kokoontuuko siellä Pinokkiossa narkomaaneja? Jos kokoontuu, niin minkä takia se Tirri ja se tullin ukko siellä aikaansa kuluttaa?


    • mies83333333

      Mitä väliä sillä on mikä olet ammatiltasi jos olet vapaa-ajalla? Kyllähän nyt jokainen, katsomatta työpaikkaansa saa ryypätä kuten haluaa.

      • ossian

        Kyllä minä halaveksin tuollaisia Tirrin kaltaisia puliukkoja.


    • ihmettelenVaan

      Kävin siellä Leppävaarassa bar Pinokkiossa tässä eräänä lauantai-iltana joskus klo 22.00 jälkeen ja siellä oli silloin karaoke, jonka aikana ainakin yksi heppu poltti hashista (taikka mitä siinä piipusa olikaan) siellä sisätiloissa! Ei sihen piipun polttoon siellä sisätiloissa kukaan siitä henkilökunnsta näyttänyt ainakaan silloin mitenkään reagoivan.

      Sen bar Pinokkion omistajapariskunta on ihan Ok, ne omistajat on ihan hyviä tyyppeejä muttan se roskajoukko joka siellä päivästä toiseen ryyppää ja johon sen Petri Tirrinkin (josta tämän viestiketjun aloituksessa puhutaan) katson kuuluvaksi, on perseestä ja syvältä.

      • leppävaarassa-hassista

        Oliko se hashishuumepiippu, sisälläkö poltti ?
        oli varmaan tarjoilijatkin sitten huumeessa ?


    • Titri

      Taidatte olla aika pellejä tirrejä, nuijat !
      Ei sen poliisin nimi ole petri tirri , ettekä,te tiedä mistään mittän , nuijat !
      Tulkaa ens viikonloppuna pinokkioon uhoamaan niin tiesätte , pojat :)

      • EliasL

        Leppävaarassa bar Pinokkion baaritiskillä on puliukkona dokannut harva se ilta sellainen ukko jota on sanottu "Tirkkoseksi" ja joka ainakin on ollut Espoon kyttiksellä jonkinlaisena huumepoliisina, siis jossain huumeyksikössä komisarion tittelillä, vaikka sen puliukon nimi tosiasiassa onkin Petri Tirri eikä "Tirkkonen".

        Toisaalta tietämäni mukaan Espoon kyttiksellä ei enää ole komisariona Petri Tirri nimistä ukkoa, mutta siellä kylläkin on Pteri Launonen niminen komisario.

        Herääkin kysymys onko se Petri Tirri vaihtanut sukunimeään Launoseksi, ei kait sentään?

        Oli miten oli, siellä leppävaarassa bar Pinokkion baaritiskillä ainakin viimeiset 15 vuotta (mahdollisesti paljon pitempäänin) on puliukon asteella ryypännyt ukko, joka ainakin oli Espoon kyttiksellä komisariona ja jonka nimi ainakin on ollut Petri Tirri, jota baarin kanta-asiakkaat on sanoneet "Tirkkoseksi".
        Herää kysymys, miten siellä kyttiksellä voi komisarion virassa olla ukko, joka puliukon asteella paikallisessa baarissa harva se ilta ryyppää?

        Toisaalta onko sillä Petri Tirrillä "Tirkkosella" mitään yhteyksiä Jari Aarnion huumeliigan Espoon haaraan? Eikö sen ukon tekemiset pitäs tutkia viimeisten 20
        vuoden ajalta?
        Sitä minä myös ihmettelen, minkä takia ne päästi sen Jari Aarnion "vapaalle jalalle" vastaamaan syytteisiin, olisvat pitäneet sen ukon vaan linnassa, että ei olisi päässyt sotkemaan jälkiään.


    • Kohtalontover

      Petri tirri on doujen kuvittelema nimi!
      Oikeaa nimeä en paljasta :)
      Tämä,"tirriksi" nimeämänne on aikojansittwn lopettanut poliisissa työskentelyn ylikonstaapelina.
      Launonen on eri henkilö ja samalla idiootti !
      Kauanko aivottomat jaksatte kirjoitella hienosta ihmisestä,paskaa ?
      Antakaa jo olla...

      • feiur

        1). Siis onko se Petri Tirriksi tällä palstalla kutsuttu heppu oikealta nimeltään Petri Tirkkonen?

