Markka takaisin Suomelle!

allekirjoittakaa

7

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Niin; onhan Suomen kansalaisilla kaikki mahdollisuudet ja oikeus alkaa elämään ja toimimaan kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Oikeasti Laillisesti, = Itse kaiken Luoja ja Omistaja, kaiken elämän Antaja ja Yllä pitäjä Jumalan Luvallisesti. = Raamatun UT. Kirtsuksen Jeesuksen ja / apostolisensa opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, = Oikeasti Kristillisesti. Ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti.

      On vain jokaisesta itsestään kiinni, sillä; että haluaako vai ei, alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikille hyväksi Laillisesti, kaikkia kohtaa Oikeuden mukaisesti / kaikkiin nähden puolueettomasti, vain kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi tavalla, tarkoituksella ja tavoitteella.Sillä kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys päämäärä tavoiteella.Sillä; kullekin turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavalla ja takaavalla tavalla.
      Edellyttää vain näin Oikein eläviksi ja toimiviksi, paikkakunnittain ja alueittain, kansakunnan laajuisesti Raamatun UT opetusten mukaisesti ja perustalle yhdeksi, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtä pitäviksi yhdistymistä, yhdeksi jäsenistö verkostoksi järjestäytymisen.

      Mikä ketäkin estää llähtemästä / yhtymästä tälle kaikessa täydellisyys päämäärä, Jumalan valtakunta yhteys / yhtenäisyyden Raamatun UT mukaisuudessa / Kristuksessa Jeesuksessa mahollistavalle Lailliselle, kaikille hyväksi Oikein elämisen ja toimimisen / vaikuttamisen vaihtoehto tielle. Kaikki mahdollisuudet kuitenkin on.

      Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti jo elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita tähän kutsuttuja ja haluavia etsivä.

    • UneliasEspoossa

      Ollaan nyt kunnolla takapajuisia ja siirrytään takaisin oravannahkoihin.

      • Muistuttaen

        Sekin olisi paljon parempi ja turvallisempi vaihtoehto, kuin se 666 saata nan tunnukselle, käteen tai otsaan merkki / tunnuksella tuomiokseen vihkiytyminen, ja sillä, tililtä tilille ilman näkyvää maksuvälinettä osto ja myynti. Joka aika edessänne, jo hyvin lähellä on. Valmiudet siihen jo on.

        Sille vaihtoehtokin kun on, se kaikille hyväksi Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten opetusten ja ohjeiden mukainen ja perustuva.

        Herätykseksi.


    • Simelius

      Tuntuu että Suomi on viimeisenä eroamassa eurosta. Se näkyy seisovan sen rinnalla maailman tappiin.

      • Herätyys

        Eihän koko suomen tarvitse siitä erota, Vain niiden jotka haluavat sanoutua IRTI tästä pahan vallassa olevan, saata naa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan laittomasti, Jumalan Sanan vastaisesti touhuista ja politiikasta, joka ovat kutsutut elämään ja toimimaan kaikille hyväksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi. Sitä ihan Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Kirst. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaisesti ja perustalta toimivaa. Sitä kullekin tälle tielle niillä kaikille hyväksi ehdoilla lähtevää / yhtyvää myöden turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavaa ja takaavaa. Jota Herra Jeesus kehoitikin uskoviaan ihan ENSIN etsimäänkin. Sanoi sen ohessa kaiken muunkin tarpeellisen tulevan.

        Että mikä se ketäkin estää lähtemästä tälle, kaikessa täydellisyys (kaiken Oikean ja hyväksi olevan täyttymys päämäärä tielle, sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa. ns. "Nooan arkkia" (vertaus) rakentavalle tielle? Kun kerran KAIKKI mahollisuudet siihen on.

        Jeesuksen nimessä... muituttaen ja valistaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätyys

      Ei taida löytyä tältä ketään joka edes haluaisia eurosta ja sen eu vallan alaisuudesta irti. Elämään ja toimimaan kaikille hyväksi vasta Oikeasti Laillisesti, = Kaikille Luvallisella tavalla, kaikkia kohtaan Totuuteen perustuvan Oikeuden mukaisesti. Jota on, nyt kun eletään tätä Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman UUDEN liiton / testamentin, Jumalan ARMON aikakautta, jo vuotta 2016 alkua. Vaikkakin jo tämän Jumalan ARMON aikakauden viimeisen sukupolven LOPUN aikaa!! Ennen sitä hirmuiseksi maailman LOPUKSI! Lopullisen hirvittävän tuomion alkamista!! Jolta vain ne pelastuu jotka alkavat / yhtyvät rakentamaan sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa.

      Vielä eivät ole olleet edes millään tavalla kiinnostuneita, siitä kaikille hyväksi pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentamaan alkamisesta / yhtymisestä. Ettei kävisi kuin niille Nooan aikaisille, jotka heräsivät ja kiinnostuivat siitä pelastukseksi vaihtoehdosta Noon arkista liian myöhään, siksi saivat sen, kukin syystään tuomionsa siinä silloiselle pahan valtaan antautuneelle / taipuneelle ihmiskunnalle maailmansa lopuksi vedenpaisumuksessa.

      Jolta vain ne Nooan arkkia rakentamaan yhtneet yht. 8 vanhurskasta ihmistä pelastui, siinä rakentamassaan pelastukseksi vaihtoehdossa, Nooan arkissa.

    • Herätyys

      Mihinköhän tämän viestiketjun aloittaja on kadonnut, kun ei ole kiinnostunt aloituksestaan ja sen tarkoituksesta, asiallisesti / rakentavasti keskustelemaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1373
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      1019
    3. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      996
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      969
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      954
    6. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    7. 3
      860
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      859
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      851
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      848
    Aihe