        2). Vai onko päinvastoin, onko niin, että se heppu jota muun muassa Leppävaarassa bar Pinokkiossa on sanottu "Tirkkoseksi" onkin oikealta nimeltään Petri Tirri?

        Minun tietäkseni tuo kakkosvaihtoehto on oikea?

        Joka tapuksessa sitä Jari Aarniota ei ois saanu päästää vapaalle jalalle vastaamaan syytteisiin, perusteita tuskin tarttee kirjoittaa.


    • Hautamäkii

      Iltalehden linkin mukaan virolainen Veiko on kertonut Aarnion oudoista liiketoimista.

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/syyttajan-yllatystodistajan-kova-vaite-aarnio-pyoritti-jo-90-luvulla-prostituutiota-ja-doping-kauppaa/5719986

      Veiko kertoo tuon iltalehden linkin mukaan tutustuneensa Aarnioon yökerhossa 1980-90-luvun taitteessa. Veiko sanoo, että "mukana oli myös muita poliiseja".

      Veikon mukaan "Eräs tuttava työskenteli tuolloin tietokoneliikkeessä. Tietokoneet otettiin pahvilaatikoista ja täytettiin roskilla. Sen jälkeen pahvilaatikot lähetettiin pois Suomesta, jolloin arvonlisävero hyvitettiin. Jarin tehtävä tässä oli se, että hän teki asian selväksi tullin työntekijöiden kanssa. En pysty sanomaan kuinka paljon he tienasivat sillä, mutta se toimi."

      Herää kysymys, ketä nuo Veikon mainitsemat muut poliisit siellä yökerhossa Aarnion lisäksi oli? Oliko ketään poliisia Espoosta mukana? Aloittiko Aarnion pimeät toimensa jo 1990-luvulla? Oliko Arnion touhuissa espoolaisia mukana?

      Ja ketä olivat ne tullin työntekijät, joitten kanssa tuo virolainen Veiko kertoo Jarin (Aarnion?) tehneet "asian selväksi", että tuo arvonlisäveron hyvitys on voinut tapahtua? Tietääkö se siellä bar Pinokkiossa joskus näkynyt ilmeisesti tullin palkkalistoilla oleva mitään Aarnion toimista?

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/syyttajan-yllatystodistajan-kova-vaite-aarnio-pyoritti-jo-90-luvulla-prostituutiota-ja-doping-kauppaa/5719986

      Tuo arvonlisä-geissi on täytynyt tapahtua silloin kun Suomi jo on ollut Eu:n jäsen mutta Viro ei.

      Minkä ihmeen takia se Aarnio on päästetty vapaalle vastaamaan syytteisiin?

      • JohaS

        Virolainen Veiko on kertonut kuvaillessaan Aarnion tekemisiä alla olevan linkin mukaan, että "Mukana oli myös muita poliiseja, mutta en sano heidän nimiään, koska he työskentelevät vielä rikospoliisissa". Herää kysymys, keitä nuo poliisit olivat? Oliko Tirri mukana?

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/syyttajan-yllatystodistajan-kova-vaite-aarnio-pyoritti-jo-90-luvulla-prostituutiota-ja-doping-kauppaa/5719986

        Veiko on kertonut Jari Aarnion oudoista liiketoimista sanoessaan, että "eräs tuttava työskenteli tuolloin (ilmeisesti 1990-luvulla) tietokoneliikkeessä. Tietokoneet otettiin pahvilaatikoista ja täytettiin roskilla. Sen jälkeen pahvilaatikot lähetettiin pois Suomesta, jolloin arvonlisävero hyvitettiin. Jari Arnion tehtävä tässä oli se, että hän teki asian selväksi tullin työntekijöiden kanssa (että arvonlisäverohuijaus onnistui). En pysty sanomaan kuinka paljon he tienasivat sillä, mutta se toimi. Se oli liikesuhteen alku."

        Keitä oli ne tullin työntekijät, joista Veiko tuosa puhuu? Oliko mukana se tullissa työskentelevä hintelä ukko, joka siellä Leppävaarassa ilmeisesti asuu ja ainakin pari vuotta sitten siellä bar Pinokkion baaritiskillä dokas?


        Toisaalta keitä oli ne jotka niitä Aarnion huumeliigan Suomeen tullin ohi salakuljettamia huumeita Savoon levitti? Oliko Esko mukana?

        Eikö Aarnion huumeliigan Espoon haaraan osalliset pitäisi selvittää?

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/syyttajan-yllatystodistajan-kova-vaite-aarnio-pyoritti-jo-90-luvulla-prostituutiota-ja-doping-kauppaa/5719986


      • Nylander
        JohaS kirjoitti:

        Virolainen Veiko on kertonut kuvaillessaan Aarnion tekemisiä alla olevan linkin mukaan, että "Mukana oli myös muita poliiseja, mutta en sano heidän nimiään, koska he työskentelevät vielä rikospoliisissa". Herää kysymys, keitä nuo poliisit olivat? Oliko Tirri mukana?

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/syyttajan-yllatystodistajan-kova-vaite-aarnio-pyoritti-jo-90-luvulla-prostituutiota-ja-doping-kauppaa/5719986

        Veiko on kertonut Jari Aarnion oudoista liiketoimista sanoessaan, että "eräs tuttava työskenteli tuolloin (ilmeisesti 1990-luvulla) tietokoneliikkeessä. Tietokoneet otettiin pahvilaatikoista ja täytettiin roskilla. Sen jälkeen pahvilaatikot lähetettiin pois Suomesta, jolloin arvonlisävero hyvitettiin. Jari Arnion tehtävä tässä oli se, että hän teki asian selväksi tullin työntekijöiden kanssa (että arvonlisäverohuijaus onnistui). En pysty sanomaan kuinka paljon he tienasivat sillä, mutta se toimi. Se oli liikesuhteen alku."

        Keitä oli ne tullin työntekijät, joista Veiko tuosa puhuu? Oliko mukana se tullissa työskentelevä hintelä ukko, joka siellä Leppävaarassa ilmeisesti asuu ja ainakin pari vuotta sitten siellä bar Pinokkion baaritiskillä dokas?


        Toisaalta keitä oli ne jotka niitä Aarnion huumeliigan Suomeen tullin ohi salakuljettamia huumeita Savoon levitti? Oliko Esko mukana?

        Eikö Aarnion huumeliigan Espoon haaraan osalliset pitäisi selvittää?

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/syyttajan-yllatystodistajan-kova-vaite-aarnio-pyoritti-jo-90-luvulla-prostituutiota-ja-doping-kauppaa/5719986

        Oheisen Iltalehden linkin mukaan virolainen Veiko on kertonut Jari Aarnion osallistuneen ilmeisesti 1990-luvulla (Suomen ja Viron välillä?) tehtyyn arvonlisäverohuijaukseen.

        Veiko on kertonut, että "Jari Aarnion tehtävänä tässä oli se, että hän teki asian selväksi tullin työntekijöiden kanssa. En pysty sanomaan kuinka paljon he tienasivat sillä, mutta se toimi".

        Herää kysymys, keitä olivat ne tullin työntekijät olivat, jotka osallistuivat siihen arvonlisäverohuijaukseen, jota virolainen Veiko tuossa Iltelehden linkissä tarkoittaa? Herää myös kysymys, olivatko samat tullin työntekijät avustamassa Arnion huumeliigaa niin, että tuo liiga onnidtui tuomaan Suomeen huumeita tullin ohi? Oliko se tullissa työskenetelevä hintelä ukko, joka ilemisesti Leppävaarassa asuaa ja siellä bar Pinokkion baaritiskillä ainakin toisinaan on näkynyt?

        Eikö sitä pitäs selvittää, keitä olivat ne tullin työntekijät, jotka Aarnion huumeliigan toimintaa tullissa avustivat?

        Moni entinen ja nykyinen poliisi on myös ollut osallisena tuossa Aarnion huumeliigan toiminnassa, kuten tuosta Veikon kerrtomuksestakin käy ilmi.

        http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/syyttajan-yllatystodistajan-kova-vaite-aarnio-pyoritti-jo-90-luvulla-prostituutiota-ja-doping-kauppaa/5719986


    • Tirkkosen-Pate

      Foliohattuja päähän nyt !

    • Anonyymi

      Virosta noita Veikoja löytyi ja löytyy yhä. Vääriä ja oikeita.
      Mutta Pasilanmies kuuntelee...

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Siitä en tiedä, mutta jos MC Macolaisia pidättää niin tauluun tulee ja rankasti, tämä ilmaisena neuvona
      -MC Maco security team

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      219
      1871
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1689
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1179
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1090
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1065
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      970
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe